αφου εισαι ιπποτης στο λεβελ απ ανεβασε vitality stamina strength και λιγοτερο dexterity τιποτα αλλο.
τωρα μπορεις να πας σε οποια πιστα θες κανε πειραματα δεν υπαρχει σωστη σειρα
Το παιχνιδι ειναι απλα καταπληκτικο. Μου εχουν μεινει 1-4, 5-2 και 5-3 και ανυπομονω να το τελειωσω για να ξεκινησω New Game+
Δεν το θεωρω δυσκολο παιχνιδι, απλα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα συνηθισμενα. Αν προσπαθησεις να το παιξεις σαν God of War πχ απλα θα μαζευεις τα μουτρα σου απο το πατωμα καθε φορα.
Το παιχνιδι θελει υπομονη και στρατηγικη προσεγγιση για καθε δυνατο αντιπαλο να μελετας τις κινησεις του και να προσαρμοζεσαι αναλογα. Βεβαια μεχρι να το καταφερεις αυτο θα πεθανεις αρκετα. Αλλα μολις εξοικιωθεις με τον καθε αντιπαλο θα αναρωτιεσαι πως στο διαολο εχανες συνεχως απο αυτον τον καραγκιοζη
the master (04-06-2013)
Mια ερώτηση.. Πέθανα σε ένα σημείο και μετά δεν πήγα να πάρω πίσω την ψυχή μου, αλλά το έκλεισα.. Οταν το άνοιξα ξεκίνησα με 0 souls και η ψυχή μου πουθενά.. Ειχα περίπου 4.000 souls. Ετσι πάει? Αν πεθάνεις και δεν πας να παρεις την ψυχή σου χάνονται τα souls?
Αυτά είναι! Δεν μας έφταναν όλα τ'άλλα έχουν βρεί 100 τρόπους να σε γ@@νε!!
Το ίδιο είχα πάθει και εγώ μόλις είχα βγάλει το 1ο boss αντί να τουμπανιαστώ με τα διάφορα μπιχλιμπίδια συνέχισα μέχρι που έχασα και μαζί έχασα και ότι souls είχα με πολύ κόπο αποκτήσει μέχρι τότε.....άλλη μια απογοήτευση από τις πολλές που μου πρόσφερε απλόχερα το παιχνίδι.
ας μη συνεχιζες ρε αλανι...λολ
υποτιθετε οτι μετα απο καθε μποσσ επιστρεφεις στο νεξους για να αναβαθμισεις...
και στο κατω κατω και μια φορα να χασεις λιγα σοουλς ειλικρινα δεν εγινε τιποτα...
- - - Updated - - -
φωτη μη μασας ρε, οπως βλεπεις ολοι εδω το χουν παρατησει εισαι η μονη μου ελπιδα, μην ακους κανεναν ...δειξε μου τη δυναμη σου ρε γατακι
eixa γραψει ενα μικρο ποστ αλλα επρεπε να φυγω και δεν το εγραψα τελικα...συμφωνω και επαυξανω...
το παιχνιδι ειναι ακριβως αυτο που γραφεις...θελει να μαθεις τα mechanics του το οποιο τα τελευταια χρονια παραβλεπεται λογω button mashing...
Δωστε την προσοχη σας στο παιχνιδι και θα απολαυσετε ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια αυτης της γενιας και για μενα το παιχνιδι που τολμησε το πιο δυσκολο πραγμα...να έχει ενα "λογικο" επιπεδο δυσκολιας που απαιτει να εισαι συνεπης στις κινησεις σου, σε μια εποχη που η δυσκολια και η τετοιου είδους απαίτηση στα παιχνιδια αγνοειται...
Spoiler!
the master (04-06-2013)
Συμφωνω απολυτα και γω με τον συνωνοματο και τον alexxx711 το εχω ξαναπει αλλα θα το πω μεχρι να το εμπεδωσετε μερικοι μερικοι, αυτο το παιχνιδια ειναι με το σπαθι του στα top 10 games της γενιας. Ανετα ομως.
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
the master (04-06-2013)
To παιχνίδι είναι ότι πιο άρρωστο κυκλοφορεί και έπρεπε να πουλιέται στα φαρμακεία μόνο με συνταγή γιατρού.....τα είπα.
lol ρε ειπα σημερα να το ξαναπιασω λιγο.ξεκινησα νεο παιχνιδι με royality.περασα tutorial,πρωτη πιστα,δευτερη πιστα χωρις να χασω στο πολυ χαλαρο.απλα τους σκοτωνα απο μακρυα με το spell.δεν ιδρωσα καθολου.και στην δευτερη πιστα πριν το boss μου εβγαλε ενα μπλε μηνυμα κατω να κανω summon εναν αλλο παικτη.το εκανα ηταν τουμπανο αυτος κ τον βγαλαμε με πολυ ανεση το boss.αυτος βαραγε στα ποδια κ εγω στο κεφαλι με το spell μου.
master αυτο το ακυρο με τον ξενο παικτη πως εγινε?εγω το προκαλεσα να ερθει για βοηθεια?
επισης οκ νικαω αλλα δεν εχω το πληρες αισθημα της ικανοποιησης γιατι χρησιμοποιω μονο το spell, καθως ο royality δεν ειναι για close combat καταστασεις, ενω εμενα μου αρεσει να ειμαι knight κ να σφαζω.
Καπως ετσι ειναι φιλε nikon!Σαν ενα βαρυ ναρκωτικο...ξερεις οτι σου κανει κακο στην υγεια αλλα δεν μπορεις να αντισταθεις....θελεις κιαλλο...
Spoiler!
lykos7 (04-06-2013)
περασα και τριτη πιστα αλλα χαλασα πολλα γιατρικα γαμωτο.εχασα μια φορα επειδη ενας καραγκιοζης παικτης εκανε invade και με κυνηγουσε μεσα στην πιστα.και μου χαλασε την πανοπλια μου κ τα οπλα μου κιολας.![]()
παιζω συνεχεια την πρωτη πιστα για να φαρμαρω.ειμαι λεβελ 23 και θελω να φτασω 60 κ μετα θα συνεχισω.
οσοι εχουν ελειψη απο moon grass εστω και 1 φορα να παιξουν την πρωτη πιστα θα μαζεψουν πανω απο 10 αν πανε στην αρχη της πιστας κατω αριστερα οπου θα τους βγουν καμποσοι κοκκινοι σκελετοι οι οποιοι αφηνουν παντα moon grass οταν πεθαινουν.και λιγο πιο περα απο εκει συναντας μια τυπισσα μπαζολα σαν μικρο boss κ την νικας κ παιρνεις souls αρκετα και την πανοπλια της αλλα αν δεν εισαι γυναικα δεν μπορεις να την χρησιμοποιησεις.
α και οι δρακοι εχουν φυγει(που σκατα εχουν παει) οποτε μπορεις να πας στην φωλια τους κ να παρεις τα αντικειμενα που εχει και τα souls.
τελικα μια ωρα φαρμινγκ εκανα,δεν αντεξα παραπανω.χθες κ σημερα επαιξα συνολικα 3 ωρες κ περασα 3 bosses χωρις καν να μου χασουν ενεργεια γιατι ειχα βρει σημειο που δεν μπορουσαν να με φτασουν κ σπαμαρα spells...
Bookmarks