Γιατί ρε παιδιά, τι έπαιξε;
Γιατί ρε παιδιά, τι έπαιξε;
My Trophies:
Spoiler!
Κάνουμε hideout με τον Βαγγέλη ωραία και καλά και είναι 2-3 π@π@ρες με sniper και μας καθαρίζουν. Τον Βαγγέλη τον περίμεναν στο respawn point και τον έφαγαν 2-3 φορές. Αν παίζουμε για xp την επόμενη φορά online private. Members only![]()
Last edited by Kane; 23-06-2011 at 10:27.
Το ID μου είναι I_HAVE_A_NAME_
Όποιος θέλει με κάνει add και μου εξηγεί πως να κάνω join στο party σας γιατί πήρε το μάτι μου κάτι προβλήματα σχετικά με τα ports,κλπ και δεν ξέρω την τύφλα μου
Ευχαριστώ...
"Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"
Υπενθύμιση σε όσους θέλουν να ανέβουν level γρήγορα. Αύριο 23.00-02.00 triple XP. Θα την πέσω το απογευματάκι για να είμαι φρέσκος-φρέσκος
Αν και το Σαββατο εχω ταξιδι καθως φευγω πρωι-πρωι, θα προσπαθησω να μπω.
Αν θες τα λεμε online. Thanks Σπυρο +ρεπ.
Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
Spoiler!
Στα gang matches (έτσι νομίζω τα λένε) δυσκολεύομαι να σκοτώσω και με σκοτώνουν εύκολα. Έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε;
\
Ώρα Ελλάδος;lvl 50 σου ρχομαι! "How the West Was Won"
ezio μια ειναι η συμβουλη...να γινεις καλυτερος πλακα κανω η συμβουλη ειναι να μην πηγαινεις στο κεντρο τσ μαχης να πηγαινεις απο τ πλαγια,να παιζεις προσεκτικα και συγγεωτρωμενα
Spoiler!
Είσαι σίγουρος για αυτό; Γιατί σκεφτόμουν όταν λύγιζα από τη νύστα να άφηνα το ps3 ανοικτό και να συνέχιζα το πρωί. Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις όπου μετά το τέλος του triple xp event αν δεν κλείσεις το μηχάνημα συνεχίζεις να τα μαζεύεις τριπλά. Επίσης έχουν αναφερθεί άλλες περιπτώσεις όπου παίκτες ήταν online πριν την έναρξη του event και δεν μπορούσαν να πάρουν triple xp. Έπρεπε να κάνουν restart το παιχνίδι και μετά ξεκινούσαν κανονικά. Οπότε μάλλον να μπούμε λίγο μετά την έναρξη; Εγώ τουλάχιστον αυτό θα κάνω.
@nerven Ώρα Ελλάδος ναι. Είναι 4-7 Eastern US Time
Μολις ξυπνησα και νομιζω οτι στον υπνο μου ακομα εβλεπα
οτι βγαζαμε το hideout στο Tezoro Azul ολη η παρεα μαζι!
Καλα τι farming ηταν χθες αυτο.
Πρεπει να σκοτωσαμε ολο τον μεξικανικο στρατο.
Και βλεπω οτι ακομα ο Kane και ο Aladdin ειναι ακομα μεσα.
Παιδες ενημερωστε μας μεχρι ποτε συνεχισε να δινει triple xp.
Εγω παντως μονο σε τετοιες ημερες θα παιζω multi.
Διαφορετικα για να φτασουμε lvl 50 θα φτυσουμε αιμα.
Spoiler!
μαγγες μπορει καποιοσ να με προσθεσει σαν φιλο για να συμμετεχω κι εγω?
gasmas78 to id mou.
έλα ντε ! ότι μεξικανός υπήρχε σκοτώθηκε ! χαχα
το τελευταίο hideout ήτανε τελικά το καλύτερο αν και να κάνεις το ίδιο και το ίδιο είναι λίγο βαρετό , τελείωνε σχετικά γρήγορα , οπότε ανεβήκαμε πολύ γρήγορα levels !
Δεν έχει όμως συχνά triple xp ! αργεί πολύ το επόμενο
εγώ να φανταστείς που άργησα κιόλας να μπω , μπήκα κατά τις 1 νομίζω , τα παιδιά παίζανε από πιο πριν , και απο level 8 είμαι τώρα 28 ! lol
Λουκά χθες που μείναμε οι 3 μας μέσα , τελείωσα μόνος μου το Ηideout , επειδή είπα να κάτσω κανένα μισάωρο ή όσο άντεχα παραπάνω , πήρα κανονικά τα xp αλλά δεν μπορούσα να ξεκινήσω επόμενο round , επειδή έκανα μεν vote restart αλλά ήθελε άλλη μια ψήφο !! αφού εσύ και ο Kane ήσασταν μέσα μεν αλλά δεν ψηφίσατε έμεινε εκεί ! Αν ημουνα εγώ ο leader θα ξεκίναγε ? τεσπα , και επειδή είπα να βάλω άλλο game , το έκλεισα το RDR ! (αλλιώς θα έπρεπε να μείνει ανοιχτό μέχρι τώρα που θα μπορούσα να παίξω )
τι level έφτασες τελικά ?
Επίσης το x2 ισχύει ? το δοκίμασε κάποιος στα σίγουρα ?
Bookmarks