Page 8 of 103 FirstFirst ... 4567891011121858 ... LastLast
Results 141 to 160 of 2056

Thread: Red Dead Redemption

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Θεωρητικα δεν ειναι δυσκολο να το φανταστεις αφου τα GTA διαδραματιζονται σε πολη και αρα ειναι πολυ μαζεμενα ολα μεταξυ τους.Προφανως το RDR θα εχειπολλες ανοιχτες περιοχες με φυση που μεγαλωνουν το συνολικο μεγεθος του κοσμου!

Αλλα μολις ειδα οτι λενε για το SA...εντυπωσιακο...πολυ εντυπωσιακο....σε σημειο να γινεται υπερβολικο!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Ναι ,το οτι λενε για το SA ειναι το κουλο,καθως ηταν πραγματικα τεραστιο σε εκταση GTA.

Name
    Δημήτρης

Και με τις αποστασεις τι θα γινεται? Ο_Ο ενταξει να παιρνεις λογικα το τρενο....αλλα....πωωωω μιλαμε για χαος!

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

^^Ναι παιρνεις και τρενο, και εχει και κατι καραβανια ξερω γω (ετσι σαν καρα) και κανεις fast travel...πρεπει να ξηλωθεις ομως ετσι?
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

PS4forums Addict plakas's Avatar
    PSN ID
    sitos1979
    Name
    Mαριούλης

εχετε παιξει το fuel; εκει να δειτε τεραστια Map που εχει...για να πας απο τον βορρα στο νοτο θες 4 ωρες .......οποτε δεν μου κανουν εντυπωση αυτα που λετα

Name
    Δημήτρης

Το Fast travel ειναι δικοπο μαχαιρι για εμενα.

Σε κανει να το χρησιμοποιεις συνεχεια με αποτελεσμα τελικα να μην δεις ποτε τον κοσμο του παιχνιδιου εξολοκληρου αλλα να μεταφερεσαι πιτς φυτιλι στο σημειο που θες με ενα Loading screen.Προτιμω να μην υπαρχει fast travel στα παιχνιδια αλλα μια καλυτερη "συγκοινωνια" ωστε να απολαμβανεις τον κοσμο που δημιουργησαν.

Το oblivion ας πουμε ηταν γελοιο σε αυτο το θεμα οπως και το fallout...στο τελος καταληγαμε να κανουμε fast travel απλα για να παμε απο το ενα σημειο της πολης στο αλλο...μεγαλη βλακεια...

^^ Δεν εχεις αδικο για το fast travel.
    Μπορει να υπαρχει επιλογη να βαζεις nitro στα αλογα και να τρεχουν σαν τρελα και παλαβα βεβαια μετα θα περιμενε κανεις να κανει αυτο το πανω κατω που κανουν τα αυτοκινιτα με τις ροδες στο SA και να χλιμιντριζουν το "yo" αλλα πια αλογα τα κανουν αυτα??

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Αν και τα γουέστερν έχουν χάσει την αίγλη τους εδώ και χρόνια, παίζει να γίνει αιτία αυτός ο τίτλος για να τα θυμηθούμε όλοι μας. Προσωπικά μένω με την εντύπωση ότι το κλασικό γουέστερν της Τρίτης (όποιος "παλιός" κατάλαβε) θα γίνει γουέστερν της κάθε μέρας. Βαρεθήκαμε τα WWII / Modern Warfare, espionage, future, knights, fantasy και ξαφνικά η άγρια δύση φαντάζει παρθένα και ανεξερεύνητη και κυρίως από ότι βλέπω συνάμα συναρπαστική και αχανής.

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

συμφωνω απολυτα με τon Nek_Food..οντως το περιμενουμε με τοσο ανυπομονησια γιατι εχουμε βαρεθει τα ιδια και τα ιδια....
    must buy για μενα απο την πρωτη μερα...!!!!!

Senior Member haramanai's Avatar
    PSN ID
    haramanai

Όλα καλά αυτά ρε παιδιά… Αλλά το πραγματικό ερώτημα είναι, πως τα πάει το παιχνίδι με το Frame Rate στο PS3;
    Όλα τα βίντεο που βρήκα ( δεν έψαξα και πάρα πολύ ) είναι τραβηγμένα από Xbox ή PC. Μετά το GTA4 είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος και δεν έχω εμπιστοσύνη στη Rockstar.

Και τέλος… και η πραγματική ερώτηση. Αξίζει να το πάρεις για PS3; άμα έχεις υπολογιστή που μπορεί να το τρέξει;

Name
    Δημήτρης

αμα εχεις ΠιΣι οχι λογικα δεν αξιζει... οσο για την εκδοση ΠΣ3 κι εγω φοβαμαι πολυ το αποτελεσμα....αλλλα θελω να πιστευω οτι η Ροκσταρ με το καινουργιο εξκλουσιβ που θα βγαλει για το ΠΣ3 , εχει μαθει 4-5 παραπανω πραγματα για τον προγραμματισμο της κονσολας και μαλλον θα πανε ολα καλα

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by haramanai View Post
    Όλα καλά αυτά ρε παιδιά… Αλλά το πραγματικό ερώτημα είναι, πως τα πάει το παιχνίδι με το Frame Rate στο PS3;
    Όλα τα βίντεο που βρήκα ( δεν έψαξα και πάρα πολύ ) είναι τραβηγμένα από Xbox ή PC. Μετά το GTA4 είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος και δεν έχω εμπιστοσύνη στη Rockstar.

