Page 4 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 61 to 80 of 129

Thread: Darksiders: Wrath of War

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

^^Κρατώντας πατημένο το κουμπί που δημιουργεί την τρύπα πριν το αφησεις, την κάνεις ποιό "δυνατή". Το μόνο που δεν θυμάμαι αν πρέπει να κάνεις δυνατή την τρύπα απο την οποία μπαίνεις ή αυτή απο την οποία βγαίνεις (καλά φοβερή πρόταση ) Δοκίμασε και τα 2 και θα το καταφέρεις. Το βασικό είναι να φτιάξεις δυνατή τρύπα!

PS4forums Fanatic redismagik's Avatar
    PSN ID
    redismagik

epesan ta katalila tilefonimata xtes to vradi.ki to katafera ki to perasa.etsi eine .....thelei perisotero patima stin tripa pou tha vgeis!kala milame oti de tha to skeftomouna me tpt..............alla eutixos iparxei o marios!!lololololol!

PS4forums Fanatic Melnibonian's Avatar
    PSN ID
    Schimatarium

Γιάννη πρέπει να κρατάς λίγα δευτερόλεπτα πατημένο το κουμπί πριν το αφήσεις,διαφορετικά ανοίγει μικρό άνοιγμα και όταν περνάς δεν σε ωθεί ψηλά.Το καταλαβαίνεις δηλαδή και οπτικά όταν το έχεις πετύχει από το άνοιγμα στο portal...
    Now I hear "THEM" again, singing
    Twilight symphony, twilight

PSN ID
    redismagik

paidia den jero eseis alla ego apo kapoia seimia ki meta de tin paleuo me tous grifous!gia na kano to otidipote edo ki kapoies ores vlepo sto you-tube.eipame na exei mia diskolia alla ........parapaei.

PS4forums Addict plakas's Avatar
    PSN ID
    sitos1979
    Name
    Mαριούλης

και ομως Γιαννακη ενα παιχνιδι σαν και αυτο χρειαζοταν,αν και δεν ειναι τοσο δυσκολο απλα θελει να σε μπερδεψει το παιχνιδι δεν ειναι για να τελειωνει αλλα να το απολαυσης,αυτη ειναι η δικια μου αποψη....δεν πρεπει ολα τα παιχνιδια να ειναι 6 ωρες το εχουμε βαρεθει αυτο συνεχεια(το να παιζω κατι και να ξερω οτι σε 6-7 ωρες θα τελειωσει!!!!!

Elite Terastios's Avatar
    PSN ID
    DHMHTRHS_HAWK
    Name
    Δημητρης

Quote Originally Posted by plakas View Post
    και ομως Γιαννακη ενα παιχνιδι σαν και αυτο χρειαζοταν,αν και δεν ειναι τοσο δυσκολο απλα θελει να σε μπερδεψει το παιχνιδι δεν ειναι για να τελειωνει αλλα να το απολαυσης,αυτη ειναι η δικια μου αποψη....δεν πρεπει ολα τα παιχνιδια να ειναι 6 ωρες το εχουμε βαρεθει αυτο συνεχεια(το να παιζω κατι και να ξερω οτι σε 6-7 ωρες θα τελειωσει!!!!!
    απο τις λιγες φορες που συμφωνουμε με τον Μαριο σε παιχνιδη ,ειδικα το Darksiders ειναι απολαυση και μολις το αφησω για λιγο καιρο θα ξαναπαιξω στο Hard !

PSN ID
    redismagik

meta ton grifo tou ansanser ki ligo me ta perazmata tou fotos ......... janapezete to game .tora eime sti aneuresi ton komation tou spathiou.

PSN ID
    redismagik

simera to teliosa.tha po me 2 kouventes tin apopsi mou.esthanome tixeros pou epeja auto to game.outa stin kaliteri ton periptoseon den perimena na to diaskedaso toso.einai apo ta games pou mporeis na ta exeis san odigo gia to pos thes na eine ta paixnidia pou tha pejeis sto mellon!

Elite Terastios's Avatar
    PSN ID
    DHMHTRHS_HAWK
    Name
    Δημητρης

Quote Originally Posted by redismagik View Post
    simera to teliosa.tha po me 2 kouventes tin apopsi mou.esthanome tixeros pou epeja auto to game.outa stin kaliteri ton periptoseon den perimena na to diaskedaso toso.einai apo ta games pou mporeis na ta exeis san odigo gia to pos thes na eine ta paixnidia pou tha pejeis sto mellon!
    Γιάννη πλέον έχεις ολοκληρωθεί σαν gamer !

PSN ID
    redismagik

Quote Originally Posted by Terastios View Post
    Γιάννη πλέον έχεις ολοκληρωθεί σαν gamer !
    oxi re dimitri akoma! perimeno na pejo ki to FIFA W.C gia na simvei auto......!

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Το ξεκινησα και ειμαι πολυ ενθουσιασμενος.Πολυ καλο παιχνιδι.Ωραιο gameplay που δειχνει βαθυ , πολυ ωραια γραφικα...τι να πεις.Μπραβο..
    Εγω ομως θελω να ρωτησω.Το παιχνιδι εχει backtracking?Περναω σημεια που βλεπω σεντουκια και αλλα "υποπτα" αλλα δεν μπορω να τα παρω.Δηλαδη ξαναγυρνας πισω στις τοποθεσιες και παιρνεις αντικειμενα?Η οταν τα βλεπω να το ψαξω πολυ καλα για να το παρω?Ηδη καποια εψαξα και τα πηρα αλλα μερικα αλλα ηταν απιαστα...
    Spoiler!

PS4forums Fanatic Chill's Avatar
    Name
    PanoulisGOSU

Ναι μπορείς να γυρίσεις μετά όπου θες. Μην ανησυχείς

Προσοχή μόνο όταν φτάσεις στην τελική μάχη δεν γυρνάς πίσω. Κάνε ένα save κάθε φορά που ανοίγει μια νέα περιοχή στο χάρτη ξεχωριστά από το autosave για να είσαι καλυμμένος 100% (το έχω διαβάσει και το μεταφέρω, δεν το έχω τερματίσει ακόμα και ελπίζω να αργήσω αρκετά ακόμα μιας και το απολαμβάνω σε απίστευτο βαθμό)

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    Το ξεκινησα και ειμαι πολυ ενθουσιασμενος.Πολυ καλο παιχνιδι.Ωραιο gameplay που δειχνει βαθυ , πολυ ωραια γραφικα...τι να πεις.Μπραβο..
    Εγω ομως θελω να ρωτησω.Το παιχνιδι εχει backtracking?Περναω σημεια που βλεπω σεντουκια και αλλα "υποπτα" αλλα δεν μπορω να τα παρω.Δηλαδη ξαναγυρνας πισω στις τοποθεσιες και παιρνεις αντικειμενα?Η οταν τα βλεπω να το ψαξω πολυ καλα για να το παρω?Ηδη καποια εψαξα και τα πηρα αλλα μερικα αλλα ηταν απιαστα...
    Κάποια αντικείμενα είναι άπιαστα γιατί σου λείπουν τα κατάλληλα όπλα ακόμα.Μην ανησυχείς.Όταν θα φτάσεις στο "point of no return" το παιχνίδι σε ενημερώνει.

PSN ID
    chronohill

Ναστε καλα μαγκες!thnx!εχει πολυ ψαξιμο αποτι βλεπω το παιχνιδι παντως και πρεπει να εχεις τα ματια σου ανοιχτα !τα λεμε με τις επομενες αποροιες!lol
    Spoiler!

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    απο οτι βλεπω Πανο εσυ το ξεκινησες εγω να δω ποτε θα το κανω...
    εχω μπλεξει με τον Kratos και εχω μελλον ακομα..!!!!

PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by AriStos13 View Post
    απο οτι βλεπω Πανο εσυ το ξεκινησες εγω να δω ποτε θα το κανω...
    εχω μπλεξει με τον Kratos και εχω μελλον ακομα..!!!!
    Ωραιο..παρα πολυ ωραιο μπλεξιμο Αριστο!!!!Θαρθει και η σειρα του darksiders,ο κρατος εχει παντα τον πρωτο λογο..!
    Spoiler!

PSN ID
    redismagik

pantos emena mou arese poio poli apo to gow 1-2! to 3 d t exo pejei opote de leo.

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

Quote Originally Posted by redismagik View Post
    pantos emena mou arese poio poli apo to gow 1-2! to 3 d t exo pejei opote de leo.
    ε εντάξει άδικη σύγκριση ,άλλες εποχές .... αυτά τα 2 είναι must have από το Ps2 έχουν αφήσει εποχή και το collection όπως φαίνεται δεν το έβγαλε για αρπαχτή όπως κάνανε εδώ , αλλά για την συλογή και την σειρα αφού θα έβγαινε το 3ο μέρος.

στην ευρώπη με το που βγήκε είχε τιμή σαν platinum τίτλος στα 20€ δηλαδή και όχι 45€ όταν το φέρανε εδώ , και ας ήτανε η αμερικάνικη έκδοση

PS4forums Addict plakas's Avatar
    PSN ID
    sitos1979
    Name
    Mαριούλης

ρε παιδια darksiders λεμε,γιατι αναφερεστε στο gow μακαρι το gow να ειχε τους γριφους του darksiders..και την επιλογη που εχεις στο dantes inferno οταν κανεις helish,και τα καταπληκτικα combo της bayonetta.....τεσπα αλλα παιχνιδια αυτα και αλλο το darksiders...Που ειναι και απολαυστικοτατο...και οσο Αντωνη οταν ειδα τι ποσταρες ειμουν 100000000000% σιγουρος οτι θα εβαζες και τιμη φιλικα το λεω ......αλλα σε τετοια παιχνιδια τιμες δεν χωρανε

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

Quote Originally Posted by plakas View Post
    ρε παιδια darksiders λεμε,γιατι αναφερεστε στο gow μακαρι το gow να ειχε τους γριφους του darksiders..και την επιλογη που εχεις στο dantes inferno οταν κανεις helish,και τα καταπληκτικα combo της bayonetta.....τεσπα αλλα παιχνιδια αυτα και αλλο το darksiders...Που ειναι και απολαυστικοτατο...και οσο Αντωνη οταν ειδα τι ποσταρες ειμουν 100000000000% σιγουρος οτι θα εβαζες και τιμη φιλικα το λεω ......αλλα σε τετοια παιχνιδια τιμες δεν χωρανε

και εγώ μαζί σου ,

δεν έκανα σύγκριση με τα πρώτα GOW ίσα ίσα , αυτό λέω και εγώ ότι δεν μπορεί να συγκριθεί (τουλάχιστον άμεσα)

άλλωστε το darksiders μου αρέσει πολύ και το έχω αγοράσει με το που βγήκε , απλά το έχω αφήσει λίγο στην άκρη μαζί με κάποια άλλα και είναι από τα επόμενα που θα ασχοληθώ.

όσο για την τιμή χαχα αφού με ξέρεις...! πάντα γράφω, πέρα από την πλάκα απλά ήθελα να τονίσω την λογική που βγήκε το collection σαν μια επανέκδοση και όχι σαν ένα νέο game.

Page 4 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

Bookmarks

Bookmarks