Tο παιχνιδι δειχνει εξαιρετικο, περιμενα οτι δεν θα σχοληθει σοβαρα η Rockstar αλλα απ' οτι φαινεται θα αξιζει τον κοπο. Ειναι ενα αρκετα φιλοδοξο project, οχι τιποτα groundbreaking σαν ιδεα αλλα η εκτελεση φαινεται πολυ καλη. Μπορει να το παρω!![]()
Tο παιχνιδι δειχνει εξαιρετικο, περιμενα οτι δεν θα σχοληθει σοβαρα η Rockstar αλλα απ' οτι φαινεται θα αξιζει τον κοπο. Ειναι ενα αρκετα φιλοδοξο project, οχι τιποτα groundbreaking σαν ιδεα αλλα η εκτελεση φαινεται πολυ καλη. Μπορει να το παρω!![]()
Πωω ,προβλέπω να πέφτει αρκετό "κάψιμο" με το συγκεκρημένο game.Το GTA το βαρέθηκα κάποια στιγμή και ακόμα δεν το έχω τελειώση ,αλλά αυτό αν και ίδιας συνταγής με το GTA επικεντρώνεται σε άλλο style ,αυτό της άγριας δύσης κάτι που γουστάρω πολύ.Το online επίσης φαίνετε μαμάτο στο free roam!
Θα μαζευόμαστε να τρώμε αμερικανάκια online.![]()
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."
Bill Shankly
ινδιανος θα μποπεις να εισαι? Και να μαζευεις σκαλπτ?
Καλα μετα το Call o of Juarez περιμενα ενα καλο western αλλα δεν πιστευα ποτε οτι θα βγει. Μολις ειδα τα βιντεακια τρελαθηκα. Ελπιζω να ειναι τοσο καλο οσο φαινεται. Και το μουλτι του προσφερεται για πολυ καψιμο.
Θα κυνηγαμε και ελαφακια!!;;; χαχαχαχα
Nice! Πολυ καλες οι φωτο! Το παιχνιδι πιστευω οτι θα τα σπαει!![]()
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Ego pou genikos trelenome Gia GTA ke rockstar games en genei tha to lioso - peftei ke condo sit giorti mou opote os doro tha mini o,ti prepei!
Λοιπον... ξεκιναω με μερικα στοιχεια...
Α) Πρωτη φορα μπαινω σε αυτο το θρεντ.
Β) Δεν μου αρεσουν καθολου τα western.
Γ) Απογοητευτηκα πληρως απο το GTAIV.
Οπως καταλαβαινετε λογω Β και Γ κατεληξα στο Α , δηλαδη να μην δω ουτε μια φωτο, ουτε ενα βιντεο για το παιχνιδι, καθως πιστευα οτι ειναι μακρια απο τα γουστα μου.
Σημερα ειδα.
Και απο αυτο που ειδα θα αγορασω το παιχνιδι...απλα...
Eκτός ότι δείχνει να είναι πολύ καλό είναι και κάτι φρέσκο και διαφορετικό (μετά το Call of Juarez αν και μάλλον δεν θα έχουν σχέση) από αυτό που βλέπουμε μέχρι τώρα με τα COD και BC και που οι περισσότεροι έχουμε βαρεθεί φαντάζομαι.
Κι εγώ το GTA δεν το συμπάθησα ποτέ και παρόλο που το πήρα πριν καν κυκλοφορήσει, όσες φορές κι αν το άρχισα το παράτησα.
Εδώ όμως το παιχνίδι δείχνει ότι θα είναι κάτι εξαιρετικά διαφορετικό από τα συνηθισμένα sandbox games, και σε αυτό βοηθάει πολύ περιβάλλον της Δύσης γιατί πόσα πραγματικά αξιόλογα western based games μπορεί κάποιος να αναφέρει...εγώ πάντως ανακαλώ μόνο το Outlaws της Lucas Arts, την πρόσφατη σειρά Call of Juarez και το θρυλικό coin op Sunset Riders που είχε κάνει και το πέρασμα από τις κονσόλες.
Το Red Dead ακούγεται και δείχνει ως ένα εξαιρετικό western που θα μας αφήσει να γίνουμε εμείς οι Whyatt Earp.....!
Δειχνει να εχει οτι θα περιμενε κανεις απο ενα συγχρονο GTA....και η ειρωνια ειναι οτι εχουμε φτασει σε μια εποχη, που για να καταφερεις να πρωτοτυπησεις, πρεπει να γυρισεις στο παρελθον!
Ενα Γουεστερν GTA δειχνει πολυ πολυ πολυ πιο φρεσκο, πρωτοτυπο και ενδιαφερον οσον αφορα τα στοιχεια του gameplay απο ενα κλασσικο GTA.
Και γι αυτο θα το τιμησω δεοντως!
Η αλήθεια είναι ότι ψήνομαι και εγώ πολύ άγρια για αυτό το παιχνίδι. Είναι μάλλον κάτι σχετικά φρέσκο στο είδος του μπαμ, μπουμ, καμπούμ... είναι ήδη στα υπόψη και wish list όπως το κόβω.
Bookmarks