Page 20 of 57 FirstFirst ... 1016171819202122232430 ... LastLast
Results 381 to 400 of 1137

Thread: Demon's Souls

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Έφαγα μια φρίκη να πω την αλήθεια πριν από λίγο. Κατάφερα και έβγαλα το 1-1 και σκότωσα το boss. Είχα μαζέψει 11.000 souls περίπου μέχρι να το καταφέρω. Γύρισα στο Nexus και τις έχασα όλες. Ίδρωσα και πάγωσα ταυτόχρονα.
    Τώρα ξαναπήγα στη Boletaria αλλά με βγάζει στο 1-1. Πρέπει να πάω σε άλλο κόσμο πρώτα για να μου ξεκλειδώσει το 1-2;

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

WTF;;;;;Τι εννοεις γυρισες στο Nexus και τις εχασες ολες;;
    Μα πρεπει μολις σκοτωσεις το Phalanax να γυρισεις στο Νexus για να μιλησεις με την Maiden in Black και να μπορεις να κανεις το σχετικο level-up.
    Οσο για την δευτερη ερωτηση σου,αν οντως σκοτωσες το phalanax,εκει που πας στο 1ο Αγαλμα που σε παει στο Boletarian Palace υπαρχει μια 2η επιλογη απο κατω,την πατας και σε μεταφερει στην 1-2.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

To μισω αυτο το παιχνιδι!!!!!!

PSN ID
    Spyroni

Αυτό έκανα. Σκοτώνω τον Phalanx, μου γράφει "you have been revived" και με βγάζει με body form στο archstone. Τα souls μου είναι 0. Επιστρέφω στο nexus. Μιλάω με την maiden αλλά δεν μπορώ να κάνω upgrade γιατί δεν έχω souls.
    Το μόνο που σκέφτομαι είναι να πέθανα την ίδια ακριβώς στιγμή που τον σκότωσα. Αν είναι έτσι τότε θα υπάρχει η κηλίδα μου εκεί. Ελπίζω δηλαδή...αλλιώς θα σιχτιρίσω άγρια...πολύ άγρια

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

^Α,ναι ισως ειναι αυτο.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

PS4forums Addict plakas's Avatar
    PSN ID
    sitos1979
    Name
    Mαριούλης

Quote Originally Posted by Kane View Post
    Αυτό έκανα. Σκοτώνω τον Phalanx, μου γράφει "you have been revived" και με βγάζει με body form στο archstone. Τα souls μου είναι 0. Επιστρέφω στο nexus. Μιλάω με την maiden αλλά δεν μπορώ να κάνω upgrade γιατί δεν έχω souls.
    Το μόνο που σκέφτομαι είναι να πέθανα την ίδια ακριβώς στιγμή που τον σκότωσα. Αν είναι έτσι τότε θα υπάρχει η κηλίδα μου εκεί. Ελπίζω δηλαδή...αλλιώς θα σιχτιρίσω άγρια...πολύ άγρια
    οταν σου λεει you have been revived γεμιζει η ενεργεια σου!!αρα δυσκολο να πεθανες :S μπας πρωχορησες και πεθανες μετα;

PSN ID
    Spyroni

Δυστυχώς όχι Μάριε. Με έβγαλε με 0 souls στο αρχικό archstone όπως και τις άλλες 40 φορές που πέθανα μέχρι να βγάλω την πίστα. Πρέπει να σκότωσα και να πέθανα ακριβώς την ίδια στιγμή. Είδα και ένα video στο Youtube που μου το επιβεβαίωσε (ο τύπος αφού σκότωσε τον δαίμονα συνέχισε να βρίσκεται στο χώρο της μάχης, εμένα με έστειλε κατευθείαν στο archstone).
    Το πρώτο κακό είναι ότι δεν το πήρα χαμπάρι αμέσως. Το δεύτερο (και μάλλον πολύ χειρότερο) είναι ότι καθώς έψαχνα να βρω τον Monumental στο Nexus έπεσα από τις σκάλες και πέθανα. Άρα τις έχασα οριστικά και αμετάκλητα. Δεν ξεκινήσαμε καλά...

