Page 45 of 57 FirstFirst ... 3541424344454647484955 ... LastLast
Results 881 to 900 of 1137

Thread: Demon's Souls

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

αφου εισαι ιπποτης στο λεβελ απ ανεβασε vitality stamina strength και λιγοτερο dexterity τιποτα αλλο.

τωρα μπορεις να πας σε οποια πιστα θες κανε πειραματα δεν υπαρχει σωστη σειρα

Cool Member alexxx711's Avatar
    PSN ID
    husuris

Το παιχνιδι ειναι απλα καταπληκτικο. Μου εχουν μεινει 1-4, 5-2 και 5-3 και ανυπομονω να το τελειωσω για να ξεκινησω New Game+

Δεν το θεωρω δυσκολο παιχνιδι, απλα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα συνηθισμενα. Αν προσπαθησεις να το παιξεις σαν God of War πχ απλα θα μαζευεις τα μουτρα σου απο το πατωμα καθε φορα.

Το παιχνιδι θελει υπομονη και στρατηγικη προσεγγιση για καθε δυνατο αντιπαλο να μελετας τις κινησεις του και να προσαρμοζεσαι αναλογα. Βεβαια μεχρι να το καταφερεις αυτο θα πεθανεις αρκετα. Αλλα μολις εξοικιωθεις με τον καθε αντιπαλο θα αναρωτιεσαι πως στο διαολο εχανες συνεχως απο αυτον τον καραγκιοζη

Mια ερώτηση.. Πέθανα σε ένα σημείο και μετά δεν πήγα να πάρω πίσω την ψυχή μου, αλλά το έκλεισα.. Οταν το άνοιξα ξεκίνησα με 0 souls και η ψυχή μου πουθενά.. Ειχα περίπου 4.000 souls. Ετσι πάει? Αν πεθάνεις και δεν πας να παρεις την ψυχή σου χάνονται τα souls?

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

μπορεις να πας εκει που πεθανες για να παρεις την ψυχη σου πισω,,,αν πεθανεις 2 φορες τοτε χανεται η πρωτη και αρα χανεις τα σοουλς

Αυτά είναι! Δεν μας έφταναν όλα τ'άλλα έχουν βρεί 100 τρόπους να σε γ@@νε!!

Το ίδιο είχα πάθει και εγώ μόλις είχα βγάλει το 1ο boss αντί να τουμπανιαστώ με τα διάφορα μπιχλιμπίδια συνέχισα μέχρι που έχασα και μαζί έχασα και ότι souls είχα με πολύ κόπο αποκτήσει μέχρι τότε.....άλλη μια απογοήτευση από τις πολλές που μου πρόσφερε απλόχερα το παιχνίδι.

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

ας μη συνεχιζες ρε αλανι...λολ

υποτιθετε οτι μετα απο καθε μποσσ επιστρεφεις στο νεξους για να αναβαθμισεις...

και στο κατω κατω και μια φορα να χασεις λιγα σοουλς ειλικρινα δεν εγινε τιποτα...

- - - Updated - - -

φωτη μη μασας ρε, οπως βλεπεις ολοι εδω το χουν παρατησει εισαι η μονη μου ελπιδα, μην ακους κανεναν ...δειξε μου τη δυναμη σου ρε γατακι

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by alexxx711 View Post
    Το παιχνιδι ειναι απλα καταπληκτικο. Μου εχουν μεινει 1-4, 5-2 και 5-3 και ανυπομονω να το τελειωσω για να ξεκινησω New Game+

Δεν το θεωρω δυσκολο παιχνιδι, απλα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα συνηθισμενα. Αν προσπαθησεις να το παιξεις σαν God of War πχ απλα θα μαζευεις τα μουτρα σου απο το πατωμα καθε φορα.

