Page 13 of 29 FirstFirst ... 39101112131415161723 ... LastLast
Results 241 to 260 of 572

Thread: Dead Space 2

Elite freakygeo's Avatar
    PSN ID
    freakygeo
    Name
    giorgos

Quote Originally Posted by nikolaszax View Post
    Just played the demo.

Τι μου αρεσε:
    + Ειναι dead space,οποτε αυτοματα περιλαμβανει ολα τα θετικα και αρνητικα του πρωτου απο αποψη αισθησης XD
    +Full zero g controls.Πλεον σε zero G δεν ακολουθουμε την διαδικασια του στοχευω και πηδαω στο σημειο που στοχευσα αλλα μας δεινει πληρη εναεριο ελεγχο(Ο issaac πεταει ουσιαστικα).Αν και δεν αντιμετωπισα κανενα τερας σε zero G ,βλεπω να προσφερει καποιες ιδιαιτερες στιγμες.

Τι δεν μου αρεσε :
    -Issac voice.Δεν ξερω αλλα μου ειχε αρεσει ο βουβος χαρακτηρας του πρωτου,με εβαζε περισσοτερο in his shoes......in his boots μαλλον.Οταν ξαφνικα αρχισα να τον ακουω μου φανηκε παραξενο.Πιθανως θα το συνηθισω
    --------Μεγα μειον.Καλα ποιος μαμακας σκεφτηκε το να μην ριχνουν τα τερατα αντικειμενα αφου τα σκοτωσεις και να πρεπει να πηγαινεις απο πανω απο τα πτωματα τους τους και να τους κανεις stomp(ή να εχει καταστραφει ουσαστικα ενα μεγαλο κομματι του σωματος των τερατων ωστε να ριξει κατι,συνεπως ριχνουν και αν πχ τα καταστρεψεις τελειως) ωστε να ριξουν κατι?
    Τι τους χαλασε το παλιο συστημα που απαξ και τα σκοτωνες αμεσως ριχναν οτι ειχαν?Αντε να καταλαβω τα περιστασιακα κουτια αλλα να καθομαι να το κανω για το καθε ενα τερας (που ειναι και εκατονταδες ουτως ή αλλως στο παιχνιδι)?
    Ακρως βαρετο το φανταζομαι να το κανεις σε ολην την διαρκεια του παιχνιδιου (εδω στο demo το βαρεθηκα...φαντασου για 11 +ωρες παιχνιδιου ποσο θα το βαρεθω) και να καθεσαι για το καθε ενα τερας να κανεις stomp περιμενωντας να ριξουν κατι.
    Πραγματικα δεν προσφερει τιποτα και απορω γιατι το καναν.Ισως επειδη θελαν να γεμιζουν την οθονη με περισσοτερο αιμα για τους splatter fans...idk....

Fix that shit,please don't make me stomp monsters for loot.

Overall,great demo και ειχα ξεχασει οτι βγαινει σε λιγοτερο απο 1 μηνα το παιχνιδι οποτε ξαφνιαστηκα με την ημερομηνια λιγο XD.
    dn exeis dikio gt otan sto telos sou erxontai ola ta teratakia egw otan ta skotwna petagontousan antikeimena kai dn ekana stomp

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by freakygeo View Post
    dn exeis dikio gt otan sto telos sou erxontai ola ta teratakia egw otan ta skotwna petagontousan antikeimena kai dn ekana stomp
    Nope,το ιδιο το παιχνιδι στο λεει,κανε stomp στα τερατα ωστε να ριξεις αντικειμενα που κρατανε.
    Το stomp ουσταστικα κανει αυτο που λεω στην παρενθεση,καταστρεφει ολο τον σκελετο του necromorph και τοτε ριχνει τα αντικειμενα.Αν ο σκελετος καταστραφει απο αλλον τροπο(πχ οπως λες εδω τα τερατακια με λιγες σφαιρες πχ απο το machinegun καταστρεφονται τελειως) τοτε το αντικειμενο θα πεσει παλι χωρις να χρειαστεις να κανεις stomp.Οι πιθανοτητες ομως να γινει αυτο,ειδικα στα ανθρωποειδη necromorph ειναι λιγοτερες και τελικα θα αναγκαζεσαι να κανεις stomp(οχι τιποτα αλλο αλλα θα χανεις ακι την μπαλα με το τι εριξε τι και τελικα θα θες να κανεις τα παντα stomp για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα χασεις κανεαν αντικειμενο).

