Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 20 of 45

Thread: Tversity & PS3!

Default Tversity & PS3!

kalispera se olous. loipon, exw to e3hs provlima. egka8istw to teleftaio tversity 0.9.11.4, kanw oles tis ru8miseis swsta (to ps3 anagnwrizei to media server, doulevei ola kanonika) ALLA... den exw upotitlous!

dokimasa na kanw downgrade/upgrade tous ffdshow codecs, kamia tuxh. se kseno forum diavasa na energopoihseis mesw tou ffdshow decoder to subtitles, tipota.

diapistwnw loipon, oti sta format pou borei na pai3ei apeu8eias to ps3 (opws divx kai xvid) o tversity den kanei transcode alla stream - opote kai de diavazei subs.

an to kanw force transcode, to ps3 mou leei gia ta idia arxeia "data is corrupt".

opote, exei kaneis kanena swsto configuration pou na doulevoun ola kala kai swsta ME subs? (to ps3 mou ennoeitai einai firmware 2.10).... HEEEELP!

enta3ei paidia, to provlima lu8hke. epeidh sigoura kai alloi 8a exoun to idio provlima lew pws to elusa!

prwta ap'ola..

vgalte OLOUS tous codecs pou exete mesa, cccp, ac3filter, xvid, divx, k-lite codec pack, ffdshow... otidhpote.

vgalte to tversity

epanekineiste (exei simasia)

meta pernate to tversity MAZI me to diko tou ffdshow codec pack (kai patate reset to default settings kata tin egkatastasi) kai episis katevazete to ac3filter 1.46 kai haali media splitter ta opoia egka8istate.

meta thn egkatastasi, pigainete sto control panel->administrator tools->services->tversitymediaserver kai sto tab log on, alla3te apo 'local system account' se 'this account' kai valte to onoma tou administrator mazi me to '.\', diladi an to onoma einai 'scooterlord' grapste '.\scooterlord'. gia na doulepsei afto swsta prepei UPOXREWTIKA na exete kai password (an den exete idi dimiourgiste to sto 'user accounts'.

ekkineiste to tversitymediaserver kai tre3te to tversity.

to provlima poy eixa egw einai to e3hs: an valete sh video resolution tou transcoder megalutero apo 400x300 prepei opwsdipote na exete to compression sto 'average'.

kai katopin pollwn dokimwn prepei na epanekinisete to ps3 gia na doulepsei. egw apo provlima se provlima den epanekinisa to ps3 kai telika den evlepe swsta ston tversityserver.

gia na exete upotitlous, pigainte sto vfw configuration tou ffdshow, kante click sto subtitles kai vevaiw8eite oti DEN exei v sto vobsub.

en telei ola doulevoun roloi twra, mkv, me upotitlous, me ta panta. an kapoios xreiastei voh8eia epeidh skistika na vrw to info sto net, as kanei post edw kai 8a voh8hsw oso borw...

Administrator Slay's Avatar
    13,189
    PSN ID
    Slay2012

+Rep , btw mkv HD ? transcode settings, PC ?

ta mkv nai, einai arxeia hd. einai containers pou periexoun subiesmeno video me codec x264 kai borei na exoun parapanw apo ena arxeia hxou. gia na paixtei to arxeio, xreiazetai to haali media splitter, o opoios on-the-fly 'xwrizei' thn eikona apo ton hxo kai ta paizei me xwristous codecs.

sto pc mou to transcode ginetai poly aneta, se 1280x720 gia to ps3, exw intel core 2 duo 6420 me 2gb ram.

PS3forums Addict Katana's Avatar
    PSN ID
    Alexander_GR

, !

ssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    7,235
    PSN ID
    nonborn
    Name

... !! .srt ps3...
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

o,ti apories exete paidia mh distasete na rwtisete. giati an de boresete na to kanete apla kati kanete la8os. doulevei SIGOURA, verified and tested pou leme...

guys de katalabeno akribos ti kanete. ayto to programa eine kati san to vobsub gia to ps3 h ksanakanete reencode ta video? giati xrhazete kai pc?
    Live And Let Die
    Amiga Will Never Die

exoskeletor. poio einai to vasiko provlima tou ps3? den paizei arketa format kai kuriws.. den paizei upotitlous... swsta?

to tversity, dhmiourgei ena media server sto pc sou, apo opoy xrhsimopoiwntas ta codecs pou exeis sto pc apokwdikopoiei se katalili morfi ta video, anagnwrisimi apo to ps3 gia na paizei ta panta. diladi o,ti video kai me opoio tropo vlepeis video sto pc sou, ta idia 8a paizei kai to ps3 sou.