Το παιχνιδι θελει υπομονη και στρατηγικη προσεγγιση για καθε δυνατο αντιπαλο να μελετας τις κινησεις του και να προσαρμοζεσαι αναλογα. Βεβαια μεχρι να το καταφερεις αυτο θα πεθανεις αρκετα. Αλλα μολις εξοικιωθεις με τον καθε αντιπαλο θα αναρωτιεσαι πως στο διαολο εχανες συνεχως απο αυτον τον καραγκιοζη
    eixa γραψει ενα μικρο ποστ αλλα επρεπε να φυγω και δεν το εγραψα τελικα...συμφωνω και επαυξανω...
    το παιχνιδι ειναι ακριβως αυτο που γραφεις...θελει να μαθεις τα mechanics του το οποιο τα τελευταια χρονια παραβλεπεται λογω button mashing...
    Δωστε την προσοχη σας στο παιχνιδι και θα απολαυσετε ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια αυτης της γενιας και για μενα το παιχνιδι που τολμησε το πιο δυσκολο πραγμα...να έχει ενα "λογικο" επιπεδο δυσκολιας που απαιτει να εισαι συνεπης στις κινησεις σου, σε μια εποχη που η δυσκολια και η τετοιου είδους απαίτηση στα παιχνιδια αγνοειται...
    Spoiler!

9. The Following User Says Thank You to chronohill For This Useful Post:

the master (04-06-2013)

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Συμφωνω απολυτα και γω με τον συνωνοματο και τον alexxx711 το εχω ξαναπει αλλα θα το πω μεχρι να το εμπεδωσετε μερικοι μερικοι, αυτο το παιχνιδια ειναι με το σπαθι του στα top 10 games της γενιας. Ανετα ομως.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

11. The Following User Says Thank You to messi10 For This Useful Post:

the master (04-06-2013)

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

πειτε τα ρε παιδια πειτε τα...

To παιχνίδι είναι ότι πιο άρρωστο κυκλοφορεί και έπρεπε να πουλιέται στα φαρμακεία μόνο με συνταγή γιατρού.....τα είπα.

Cool Member lykos7's Avatar
    Name
    Γιωργος

lol ρε ειπα σημερα να το ξαναπιασω λιγο.ξεκινησα νεο παιχνιδι με royality.περασα tutorial,πρωτη πιστα,δευτερη πιστα χωρις να χασω στο πολυ χαλαρο.απλα τους σκοτωνα απο μακρυα με το spell.δεν ιδρωσα καθολου.και στην δευτερη πιστα πριν το boss μου εβγαλε ενα μπλε μηνυμα κατω να κανω summon εναν αλλο παικτη.το εκανα ηταν τουμπανο αυτος κ τον βγαλαμε με πολυ ανεση το boss.αυτος βαραγε στα ποδια κ εγω στο κεφαλι με το spell μου.
    master αυτο το ακυρο με τον ξενο παικτη πως εγινε?εγω το προκαλεσα να ερθει για βοηθεια?
    επισης οκ νικαω αλλα δεν εχω το πληρες αισθημα της ικανοποιησης γιατι χρησιμοποιω μονο το spell, καθως ο royality δεν ειναι για close combat καταστασεις, ενω εμενα μου αρεσει να ειμαι knight κ να σφαζω.

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Καπως ετσι ειναι φιλε nikon!Σαν ενα βαρυ ναρκωτικο...ξερεις οτι σου κανει κακο στην υγεια αλλα δεν μπορεις να αντισταθεις....θελεις κιαλλο...
    Spoiler!

