Page 1 of 29 1234511 ... LastLast
Results 1 to 20 of 572

Thread: Dead Space 2

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Default Dead Space 2

Συζητηση και νεα για την συνεχεια του επιτυχημενου franchise.Πλεον πιο action και λιγοτερο horror απο οτι φαινεται...

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Dead Space 2 will feature less horror and more action that its predecessor, according to developer Visceral Games.

The studio - whose Dante's Inferno hits UK stores on Friday - said it has a dedicated team working on Dead Space 2 and that the new game would "empower" players.

CVG confirmed last month that the Dead Space 2 release date would arrive before before March, 2011. Highly likely to be Christmas, then.

"We've got two main teams; we've got some supporting content for Dante's Inferno coming out, but we'll mostly shift our attention to Dead Space 2," Visceral senior VP Nick Earl told Industry Gamers.

"The first one was well received, and we want to take advantage of that start with something that has tremendously wide appeal.

"We're more focused on the action than the horror this time. We're more empowering to the player. We've got a lot of feature innovation and we feel comfortable because we have something with resonance and we have something that's so capable.

He added: "I've heard some people say that Dead Space was the most "un-EA game" they had seen, and they meant it as a compliment! Funny anecdote, when [EA CEO] John [Riccitiello] in his position several years ago and was touring the studio, he said he wanted a horror game. He went away and when it came back, he helped support and finally realize that game in Dead Space.

"That's one thing we like about Visceral; we can really establish a new audience with it. I feel it's on the pathway to greatness and being widely recognized. We love the culture we've established in doing edgy properties like Dead Space and Dante's Inferno, created with the philosophy "let's build quality and let the rest follow."

http://www.computerandvideogames.com....php?id=233546
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Name
    Δημήτρης

Και το παραπανω ειναι κατα την γνωμη μου μεγαλη βλακεια...αλλα ετσι ειναι τα πραγματα...ξερουν οτι επειδη θα το κανουν πιο action θα εχει και καλυτερες πωλησεις, και επειδη το χρημα πανω απο ολα και με την ΕΑ στο τιμονι δεν θελει και πολυ...

Name
    Δημήτρης

Σε συνεχεια αυτου που λεγαμε παραπανω , αλλα πολλαπλασιασμενο στο χειροτερο επι 234085275902 φορες ιδου η τελευταια ανακοινωση απο την ΕΑ :

EA: Dead Space 2 Will Have Modern Warfare-Level Action

The company says its survival horror sequel is less survival and more action; compares the game's intensity to Modern Warfare and Uncharted.
    /facepalm...

http://www.n4g.com/NewsCom-471183.aspx?CT=1

Σε λιγο καιρο θα εχουμε μπασταρδεψει τοσο πολυ τα διαφορα ειδη των βιντεοπαιχνιδιων που στο τελος ολα θα καταληξουν Call of Duty look alikes... τι ωραια...

lol... Dead Space θα εχει την δραση και τον ρυθμο του Call of Duty...αν ειναι δυνατον...

Elite HarrisDo's Avatar
    PSN ID
    harristhegreek

Eλεος! Απο τα πρωτα screenshots φαινοταν πολυ horror και πολυ πιο στρατιγικο (δεν θα εχεις πολλες σφαιρες κλπ). Τωρα τι πανε να κανουνε! Δεν λεω οτι θα ειναι αποτυχια! Απλα θα ειναι μαπα!!!!
    XGamers.gr - Η πύλη του Gaming
    https://xgamers.gr

Cool Member michalaros's Avatar
    PSN ID
    kws25mi
    Name
    Κώστας Μιχάλαρος

Κριμα πραγματικα αν οντως γινει κατι τετοιο,χανονται τα παιχνιδια με χαρακτηρα μου φαινεται...

PS4forums Fanatic TopGunZ's Avatar
    PSN ID
    ModusAm

Βγάζει ένα από τα καλύτερα horror και πουλάει μέτρια, βγαίνει το Resident of Duty 5 και ξεσκίζεται στις πωλήσεις. Πολύ μυαλό θέλει...

