όσοι ασχολείστε ακόμα με το online καντε με add να παίξουμε λίγο..!
ή πείτε μου ποιοι είστε και σας κάνω εγώ..!
geonik, κάνε υπομονή και θα παίξουμε εμείς.
Θα τα ξεκινήσω εντός ολίγων ημερών τα online.
Παλεύω ένα άλλο παιχνίδι τώρα.
Είμαστε ήδη φίλοι.![]()
My Trophies:
Spoiler!
Αφοβα. Βρισκεις στα πτωματα αυτων που σκοτωνεις αρκετες ή αν δεν σου φτανουν αγοραζεις σε οποια πολη εχει gunsmith (το μαγαζι με σημα το οπλο). Οταν ξεκινας η πολη που εχει τετοιο μαγαζι ειναι το Armadillo. Οταν μπορεσεις αγορασε το bandolier απο gunsmith ή general store για περιπου $125. Χωραει το διπλασιο ammunition.
Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
Spoiler!
Tι παινχιδαρα ρε παιδια! Το ειχα παιξει καλοκαιρι και τωρα που μπαινουμε σιγα σιγα στις ζεστες το θυμαμαι!
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
Αν τα πουλησεις στο Μεξικο αργοτερα θα εχουν αλλες τιμες επειδη εκει θα ειναι πιο σπανια και αντιστροφα..
Spoiler!
Τα πουλήσεις, δεν τα πουλήσεις, λεφτά θα έχεις πάντα.
Απλά, να ψάχνεις τα πτώματα και ν' ανοίγεις τα σεντούκια και δε θα ξεμείνει ΠΟΤΕ.
My Trophies:
Spoiler!
φιλε ,εγω το εχω .Ειναι απλα καλο καθως ειναι πολυ μικρο το story του αλλα ειναι χιλιομετρα μακρια απο αλλα παιχνιδια με zombies .
θα σου προτεινα να τα αγοραζεις απο τωρα και να σημειωνεις ποια αγοραζεις για να κανεις το trophy ευκολα .Αυτο εκανα κι εγω για να κανω το platinum
εχεις απολυτο δικιο οτι ειναι φοβερο.(για μενα ειναι το καλυτερο και πιο ολοκληρομενο παιχνιδι ολων των εποχων)
Spoiler!
Bookmarks