Quote Originally Posted by the master View Post
λιγοι θα παιζουn τωρα λογικα XD
Ε τοτε ας πω τον πονο μου σε σενα λολ!

Οπως εχω ξαναπει το ειχα παιξει οταν κυκλοφορησε και ειχα καθαρισει 4-5 boss ισως κ παραπανω αλλα για καποιο λογο το παρατησα.
Ξεκιναω λοιπον Μ.Σαββατο μετα την ανασταση και με royal φυσικα για να τους εχω απο μακρια και τελειωνω τον 1-1 χωρις να χασω σε 20'. Φαρμαρα και 2-3 λεβελ και την επομενη μερα ξεκινησα τον 1-2 οπου εχασα μια φορα στο boss γιατι ξεχασα να τρεξω (λολ) και μετα τον εβγαλα ευκολα με τη δευτερη. Τωρα ειμαι 21 level και ξεκιναω τον 2-1 . Διαβασα αρκετα και αρχιζω κ θυμαμαι πανω κατω τους χαρτες και ειλικρινα δεν μπορω να θυμηθω που δυσκολευτηκα ,οποτε μαλλον για αλλο λογο το παρατησα και οχι λογω δυσκολιας.

Εδω να πω οτι σε σχεση με το 2009 εχει προστεθει ( σε μενα τουλαχιστον) ενα νεο επιπεδο δυσκολιας το ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ. Πραγματικα ειναι πολυ challenging και προσθετει νεες βρισιες και αντιδρασεις στο ρεπερτοριο του παικτη. Πχ εκει που παω να τρεξω τη γεφυρα με το δρακο ακουγεται απο το δωματιο η κραυγη ενος άλλου "δρακου" να φωναζει "Δημητρη έλα να αλλάξεις την μπέμπα". ΠΑΝΙΚΟΣ΅! Τι να κάνω να γλυτώσω τις souls μου ή να αλλάξω την μπέμπα? Και καπάκι ενω ο tower knight με απειλει ακουω "μπαμπα τσίσα" . Τι να κανω να παιξω το λεβελ απο την αρχή ή να σκουπιζω τσίσα?