Οταν αρχιζει να κατεβαινει εμενα το εχει ονομασει metel gear solid 4!!και οχι metal gear online!!!Και σας ετσι??
Αν αφου το κατεβασω το mgo απο το ελληνικο store μετα μπορω να το παιξω συνδεδεμενος με το αμερικανικο που εχω ολους τους friends εκει??
Οταν αρχιζει να κατεβαινει εμενα το εχει ονομασει metel gear solid 4!!και οχι metal gear online!!!Και σας ετσι??
Αν αφου το κατεβασω το mgo απο το ελληνικο store μετα μπορω να το παιξω συνδεδεμενος με το αμερικανικο που εχω ολους τους friends εκει??
Last edited by geodlord7; 17-04-2008 at 15:25.
Spoiler!
"Your code name for this mission will be Lovable Hedgehog"
mou zitise na katebaso to update v1.01:confused:
pige 1% ke kollise meta apo kana tetarto me 12.kbs:frog:speed
kati problima prepi na pezi alla aptin alli stis 21 den anigoun i servers:confused:
Παιδια εμενα λεει network error.Μηπως πρεπει να ανοιξω την πορτα στο ρουτερ??
Spoiler!
Δεν είναι ανοιχτοί οι server μέχρι τις 21. Το update αργεί γιατί όλος ο κόσμος το κατεβάζει... Ελπίζω αύριο όλα να ναι οκ... Αν και με την Konami ποτέ μην είσαι σίγουρος (βλ. PES)
Ñǿñßöŗň™ is back on business ...
εμένα γιατί δεν βγάζει να κάνω update?
Δεν προλαβαινει να αρχισει το download και μου βγαζει network error.Ελπιζω να μην φταιει τιποτα αλλο παραη konami.
Spoiler!
Ρε παιδια αυτα τα codenames απο που τα πηρατε??Στα site λενε οτι πρεπει να παρεις id απο το site της konami??Κανατε καποια ρυθμιση στο ρουτερ για να κατεβασει την update ?
Spoiler!
και εμενα error βγαζει στο update....α ρε konami παλι τα ιδια?
Υπάρχει κανένας που να κατέβασε το update? Αν ναι, σε αφήνει να παίξεις κάποιου είδους training mode (επειδή οi servers είναι offline ακόμα) για να μην παιδεύομαι άδικα!
Αυτήν την στιγμή είναι αδύνατο να κατεβάσει το update όλο error βγάζει![]()
Aρα δεν ειμαι ο μονος![]()
Spoiler!
μην δινεις σημασια στα code names, απλα ειναι ενα site που βαζεις ενα ονομα και σου δινει ενα codename, παντως απ'οτι μαθαινω θα χρειαστει να παρετε konami id kai game id απο εδω https://id.konami.net/ για να παιξετε την Beta.
Το site δυστηχως εχει πεσει.![]()
Spoiler!
Και εγώ σταμάτησα να παλεύω, δεν έχω άλλη δύναμη, πάλευα χθες με του prologue και με του 2.30.![]()
Bookmarks