Page 4 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 61 to 80 of 111

Thread: Dead Rising 2

  1. #61
    PS4forums Addict ParanoidGR's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Μαρούσι
    Posts
    1,356
    PSN ID
    ParanObscure
    Name
    Ανδρέας

    Default

    εγώ παιχνίδι που έχει κάτω από 8/10 ούτε να το νοικιάσω δεν θέλω



    ................


  2. #62
    PS4forums Fanatic james9's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Lamia
    Posts
    3,105
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

    Default

    Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Παντως οι πρωτες εντυπωσεις απο αυτους που εχουν παιξει το παιχνιδι τεινουν κοντα στο 65/100 που του εβαλε το παραπανω review...

    Και ναι mindless ειναι... το οτι εχει προκαθορισμενο χρονο και σε κανει να σκεφτεις ποιον και τι θα σκοτωσεις πρωτα, ε δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη!

    Και απο το σεναριο που κοιταξα τα πραγματα φαινονται εξισου τραγικα...
    καλα για τις βαθμολογιες τα εχουμε ξαναπει . ειναι χαζο να παιζω ή να μην παιζω παιχνιδια αναλογα με τι βαθμολογια του εχει βαλει καποιος 10000 χλμ μακρια.
    αν εχεις παιξει το πρωτο σεβαστη η αποψη σου αν οχι δωστου μια ευκαιρια. ειναι απλα διασκεδαστικο και εγω αυτο ψαχνω απο ενα παιχνιδι να διασκεδασω.


    Spoiler!

  3. #63
    PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Lost in Space
    Posts
    2,711
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

    Default

    Quote Originally Posted by james9 View Post
    καλα για τις βαθμολογιες τα εχουμε ξαναπει . ειναι χαζο να παιζω ή να μην παιζω παιχνιδια αναλογα με τι βαθμολογια του εχει βαλει καποιος 10000 χλμ μακρια.
    αν εχεις παιξει το πρωτο σεβαστη η αποψη σου αν οχι δωστου μια ευκαιρια. ειναι απλα διασκεδαστικο και εγω αυτο ψαχνω απο ενα παιχνιδι να διασκεδασω.

    +1000 !!!

    άλλωστε και το πρόσφατο παράδειγμα του Mafia 2 , πόσο είπαμε ότι πήρε???
    αλλά μην μου πείτε ότι δεν αξίζει κάποιος να το παίξει....

  4. #64
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Outer Heaven
    Posts
    32,368
    Name
    Δημήτρης

    Default

    Ελεος παιδια υπαρχει μια ταση να παραφραζονται αυτα που λεμε. Ουδεποτε δεν υποστηριξα οτι επειδη ενα παιχνιδι πηρε ασχημα reviews, ειναι απαραιτητα κακο παιχνιδι. Οπως επισης δεν ισχυει οτι επειδη η κοινη γνωμη (οχι τα reviews, το κοινο) μπορει να θεωρει ενα παιχνιδι μετριο εως κακο, οτι δεν θα υπαρχει καποιος που το βρηκε ακρως διασκεδαστικο.

    Εγω φυσικα οτι αποψη εχω την εκφραζω μεσα απο αυτα που εχω δει και απο το πρωτο μερος, και απο τα βιντεο, και απο τα σχολια αυτων που παιζουν αυτη τη στιγμη το δευτερο μερος.

  5. #65
    PS4forums Fanatic james9's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Lamia
    Posts
    3,105
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

    Default

    δεν το ειπα για σενα γενικα μιλησα, απλα επειδη τα ιδια διαβαζω και στο νημα του Halo Reach , εγραψα οτι εγραψα. το τι αρεσει στον καθενα ειναι υποκειμενικο αλλα ειναι φαιδρο -να το πω ωραια- να κρινουν ενα παιχνιδι οσοι δεν το εχουν παιξει.

    Spoiler!

