σε ποιό σημείο?
Εντάξει γενικά όλα τα bosses σχεδόν έχουν κολπάκι να βγούν...αλλιώς δέν θα έβγαιναν....
καλημερα,χτες οπως εγραψα στο ποστ πιο πανω με 46 ωρες παιχνιδιου μονο 48 level,ε σημερα με μολις 4 ωρες παιχνιδιου το βραδυ χτες,66 level κ βγαλμενοι οι κοσμοι 3 κ 4,δηλαδη 4 boss,ουσιαστικα βεβαια ο meneater θεωρειτε boss γιατι ναι μεν στη μια μπηκε black ενα παιδι ο οποιος σε καποια φαση σταματησε να χτυπαεικ οι αλλοι δυο ηταν ευκολοι.Βεβαια χτες καθομουν κ σκεφτομουν μα καλα ειναι δυνατον να λενε παντου σε ολα τα review το παιχνιδι δεν αδικει ΜΟΝΟ αμα κανεις εσυ λαθος χανεις κτλ,αυτα για μενα δεν ισχυουν,ειναι δυνατον να σημαδευεις εχθρο,με το συστημα στοχευσης κ να ειναι στην ευθεια κ αυτο να βαραει τον τοιχο?αν αυτο δεν ειναι αδικια τοτε πιο ειναι,η μηπως στο 4-3 στο boss,που εχασα το οπλο επειδη λεει,το βγαζει μονο μια φορα?κ που να το ξερω εγω η ο καθενας?δηλαδη απλα δεν ειχαχωρο στο inventory εχασα πηγα να το ξαναπαρω κ δεν υπηρχε το σπαθι,μα ειναι δυνατον?ποιος ο λογος?σε ενα δικαιο παιχνιδι π.χ με τον παιχτη γιατι γινονται αυτα?κ γενικα το συστημα στοχευσης ειναι απαραδεκτο,δεν ξερω γνωμη μου ειναι απλα για ενα τιτλο που εχω χτυπησει 50 ωρες αρα νομιζω δικαιουμαι να χω βγαλει συμπερασμα.
![]()
Στο Maneater.
Βεβαια τον νικησα κανονικα γιατι δεν ειχα βελη αλλα θα το δοκιμασω
αν τυχει αλλη ευκαιρεια.
Τα ως τωρα Bosses παντως δε θα ελεγα οτι ειναι δυσκολα.
Ειναι του Pattern δυο, τρια Hit και πισω.
Βεβαια εχω ξεσκιστει στο Farming (Lvl 62) και ειναι λιγο πιο ευκολα τα πραματα.
Οσον αφορα τη στοχευση, νομιζω οτι σε Bosses που δεν εχουν συγκεκριμενα points ειναι περιτη.
Πχ O Tοwer Knight χρειαζεται στοχευση μιας και τα σημεια ειναι συγκεκριμενα, απο την αλλη ο Maneater και
η Αραχνη λογω και του Pattern Movement τους αλλα και οτι ολο τους το σωμα δεχεται hits δε βολευαν με στοχο.
Last edited by hollow_83; 27-01-2011 at 10:14.
Καλημερα σε ολους.
Διαβαζα το thread και εβλεπα οτι το game αφου τελειωσει
ξεκιναει νεο playthrough με μεγαλυτερη δυσκολια κτλ.
Αυτη τη στιγμη εχω βγαλει τον 4κοσμο και μου εχει μεινει το 1-4
το 2-3 και 2-4 και απο οτι βλεπω και ο 5ος κοσμος.
ΕΙμαι Soul LvL 135. Οταν τελειωσω στο νεο playthrough διατηρειται τπτ
ή δεν εχει νοημα το Farming ?
A τελεια. Απλα σκιαχτικα μην πηγενε χαμενος τοσος κοπος, οποτε καποια πραματα που εχασα στο πρωτο
playthrough μπορω να τα παρω και τωρα. Μια χαρα.
Thanksss.
Πως το εκανες αυτο ρε φιλε! λολ!![]()
ερώτηση...έχει η ευρωπαϊκή έκδοση κόσμο μέσα?....ενδιαφέρομαι πιο πολύ να την "πέφτω" σε άλλους σαν black phantom αφού άτομα για co-op έχω...ας απαντήσει όποιος ασχολείται με το online του
^^lol
Αν εννοεις το μεγαλο αγαλμα που πεταει βελη δεν θα πας απο μπροστα. Αντε λιγο να προχωρησεις στη γεφυρα, ενα βημα με προσοχη μονο και μονο για να παρεις ενα κλειδι απο ενα πτωμα
Αλλος ειναι ο δρομος που πρεπει να ακολουθησεις, δεν θυμαμαι και πολυ καλα γιατι εχουν περασει πολλοι μηνες αλλα σιγουρα πρεπει να ψαξεις κλειστες πορτες για να τις ανοιξεις ετσι ωστε να βρεθεις πισω απο το αγαλμα.
δες αυτο το video, αρχισε απο το τελος του και τρεξε το προς τα πισω και θα βρεις την ακρη.
[youtube]F9UXk2M0Xlo&feature=related[/youtube]
Το συγκεκριμενο που λες πρεπει να ειναι ενα ξυλινο οπλο απο οτι θυμαμαι που σου ριχνει βελη συνεχεια, σε ολο το πλατος μιας γεφυρας, οπου και ειναι αδυνατον να προχωρησεις χωρις να σε πετυχουν εστω μερικα βελη. Αυτο που θα σου προτεινα ειναι να υπολογισεις τα διαστηματα, ποση ωρα δηλαδη κανει να πεταξει τα βελη, πριν ξεκινησεις γρηγορα να πηγαινεις προς τα εκει που σου ερχονται τα βελη. Να εισαι σε foul body form και να εχεις και ασπιδα, αρκετα herbs, ωστε να σε πετυχουν οσο το δυνατον λιγοτερα βελη και να εχεις αρκετο HP ωστε να προφτασεις να πας στη πισω πλευρα οπου και
Spoiler!
Bookmarks