Áõôï åéíáé ôï mail ðïõ ðçñá óçìåñá.

Ïé PlayStation®Network accounts (ëïãáñéáóìïß PlayStation®Network) èá ìåôïíïìáóôïýí óýíôïìá óå Sony Entertainment Network accounts (ëïãáñéáóìïß Sony Entertainment Network)

Óôéò 8 Öåâñïõáñßïõ ôïõ 2012, ïé “PlayStation®Network accounts”(ëïãáñéáóìïß PlayStation®Network) èá ìåôïíïìáóôïýí óå “Sony Entertainment Network accounts” (ëïãáñéáóìïß Sony Entertainment Network) Þ “SEN accounts” (ëïãáñéáóìïß SEN). ÁõôÞ ç áëëáãÞ èá ëÜâåé ÷þñá ôáõôü÷ñïíá ìå ôéò åðåñ÷üìåíåò áëëáãÝò óôéò åíçìåñþóåéò system software (ëïãéóìéêïý óõóôÞìáôïò) ãéá ôï PlayStation®3 êáé ôïõ system software (ëïãéóìéêïý óõóôÞìáôïò) ãéá ôï PlayStation®Vita*. Áöïý ïëïêëçñùèåß ç åíçìÝñùóç ôïõ system software (ëïãéóìéêïý óõóôÞìáôïò) óôï PS3™ Þ ôï PS Vita, èá ðáñáôçñÞóåôå üôé ïé “PlayStation®Network accounts” (ëïãáñéáóìïß PlayStation®Network) èá Ý÷ïõí ìåôïíïìáóôåß óå “Sony Entertainment Network accounts” (ëïãáñéáóìïß Sony Entertainment Network). ÁõôÞ ç áëëáãÞ äåí èá åðçñåÜóåé ôçí ïíïìáóßá ôùí “PlayStation®Network accounts” (ëïãáñéáóìþí PlayStation®Network) êáôÜ ôçí ðñïâïëÞ ôïõò óå Ýíá óýóôçìá PSP® (PlayStation®Portable). *Ôï PlayStation®Vita èá áñ÷ßóåé íá êõêëïöïñåß áðü ôéò 22 Öåâñïõáñßïõ ôïõ 2012.

ÁõôÞ ç áëëáãÞ óôï ëïãáñéáóìü áöïñÜ ìüíï ôï üíïìá. Äåí ÷ñåéÜæåôáé íá êÜíåôå êÜôé, ôï username óáò êáé ôï password èá ðáñáìåßíåé ßäéï.

Ç ðáñïýóá ìåôÜâáóç áöïñÜ ôï óôü÷ï ôçò Sony íá åíéó÷ýóåé ôç ìïíáäéêÞ åìðåéñßá øçöéáêÞò øõ÷áãùãßáò ðïõ óáò ðñïóöÝñåé. Ùò óåéñÜ áõôþí ôùí äñáóôçñéïôÞôùí ðïõ ç Sony îåêßíçóå áðü ôïí ðñïçãïýìåíï ÓåðôÝìâñç, ôï PlayStation®Network èá åíáñìïíéóôåß ìå ôï “Sony Entertainment Network”. ÁõôÞ ç åíÝñãåéá ìáò âïçèÜ íá ðñïóåããßóïõìå ôï óôü÷ï ìáò þóôå íá åäñáéþóïõìå ìéá ðáãêüóìéá ïëïêëçñùìÝíç äéêôõáêÞ ðëáôöüñìá õðçñåóéþí ãéá ðáé÷íßäéá, ôáéíßåò, ìïõóéêÞ êáé ðïëëÜ Üëëá, ðïõ èá åßíáé ðñïóâÜóéìá áðü Ýíá ìüíï åý÷ñçóôï ëïãáñéáóìü.

Óáò åõ÷áñéóôïýìå ãéá ôçí áöïóßùóç êáé ôçí õðïóôÞñéîÞ óáò êáôÜ ôç äéÜñêåéá áõôÞò ôçò ìåôÜâáóçò

Ãéá óõíÞèåéò åñùôÞóåéò êáé ðåñéóóüôåñåò ëåðôïìÝñåéåò ó÷åôéêÜ ìå áõôÞí ôçí áëëáãÞ, åðéóêåöèåßôå ôç äéåýèõíóç http://eu.playstation.com/support

ÖéëéêÜ,

Ç ïìÜäá ôçò Sony Entertainment Network

Áëëáãç ïíïìáôïò ëïéðïí,÷ùñéò íá ìáò åðçñåáæåé ôá username ìáò,êáé ôïõò êùäéêïõò.