ρε μαγκες τι παιζει με αυτο το παιχνιδι?σκεφτομαι να το αγορασω αλλα με μια "βολτα" απο τα γνωστα καταστηματα απο Αγγλια μερια ειδα οτι κοστιζει γυρω στα 45 €,τοσο το βρηκα και στην Ελλαδα που τσεκαρα στον γερο-σκρουτζ.
το ιδιο και με το heavy rain(sorry για το offtopic)ειδα οτι δεν εχει πεσει καθολου η τιμη του.σταθερο στα 43 € περιπου και ειναι και 6 μηνων παιχνιδι(Φεβρουαριο βγηκε η θυμαμαι λαθος?).να περιμενω τωρα τη δευτερα μπας και το zavvi το εχει καμια προσφορα?
Το παιχνιδι ειναι πολυ μεγαλυτερο απο το GTAIV....πρωτα απο ολα εχει πολλααααααα περισσοτερα πραγματα να κανεις!
Μολις το τερματισα με 75% Completion..
Spoiler!
Last edited by HarrisDo; 05-07-2010 at 18:02.
XGamers.gr - Η πύλη του Gaming
https://xgamers.gr
Επειδη δεν εχω παρακολουθησει το θεμα και ενα φιλαρακι με xbox με εχει ζαλισει...ειναι τοσο καλυτερο στα γραφικα στο 360?.....και μου λεει οτι τρεχει πιο κατω απο 720p στο ps3...ισχυει?
Βσκ παιζει σε χαμηλοτερη αναλυση στο ps3 και εχει περισσοτερα frame drops.Αν διαβασεις την συγκριση στο eurogamer,θα δεις οτι αυτα δεν επηρεαζουν ουσιαστικα την ποιοτητα του παιχνιδιου,αλλα αν εχεις και 360 αγορασε το εκει.
.
XGamers.gr - Η πύλη του Gaming
https://xgamers.gr
Και δώδεκα ώρες να το αφήσει, δε θα πάθει κάτι. Δεν έχουν πρόβλημα αυτά.
Απλά, από πότε έχεις το PS; Εγώ όταν το άνοιξα και αντίκρισα να μην υπάρχει θερμοαγώγιμη, έκανα τον σταυρό μου, γιατί αν δε το είχα ανοίξει να βάλω καινούρια, τώρα ίσως να μη δούλευε.![]()
Μάλλον θα έπαθες ότι και εγώ πριν κάποιες βδομάδες.Εννοείς ξαφνικά από την ησυχία έναν έντονο θόρυβο(από ανεμιστηράκι) από το πίσω αριστερά μέρος του ps3.Αυτό που μάλλον κατάλαβα είναι ότι πέραν της ζέστης έχει να κάνει και με το πόσο απαιτητικό είναι το game.Εμένα το έκανε στο gow3 ενώ στο pro όσο και να παίζω δεν κάνει τίποτα.Βέβαια από εκείνη την μέρα δεν ξαναέβαλα το gow3.....άσε που με έπιασε και άγχος για το σε ποιό παιχνίδι μπορεί να το κάνει.
Αυτό που λέτε για την πάστα είναι σωστό αλλά λίγοι μπορούν να το κάνουν και χρειάζεται ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.Ήμουν παρών όταν ένας φίλος μου είχε αλλάξει την πάστα από μια κάρτα γραφικών με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να έχει πέσει 20 βαθμούς σε σχέση με πριν.Αλλά το κακό είναι ότι δεν κρατάει πολύ,1 χρόνο περίπου.
Bookmarks