Οποιος θελει με κανει add. Εχω και γω το Rockstar trophy.
Αν θυμαμαι ημουν Lvl 13 ή 14.
Οποιος θελει με κανει add. Εχω και γω το Rockstar trophy.
Αν θυμαμαι ημουν Lvl 13 ή 14.
Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
Spoiler!
ΟΚ!
Μη σε νοιάζει, πιστεύω ότι και τα υπόλοιπα παιδιά δεν έχουν κανένα πρόβλημα.
Έλα κι εσύ στην παρέα μας!!!!
Σε κάνω κι εσένα!
Ελπίζω οι περισσότεροι να έχουν bluetooth headset για να μιλάμε, γιατί με το chat θα γράφουμε μια ώρα...![]()
My Trophies:
Spoiler!
οκ , και εγώ δεν έχω πρόβλημα για την άλλη εβδομάδα , απλά να είναι καθημερινή θα με βόλευε πολύ , ότι ώρα να ναι δεν έχω πρόβλημα,
επίσης επειδή είμαστε αρκετοί που δεν το πολυξέρουμε ακόμα το game , ας είναι ένας που έχει "μελετήσει" κάποιο trophy guide που θα καθοδηγήσει και τους υπόλοιπους για το τι πρέπει να κάνουμε και πότε ,
δλδ μόνο για ένα trophy θα πάμε ή βγαίνουν και άλλα έτσι άμεσα ?
υ.γ. Εγώ πάντως αυτές τις μέρες δεν έχω πολύ χρόνο για να κάτσω να "μελετήσω" τι θέλει οπότε κάποιος ας προσφερθεί...![]()
Αν έχουμε μια σταθερή ομάδα, ιδανικά 8 άτομα, μπορούμε να τα βγάλουμε όλα τα οnline έτσι ώστε να το διασκεδάσουμε κιόλας. Τα τρόπαια του core παιχνιδιού τα ξέρω καλά. Για τα dlc's δεν έχω ιδέα.
Παιδιά δυστυχώς λίγο έχω προλάβει να ασχοληθώ με το παιχνίδι και καθόλου με το online αλλά αν χρειάζεστε άτομο μέσα κι εγώ.
Πω σας ζηλευω! Αν ειχα και γω χρονο θα σας joinαρα!
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
Μη σας νοιάζει παιδιά, έχω μελετήσει εγώ τι παίζει με τα τρόπαια του κυρίως παιχνιδιού.
Τα DLC δε με απασχολούν.
Θα τα πάρουμε όλα τόσοι που είμαστε.
Θα στείλω πμ στο ps3 σας, μια βδομάδα πριν γίνει για να κανονίσετε τις δουλειές σας.
Για καθημερινή εγώ δεν το κόβω γιατί είμαι πλήρης μέχρι τις 27 Ιουνίου που τελειώνω τις εξετάσεις.
Μετά θα μπορώ γιατί θα έχω μόνο τη δουλειά.
Οπότε, μόνο σαββατοκύριακο. Σας βολεύει; Συγγνώμη, παιδιά.
nerven και Starlord, σας κάνω add.
My Trophies:
Spoiler!
OK! ευχαριστούμε!
Μην ανησυχείς και εμείς λόγω δουλειάς και οικογένειας έχουμε χρονικούς περιορισμούς!
Δεν είναι απαραίτητο όχι!
Μπορείς να το κάνεις σε 2 σημεία. Στην αποστολή με το πόκερ στο μεξικό (αρκεί να ποντάρεις μεγάλο ποσό και να κερδίσεις) ή στο σαλούν στο blackwater στο τραπεζάκι που είναι απ΄έξω φτάνει να είναι full απο κόσμο και να κάνεις το ίδιο. Εννοείτε save πριν κάτσεις και load αν χάσεις!
Bookmarks