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Όχι ρε συ...
    Ελπίζω να μην φας τρελή ξενέρα με το συγκεκριμένο πράγμα που έγινε και να μην το παρατήσεις
    Το σίγουρο είναι οτι πλέον θα προσέχεις πολύ περισσότερο

PSN ID
    sitos1979
    Name
    Mαριούλης

ελα μην ανυσηχεις μια χαρα εισαι και εγω στο 1ο παιχνιδι που εκανα μετα το 3-1 σκωτοσα τον μαγο που σε κανει uprgate και το ξεκινησα απο την αρχη μια χαρα εισαι βρε

PSN ID
    Spyroni

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Όχι ρε συ...
    Ελπίζω να μην φας τρελή ξενέρα με το συγκεκριμένο πράγμα που έγινε και να μην το παρατήσεις
    Το σίγουρο είναι οτι πλέον θα προσέχεις πολύ περισσότερο
    Δεν έφταιγε το παιχνίδι που εγώ δεν πρόσεξα οπότε συνεχίζουμε σταθερά και προσεκτικά όπως πολύ σωστά είπες

Quote Originally Posted by plakas View Post
    ελα μην ανυσηχεις μια χαρα εισαι και εγω στο 1ο παιχνιδι που εκανα μετα το 3-1 σκωτοσα τον μαγο που σε κανει uprgate και το ξεκινησα απο την αρχη μια χαρα εισαι βρε
    Συγκρινόμενος με αυτό είμαι μια χαρά όντως...

Advanced Member garrett156's Avatar
    PSN ID
    garrett156

εγω εκανα 8 ωρες να περασω την 1-1 και κανα 2ωρο να βρω το monumental μην τρελενεσε.η αρχη ειναι που σε πορωνει να συνεχισεις,αμα ξεκολησεις θα ερωτευθεις

θα σου προτεινα αφου εισαι ακομα εκει να φτιαξεις νεο χαρακτηρα και να το παρεις απο την αρχη να τελειωνεις μιας και δεν εχεις κανει ουσιαστικη προοδο

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Σωστα,μην αφησεις με τιποτα το παιχνιδι και-θα δεις-στο τελος(αλλα και νωριτερα)θα σε ανταμιψη

Big Ben, London, UK
    Science fiction

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

11000 souls ειναι τιποτα μπροστα σε οσες θα χασεις κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου...

Spoiler!

PSN ID
    sitos1979
    Name
    Mαριούλης

ε βρε james στην αρχη ειναι και εχουν σημασια !!!μετα της παιρνεις ποιο ευκολα

PSN ID
    Spyroni

Καμιά ιδέα για τη σειρά των κόσμων όσον αφορά τη δυσκολία; Να παίξω πρώτα όλα τα *-1, μετά τα *-2 κλπ ή να τελειώνω τον κάθε κόσμο και μετά να πηγαίνω στον επόμενο; Επίσης υπάρχει "βέλτιστη σειρά" στους κόσμους ή να τους πάρω αριθμητικά;

Cool Member apos1210's Avatar
    PSN ID
    rtmsss
    Name
    αποστολης

Κανε 1-1,1-2 μετα 2-1,2-2,2-3 ,3-1,1-3 .... προσωπικα στο 4 πηγα σχεδον στο τελος ..τελευταιο ασε παντως το 1-4

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Σωστα τα λεει ο apos.
    Παντως,αν εχεις την Black Phantom Edition τσεκαρε το Strategy Guide,ειναι πολυ χρησιμο

Big Ben, London, UK
    Science fiction

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Το 4 μην το αφήσεις για το τέλος που λένε τα παιδιά. Η αρχή του 4-2 έχει ένα απο τα καλύτερα grinding spots ενώ και το 4-1 είναι εύκολο σχετικά....
    Στον 5ο κόσμο όταν φτάσεις ετοιμάσου για πολλά #%$!@%%.

Advanced Member garrett156's Avatar
    PSN ID
    garrett156

η 4-2 ειναι καλη για farming αλλα για να την βγαλεις ειναι ελεος.ειδικα αφου ειναι απο τις λιγες πιστες που δεν εχουν ουσιαστικο shortcut προς το boss και οποτε χανεις τραβας ολο μα ολο το λουκι απο την αρχη!

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by garrett156 View Post
    η 4-2 ειναι καλη για farming αλλα για να την βγαλεις ειναι ελεος.ειδικα αφου ειναι απο τις λιγες πιστες που δεν εχουν ουσιαστικο shortcut προς το boss και οποτε χανεις τραβας ολο μα ολο το λουκι απο την αρχη!
    Όντως ισχύει αυτό που λες αλλά η αρχή είναι της πλάκας και είναι ότι πρέπει για να ανέβεις μερικά λεβελάκια στην αρχή σχετικά του παιχνιδιού

Bookmarks

Bookmarks