Τα παντα για την νεα εκδοση απο την 2Κ.
Τα παντα για την νεα εκδοση απο την 2Κ.
πάντως μου κάνει εντύπωση πως ένα σχεδόν ολοκαίνουργιο παιχνίδι έχει πέσει στα 20€ η τιμή του !
μήπως όντως έχει τόσα τεχνικά προβλήματα που λέγανε ?
διάβασα για άτομα που το αγοράσανε αλλά συνεχίζουν να παίζουν το 2k9 !
τελικά τι ισχύει ? το patch βελτιώνει κάτι ?
ας μας πει κάποιος που το έχει παίξει αρκετά γιατί ήτανε στα υπόψιν μου για αγορά !lease2::bgrin2:
Με το δευτερο patch το παιχνιδι ειναι η απολυτη εμπειρια sim bball game.Απορω αν το βρηκες με 20Ε πως δεν το εχεις παρει ακομη.Με το 2K9 ειναι η η νυχτα με τη μερα.Κλασεις ανωτερο.Δεν εχει κανενα προβλημα τεχνικο πλεον, ουτε πεφτει το framerate, το online λειτουργει αψογα.Απλα θελει υπομονη διοτι ειναι δυσκολο.Αν θες να παιξεις κατι απλα για να περνας την ωρα σου ευχαριστα καλυτερα να κοιταξεις αλλου.Θελει συγκεντρωση σε αμυνα και επιθεση καθε στιγμη και προυποθετει αριστη γνωση της ομαδας και των παικτων που χειριζεσαι.
Για την καλυτερη εμπειρια παιξε σε Pro και ριξε το ποσοστα ευστοχιας στα shooting sliders.Με το δευτερο patch δεν απαιτουνται μεγαλες αλλαγες στα sliders.
ok tnx κατάλαβα.
από εδώ δες, μάλλον θα το παραγγείλω , απλά θέλει λίγο υπομονή στην παράδοση...!
http://www.zavvi.com/games/platforms.../10049599.html
Εκανα Port forward στο router μου συμφωνα με το tutorial που βρηκα στο επισημο site....& παλι ομως δεν μπορω να παιξω οnline ranked match.Μου βγαζει το εξης μηνυμα..This game could not be started.Refer to the Online FAQ or 2K Sports web site for information on this topic.Ιnvite ομως μπορω να κανω σε friend και να παιξουμε.
ρε παιδια μπορει να βοηθησει καποιος?προσπαθω να παιξω με ενα φιλο μου διπλο κ οταν εχω εγω τη μπαλα οι παιχτες μου κινουνται απο το cpu οχι απο εμενα,εγω ελεγχω μονο ενα παιχτη,ειμαι στα προθυρα να βγαλω το cd κ να το σπασω στα δυο στα σοβαρα,δηλαδη τη γελοιοτητα ειναι αυτη,κ δεν υπαρχει κ τροπος να το βγαλω.![]()
παιδια χρειαζεται καμια ρυθμιση για να παιζεις online?γιατι εγω προσπαθησα και εβγαζε σφαλμα αν μπορει κανας ειδικος ας βοηθησει!
Υποτιθεται οτι ανοιγεις ports στο router αλλα δεν ισχυει.Σε ranked games οποτε γουσταρει ο server τους θα παιξεις αλλα δεν σου συνιστω ranked games γιατι θα σου σπασουν τα νευρα οι cheesers.Το καλυτερο ειναι να παιζεις με friends custom games ή σε συγκεκριμενα sim leagues παλι με custom rules.Εκει ειναι σαφως καλυτερα τα πραγματα.Σε Crew games (με τον My Player που εχεις δημιουργησει) επισης ειναι πολυ καλα.
Αν εισαι sim κανε με add: fearwhatnow
Eπισης εδω θα βρεις αρκετους σοβαρους παικτες που τηρουν μεχρι και fair play οταν αντιμετωπιζεις προβλημα ειτε στη συνδεση σου ειτε βλεπουν οτι αμυντικα εισαι ακομη σε χαμηλο επιπεδο:
http://www.operationsports.com/forums/nba-2k-online/
ευχαριστω φιλε θα σε κανω add να εισαι σιγουρος το απογευματακι να παιξουμε κανα ματσακι και εγω αρχαριος ειμαι χθες το πηρα επαιζα βεβαια λιγο στο pc το 10 αλλα πιο πολυ το 09
paidia sas parakalo mia vohteia an mporei kapoios exo to game sto pc kai exo valei to sixaxis.thelo kapoios pou to xei sto pc kai paizei me sixaxis na postarei pos prepei na ruthmiso ta koumpia gia na nai opos sto ps3 giati exo mperdepsei ta mpoutia moy.epeidh einai pola as kanei kapoios to kopo na mou pei.euxaristo
Καλησπέρα παιδιά.Προσπάθησα σήμερα να παίξω 2κ10 online και όταν άλλαζα από το room 1 στο room 2 πάντα κολλούσε και δεν μπορούσα να βγω από το game πατώντας το PS button.Αναγκάστηκα να κλείσω την κονσόλα.Μου κόλλησε 4 φορές στο online ενώ παίζοντας με cpu ή με τον αδερφό μου αντίπαλοι πήγαινε μια χαρά.Δεν μου έχει ξανακολλήσει ποτέ ξανά το PS3 σε παιχνίδι.Και νομίζω πως δεν είναι τυχαίο.Περίεργο πάντως να κολλάει 4 φορές στο ίδιο σημείο.Φταίνε οι servers τους; Φταίει το ίδιο το game;Τί να πω!
Συνέβη σε κανέναν άλλον να κολλάει τόσο άσχημα στο online?
Bookmarks