Ειναι υπαρκτο και ηδη στα ξενα forum και στα forum της ΕΑ το λενε οτι δεν ειναι φαν αυτου του τροπου drop loot.
    Last edited by nikolaszax; 22-12-2010 at 16:22.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Mηπως αυτο με τα αντικειμενα ειναι μονο για το ντεμο?

Παντως και παλι ευχαριστουμε για τις εντυπωσεις... αντε ρε γμτ να φυγω απο δουλεια....!

Nikolaszax χρωσταω ρεπ ρε συ./...μακαρι να μπορουσα να σου δωσω και για το ΜΕ2 και γενικα τις εντυπωσεις σου. Ευχαριστω φιλε.

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Mηπως αυτο με τα αντικειμενα ειναι μονο για το ντεμο?

Παντως και παλι ευχαριστουμε για τις εντυπωσεις... αντε ρε γμτ να φυγω απο δουλεια....!

Nikolaszax χρωσταω ρεπ ρε συ./...μακαρι να μπορουσα να σου δωσω και για το ΜΕ2 και γενικα τις εντυπωσεις σου. Ευχαριστω φιλε.
    Idk,μπορει να ειναι μονο για το demo.Το γεγονος ομως οτι σου πεταει ingame pop up tutorial(ξερεις,οπως βγαζει το inventory του dead space) να το κανεις για να παρεις τα αντικειμενα δεν μου κανει να ειναι μονο για το demo.Οχι τιποτα αλλο αλλα αν δεν το εκανα τοτε θα ειχα μεινει σιγουρα απο ammo στο demo XD

Κατι ακομα ,το παιχνιδι τρεχει σαν....νερο XD.Very smooth.Α,και 2 σημεια με εκαναν να τιναχθω .

Δεν χρειαζονται τα ρεπ,χαρα μου να ποσταρω τις αποψεις μου .
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Εγώ πάντος και στο 1 όλα stomp τα έκανα γιατί είχε το γαμ....τρόπαιο που έλεγε να κόψεις 1000 άκρα και το stomp ήταν η πιο οικονομική λύση σε σφαίρες!

Name
    Δημήτρης

^^ Ναι αλλα εσυ εισαι ειδικη περιπτωση...δεν πιανεσαι....!

Νικολα καταλαβα πως το λες τωρα, αρα οντως θα ειναι μεσα στο παιχνιδι κανονικα...περιεργο οντως και ισως να κατανταει σπαστικο. Βεβαια ισως παιξει ρολο στρατηγικα , να εισαι σε φαση δηλαδη που δεν εχεις πολυ ammo και να γινεται πανικος απο τα τερατα στο δωματιο και εσυ να πρεπει να τρεξεις στο κεντρο να κανεις stomp για να παρεις ammo! lol

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by nikolaszax View Post
    Κατι ακομα ,το παιχνιδι τρεχει σαν....νερο XD.Very smooth.Α,και 2 σημεια με εκαναν να τιναχθω .
    Ω, ναι.Το κλειστοφοβικό feeling είναι και πάλι εδώ.Δεν θα το κρύψω, ψιλοχέστηκα (oops sorry) και κουνήθηκα λίγο από την θέση μου.Τα ηχάκια του είναι και πάλι κορυφαία.Το stomp προσωπικά δεν με χάλασε, ίσως γιατί το είχα συνηθίσει από το impossible mode του DS1 όπου και το χρησιμοποιούσα διαρκώς.
    Στα αρνητικά θα βάλω και εγώ το οτι ο Isaac μιλάει για τον ίδιο λόγο που περιγράφει ο nikolas.Επίσης το oτι το javelin gun είναι overpowered, αλλά αυτό εξισορροπείται από το οτι δεν χωράει πολύ ammo και το οτι έχει... γέλιο!
    Συμπέρασμα: Preorder μέσα στις επόμενες μέρες.

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by Desmond View Post
    Επίσης το oτι το javelin gun είναι overpowered, αλλά αυτό εξισορροπείται από το οτι δεν χωράει πολύ ammo και το οτι έχει... γέλιο!
    Συμπέρασμα: Preorder μέσα στις επόμενες μέρες.
    Το javelin aka το παλουκοstick gun οπως μ'αρεσει να αποκαλω τετοιου ειδους οπλα,μου θυμισε τις εποχες του painkiller οταν παλουκωνα δαιμονες με το βασικο οπλο που εκτοξευε παλουκια XD.
    Πολυ γελιο εχει παντως να βλεπεις το necromorph να εκτοξευεται και να κολλαει στην απεναντι ακρη του δωματιου,πανω στον τοιχο XD.