Και τέλος… και η πραγματική ερώτηση. Αξίζει να το πάρεις για PS3; άμα έχεις υπολογιστή που μπορεί να το τρέξει;
    Aπ'οσο γνωριζω,θα βγει μονο σε ps3-360.
    Το frame rate παντως το φοβαμαι και εγω πολυ,αν και ειμαι καπως αισιοδοξος, γιατι θυμαμαι την βελτιωση στο frame rate πoυ ειχα δει στην μεταβαση απο το vice city στο SA...
    Τοτε ειχαμε δει αλμα στα γραφικα και καλυτερο frame rate.
    Last edited by PDS; 22-04-2010 at 16:27.

Name
    Δημήτρης

^^ τοτε βεβαια ηταν εξκλουσιβ...

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Σιγουρα παιζει και αυτο τον ρολο του.

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Αν και τα γουέστερν έχουν χάσει την αίγλη τους .............. Προσωπικά μένω με την εντύπωση ότι το κλασικό γουέστερν της Τρίτης (όποιος "παλιός" κατάλαβε) θα γίνει γουέστερν της κάθε μέρας. Βαρεθήκαμε τα WWII / Modern Warfare, espionage, future, knights, fantasy και ξαφνικά η άγρια δύση φαντάζει παρθένα και ανεξερεύνητη και κυρίως από ότι βλέπω συνάμα συναρπαστική και αχανής.
    Πωπω, τί μας θύμισες τώρα....
    Όποιος θυμάται αυτήν την εποχή, έστω και μικρός τότε, δεν μπορεί να μην έχει αγαπήσει την άγρια δύση και τον κόσμο της, και να μην έχει απολαύσει παιχνίδια όπως το Call of Juarez. Πόσο μάλλον να μην περιμένει πως και πως το RDR. Aλλά και όσοι δεν έχουν αδυναμία με τα western, σίγουρα θα το δουν με ενδιαφέρον.
    Δεν είμαι υπέρ των υπέρμετρα αχανών κόσμων, για τους λόγους που ειπώθηκαν. Θες να τα δεις όλα και να τα κάνεις όλα, αλλά χρειάζεσαι για αυτό πολλές πολλές ώρες. Προσωπικά, δεν μπορώ να τις διαθέσω, οπότε θα μου κακοφανεί που δεν θα μπορέσω να δω το παιχνίδι σε όλη του την έκταση. Εκτός αν είναι τόσο πολύ καλό και εθιστικό, που μας αναγκάσει να ασχοληθούμε περισσότερο.............

Senior Member haramanai's Avatar
    PSN ID
    haramanai

Οχ … δεν θα βγει για PC; Τότε μάλλον είμαστε καταδικασμένοι…
    Δεν ξέρω… μάλλον μας δουλεύουνε κανονικά…μετά από κανένα 3μινο από την κυκλοφορία του… τότε δηλαδή που θα πέσει και η τιμή του στην τιμή των PC Games θα κάνουνε την ανακοίνωση και θα τραβάμε τα μαλλιά μας που χρυσοπληρώσαμε την κατώτερη έκδοση.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by haramanai View Post
    Οχ … δεν θα βγει για PC; Τότε μάλλον είμαστε καταδικασμένοι…
    Δεν ξέρω… μάλλον μας δουλεύουνε κανονικά…μετά από κανένα 3μινο από την κυκλοφορία του… τότε δηλαδή που θα πέσει και η τιμή του στην τιμή των PC Games θα κάνουνε την ανακοίνωση και θα τραβάμε τα μαλλιά μας που χρυσοπληρώσαμε την κατώτερη έκδοση.
    Ενταξει ας μην το καταδικαζουμε απο τωρα.Βεβαια η εκδοση του GTA4 δεν αφηνει περιθωρια αισιοδοξιας,αλλα μπορει εδω να εχουν βελτιωθει τα πραγματα.
    Θα δειξει.

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

πιστευω και ειναι μονο η γνωμη μου οτι καθεστε και ασχολειστε με φρουφρου και αρωματα...
    εμενα το gta iv ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει...!!!!!
    γνωμη μου παντα...!!!
    και το ιδιο πιστευω οτι θα ισχυει και με το red dead redemption....!!

Name
    Δημήτρης

^^Δεν μας νοιαζει η γνωμη σου ρε! ΟΥΣΤ!

Σαφως αστειευομαι, γουστα ειναι αυτα το GTAIV με ξενερωσε, περιμενα πολυ περισσοτερα, πραγμα που βλεπω οτι εχει το Red dead redemption!

Γι αυτο και ειμαι τοσο ενθουσιασμενος!

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^Δεν μας νοιαζει η γνωμη σου ρε! ΟΥΣΤ!

Σαφως αστειευομαι, γουστα ειναι αυτα το GTAIV με ξενερωσε, περιμενα πολυ περισσοτερα, πραγμα που βλεπω οτι εχει το Red dead redemption!

Γι αυτο και ειμαι τοσο ενθουσιασμενος!
    ΟΥΣΤ εσυ κυριε....!!!χαχαχαχα
    εννοειτε οτι ειναι γουστα........
    και εγω περιμενω πολλα απο το red dead redemption....!!!!!!

Page 8 of 103 FirstFirst ... 4567891011121858 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks