αυτά τα πράγματα είναι τελείως ερασιτεχνικά,καλύτερα να μη κυκλοφορούσαν ποτέ αυτό το beta,φανταστείτε μόνο τι έχουν να δουν τα μάτια μας στο Online στην full κυκλοφορία του παιχνιδιού..lag,disconnect,updates κτλ κτλ :banghead:
αλλά θα μου πείς εδώ δεν μπόρεσαν ένα pes να διορθώσουν,μας έχουν τρελλάνει στο lag,το mgs θα φτιάχνανε? :rofl:
πάλι Call of Duty 4 θα παίζουμε και το καλοκαίρι!
γειά σου ρε konami με τα αστεία σου..
Last edited by music_lover; 20-04-2008 at 00:50.
Astra Gtc 1.6t :hide:
το ότι είναι beta δεν τους δικαιολογεί,δεν είναι και τόσο δα δύσκολο να φτιάξεις έναν ftp server να κατεβάζει ο κόσμος απο εκεί τα updates με σταθερά υψηλές ταχύτητες..το p2p τους μάρανε!
Ελπίζω να σταθούν στο ύψος τους, όσον αφορά το κυρίως παιχνίδι και όταν βγεί να είναι εφάμιλο των προηγούμενων MGS, τώρα όσον αφορά το online,τα έχουμε δεί τα χάλια της konami με το pro,σιγά μη καταφερουν να συνδέσουν ταυτόχρονα τόσους χρηστες μαζι....καλα κρασιά konami...lololololo
Καλά μην πω τι έγινε με 'μένα!! Άνοιξα και ports τρομάρα μου...
Στη 1 το μεσημέρι το έβαλα να κατεβάζει το update, 00:30 το βράδυ τέλειωσε!!! Με 12 πήγαινε και μάλιστα με απενεργοποιημένο το upload limit.
Δηλαδή ΚΟΝΑΜΙ μπράβο σου! Συμβάλλεις στο global warming.
Τώρα είμαι στις επάλξεις για το ID... Καλή μου τύχη!
epitelous..peira to konamii id!! lol
meta apo treles prospathies prin misi ora pira kai ego!!!!!!!!!!!
επιτέλους!!! πήρα και εγώ το πολυπόθητο ΙD
ελα μας βλεπω μια απο τα ιδια οπως PES2008
ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ :1appl:
καλά μην χαίρεστε που πήρατε id..
ένας θεός ξέρει αν θα παίζετε σωστά ή με lag,mag,sag και όλα τα σχετικά..χα,χα
H konami αρχιζει να καταρεει σιγα σιγα....!Οταν ολοκληρωνεται ενα παιχνιδι, τοτε βγαινουν να το κραξουν οι Kojimes και οι Seabassades!Αλλα παρολα αυτα ο τιτλος θα κυκλοφορησει...!Δε ξερω παιδια...προσωπικα θα πρεπει εκει στη Konami να αλλαξουν πολλα για να τους ξαναεμπιστευθω...!
Ρε γμτ μόνο εγώ δεν μπορώ να πάρω id?????? Από χθες το μεσημέρι το παλεύω!
Ψιλοπαίζει Μάρκους. Κι εγώ δοκίμασα 2-3 φορές το πρωί, δεν μπορούσα, ενώ τώρα με την μία.
Και φυσικά η κλασική γκρίνια για κάτι δωρεάν που ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ. Ήμαρτον πια. Το έβαλα το βράδυ πρν πάω για ύπνο, το πρωί είχε κατέβει το update. Συνολικά για το id μου πήρε ένα τέταρτο. Αυτά! Αύριο είμαι έτοιμος. Σιγά!
mpa ..den to nomizw...thelw na pisteuw oti einai idia me tin periptwsh tou gt5p...argeis ligo alla meta ok...gia na doume..an kai egw to konami id to peira me tin 4 prospatheia xthes ta xeimerwmata stis 03.30...den xerw an epexe rolo...den pedeutika kai polu edw pou ta leme...episeis to 1.10 mou katevene me 70 peripou stathera...auta!!!![]()
Άντε ντε! Επιτέλους πήραμε κι εμείς το πολυπόθητο ID
btw αυτό που λες MaRkuS το διάβασα και σε κάποιο άλλο forum (όχι ελληνικό) το οποίο έλεγε ότι το "κλειδί" είναι η ταχύτητα
![]()
Bookmarks