Page 6 of 6 FirstFirst ... 23456
Results 101 to 111 of 111

Thread: Dead Rising 2

PS4forums Addict aris13's Avatar
    PSN ID
    GOB_BLUTH
    Name
    Άρης

[GT]705319[/GT]

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by nikolaszax View Post
    Thanks for the help!Ειδικα το γαντι-μαχαιρι ηταν ολα τα λεφτα,ταχυτατο, με μπολικο PP και damage .Ηταν ιδανικο για εναν phycho που μου εσπασε τα νευρα.
    Συναντησα σημερα και 2 psycho....πολυ σπαστικοι,ειδικα οταν με τρωγανε ανετα και αναγκαζομουν να ξανακανω ολη την διαδρομη γιατι δεν ειχε save στο ενδιαμεσο.Το σπασιμο ειναι οτι δεν εχεις αμεσο τροπο να αμυνθεις στις επιθεσεις τους με αποτελεσμα να με θεριζουν πολυ ευκολα.Ειδα στο manual οτι εχει dodge κινηση(το CTRL στο pc ) αλλα απο οτι καταλαβα μαλλον την ξεκλειδωνεις με lvl up,βλακεια θα επρεπε να την εχουν απο την αρχη ή να στην δινουν με το που αρχιζουν να βαγινουν οι phychos.Θα μου ηταν πολυ πιο ευκολο να αποφυγω τα πιατα και τηγανια του μαγειρα .
    Σημερα που επαιξα παντως το διασκεδασα περισσοτερο και αν δεν ηταν το save system να μου σπαει τα νευρα στους phycho ή στις μεγαλες αποστασεις τοτε θα ηταν ολα ροδινα .
    ειδες που εχω δικιο οτι το παιχνιδι αν του αφιερωσεις χρονο ειναι καλο?
    εγω παντως τον σεφ στο 1ο playthrough τον παρατησα. και οντως το dodge το ξεκλειδωνεις αργοτερα. προσπαθησε να σωσεις οσο πιο πολλους μπορεις για να ανεβεις level , θα με θυμηθεις...

Spoiler!

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

O nikolaszax εχει δικιο... Δε τη παλεψα αλλο με το παιχνιδι. Το παρατησα γιατι μου εσπασε τα νευρα! RIP! Αν το ειχα σε δισκακι θα εφευγε απο το παραθυρο! Το σκληρο ομως δε μπορω να τον πεταξω! LOL Παλι καλα!
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Κατ'εμε θα επρεπε να εχουν επιλογη για το πως θες να παιξεις,με χρονομετρο ή μη.Δεν ειναι αλλωστε και τοσο δυσκολο να το κανουν,μπορουν να ακολουθησουν μια τακτικη αλα RPG με το main mission να προχωρα την ιστορια-ωρα μπροστα μονο και να ανοιγουν survivor mission αναλογα με το case,διχως να εχεις την πιεση του χρονου.Ετσι οσοι δεν μπορουν το time θα μπορουν να το παιξουν ετσι και οσοι τους αρεσει το time επειδη προσδιδει την αισθηση του χρονου μπορουν να το παιξουν ως εχει.
    Οχι τιποτα αλλο αλλα ενα κακο save μπορει να σου καταστρεψει το παιχνιδι,ειδικα αν τυχεις σε κανα boss battle παλουκι που δεν μπορεις να νικησεις και θες να παρεις καποια αντικειμενα για να κανεις τακτικη αλλα ο χρονος σε εμποδιζει απο το να πας να τα μαζεψεις και να ξαναγυρισεις.Θα μπορουσαν τουλαχιστον να παγωνουν το χρονο στα main bosses -.- .
    Ευτυχως δεν μου ετυχε μεχρις στιγμης κατι τετοιο σε μεγαλο βαθμο αλλα 2 φορες αναγκαστηκα να κανω load παλαιοτερο save λογω ελλειψης χρονου.
    Δεν βοηθαει και οτι τα bosses ειναι ωρες ωρες απο τα πιο cheap bosses ever -.-(i'm looking at you Fat pr*ck with the chainsaw-dick και οι 2 τυπισσες ).
    Τουλαχιστον σου δινει zombrex με το τσουβαλι οταν πλησιαζει η ωρα της katey οποτε σε εκεινο δνε εχω προβλημα .

Απλα ο χρονος δεν σε αφηνει να απολαυσεις zombie killing οπως θες,να δοκιμασεις τα αντικειμενα και τους συνδυασμους κτλ.Οταν ομως μπορεις και το κανεις τοτε γινεται απολαυστικοτατο.

