που ειναι μετα τον αρχηγο? τον αρχηγο πως τον τρωμε? τι αδηναμια έχει?
επισης εβλεπε ενα video στο youtube και ενας επερνε με καθε kill 1200 souls.. εγω παιρνω πολυ πιο λίγα γιατι?
που ειναι μετα τον αρχηγο? τον αρχηγο πως τον τρωμε? τι αδηναμια έχει?
επισης εβλεπε ενα video στο youtube και ενας επερνε με καθε kill 1200 souls.. εγω παιρνω πολυ πιο λίγα γιατι?
ρε παιδια γιατι δεν εχει γινει shipped ακομα?Κανονικα λεει επρεπε να γινει την παρασκευη που μας περασε...Εχει ερθει σε κανεναν?
Spoiler!
Add me !
PSN : geogokussj4
XBox Live : geogokussj4
console and game hunter
να ρωτήσω κάτι?ποιά είναι η διαφορά μεταξύ ευρωπαικής και αμερικάνικης έκδοσης?αν πάρω την αμερικάνικη θα έχω πρόβλημα?
YOSH!!!!! μολις εγινε dispatched απο το zavvi!!!1
Add me !
PSN : geogokussj4
XBox Live : geogokussj4
console and game hunter
^^ Eτοιμασου.... οχι αληθεια...ετοιμασου.... σε περιμενει μπολικο ξυλο στο παιχνιδι![]()
^^ Πριν αρχισεις να ριχνεις ξυλο θα τρως....πιστεψε μεΙδιως στην αρχη!
![]()
^^ M α... θα τον παρετε... και θα σας αρεσει πιστεψτε με!![]()
Ελα ρε παιδια ηρεμια...Δεν ειναι δυσκολο το παιχνιδι.Σωστη οργανωση θελει,καλη στρατιγικη και καθαρο μυαλο.Και εγω ετσι ελεγα στην αρχη αλλα οταν αρχιζεις και μπαινεις στην νοοτροπια του και βρισκεις τα αδυνατα σημεια τον boss τοτε γινεται πολυ βατο και ενδιαφερον.
Απλα ειναι τετοια δυσκολια που δεν την εχουμε συνηθισει στην μαζικη πλειοψηφια των παιχνιδιων και μας καθεται περιεργα αρχικα.
Το μονο κακο του ειναι οτι εχει πολλα πραγματα που καποιος μπορει να χασει και να μην δει εκτος αν ειναι ειτε κολοφαρδος ή του το πει καποιος.Και οχι δεν μιλαω για κρυφα μονοπατια και τετοια αλλα για βασικα πραγματα του στυλ ξοδεψα την soul και μετα μαθαινω οτι επρεπε να την κρατησω αν θελω να φτιαξω καλυτερα σπαθια και να μην μαζευω τζαμπα τις stones περα των βασικων.
Anyways μην ξεχνατε οτι ειμαστε και εμεις εδω να βοηθαμε(δεν κανουμε και τιποτα αλλο αλλωστε εδω και κατι σελιδες ΧD)![]()
χαχαχαχαχαχα
κι ομως ο Valkyre εχει απολυτο δικιο. Ειναι η πρωτη φορα που εχω χασει τοσες φορες σε παιχνιδι και παντα ξαναγυριζα πισω για περισσοτερο
Ειναι οπως το ειπε και ο Νικολας. Το παιχνιδι θελει ηρεμια. Δεν ειναι hack and slash , εχετε χασει σε δευτερολεπτα αν το δειτε ετσι. Ενα ενα βημα την φορα, μπροστα η ασπιδα και πολλες κολοτουμπες για να αποφυγετε τα χτυπηματα.
Demon's Souls review
http://www.authority.gr/index.php/re...ons-souls.html
.
Hρθε σε κανεναν ρε παιδια η ευρωπακη?Εγω ακομα το περιμενω απτο zavvi...grrrrrrrrrrrrrr
Spoiler!
ποια έχεις παραγγείλει ?
την black phantom edition ? ή την απλή?
γιατί την απλή την έχει για 6 Αυγούστου
εγώ πάντως που σκέφτομαι να πάρω την phantom το zavvi την έχει στα 62€ ενώ την βρίσκουμε από Ελλάδα στα 49€ !!!
είναι από τα λίγα που εδώ είναι πιο φθηνά!
εκτός και αν είχες "κλειδώσει" άλλη τιμή όταν ήτανε preorder και τώρα την ανεβάσανε!
Bookmarks