Ενα αλλο θετικο που ξεχασα να πω ειναι η αλλαγη του secondary fire του machinegun.Τωρα εκτοξευει μια οβιδα,με αλλα λογια θυμιζει περισσοτερο το παραδοσιακο machinegun που βρισκουμε στα fps.Το βρισκω θετικο γιατι το παλιο 360 fire που ειχε για secondray το βρηκα παντελως αχρηστο,δεν εκανε damage καλο,δεν κρατουσε τους αντιπαλους σε αποσταση οπως θα επρεπε ,δεν μπορουσε ουτε τα μικροσκοπικα necro να εξοντοσει που εμφανιζοντουσαν σε ομαδες των 10-20 (για τα οποια φαινομενικα ηταν ιδανικο) και γενικα ηταν ammo waste.Οποτε ευπροσδεκτη η αλλαγη.

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Να προσθέσω και την αυτόματη αλλαγή όπλου όταν είσαι out of ammo.Στα zealot και hard core επίπεδα δυσκολίας θα βολέψει αφάνταστα.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Θα συμφωνησω με τους παραπανω και ειδικα με το nikolas. Δηλαδη ελεος με το stomp! Δηλαδη γιατι να μου βγαινει το λαδι για να βρω ammo κτλ; WTF? Ειναι σα να βαζεις τον Issac να παταει σταφυλια για να πιει ενα ποτηρι κρασι! Η θα πατησεις τα σταφυλια η θα φας τα σταφυλια σκετα ενα πραγμα! (Οτι να'ναι ειμαι σημερα)

Anyway... Αυτο που μου εκανε εντυπωσει απο τη πρωτη κιολας στιγμη που αρχισε το demo ηταν το frame rate... Νερο! Πολυ smooth!! Οπως ειπες και ο nikolas παραπανω (αυτο εννοουσες ε; )

Ο χειρισμος πιο γρηγορος (νομιζω) απο το ενα. Το αρνητικο ομως ειναι οτι δε μπορεις να γυρισεις 180 μοιρες! Δηλαδη WTF παλι; Σου πεταγετε ο αλλος ακριβως απο πισω σου, πρεπει να τρεξεις μπροστα να γυρισεις τη καμερα και να συμαδεψεις, και εκτος απο αυτο αν τρεξεις και μπροστα ισως σου πεταχτει κανενας αλλος απο το πλαι κιολας και τρεχα γυρευε!

Παντως το συγκεκριμενο παιχνιδι με κανει να φοβαμαι αρκετα! Εχει κατι καλες σκηνες μεσα που σε κανει να κρυβεσαι πισω απο το καναπε... LOL. Το 1 δε το τελειωσα για αυτο το λογο... αν και το αφησα στο τελος. Ημουν στη φαση "να παιξω ή να μη παιξω τωρα".

Α! Και τα γραφικα σαφως πολυ πιο βελτιωμένα απο το 1! Παρα πολυ καλο!
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Name
    Δημήτρης

Το παιχνιδι αναπτυχθηκε με βαση το PS3 ως lead ετσι δεν ειναι?

Ακομα δεν εχω καταφερει να το παιξω... κατεβασα και τα 3 ντεμο χθες (lbp, me2, ds2) αλλα πραγματικα δεν περιμενα το ντεμο του ΜΕ2 να κρατησει 3 ωρες... ΛΟΛ

Οποτε αφησα το DS2 για να του αφιερωσω την δεουσα προσοχη και ευλαβεια σημερα!

Να ρωτησω κατι επειδη το αναφερετε ολοι και μαλλον κι εμενα θα με χαλασει πολυ ιδιως εαν λειπει αυτο που θα πω παρακατω. Στο Dead Space 1, προσωπικα εμενα με αγχωνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (μην ρωτησετε γιατι, ετσι μου εβγαινε) ο ηχος που εκανε ο Isaac... πραγματικα ηταν το μισο παιχνιδι για εμενα αυτο. Ο τροπος που οταν αγχωνοταν ως χαρακτηρας και αρχισε να ανασαινει γρηγορα ή ο τροπος που δυσκολευοταν να αναπνευσει οταν ηταν χτυπημενος, κυριολεκτικα με εκανε να λατρεψω το παιχνδι ως το κορυφαιο horror της γενιας μας.

Απο οτι βλεπω ο Isaac σε αυτο το μερος μιλαει... οκ...πειτε μου ομως...αφαιρεσαν και αυτο το θειικο κομματι του ηχου που περιεγραψα πιο πανω?? Αν ναι...οσο τρομακτικο και να ειναι το παιχνιδι θα εχει χαθει για εμενα ενα πολυ πολυ σημαντικο στοιχειο που με εκανε να το λατρεψω...

