Ορίστε φιλε. Εκτος από το OPM έχει και αλλα gaming και όχι μονο περιοδικά. Έχει και το EDGE το οποιο σκεφτόμουν να πάρω λόγω Drake αλλα από ότι κατάλαβα γραφει ότι να ναι και το σκέφτομαι... Το κόστος της ετήσιας συνδρομής του ΟPM είναι 55 λίρες δηλαδή περίπου 59€, ήτοι 4,50€/τεύχος.
δεν ειναι κακη μια ετησια συνδρομη...4,50e παιρνω εγω το games καθε μηνα και δεν ειμαι και τοσο ευχαριστημενος...μωρε λες???
Spoiler!
Τι pdf βρέ;Κανονικά μου το φέρνουν. Το site είναι πολύ καλο μην ανησυχείς. Μονο που δε μου στείλανε το τεύχος Ιανουαρίου και τους έστειλα e-mail να δω τι έγινε... Απλά τα χρήματα τα περνούν όλα μαζί μόλις κάνετε την συνδρομή.
EDIT: Καλά Chill δεν έχεις δει ποτε το thread με τα scans που έχω κάνει;![]()
Last edited by X-NEC; 08-01-2009 at 18:57.
καλα X-NEC τα σπας!!!!!!!εισαι θεος!!!!!:1appl:
Spoiler!
Ευχαριστώ φιλε, να είσαι καλά! Για ξαναπέρνα μια βόλτα από το thread...![]()
Εμαθε κανείς τίποτα για την νέα έκδοση του περιοδικού; Αλλαξε τίποτα ή συνεχίζουν τα ίδια με τα demo;
Στρατή δεν πρέπει να έχει βγει ακόμη.....εγώ πάντως όσο θα βλέπω demo στο br (και μάλιστα τα ίδια και τα ίδια) λεφτά δεν τους δίνω.
ε ποτε θα βγει επιτελους..ειπα και γω να το παρω αυτον τον μηνα γιατι θαχει πολυ πραμα(killzone-resi-homecoming) αλλα το αργουν...επισης το games εχει εξωφυλλο το bolt το σκυλι!ελεος!αντε αμα βγει ενημερωστε μαγκες...
Spoiler!
Επειδή δεν έχω πάρει το προηγούμενο τεύχος στα ελληνικά,συνήθως μεταφράσεις από το αγγλικό δεν είναι με ένα μήνα καθυστέρηση?
My ps3 games:Kάμποσα άλλα μετά το crash του forum βαριέμαι να τα γράψω...
psn id:griparoring
xbox360 id:griparoring
http://media.photobucket.com/image/u...6855560aaa.jpg
Tοp 5:
1.Uncharted
2.Jack And Daxter
3.Mafia
4.Crash
5.Black
:ohyes::ohyes::ohyes::ohyes::ohyes::ohyes:
Το φχαριστηθηκα πααααρα πολυ που ειχαν εξωφυλλο το heavy rain.Φοβομουν οτι θα προτιμουσαν κανενα MAG η καμια μπατονετα.Ευτυχως...Αν και παρεπιπτοντως δεν ειχαν καν review το mag.γιατι????
Ωραιο το τευχος...
Spoiler!
Για να πάρω μέρος στο διαγωνισμό που λες την απάντηση πρέπει μαζί με την απαντηση να στείλω και διεύθυνση κατευθείαν ή μου στέλνουν e-mail και μετά τους στέλνω τα στοιχεία μου.
Παιδια ξερει κανεις τι εγινε με τον διαγωνισμο που ειχαν τα χριστουγεννα με ολα εκεινα τα δωρα αξιας 10.000€ στο τευχος Ιανουαριου;
Εχουν βγει τα αποτελεσματα στο τευχος που κυκλοφορει η οχι ακομα;
Ρωταω, μη παω και το αγορασω αδικα..
Ναι έχουν βγει τα αποτελέσματα σε αυτό που έχεις παραπάνω και μάλιστα τα δώρα έχουν ήδη αποσταλεί και μερικά έχουν φτάσει στους παραλήπτες τους πριν την κυκλοφορία του (παιχνίδια κλπ). Εάν καίγεσαι μόνο για τα αποτελέσματα και για κάποιο συγκεκριμένο ειδικά μπορώ να τα δω εγώ, αν και οι κερδισμένοι των μεγάλων δώρων, λογικά θα έχουν ενημερωθεί ήδη από τους αρμόδιους.
ρε μάγκες ξέρετε ποιο τεύχος είναι εκείνο που έχει για εξώφυλλο το Gran Turismo 5???
δεν ξέρω πότε βγήκε και το αναζητάω.![]()
Bookmarks