Page 19 of 57 FirstFirst ... 915161718192021222329 ... LastLast
Results 361 to 380 of 1137

Thread: Demon's Souls

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

ενταξει το περασα, οχι ομως και το boss αλλα εκει εφταιγα εγω επειδη βιαστηκα. τελικα απο πισω πηγα απο μπροστα ειναι σχεδον αδυνατον εκτος αν εισαι γυμνος και εχεις αψογο timing στις κωλοτουμπες.

ειμαι lvl 32 και εχω βγαλει 3 μονο αρχηγους. αυτο με το full body form δεν το εχω καταλαβει ειναι η αληθεια. παντως το παιχνιδι ειναι με μια λεξη εθιστικο. το κολπο ειναι μολις χανεις 2-3 φορες να το παρατας για λιγο γιατι μετα παιζεις βιαστικα και χανεις συνεχεια.

Spoiler!

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

λοιπον επανερχομαι μιας και περασα το σταδιο του amateur . Ειμαι lvl 57 κι εχω σκοτωσει phalanx,tower knight, leechmonger, adjudicator, armor spider, fool's idol και τωρα το εχω ριξει στο farming στην 4-2. ειμαι καλα για να προχωρησω ή να ανεβω κ αλλο?

Spoiler!

Senior Member plutonick's Avatar
    PSN ID
    PlutoNick

Μόλις το πήρα και έχω περάσει phalanx μόνο. Πολύ εθιστικό, περιμένω το Dark Souls.

Μαζεύουμε πουθενά IDs για co-op? Αν ναι, το δικό μου ειναι 'plutonick'
    Twitter: PlutoNick

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

εγω να σε βοηθησω αλλα φοβαμαι να μπω ονλαιν αν και το παιχνιδι το εχω οριτζιναλ. καταλαβαινεις τι εννοω.

Spoiler!

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Το παιχνιδι ειναι κορυφη!!
    Δεν ειναι δυσκολο...σε τιμωρει για τα λαθη σου!Οποτε χανεις,ξερεις οτι κατι δεν εκανες καλα...μπηκες κατευθειαν στη μαχη ή δεν προσεξες την παγιδα ή ή ή..
    Ομως το παιχνιδι ειναι τοσο εθσιτικο,που σε βαζει να κατατρωνεις στρατηγικες για το πως θα ριξεις καποιο boss.
    Toν phalanx τον εβγαλα με την 1η,δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολος.
    Στο 1-2 γαμοτο κανω κατι σημαντικα λαθη.Τον tower knight παραλιγο να τον βγαλω αλλα με τσακισε
    Παντως,η BP ειναι διαμαντι!Ειδικα το Strategy Guide ειναι ολα τα λεφτα!!
    Παω να συνεχισω

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

ο οδηγός είναι διαφορετικός απο αυτον που είχε κάνει η Ατλους η είναι ο ίδιος?
    Spoiler!

Senior Member zisis_GR's Avatar
    PSN ID
    zisis_GR

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=wl5k63CTVXA"]http://www.youtube.com/watch?v=wl5k63CTVXA[/ame]

διαφορετικός και χειρότερος....
    Last edited by zisis_GR; 03-04-2011 at 13:22.

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Quote Originally Posted by plutonick View Post
    Μόλις το πήρα και έχω περάσει phalanx μόνο. Πολύ εθιστικό, περιμένω το Dark Souls.

Μαζεύουμε πουθενά IDs για co-op? Αν ναι, το δικό μου ειναι 'plutonick'
    Eγω ειμαι μεσα φιλε αρκει να εχουμε την ιδια εκδοση(Βlack Phantom edition).
    Θα σε κανω add,το id μου ειναι messi10ozil

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Ακολουθεί ένα κόμικ που είχα εδώ και καιρό σκοπό να ανεβάσω και έχει να κάνει με την δυσκολία του DS.

Spoiler!

Spoiler!

Spoiler!

Spoiler!

Spoiler!

Spoiler!

Spoiler!

Spoiler!

Spoiler!

Spoiler!

Spoiler!

Spoiler!

Spoiler!

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

θεικο το κομικ αλλα μου δημιουργει αμφιβολιες για το αν πρεπει να αγορασω το παιχνιδι...

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Κειτα αν σου πει κάποιος ότι δεν είναι δύσκολο το παιχνίδι θα σου πει ψέματα. Αλλά δεν είναι λόγος αυτός να μην το δοκιμασεις!
    Δες το σαν challenge!

το comic παντός είναι υπερβολικό

PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Κειτα αν σου πει κάποιος ότι δεν είναι δύσκολο το παιχνίδι θα σου πει ψέματα. Αλλά δεν είναι λόγος αυτός να μην το δοκιμασεις!
    Δες το σαν challenge!

το comic παντός είναι υπερβολικό
    εχω καποιες ερωτησεις τοτε...

1. εχω ακουσει οτι δεν εχει pause. ειναι σπαστικο αυτο?
    2 κανεις συχνα save? γιατι λογω περιορισμενου χρονου(γ λυκειου του χρονου) δεν μπορω να παιζω για πολλη ωρα
    3 δε λεω, challenging, αλλα μηπως καταληξω να το παρατησω λογω σπασιματος νευρων?