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

Quote Originally Posted by lykos7 View Post
    lol ρε ειπα σημερα να το ξαναπιασω λιγο.ξεκινησα νεο παιχνιδι με royality.περασα tutorial,πρωτη πιστα,δευτερη πιστα χωρις να χασω στο πολυ χαλαρο.απλα τους σκοτωνα απο μακρυα με το spell.δεν ιδρωσα καθολου.και στην δευτερη πιστα πριν το boss μου εβγαλε ενα μπλε μηνυμα κατω να κανω summon εναν αλλο παικτη.το εκανα ηταν τουμπανο αυτος κ τον βγαλαμε με πολυ ανεση το boss.αυτος βαραγε στα ποδια κ εγω στο κεφαλι με το spell μου.
    master αυτο το ακυρο με τον ξενο παικτη πως εγινε?εγω το προκαλεσα να ερθει για βοηθεια?
    επισης οκ νικαω αλλα δεν εχω το πληρες αισθημα της ικανοποιησης γιατι χρησιμοποιω μονο το spell, καθως ο royality δεν ειναι για close combat καταστασεις, ενω εμενα μου αρεσει να ειμαι knight κ να σφαζω.
    αυτα τα μπλε σημαδια ειναι αλλοι παικτες που θελουν να βοηθησουν...
    αρα ναι εσυ το προκαλεσες μαν λολ

τα μαγικα εχουν τα θετικα εχουν και τα αρνητικα τους θα δεις λογικα στη συνεχεια

17. The Following User Says Thank You to the master For This Useful Post:

lykos7 (04-06-2013)

Name
    Γιωργος

περασα και τριτη πιστα αλλα χαλασα πολλα γιατρικα γαμωτο.εχασα μια φορα επειδη ενας καραγκιοζης παικτης εκανε invade και με κυνηγουσε μεσα στην πιστα.και μου χαλασε την πανοπλια μου κ τα οπλα μου κιολας.

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

περασα και τριτη πιστα αλλα χαλασα πολλα γιατρικα γαμωτο.εχασα μια φορα επειδη ενας καραγκιοζης παικτης εκανε invade και με κυνηγουσε μεσα στην πιστα.και μου χαλασε την πανοπλια μου κ τα οπλα μου κιολας.
    Nα γιατι παιζω offline...

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

επειδη φοβασε τους invaders κοριτσακι?

λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ

Name
    Γιωργος

παιζω συνεχεια την πρωτη πιστα για να φαρμαρω.ειμαι λεβελ 23 και θελω να φτασω 60 κ μετα θα συνεχισω.
    οσοι εχουν ελειψη απο moon grass εστω και 1 φορα να παιξουν την πρωτη πιστα θα μαζεψουν πανω απο 10 αν πανε στην αρχη της πιστας κατω αριστερα οπου θα τους βγουν καμποσοι κοκκινοι σκελετοι οι οποιοι αφηνουν παντα moon grass οταν πεθαινουν.και λιγο πιο περα απο εκει συναντας μια τυπισσα μπαζολα σαν μικρο boss κ την νικας κ παιρνεις souls αρκετα και την πανοπλια της αλλα αν δεν εισαι γυναικα δεν μπορεις να την χρησιμοποιησεις.
    α και οι δρακοι εχουν φυγει(που σκατα εχουν παει) οποτε μπορεις να πας στην φωλια τους κ να παρεις τα αντικειμενα που εχει και τα souls.

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

παιζω συνεχεια την πρωτη πιστα για να φαρμαρω.ειμαι λεβελ 23 και θελω να φτασω 60 κ μετα θα συνεχισω.
    ν χρησιμοποιησεις.
    .
    δε φανταζεσαι για τι φαρμινγκ μιλαμε εδω...σε τοσο ψηλο λβλ χρειαζεσαι 20000 για να κανεις 1 λεβελ απ ρε, ειναι αδυνατον...ασε που λεβελ 70 τερματιζεις το παιχνιδι...

τεσπα κανε φαρμινγκ αλλα οχι και τοσο πολυ

Name
    Γιωργος

τελικα μια ωρα φαρμινγκ εκανα,δεν αντεξα παραπανω.χθες κ σημερα επαιξα συνολικα 3 ωρες κ περασα 3 bosses χωρις καν να μου χασουν ενεργεια γιατι ειχα βρει σημειο που δεν μπορουσαν να με φτασουν κ σπαμαρα spells...

Bookmarks

Bookmarks