  6. #66
    PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Silent Hill
    Posts
    4,333
    PSN ID
    chronohill

    Default

    Δικιο εχετε ολοι παιδια.Το τι αρεσει στον καθενα ειναι υποκειμενικο εντελως.Εγω θελω σεναριο κυριως και το παιχνιδι να εχει κατι ιδιαιτερο.Δεν παει να πει οτι δεν θα παιξω κατι που θα ειναι απλα διασκεδαστικο ομως..Το DR2 ειναι ενα απο αυτα.Φαινεται fun , πρωτοτυπο(δεν εννοω τα zombies φυσικα) και φρεσκο...Γιατι να μην το τιμησουμε?Εγω παραδεχομαι το DR περισσοτερο απτο RE5 που επρεπε να ειναι κατι και ειναι κατι αλλο...Να εχουν τα @@ να ξερουν τι βγαζουν...
    Spoiler!

  7. #67

    Default

    Press start...Loading....Cut scene...Loading...Cut scene...Loading....Mπαινεις στο safehouse....Loading....Cut scene....Loading....Bγαινεις απο το safehouse....Loading....
    Στο ενδιαμεσο εχει και παιχνιδι, το οποιο σε πολλους θα φανει διασκεδαστικο, αν και δεν ειναι του γουστου μου. Ο καινουριος χαρακτηρας ειναι λιγο εκνευριστικος και σιγουρα λιγοτερο συμπαθης απο τον Frank West του original. Ευτυχως του εβαλα μια αποκριατικη μασκα (φρυδια-γυαλια-μυτη-μουστακι) και πλεον διασκεδαζω με τις cu(l)t scenes που, οπως σε ολα τα παιχνιδια της Capcom τα τελευταια χρονια, ειναι λιγο απαραδεκτες. Το save system ειναι και παλι κουραστικο, οπως και οι side quests, αλλα το παιχνιδι εξακολουθει να εχει την πλακα του, κυριως λογω των εμπνευσμενων οπλων, για τα οποια αναρωτιεμαι ποιος αρρωστος νους τα συνελαβε. Αν σκεφει κανεις πως τα προηγουμενα παιχνιδια της Capcom ηταν το Lost Plane 2 και το Dark Void, τοτε μιλαμε για μεγαλη προοδο. Αν θυμηθεις ομως, οτι αυτη η εταιρια μπορουσε να βγαζει μεσα σε 1-2 χρονια το Resi 4, το DMC 3, και το Onimusha 3, ειναι να σε πιανουν τα γελια και τα κλαματα ταυτοχρονως.

  8. #68
    Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    13,803
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

    Default

    Quote Originally Posted by bresca8 View Post
    Αν σκεφει κανεις πως τα προηγουμενα παιχνιδια της Capcom ηταν το Lost Plane 2 και το Dark Void, τοτε μιλαμε για μεγαλη προοδο. Αν θυμηθεις ομως, οτι αυτη η εταιρια μπορουσε να βγαζει μεσα σε 1-2 χρονια το Resi 4, το DMC 3, και το Onimusha 3, ειναι να σε πιανουν τα γελια και τα κλαματα ταυτοχρονως.

    Ποσο μα ποσο δικιο εχεις! +rep απλα!


    Και γενικα μου εσωσες τη τσεπη μου κιολας! LOL
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

    Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/



    Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789


  9. #69
    PS4forums Addict aris13's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Αθήνα
    Posts
    1,731
    PSN ID
    GOB_BLUTH
    Name
    Άρης

    Default

    ^Έβγαλε καλούς τίτλους φέτος η Capcom οι οποίοι δεν κυκλοφόρησαν για PS3.


    Dead Rising 2 review - 8.75/10 in Famitsu


    Famitsu assigns four different reviewers to a game, each of which provide their individual score. Dead Rising 2 received three '9' scores and an '8' (8.75/10 overall).

  10. #70
    Moderator hakoo's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    10,466
    PSN ID
    hakoo_

    Default

    Quote Originally Posted by bresca8 View Post
    PΑν σκεφει κανεις πως τα προηγουμενα παιχνιδια της Capcom ηταν το Lost Plane 2 και το Dark Void, τοτε μιλαμε για μεγαλη προοδο. Αν θυμηθεις ομως, οτι αυτη η εταιρια μπορουσε να βγαζει μεσα σε 1-2 χρονια το Resi 4, το DMC 3, και το Onimusha 3, ειναι να σε πιανουν τα γελια και τα κλαματα ταυτοχρονως.
    Εχω καταντησει γραφικος να λεω κι εγω τα ιδια πραγματα με σενα αλλα δυστυχως ετσι ειναι. +rep


    Quote Originally Posted by bresca8 View Post
    cu(l)t scenes
    LOL


  11. #71
    PS4forums Fanatic james9's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Lamia
    Posts
    3,105
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

    Default

    το παιχνιδι ειναι απλα εθιστικο ...τελειωνω σημερα λογικα και επανερχομαι με εντυπωσεις.

    Spoiler!

  12. #72
    PS4forums Addict aris13's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Αθήνα
    Posts
    1,731
    PSN ID
    GOB_BLUTH
    Name
    Άρης

    Default

    [GT]705033[/GT]

  13. #73
    PS4forums Addict aris13's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Αθήνα
    Posts
    1,731
    PSN ID
    GOB_BLUTH
    Name
    Άρης

    Default

    Eurogamer Review: 8/10

    But despite the low-level irritations, Dead Rising 2's focus and determination win you over. Its assured grasp of what the game is and what it isn't is worth celebrating. The harder edges of the first game have been softened a little, no doubt thanks to the involvement of a Western studio. The result is a balanced game, at once idiosyncratic, infuriating, funny and ultimately compelling. In both its story and its systems, it holds life and undeath in delicate tension; and as a result, all the loud-mouth college humour and violence fail to mask its tender heart.

  14. #74
    PS4forums Fanatic james9's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Lamia
    Posts
    3,105
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

    Default

    παει και αυτο δυστυχως....

    Pros

    • Στορυ καλο οσο πρεπει για να σε κανει να θες να δεις τι θα γινει . σε σχεση με απειρες ταινιες με ζομπι που εχω δει το σεναριο του Dead Rising 2 ειναι πολυ πανω απο το μεσο ορο.
    • Απειρα -και το εννοω - πραγματα να κανεις . Αν δεν υπηρχε ο περιορισμος του χρονου θα μπορουσα να τριγυρναω με τις ωρες τσακιζοντας ζομπι με καθε τροπο , και πιστεψτε με το παιχνιδι σου προσφερει πολλους. Θες να σωσεις κανεναν επιζωντα? θες απλα να μαζεψεις XP(PP) σκοτωνοντας ζομπι? θες να παιξεις στο καζινο? να πας σινεμα? να κανεις βολτες με μια μηχανη με ενσωματωμενα πριονια? να κανεις βολτα στα μαγαζια και να παρεις οτι θες χωρις να πληρωσεις μια? ολα τα παραπανω και χιλιαδες αλλα ειναι εφικτα.
    • ξεχαστε τα παραδοσιακα οπλα .οκ εχουμε και περιστροφα και καραμπινες αλλα αυτα δεν εχουν πλακα. οτι βλεπετε γυρω σας ειναι οπλο. τσαντες, τηγανια , πιατα, γλαστρες ,ροπαλα, πινακιδες,καγκελα οτιδηποτε μπορειτε να πιασετε ειναι οπλο. στα παραπανω προσθεστε τα οπλα που προκυπτουν απο συνδυασμο αντικειμενων. π.χ. γαντια του μποξ+πετρελαιο μας δινουν φλεγομενα γαντια. καρφωστε 2 τρυπανια σε ενα κουβα και φορεστε τον στο κεφαλι ενος ζομπι για να δειτε να του τρυπαει το κεφαλι. απιστευτα οπλα , ευφανταστα και αστεια πολλες φορες που σε κανουν να τα δοκιμαζεις ολα .
    • οι psychopats κατι σαν bosses που παραμονευουν σε πολλα σημεια του χαρτη ειναι απλα αποκυηματα διεστραμμενων μυαλων. ο καθενας πιο τρελος απο τον προηγουμενο.
    • το dead rising 2 ειναι ενα μικρο rpg. το leveling σε βαζει στην πριζα να κανεις ολο και περισσοτερα πραγματα ωστε να ανεβεις επιπεδο και μαζι να ανεβασεις ταχυτητα, δυναμη, ικανοτητες.
    • ολα τα μαγαζια ειναι ανοιχτα οποτε μπορουμε να αλλαξουμε ρουχα ανα πασα στιγμη. οτιδηποτε ομως. τρελο γελιο οταν ειχα βαλει ενα μποξερ με καρδουλες και σε ενα cutscene ο ηρωας μου μιλουσε σοβαρα...ξεβρακωτος!
    • Το παιχνιδι σε εχει στην τσιτα συνεχως. υπαρχει περιορισμος στο χρονο(τον οποιο παρακολουθεις απο το ρολοι σου) και ετσι τρεχεις παντα απο σημειο σε σημειο να φερεις σε περας την αποστολη ή να σωσεις καποιον .

    Cons


    • Capcom το dead rising 3 βγαλτο σε παρακαλω σε 3 blu ray μπας και γλυτωσουμε το loading. οποτε αλλαζουμε περιοχη , οποτε αρχιζει ή τελειωνει μια cutscene εχουμε loading και μεγαλουτσικο.
    • Μερικα frame drops αλλα ελαχιστα μπροστα στο πληθος των ζομπι στην οθονη.
    • Οσοι εχουν παιξει το πρωτο δεν θα δουν και μεγαλες οπτικες διαφορες.


    Γενικα ειναι ενα ανταξιο sequel. Διασκεδαστικο, χαβαλετζιδικο, αιματοβαμμενο, με μεγαλο replayability ενα παιχνιδι που οσοι ασχοληθουν και το κατανοησουν θα το αγαπησουν. Σας αφηνω να αρχισω το 2ο playthrough αφου πρωτα καρφωσω μερικες προκες στο ροπλαο μου για να κανει καλυτερη "δουλεια" .....

    Spoiler!

  15. #75
    Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    13,803
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

    Default

    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=vEQp4gn1YZY"]YouTube - Dead Rising 2 High Stakes Edition Unboxing[/ame]
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

    Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/



    Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789


  16. #76
    PS4forums Addict aris13's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Αθήνα
    Posts
    1,731
    PSN ID
    GOB_BLUTH
    Name
    Άρης

    Default

    IGN: 8/10
    Gameinformer: 9.5/10

  17. #77
    PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Silent Hill
    Posts
    4,333
    PSN ID
    chronohill

    Default

    Nταξει καλες κριτικες παιρνει...
    GameSpot Score
    8.5
    http://www.gamespot.com/xbox360/acti...opslot;thumb;1
    Spoiler!

  18. #78
    PS4forums Fanatic james9's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Lamia
    Posts
    3,105
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

    Default

    το 2ο playthrough ειναι 100 φορες πιο διασκεδαστικο απο το πρωτο. ο χαρακτηρας ειναι πιο δυνατος, ξερεις τα κατατοπια , το αγχος ειναι λιγοτερο και ετσι κανεις περισσοτερα πραγματα που ισως να μην προλαβες την 1η φορα.

    Spoiler!

  19. #79
    Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Αθήνα
    Posts
    13,927
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

    Default

    Μπορει καποιος να μου εξηγησει το save system που εχει? Αν θυμαμαι καλα, στο πρωτο ηταν λιγο περιεργο και δυστροπο.

  20. #80
    PS4forums Fanatic james9's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Lamia
    Posts
    3,105
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

    Default

    save κανεις μονο σε τουαλετες. ουτε checkpoint ,ουτε τιποτα. ειναι παρωχημενο σαν ιδεα και λιγες φορες εκνευριστικο αλλα μολις το συνιθισεις θα το ξεχασεις.

    Spoiler!

Page 4 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •