καλημερα,χτες οπως εγραψα στο ποστ πιο πανω με 46 ωρες παιχνιδιου μονο 48 level,ε σημερα με μολις 4 ωρες παιχνιδιου το βραδυ χτες,66 level κ βγαλμενοι οι κοσμοι 3 κ 4,δηλαδη 4 boss,ουσιαστικα βεβαια ο meneater θεωρειτε boss γιατι ναι μεν στη μια μπηκε black ενα παιδι ο οποιος σε καποια φαση σταματησε να χτυπαει κ οι αλλοι δυο ηταν ευκολοι.Βεβαια χτες καθομουν κ σκεφτομουν μα καλα ειναι δυνατον να λενε παντου σε ολα τα review το παιχνιδι δεν αδικει ΜΟΝΟ αμα κανεις εσυ λαθος χανεις κτλ,αυτα για μενα δεν ισχυουν,ειναι δυνατον να σημαδευεις εχθρο,με το συστημα στοχευσης κ να ειναι στην ευθεια κ αυτο να βαραει τον τοιχο?αν αυτο δεν ειναι αδικια τοτε πιο ειναι,η μηπως στο 4-3 στο boss,που εχασα το οπλο επειδη λεει,το βγαζει μονο μια φορα?κ που να το ξερω εγω η ο καθενας?δηλαδη απλα δεν ειχαχωρο στο inventory εχασα πηγα να το ξαναπαρω κ δεν υπηρχε το σπαθι,μα ειναι δυνατον?ποιος ο λογος?σε ενα δικαιο παιχνιδι π.χ με τον παιχτη γιατι γινονται αυτα?κ γενικα το συστημα στοχευσης ειναι απαραδεκτο,δεν ξερω γνωμη μου ειναι απλα για ενα τιτλο που εχω χτυπησει 50 ωρες αρα νομιζω δικαιουμαι να χω βγαλει συμπερασμα.