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

ωχ θεε μου.Τα χω παρει τοοοοοσο πολυ.ειναι δυνατον?Μετα απο τις δηλωσεις "λιγοτερο horror και περισσοτερο action " και η ακομα χειροτερη που αναφερουν το MW δεν εχω λογια.Αν οταν βγει κανουν τετοιες μαλακιες δεν υπαρχει περιπτωση να το παρω.αληθεια.οσο και αν λατρεψα το DS1 και ειναι για μενα το καλυτερο horror αυτης τις γενιας θα τους κραξω.τι νομιζουν?
    Αλλα βλεποντας το καθαρα action RE5 να πουλαει τοσο και το MW να κανει ρεκορ πωλησεων.επηρεαζονται.ανθρωποι ειναι κ αυτοι...ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤ.λακαλες...
    Ναι ρε θα τιμησω φιλοδοξες προσπαθειες που θα μου δειξουν νεα επιπεδα στο gameplay και θα ειναι αυθεντικα.βλεπε heavy rain..δωξα το θεο που θα βγει και αυτο.γιατι μετα το απογοητευτικο RE5(zeizeif τωρα που πηγαμε πισω στα παλιοτερα ποστς και reps ειδα οτι μ ειχες κανει αρνητικο rep για το resi5...δεν θα σχολιασω...αν θες το συζηταμε) και το silent hill να χανει την παλια του μαγεια μου φαινεται οτι θα παρω και γω ενα wii να ξεκινησω τπτ μαριο και wii fit να περναει η ωρα βρε αδερφε...
    Spoiler!

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Δεν φταίνε τόσο αυτοί. Οι ηλίθιοι που αγοράζουν το resi 5 φταίνε. Και τι εννοούν με τον ρυθμό του mw2? Θα είσαι ράμπο χωρίς παρέα. Δυστυχώς, θα πουλήσει και θα συνεχίσουν έτσι.

PS4forums Addict aris13's Avatar
    PSN ID
    GOB_BLUTH
    Name
    Άρης

Quote Originally Posted by Ezio View Post
    Οι ηλίθιοι που αγοράζουν το resi 5 φταίνε.
    Δηλαδή εγώ που το αγόρασα είμαι ηλίθιος? Αν θες να ρίξεις το φταίξιμο κάπου, ρίχτω στους dev του DS2.

PS4forums Addict plakas's Avatar
    PSN ID
    sitos1979
    Name
    Mαριούλης

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    Ναι ρε θα τιμησω φιλοδοξες προσπαθειες που θα μου δειξουν νεα επιπεδα στο gameplay και θα ειναι αυθεντικα.βλεπε heavy rain..δωξα το θεο που θα βγει και αυτο.

το ιδιο ακριβως περιμεναμε και για resi5 και το αγορασαμε οποτε προσεχε τι λες γιατι μετα θα τραβας τα μαλια σου

Quote Originally Posted by Ezio View Post
    Δεν φταίνε τόσο αυτοί. Οι ηλίθιοι που αγοράζουν το resi 5 φταίνε. Και τι εννοούν με τον ρυθμό του mw2? Θα είσαι ράμπο χωρίς παρέα. Δυστυχώς, θα πουλήσει και θα συνεχίσουν έτσι.

μια και ειχαμε παιξει ολα τα re απο 1 εως και αυτο τι περιμενες να μην το αγορασουμε ρε φιλε?προσεχε πως μιλας κιολας που θα μας πεις ηλιθιου!!!!!!

και το dead space τιμησαμε ομως και διαφωνω να το κανουν σαν το mw2 τελειος ακυρο αυτο,αλλα δεν θα κατσω να το κατηγωρησω αυτο,μιας και ειδα το valrkyria 2 μονο σε psp και οχι σε Ps3 και αυτο λογο πωλησεω πιστευω αφου δεν το πηραν οι "ηλιθιοι"

PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by plakas View Post
    το ιδιο ακριβως περιμεναμε και για resi5 και το αγορασαμε οποτε προσεχε τι λες γιατι μετα θα τραβας τα μαλια σου
    Διαφωνω κατα ταλλα αγαπητε μαριε!!Εγω απο αυτα που εβλεπα ειχα ξενερωσει με το resi5.αλλα οπως ειπατε το αγορασα γιατι ηταν το 5ο μερος μιας πολυ αγαπημενης σειρας και απλα επιβεβαιωθηκαν οι φοβοι μου.Το καινουριο το alternative ed δεν θα το παρω (εκτος αν και το dlc στο mansion ειναι κλειστοφοβικο και θυμιζει κατι απο τα παλια resi...).
    Επισης το heavy rain ΔΕΝ προκειται να με απογοητευσει γιατι θα εχει τουλαχιστον σεναριο και ατμοσφαιρα...αν τα αλλα ειναι μαπα χαλαλι τους(που δεν το νομιζω)...τουλαχιστον κανουν κατι διαφορετικο με αυτο το project που ειναι πασιφανες:ohyes:.
    Οσο για το dead space μπηκε πολυ γρηγορα στον action δρομο του resi5 και ειλικρινα απορω...Τους φαινεται λιγο 2 μυρια για νεο IP(ps3+360)?Εμενα μου φαινεται πολυ καλος αριθμος.το παιχνιδι πηρε τελειες κριτικες οποτε τι κολλημα εχουν φαει???Ας βγαλουν αλλον τιτλο να ναι μονο action οπως θελουν.γιατι γαμανε τις αγαπημενες μας σειρες οι ιδιοι οι δημιουργοι τους???
    Καταλαβαινω τον φιλο που λεει αυτους που αγορασαν το resi5 ηλιθιους.Δεν πιστευω οτι το λεει με κακια.αλλα ρε συ ειναι πολλοι και αυτοι που το διασκεδασαν και τους αρεσε.Ας μην κατακρινουμε τα παιδια...
    Spoiler!

PS4forums Addict plakas's Avatar
    PSN ID
    sitos1979
    Name
    Mαριούλης

μονο που εγω απλα περιμενω να βγει το παιχνιδι και δεν βλεπω συζητησεις ουτε βιντεακια,οποτε το resi5 εως να το παρω δεν το ειχα δει καν !!!!

PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by plakas View Post
    μονο που εγω απλα περιμενω να βγει το παιχνιδι και δεν βλεπω συζητησεις ουτε βιντεακια,οποτε το resi5 εως να το παρω δεν το ειχα δει καν !!!!
    αχαχχαχαχα τουλαχιστον εσυ ησουν τυπικος οπως επρεπε.Εγω που τα ειδα και παλι το πηρα??!!!!!Τουλαχιστον το πηρα μεταχειρισμενο second hand....επειδη το περιμενα!!
    Μεγαλε Μαριε τι παθαμε με το LOST!!!!!offtopic εντελως αλλα δεν κρατηθηκα!!!!Η τριτη δεν ειναι μακρυα για το καινουριο!!!!:giggle:
    Spoiler!

Elite fotaras's Avatar
    PSN ID
    fotaras_fz6s
    Name
    Φώτης

καλα τι γιδια ειναι αυτοι που βγαζουν το παιχνιδι?πηραν τη συνταγη για την οποια τοσο πολυ μου αρεσε το πρωτο παιχνιδι και την πεταξαν στα σκουπιδια και τωρα λενε θα ειναι πιο πολυ action και στο στυλ του mw2..ειναι τρελοι αυτοι αμα ειναι ετσι δεν το αγγιζω καθολου οπως και δεν αγγιξα καθολου το resident evil 5.ακομα παιζω στο ps2 καμια φορα το resi 4 επειδη το γουσταρω με τον φοβο του,τα σκηνικα οι τοποθεσιες κ.τ.λ.εκει στο village αν θυμαμαι καλα ηταν ολο νυχτα..λιγο που επαιξα το resi 5 ειναι νταλα ο ηλιος μονο αντιηλιακο δεν φοραει η γκομενα!!!!!πληροφοριες λενε οτι το dead space 2 θα ξεκιναει εχοντας στην κατοχη του ο παιχτης ενα rpg με απεριοριστα πυρομαχικα!!!!ρε ουστ λεμε προδοτες παει το παιχνιδακι...

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Το DS2 θα κυκλοφορήσει σε ένα χρόνο από τώρα.Μπορεί όλα αυτά να είναι "επιλεκτικές" διαρροές από την EA, ώστε να λάβουν feedback -θετικό ή αρνητικό- από τους gamers και να πράξουν ανάλογα.Όπως και να'χει, οι πωλήσεις των action τίτλων, είναι δέλεαρ.

Name
    Δημήτρης

^^ πολυ σημαντικο, εξυπνο σχολιο +rep! Πολυ σωστος ο Desmond.Συνηθως οι ακραιες δηλωσεις ειναι για να δουν τι ψαρια θα πιασουν.

Βεβαια τα νουμερα κλινουν υπερ της περιπτωσης να γινει οντως πολυ action...

Ειδωμεν, ας ελπισουμε να γινει μεγαλος χαμος στο νετ και να αλλαξουν γνωμη.Αλλωστε ο producer του dead space 2 εχει ελληνικη καταγωγη παναθεμα τον!