DE xreiazetai na kaneis reencode - ma afto einai poy prospa8eis na apofugeis anyway. kai gia na katalaveis peri tinos prokeitai, to tversity XRHSIMOPOIEI to vobsub sou - h pio swsta, oxi to vobsub sou alla to ffdshow directsub- (etsi de vlepeis esy upotitlous sto pc sou sta divx?) gia na steilei to video sto ps3...
    High Quality 3D models... http://www.scooterlord.gr

a me media server e? kalh fash alla taleporia. de sindeo kalitera to pc me thn tv
    Live And Let Die
    Amiga Will Never Die

tversity=media server. e, an to pc sou einai sthn thleorasi sou konta... kai an exei hdmi (ki exeis tileorasi hdmi)... kai an, kai an... kanto sto pc

Advanced Member Alex's Avatar
    556
    PSN ID
    Alex_Hellas
    Name

scooterlord ! MKV. "server error","corrupted file" . divx , . , ; . restart PS3 ...lease2:

loipon, pame ena ena. katarxhn sto pc sou ws exei, vlepeis kanonika ta .mkv? diladi an ta anoi3eis sto bsplayer h sto media player (h se opoio allo player) paizoun? an nai, exei kalws kai 8a sou pw ti 8a kaneis.

an oxi, shmainei oti den exeis egatestimeno to haali media splitter (boreis na to vreis sti selida download tou site tou tversity).

efoson paizoun kanonika sto media player sou. otan anoi3eis to tversity kai pas sto library, an pathseis se kapoio apo afta paizei? h den paizei kai sou leei directshow filter missing? gia na apofugeis afto to la8os prepei na kaneis ti diadikasia pou eipa apo tin arxh, diladi na 3anavgaleis OLOUS tous codecs apo to pc sou kai na ta peraseis ka8ara. egw eixa mesa apo prin combined community codec pack, xvid, divx, ktl kai ta apegatestisa ola, restart kai epanegatastasi.

to idio isxuei kai gia ta divx. an otan patas panw tous mesa sto library sou vgazoun directshow filter error tote einai 8ema twn codecs. koita3e twra ti ginetai. an sto pc sou sta divx sou vgazei tetoio error alla sto ps3 paizoun kanonika alla XWRIS subs, tote einai giati o tversity den kanei transcode alla STREAM.

gia na energopoihseis to transcode (pou APAITEITAI gia na vlepeis subs) pas settings tou tversity kai sto when to transcode patas ALWAYS. enallaktika, pas sto sharing kaneis de3i click panw sto fakeklo->edit->advanced->ALWAYS TRANSCODE.

loipon, twra, an energopoihseis afto alla sto library tou tversity DEN paizei to arxeio, tote me to pou 8a les sto ps3 na kanei transcode 8a sou deixnei mavri o8onh.

opote, opws katalavaineis, epanegatestise tous codecs tous arxika kai vevaiwsou oti sto tab library tou tversity doulevoun ta panta kanonika (kai vlepeis kai subs).

SHMANTIKO. kalo 8a htan gia apofugh na blextoun ta codecs meta3u tous, diladi na valeis ffdshow kai meta divx, kai anti na paizei me ton enan codec ena video na paizei me ton allo, kai epeidh gia to tversity APAITEITAI to ffdshow, kalo einai na valete mono ffdshow kai tipota allo. de xreiazetai kai tipota allo to pc edw pou ta leme gia na pai3ei ta panta. giati alliws prepei na ru8mistei to vfw configuration tou ffdshow na paizei ola ta video me to diko tou decoder kai ekei 8elei click sto subtitles kai unclick sto vobsub. :/

elpizw na voh8w perissotero para na sas berdevw

Advanced Member MBALLACK's Avatar
    PSN ID
    mballack

Sony Update .srt

556
    PSN ID
    Alex_Hellas
    Name

scooterlord ! MKV . , HD Pc PS3. . divx .

re c alex, mipws kaneis kati la8os? mia xara prepei na deixnoun. twra mi sou lew kai saxlamares, edw sto dwmatio mou pou exw ethernet exw mia 21" crt tileorasi opote de dokimasa sti 42" lcd pou exw sto saloni, alla 8EWRHTIKA, den prepei na exei megales apwleies. ston transcoder exeis valei sto video resolution th native tis tileorasis sou? exeis optimization sto quality? kai epipleon, an kai dhmiourgei provlima se polla arxeia to compression, dokimases apo average na to valeis sto minimum?

556
    PSN ID
    Alex_Hellas
    Name

. crt. hd . HD .

tespa, den exei noima twra na diafwnisw mazi sou... opws kai mhn perimeneis apo to .mkv pou einai x264 na sou vgalei eikona asubiesti mpeg2... o,ti aresei ston ka8ena

scooterlord tversity ( ' ). To version patch ps3 fw1.8!
    sony . transcode divx/xvid . ( ) ac3. transcoding DD/DTS, ...

haali v0.9.11.2 . codecs (make sure you select the Gabest filter for MP4, MKV and OGG instead of the Haali version). To k-lite ffdshow! ' forum, 100% http://forums.tversity.com/viewtopic.php?t=8063

( v0.9.11.3b) : 30-40 ps3 tversity. media server disconnected tversity ps3 ! . restart ps3 , 30-40 ... . ps3 mediaserver tversity ( flash player tversity)...

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Bookmarks