Εσκασα στα γελια πχ οταν εκανα ενα ηλεκτρισμενο αναπηρικο καροτσακι με μπαταρια,ορμησα πανω στα zombie ,ενα απο την συγκρουση εκατσε πανω του και στην συνεχεια τον εκφεντονισα πανω σε μια αλλη ομαδα ηλεκριζοντας τα ολα.Ή οταν εφτιαξα μια κιθαρα με amplifier και ανεβηκα σε μια εξεδρα και αρχισα να ροκαρω και να βλεπω τα ζομπι να σκανε τα κεφαλια τους(τωρα επειδη επαιζα χαλια ή επειδη δεν αντεχουν τους μεγαλους ηχους θας σας γελασω xexexe).
    Εχει και ενα ομοργο easter egg απο τα ghools and goblins οπου αν μαζεψεις ολα τα κομματια της πανοπλιας του πρωταγονιστη απο το αντιστοιχο παιχνιδι, o chuck δεχεται λιγοτερο damage αλλα οταν χτυπηθει καποιες φορες τοτε χανει την πανοπλια και μενει με το εσορουχο του(το οποιο ,ώ τη συμπτωση ειναι ασπρο με καρδουλες σαν του ghost and goblins xaxaxa)

Ειναι love hate thing το παιχνιδι,φαινετε αλλωστε και απο εμενα που αρχικα το αντιπαθουσα αλλα τωρα με κερδιζει,αν και συνεχιζει να εχει εκνευριστικα στοιχεια.Η το πας και του δινεις τον χρονο να σε κερδισει,ή δεν το απς απο την αρχη,ή θες να του δωσεις την ευκαιρια αλλα τελικα τα αρνητικα του δεν σε αφηνουν να σε κερδισει.

Αντε τωρα να το τελειωσω .Τελικα ηταν πιο μεγαλο απο οτι περιμενα,παρα τις 3 μερες που εξελισσετε η ιστορια.

Ps.Ελπιζω κανας modder να βγαλει κανα modaki/tweak για τον χρονο(pc version παιζω ).
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

εγώ πιστεύω πως σίγουρα θα βγεί DLC με non timer. Η άποψη μου είναι πως το παιχνίδι απευθύνεται αποκλειστικά στους φανς των Ρομέρο/Αρτζέντο/Ροντρίγκεζ και πραγματικά είναι απόλαυση να εξολοθρεύεις στρατιές ζόμπις, παρά τα προβλήματα σχεδιασμού του παιχνιδιού. Η zombrex edition δυστυχώς δεν αξίζει, μόνο για συλλέκτες.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

δεν υπαρχει ουτε υπονοια οτι θα βγει non timer patch. το παιχνιδι ειναι σχεδιασμενο ετσι να τρεχεις απο δω και απο κει και -επαναλαμβανω- τη 2η φορα που ξερεις τα κατατοπια να κανεις οτι γουσταρεις. ετσι ειναι στημενο το παιχνιδι πως να το κανουμε.

Spoiler!

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Το θεμα ειναι να μη το πληρωνεις αυτο το patch γιατι η Capcom τα κανει κατι τετοια!
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PS4forums Addict isildur83's Avatar
    PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

Dead Rising 2: Psycho, Ninja, Sports, Soldier DLC coming soon

Josh Bridge, senior producer for Dead Rising 2, has posted over on the US PS Blog some nice looking DLC is heading to the game very soon.

First up, is the Psychopath Theme Pack on October 12. It gives you a crazy looking horror outfit and makes you “stronger and deadlier” with a chainsaw, cleavers, axes, and machetes.

Next up will be the Soldier of Fortune Theme that “decks you out as the ultimate action hero with increased deadliness for all firearms”. It is out on October 19.

Then, there’s the Sports Fan Pack with you as the “ultimate sports party animal” who can drink as much as he wants and not get sick. As someone who paints themselves, you are also “more deadly with any sporty weapons” and when gambling you will come out the winner more often. The Sports Fan pack will arrive on PSN October 26.

Last but not least, is the Ninja Theme. As the ninja, you are “virtually undetectable to the undead” and you are more deadly with swords and throwing weapons The Ninja pack will hit PSN on November 2.

No pricing was mentioned in the post, so we’ll ask about it, along with the dates for Xbox 360.

PS4forums Addict aris13's Avatar
    PSN ID
    GOB_BLUTH
    Name
    Άρης

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=ygPj0F6p4fQ&feature=player_embedded"]Dead Rising 2 - Psycho DLC [/ame]

Senior Member plutonick's Avatar
    PSN ID
    PlutoNick

Ψάχνω κάποιον για να βγάλουμε το game σε co-op. Ενδιαφέρεται κανείς. Είναι το σωστό θρέντ αυτό?
    Twitter: PlutoNick

Εχω το game αλλα δεν προλαβα να το χαρω full.Tοτε εκλεισε το psn και δεν εχω πεξει co-op....Παντος ειναι ωρεο game αν και λιγες φορες εκνευριστικο.Σαν τη μαχη με τον μαγιρα,πηγα να τον νικησω και αρχισε να τρωει .....Ετσι το βαλα στα ποδια

Page 6 of 6 FirstFirst ... 23456

Bookmarks

Bookmarks