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

1. Εμένα προσωπικά δεν με πείραξε το συγκεκριμένο. Όπως σου είπα και στο άλλο thread αν έχεις καθαρίσει μία περιοχή δεν έχεις θέμα. Δεν πρόκειτε να στην πέσει κάποιος εχθρος αν δεν τον πλησιάσεις. Το μόνο θέμα που μπορεί να έχεις είναι αν θες να κάνει pause mid-battle για να το σκεφτείς καλύτερα. Δεν παίζει το συγκεκριμένο αλλά ίσα ίσα που είναι σαν το παιχνίδι να σου λέει "Έσω έτοιμος και αν ξεκινήσεις μία μάχη φρόντισε να την τελειώσεις". + για μένα.
    2. Το παιχνίδι έχει ΜΟΝΟ autosave και κάνει όποτε πάρεις κάποιο αντικείμενο, πάρεις souls απο εχθρούς κτλ. Επίσης όποτε θες να το κλείσεις, με το που κάνεις quit αυτό θα κάνει save και όταν θα το ξανατρέξεις θα σε βγάλει ακριβώς στο ιδιο σημείο και ο κόσμος θα είναι ακριβώς στο ίδιο state που τον άφησες. Οπότε δεν θα έχεις θέμα. Όποτε θες να το αφήσεις το αφήνεις!
    3. Ανάλογα το πόσο εύκολα σπάνε τα νεύρα σου. Το σίγουρο είναι οτι θα πεθάνεις και μάλιστα πολύ.Αλλά ποτέ το παιχνίδι δεν είναι άδικο. Αν πεθάνεις δηλαδή θα είναι γιατί έκανες εσύ μλκία και όχι γιατί στην έφερε το παιχνίδι. Δεν υπάρχει καθόλου το στοιχείο random (πέρα απο damage rolls) οπότε αν μάθεις μία πίστα και είσαι 100% εκεί και δεν τριγυρνάει το μυαλό σοο εδώ και εκεί τότε θα την περάσεις. Η πίκρα είναι που όποτε πεθαίνεις πρέπει να ξαναρχίσεις απο την αρχή την πίστα αλλά απο ένα σημείο και μετά τις πίστες τις μαθαίνεις τόσο καλά που δεν είναι θέμα!
    Ίσως πάντος να μην ενδυκνείετε για τώρα που έχεις εξετάσεις γιατί είναι τρελό κόλημα!

PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

ενταξει τοτε θα το αγορασω και θα παιζω λιγο λιγο μεχρι να το μαθω. οχι ακομα ομως γιατι πρωτα θα παρω ico+shadow of the colossus οταν βγουν στο psn(ακυρο απλα ετσι το λεω)

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Χαχαχα,εκππληκτικο το comic +rep απο μενα!
    Οντως,αξιζει το game αλλα αν θες να εισαι 100% σιγουρος οτι δεν θα σου σπασει τα νευρα,γιατι δεν κανεις μια ενοικιαση πρωτα;

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Το ξεκίνησα και εγώ πριν από 2 μέρες. Για την δυσκολία έχει ήδη ειπωθεί ότι έπρεπε να ειπωθεί. Δεν θα πρωτοτυπήσω λέγοντας κάτι άλλο...Ξεκίνησα με royalty για τα range attacks και μάλλον καλά έκανα.
    Είμαι ακόμα στο 1-1 και δεν μπορώ με τίποτα να φάω τον Red Knight στις επάλξεις του κάστρου. Έχω φτάσει ήδη 6500 souls από τις τόσες φορές που έχω προσπαθήσει οπότε αποφάσισα να τον παρατήσω προς το παρόν. Για να ανέβω level πρέπει να φάω το πρώτο Boss και μετά να μιλήσω στην Maiden in Black στο Nexus;

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Ναι ακριβώς έτσι.
    Τον knight που λες αν κατάλαβα καλά ποιον εννοείς αστον γιΑ μετά το level up...

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Ναι ακριβώς έτσι.
    Τον knight που λες αν κατάλαβα καλά ποιον εννοείς αστον γιΑ μετά το level up...

PS4forums Addict plakas's Avatar
    PSN ID
    sitos1979
    Name
    Mαριούλης

το red knight ειναι πολυ νωρις ακομα για να τον σκωτοσεις ασε που ειναι και πολυ δυσκολο για το lvl που εισαι!!!απο την αλλη μερια πηγαινε που ειναι η πυλη με την ομιχλη και το παιχνιδι θα σε οδηγησει αργα η γρηγορα μονο του...οποιαδηποτε στιγμη εχεις souls μπορεις να πας στο nexus Και να εξαργυρωσεις σε διαφορα lvl upgrates!!!απλα αν θυμαμαι καλα πρεπει να σκωτοσεις το 1 boss...απο το 1-2 το παιχνιδι ξεκιναει και γινετε αιθηστικο οποτε μην το αφηνεις και αργοτερα το μετανιωνεις!!!!!

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Aκριβως.Και μην ξεχνας οτι πρεπει να παιξεις με στρατηγικη και ''μυαλο'' παρα με button mashing,αμεση επιθεση κ.τ.λ.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Bookmarks

Bookmarks