Ξεκιναω σημερα hardcore playthrough.παραδοξως δεν ειχα νιωσει αρκετα απο το παιχνιδι.κλασσικα παιζω τα βραδυα με full home cinema σε σκοτεινο δωματιο κλπ.αλλα χθες καποια στιγμη τα χρειαστηκα.παροτι ηταν 2ο playthrough και ηξερα σε ποια σημεια θα πεταχτουν nekros και θα τρομαξω κλπ ηταν περισσοτερο τρομακτικο αποτι στο 1ο μου playthrough.Πεθαινα συνεχεια στο zealot σε σημειο να αγχωθω για το hardcore.Το javelin gun οταν ειναι full upgraded παιζει να ειναι το πιο διασκεδαστικο οπλο στο παιχνιδι
αλλα πιο χρησιμα τα plasma cutter και force(shot)gun
Ανετα το παιχνιδι καθεται στο θρονο των survival horror.Παροτι ειμαι φαν της σειρας παιρνει ευκολα τη πρωτια απο το resident evil
Ηλια μηπως να το βαλεις σε spoiler αυτο?Γιατι ειναι απο τα κρισιμα σημεια του παιχνιδιου σε οτι αφορα την αλλαγη του gameplay(και ακομα περισσοτερο για οσους εχουν παιξει το πρωτο παιχνιδι).
Κατ'έμε ηταν foul απο πλευρας visceral το σημειο που λεει ο Ηλιας γιατι θα επρεπε το παιχνιδι ναSpoiler!
Εγω μπορει να μην ειχα προβλημα γιατι το ηξερα αλλα δεν σημαινει πως θα το συνειδητοποιουσαν ολοι.
XAXAXA!!! Αυτος ο π0$τ!@# του κερατα!!! Μου ειχα σπασει τα νευρα στο τελος! ΑΜΑ ΠΙΑ!!!
Το τελειωσα και εγω. Ολοι μου λεγαν για το τελευταια boss οτι ειναι πολυ δυσκολο κτλ αλλα εγω το ειδα πολυ γελιο ρε παιδια! Ουτε 2 λεπτα δε μου πηρε! Εβγαλα το αυτοματο και το εκανα κουμπότρυπες! (Μιλαω παντα για το Normal, δεν ειμαι κανενας μαζοχας εγω =P LoL)
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Hardcore trophy GET!
Το καταυευχαριστηθηκα που το πηρα XD.Οντως το forcegun εκανε κομματια τα μικρα με τα πλοκαμια στο σημειο που φοβομουν(για αυτο και το κρατουσα για εκεινο το σημειο με πληρως αναβαθμιση στο secondary και μετα εκανα respec και τα εβαλα ολα στο contact beam για το final boss >: D ).
Και με αυτο,μου μενει μονο το ζαχο trophy του να ριξω σε vaccum 20 necros χωρις να με παρει και εμενα εξω (θελω αλλα 6-7) που δυστηχως δεν αθροιζεται απο ολα τα διαφορετικα playtrhoughs αλλα μονο απο αυτο που παιζεις και συνεχιζεις σε new game +.
Αν παω και αυτο θα ειναι το πρωτο μου platinum XD (και το αξιζει γιατι τετοιο κολλημα το ειχα μονο με λιγα παιχνιδια,τα οποια δεν ειχαν και trophiesπχ Valkyria chronicles).
Ps.Ripper ftw.
Mπράβο ρε φίλε! Έλα θέλω να δω πλατίνα τώρα!!
Αυτό με το vaccum λογικά μπορείς να το πάρεις στο 4ο chapter toy new game+. 1 στο chap.1, 4 στο chap.3 και τουλάχιστον 2 στο 4. Αν παίξεις και με το οπλάκι που σου δίνει το hardcore, ΚΑΙ θα γελάσεις με την καρδιά σου, ΚΑΙ θα φτάσεις στα chapters αυτά σε χρόνο dt!
Μπράβο και πάλι!!!
Καλα το hand cannon δεν υπαρχει XD (μεχρι και το upgrade path του σε trollarei με ενα μονο κενο node χωρις να κανει τιποτα).
Bang bang,pew pew bang και τα necros κοβονται σε κομματακια xaxaxaxax.Ειδικα μεσα στοSpoiler!
Την πατησα μια φορα ομως με αυτο γιατι δεν εχει aiming reticule και εσκασα εναν detonator necro μπροστα μου (δεν υπολογισα σωστα την γωνια.
One of the most fun ultimate weapons ever.
Dead space 2 :Severed trailer(περιεχει spoiler του extraction,i guess).
[gt]710843[/gt]
Oh shit....Fast necro's (DS1) are back! D: D: D:
Παραξενο....
Spoiler!
να ρωτησω τελικα το deadspace 2 παιζει με move η μονο το extraction?
τωρα αυτο πως εξηγειτε, βαριόντουσαν να κανουν και την μηχανη του DS2 move compatible και απλως βγαλανε ενα preview στο extraction? υπαρχει καμμια φημη να βγει σαν update οπως π.χ. στην περιπτωση του RE5 gold η heavy rain η αυτα ηταν πληρωμενες καταχωρύσεις απο την sony για να εχει τιτλους για το μοοβ?
Μολις χθες τερματισα το πρωτο, απιστευτο το game δεν το συζητω. Τελικα το δευτερο ειναι σαν το πρωτο η το εκαναν πιο shooter και λιγοτερο horror τελικα?
Λοιπον εχθες επιασα το 2 και ειμαι στο chapter 6.Παιζω σε 46'' lcd με 5,1 ηχοσυστημα.Για εμενα ειναι το απολυτο horror game της γενιας μας.Να τονισω οτι εχω τελειωσει ολα τα resident evil οπως και το πρωτο dead space.Αν παιξεις το παιχνιδι με τις καταληλες συνθηκες (σκοταδι,δυνατος ηχος)θα τρομαξεις πολυ και σε πολλα σημεια.πραγματικα σε βαζει μεσα στο game σε βαθμο που στεκεσε ακινητος και δεν τολμας να προχωρησεις μην πεταχτει κατι απο καπου και τρομαξεις.Απλα απιστευτο...
Παιδια καλησπερα.Σε ποση ωρα βγαινει ενα walkthrough στο dead space 2?Ειναι μεγάλο η σχετικα μικρό?Δεν το χω πάρει ακόμα περιμένω να πέσει λιγο η τιμη του στο 40 τουλαχιστον.Απλα ρωτάω για να μαι προετοιμασμένος..Επίσης το online τι λεει?Κολλάει γενικά η τρέχει σφαίρα??
Bookmarks