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Το παιχνιδι αναπτυχθηκε με βαση το PS3 ως lead ετσι δεν ειναι?

Ακομα δεν εχω καταφερει να το παιξω... κατεβασα και τα 3 ντεμο χθες (lbp, me2, ds2) αλλα πραγματικα δεν περιμενα το ντεμο του ΜΕ2 να κρατησει 3 ωρες... ΛΟΛ

Οποτε αφησα το DS2 για να του αφιερωσω την δεουσα προσοχη και ευλαβεια σημερα!

Να ρωτησω κατι επειδη το αναφερετε ολοι και μαλλον κι εμενα θα με χαλασει πολυ ιδιως εαν λειπει αυτο που θα πω παρακατω. Στο Dead Space 1, προσωπικα εμενα με αγχωνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (μην ρωτησετε γιατι, ετσι μου εβγαινε) ο ηχος που εκανε ο Isaac... πραγματικα ηταν το μισο παιχνιδι για εμενα αυτο. Ο τροπος που οταν αγχωνοταν ως χαρακτηρας και αρχισε να ανασαινει γρηγορα ή ο τροπος που δυσκολευοταν να αναπνευσει οταν ηταν χτυπημενος, κυριολεκτικα με εκανε να λατρεψω το παιχνδι ως το κορυφαιο horror της γενιας μας.

Απο οτι βλεπω ο Isaac σε αυτο το μερος μιλαει... οκ...πειτε μου ομως...αφαιρεσαν και αυτο το θειικο κομματι του ηχου που περιεγραψα πιο πανω?? Αν ναι...οσο τρομακτικο και να ειναι το παιχνιδι θα εχει χαθει για εμενα ενα πολυ πολυ σημαντικο στοιχειο που με εκανε να το λατρεψω...
    Ιδιος ηχος.Το κανει παλι στις ιδιες περιπτωσεις(μονο για τον yellow health δεν μπορω να πω γιατι δεν εφτασα σε εκεινο το σημειο .Τοσα playthroughs με το Ds εχω γινει expert πια xaxaxaxa).Οποτε no fear.

Name
    Δημήτρης

Tελεια νεα!!!

Λοιπον ε...τωρα τελευταια μονο καλα νεα μου λες εσυ!! Σε παω! (και πριν σε πηγαινα αλλα τωρα καταλαβαινεις...οσο ναναι μου φτιαχνεις την gaming διαθεση!)

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Tελεια νεα!!!

Λοιπον ε...τωρα τελευταια μονο καλα νεα μου λες εσυ!! Σε παω! (και πριν σε πηγαινα αλλα τωρα καταλαβαινεις...οσο ναναι μου φτιαχνεις την gaming διαθεση!)
    .
    Παλι καλα να λες που ειναι καλα τα νεα και οχι τιποτα δραματικο .

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Παιδια επειδη πλησιαζουν οι μερες, απο που το εχετε προπαραγγειλει?Εγω εχω καταληξει στο zavvi και μιλαω φυσικα για την Limited που θα εχει και το extaction..Αν εχετε τπτ καλυτερο στα υποψην πειτε!!!!!
    http://www.zavvi.com/games/platforms.../10292617.html
    Spoiler!

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Πάντως εμένα δεν με χαλάει που μιλάει ο Issac στο 2.
    Στο κάτω κάτω μπορεί στο 1ο να ήταν κάτι διαφορετικό η μούγκα του Issac αλλά μερικοί "διάλογοι" δεν κωλούσαν καθόλου με την σιωπή του Issac και έμοιζαν οι πρωταγωνιστές να μιλάν στον βρόντο αφού μόνοι τους μιλούσαν, μόνοι τους ρωτούσαν μόνοι τους απαντούσαν αλλά ο Ιssac........σιωπή.
    Κατά τα άλλα τις καλύτερες εντυπώσεις μου άφισε το Dead space και έφηγαν οι φόβοι μου για κατάντια του dead space όμοια με το resident evil
    Last edited by nickolas82; 23-12-2010 at 20:23.

Elite fotaras's Avatar
    PSN ID
    fotaras_fz6s
    Name
    Φώτης

μαγκες εσεις που παιξατε το demo εχει ανεβει και στο δικο μας το store?ευρωπαικο ελληνικο δεν ξερω τι ειναι το store που εχουμε αλλα αμερικανικο λογαριασμο δεν εχω.οποτε για πειτε κατεβηκε?.chronohill(η οποιος αλλος γνωριζει)ειναι σιγουρο οτι απο το zavvi θα εχει και το eχtraction μαζι?θα ειναι σε ξεχωριστο δισκακι η και τα δυο σε ενα?ωραια τιμη παντως μαλλον απο εκει θα κανω την προπαραγγελια μου.

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by fotaras View Post
    μαγκες εσεις που παιξατε το demo εχει ανεβει και στο δικο μας το store?ευρωπαικο ελληνικο δεν ξερω τι ειναι το store που εχουμε αλλα αμερικανικο λογαριασμο δεν εχω.οποτε για πειτε κατεβηκε?.chronohill(η οποιος αλλος γνωριζει)ειναι σιγουρο οτι απο το zavvi θα εχει και το eχtraction μαζι?θα ειναι σε ξεχωριστο δισκακι η και τα δυο σε ενα?ωραια τιμη παντως μαλλον απο εκει θα κανω την προπαραγγελια μου.
    Φωτη αποτι διαβαζω απο κατω ναι θα το εχει μαζι.Τωρα δεν ξερω η θα το εχει μεσα στο Blu ray η θα εχει κωδικο και θα το κατεβαζουμε απτο store.Και γω βλεπω απο κει να το παραγγελνω.Δεν ειχα και καμια απαντηση απο δω που να λεει κανενας για κατι καλυτερο και θα τιμησω το zavvi!
    Παντως θα ξαναδηλωσω οτι το εξωφυλλο του παιχνιδιου ειναι παναθλιοτατο.Λες και ειναι FPS της κακιας ωρας...τεσπα!
    Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Επαιξα κι εγω επιτελους το ντεμο εχθες!

Με πολυ μεγαλη χαρα διαπιστωσα οτι μενει πιστο στο υφος του πρωτου, ειναι horror (το κατα ποσο ειναι survival θα εξαρτηθει απο την δυσκολια του) και με τιναξε 3-4 φορες! Ηχος εξαιρετικός, ατμοσφαιρα πολυ καλη και τρεχει αψογα καθολη την διαρκεια!

Η φωνη του Isaac ειναι λιγο καπως οταν την πρωτοακους οντως, αλλα οκ νομιζω οτι αυτο μπορω να το προσπερασω!

Κατι που παρατηρησα, αλλα πραγματικα επειδη εχω καιρο να παιξω το πρωτο μερος μπορει να κανω και λαθος. Ειναι ιδεα μου ρε παιδια ή ειναι τα γραφικα λιγο χειροτερα απο το πρωτο? Δεν ξερω αλλα βλεπω πολυ χαμηλης ποιοτητας textures σε καποια σημεια και γενικα το παιχνιδι δεν ειναι τοσο sharp οσο θυμαμαι να ηταν το παλιο. Σιγουρα δεν εχει τοσα jaggies οσο το παλιο, αλλα δεν ξερω μου φαινεται ιδιο οπτικα ισως και λιγο χειροτερο. Φυσικα δεν θα με εμποδισει απο το να το απολαυσω, απλα μου δημιουργηθηκε αυτη η εντυπωση. Εκτος κι αν εφταιγε το Mass Effect 2 που ειχα παιξει ακριβως πριν παιξω αυτο το ντεμο

ΥΓ: Τα zero G σημεια ειναι καταπληκτικα! Φοβερη ιδεα να μπορεις να αιωρεισαι στην μηδενικη βαρυτητα μπορει να δωσει απιστευτα κομματια gameplay!

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Κατι που παρατηρησα, αλλα πραγματικα επειδη εχω καιρο να παιξω το πρωτο μερος μπορει να κανω και λαθος. Ειναι ιδεα μου ρε παιδια ή ειναι τα γραφικα λιγο χειροτερα απο το πρωτο? Δεν ξερω αλλα βλεπω πολυ χαμηλης ποιοτητας textures σε καποια σημεια και γενικα το παιχνιδι δεν ειναι τοσο sharp οσο θυμαμαι να ηταν το παλιο. Σιγουρα δεν εχει τοσα jaggies οσο το παλιο, αλλα δεν ξερω μου φαινεται ιδιο οπτικα ισως και λιγο χειροτερο. Φυσικα δεν θα με εμποδισει απο το να το απολαυσω, απλα μου δημιουργηθηκε αυτη η εντυπωση. Εκτος κι αν εφταιγε το Mass Effect 2 που ειχα παιξει ακριβως πριν παιξω αυτο το ντεμο
    Δεν το νομίζω.........εμένα μου φάνηκαν πολύ καλύτερα τα textures και γενικά τα γραφικά από το 1ο

Bookmarks

Bookmarks