Advanced Member stein3x's Avatar
    PSN ID
    Stein3x_qlp
    Name
    Νίκος

Καλά ρε παιδιά ακόμα δεν βγήκε το παιχνίδι και το ρίξατε από τώρα στην φωτιά?Θα αργήσει και μεχρι τότε μπορεί να αλάξουν πολλά πράγματα,δεν υπάρχει καν gameplay video για να το δούμε..
    Το πρώτο Dead space το λάτρεψα πραγμάτικα και μακάρι και το 2ο να είναι στο ίδιο στυλ και να μην χάσει την ατμόσφαιρα που είχε.

Συμφώνω πως η απόφαση αυτή της EA είναι βλακεία αλλά δεν μπορουμε να κανουμε κάτι γιαυτό δυστιχώς.Είχανε πει και οι ίδιοι ότι πολλοί δεν το παίξανε λόγο του τρόμου που είχε το παιχνίδι και λένε πως θα το περιορίσουν λίγο δεν θα το αφαιρέσουν τελείως.Τώρα για την είδηση του στιλ call of duty / uncharted αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι θα έχει ποιο πολύ action μάχη με την ένοια του θα στην πέφτουν ποιο πολύ εχθροί και ποιό συχνά (ας μην ξεχνάμε οτι και στο πρώτο αν αναβάθμιζες τα όπλα και πρόσεχες και λίγο αντιμετόπιζες τα πάντα,δεν έμενες ποτε από σφαίρες ούτε από health,οπότε από την μέση και αρκετά μετά έχασα λίγο εγώ προσωπικά την αίσθηση του survival horror στο παιχνίδι σε σχέση με την αρχή)

Ας περιμένουμε λίγο καιρό να βγεί κανά video/developer diary ή νέες πληροφορίες για το παιχνίδι ώστε να έχουμε μια καλύτερη ιδεα γενικά
    Πάντως ξαναλέω μακάρι να μή αλάξουν την φόρμουλα του πρώτου παιχνιδιού και το κάνουν ένα απλό shooter γιατί θα χαλάσει το παιχνίδι....

Η συλλογή μου από games
    Spoiler!

Name
    Δημήτρης

^^Μα γι αυτο υπαρχει το φορουμ φιλε μου...για να συζηταμε μεχρι να βγει (και αφου βγει) το παιχνιδι!Αποψεις και σχολια θα ακουστουν πολλα!Κανενα βεβαια απο αυτα τα σχολια δεν θα ειναι οριστικο και αμετακλητο!

Αλλιως δεν θα ανοιγαμε το θρεντ μονο αφου κυκλοφορουσαν τα παιχνιδια και οχι πιο πριν!

Ολα τα νεα και οι ειδησεις ειναι ενας τροπος να κραταμε επαφη με τα παιχνιδια που μας αρεσουν/ενδιαφερουν!

Advanced Member stein3x's Avatar
    PSN ID
    Stein3x_qlp
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^Μα γι αυτο υπαρχει το φορουμ φιλε μου...για να συζηταμε μεχρι να βγει (και αφου βγει) το παιχνιδι!Αποψεις και σχολια θα ακουστουν πολλα!Κανενα βεβαια απο αυτα τα σχολια δεν θα ειναι οριστικο και αμετακλητο!

Αλλιως δεν θα ανοιγαμε το θρεντ μονο αφου κυκλοφορουσαν τα παιχνιδια και οχι πιο πριν!

Ολα τα νεα και οι ειδησεις ειναι ενας τροπος να κραταμε επαφη με τα παιχνιδια που μας αρεσουν/ενδιαφερουν!
    Συμφωνώ και επαυξάνω Valkyre , απλά θεώρώ ολίγον τι βλακώδες να λέει κάποιος ότι δεν θα αγοράσει ένα παιχνίδι (λόγο μιας είδησης) από τώρα χωρίς να έχει δει κάτι ουσιαστικό για το παιχνίδι ακόμα,παρά μόνο μία είδηση που δεν ξέρουμε καν αν όντως έχει/θα εφαρμοστεί (όπως πολύ σωστά λέει ο Desmond) και σε τι ποσοστό.
    Βέβαια στην τελική είναι γνώμη και δικαίωμα του καθενός αυτή...

Η συλλογή μου από games
    Spoiler!

Page 1 of 29 1234511 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks