etimasu sira gia co op ,kai platinaki
etimasu sira gia co op ,kai platinaki
Θα το σκισουμε το παιχνιδι στο co op για φαντασου να παρουμε κ οι δυο αμαξια κ να τρακαρουμε μεταξιμας κ το εμποδιο μας ορδες απο χιλιαδες ζομπι.Σκεψου την σκηνη της συγκρουσης μετοπικη κ τα σομπι ολα στα μπαμπριζ.
αρκει να φτιαξανε και το save γιατι στο πρώτο μέρος ήταν άθλιο. Ακομα ιθμάμαι τη π΄ρωτη φορά που το έπαιξα και μετά απο3 ωρες παιχνίδι που έχασα και όλα πάλι απο την αρχή.
Dead Rising 2: High Stakes Edition
Not content to just release a nifty Zombrex version of Dead Rising 2, Capcom announced today a High Stakes Edition for North America, complete with your chance to win a 6′ tall zombie decked out in a Hawaiian shirt.
Available exclusively through the Capcom Store, the “Fortune City-flavored” Edition includes a poker set, the Psycho skills pack DLC, a Fortune City Visitor Map which looks like a real tourist map, and more.
Here’s what you’ll get:
- Dead Rising 2 Game (Xbox 360 or PS3)
- Poker set in a black high-impact case sporting the Fortune City logo and including:
- 100 poker chips – 4 different colors featuring the Fortune City logo
- 2 decks of ‘blood-stained’ custom playing cards featuring character art
- 5 green dice
- 1 ‘blood-stained’ dealer chip
- Fortune City Visitor Map featuring the game map and ads for Fortune City locations and attractions
- Terror is Reality XVII admission ticket with redemption code for the unique Psycho skills pack DLC, which contains the Psycho costume which gives you new abilities, new attacks and heavier damage for psycho-related weapons, such as Chainsaw, Figure Axe, Machette, Meat Cleaver and more
- One Dead Rising 2 High Stakes Edition will contain the ‘Golden’ Terror Is Reality XVII admission ticket, which is redeemable for Burt the Zombie, a 6’ Dead Rising 2 zombie replica
The High Stakes Edition of Dead Rising 2 will run you $89.99 on both PS3 and Xbox 360. Screens of it are below, courtesy of Capcom Unity.
Sorry. It’s for North America only. Just thought we’d make it clear once again.
[GT]704233[/GT]
xerume an tha exei on line co op to paixnidi
Here are a few pictures presenting the Ninja Theme Pack, a DLC that will be offered to anyone who preorders the game.
Included, a new Ninja Outfit for Chuck and new abilities with certain weapons.
Chuck will also have new and more powerful sword attacks when using this Ninja suit.
![]()
FRANK WEST!!!!!!!!
A blurry "photo" that's appeared on Dead Rising 2's Tape It Or Die blog shows the game's protagonist Chuck Greene getting a little help from a journalist who has been known to cover wars. While it's pretty difficult to tell from the screenshot, we're pretty sure that blurry guy busting heads with Chuck is none other than Frank West from the original Dead Rising.
Τα πρώτα 15 λεπτά.
[YOUTUBE]NppV_dfmvzk[/YOUTUBE]
Eιναι πολυ mindless για τα γουστα μου αλλα αν μη τι αλλο φαινεται διασκεδαστικο και προσεγμενο..περιμενω τα πρωτα reviews και θα το τιμησουμε...
Spoiler!
Το 1 ήταν καλή φάση,μην το απορρίψετε πριν δούμε κάποιο demo.
εντάξει ρε παιδιά , τι λέμε τώρα , όλα τα παιχνίδια έχουν το δικό τους κοινό ειδικά τέτοιου είδους !
ξέρεις τι αγοράζεις ή τι παίζεις στο κάτω κάτω , και εμένα προσωπικά μου κρατάει το ενδιαφέρον , ειδικά όταν θέλω κάτι όχι και τόσο πολύπλοκο για χαβαλέ και να περάσει η ώρα και ακόμα περισσότερο αν έχει και καλό coop ή και ποικηλία σε μάχες/δοκιμασίες/challenges κτλ.
σε κάποιους που δεν αρέσει απλά δεν είναι του γούστου τους και δεν το παίζουν , αν είναι για 12χρονα τώρα δεν νομίζω αλλά και όλα τα παιχνίδια έχουν κάτι που επαναλαμβάνεται , π.χ. τα fighting games δλδ. δεν κάνουν όλο το ίδιο ? μην τρελαθούμε τώρα .
άσχετο λίγο αλλά έπαιζα προχθές το ice age 3 που αυτό και αν είναι παιδικό , αλλά με εξέπληξε πόσο καλό αποτέλεσμα έχει αισθητικά και την τεράστια ποικιλία σε πίστες από θέμα χαρακτήρων (ελέγχεις αναλόγως την πίστα 6 διαφορετικούς ήρωες από την ταινία κτλ.) που σε κάνει να μην βαριέσαι καθόλου ! θέλω να πω γούστα είναι αυτά και αν δεν το δούμε μην το κράζουμε !
no offense έτσι , την γνώμη μου λέω και εγώ!
AOTF: Dead Rising 2 Review
65 / 100
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Εγω παντως οτι ειδα απο βιντεο και οτι διαβασα απο previews δεν μου εκανε την παραμικρη αισθηση. Μπορει να εχει χαβαλε για λιγο, αλλα θεωρω οτι μετα απο καμμια-δυο ωρες θα βαρεθω απιστευτα!
Παντως οι πρωτες εντυπωσεις απο αυτους που εχουν παιξει το παιχνιδι τεινουν κοντα στο 65/100 που του εβαλε το παραπανω review...
Και ναι mindless ειναι... το οτι εχει προκαθορισμενο χρονο και σε κανει να σκεφτεις ποιον και τι θα σκοτωσεις πρωτα, ε δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη!
Και απο το σεναριο που κοιταξα τα πραγματα φαινονται εξισου τραγικα...
Bookmarks