Page 4 of 57 FirstFirst 123456781454 ... LastLast
Results 61 to 80 of 1137

Thread: Demon's Souls

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

http://www.twgnews.com/2009/02/04/demons-soul-video/

Νεο βιντεο.

personGR το play-asia λεει οτι εχει αγγλικα. http://www.play-asia.com/paOS-13-71-...n-70-36pw.html
    Αρα μπορεις νομιζω αφοβα να το παρεις(πρεπει να μαθω να κανω αγορες μεσω internet μου φαινεται).
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Quote Originally Posted by nikolaszax View Post
    http://www.twgnews.com/2009/02/04/demons-soul-video/

Νεο βιντεο.

personGR το play-asia λεει οτι εχει αγγλικα. http://www.play-asia.com/paOS-13-71-...n-70-36pw.html
    Αρα μπορεις νομιζω αφοβα να το παρεις(πρεπει να μαθω να κανω αγορες μεσω internet μου φαινεται).
    Αυτό το English που έχει το Play-Asia, Μπορεί κάλλιστα να σημαίνει ότι έχει το εγχειρίδιο στα αγγλικά, όπως συμβαίνει με το Afrika. Anyhow θα προσπαθησω να ψάξω στο Internet για περισσότερες πληροφορίες και θα ενημερώσω...

EDIT:

Και μετά από λίγα λεπτά βρήκα αυτές τις in-game εικόνες από την ασιάτικη έκδοση του παιχνιδιού:

EDIT 2:

Σε μια βόλτα στο ebay.com.sg (Σιγκαπούρη - don't ask), παρατήρησα πως το παιχνίδι βγαίνει 24 Φλεβάρη, κάτι που με στεναχωρεί, αλλά ο τύπος που δέχεται τα pre-orders επιβεβαιώνει πως η γλώσσα είναι αγγλικά...
    Last edited by personGR; 04-02-2009 at 18:59.

PS4forums Fanatic SQP_GR's Avatar
    PSN ID
    SQP_GR

to play asia den stelni eyropi omos

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Βλεπωντας για καποια ωρα το playthrough κανω τις εξης παρατηρησεις πο ειναι αξιες προσοχης:
    1ον.Το παιχνιδι ειναι πραγματικα δυσκολο.Τα osses μπορουν με 1-2 hit να σε ξεπαστρεψουν και θελει πολυ υπομονη για να τα αποφευγεις και να βρεις καταλληλη στιγμη για να επιτεθεις.Οσοι θυμουνται τα bosses του diablo 2 τα οποια οταν επαιζες για πρωτη φορα και ησουν χαμηλα level μπορουσαν να σε ξεπαστρεψουν για πλακα θα καταλαβουν.
    Και τα μικροτερα τερατα δεν πανε πισω ομως αφου αρκει μια οργανωμενη επιθεση για να δεις τον χριστο φανταρο :Ρ.
    2ον.Τα τερατα ειναι φοβερα.Απο τεραστιους δρακους,oversized goblins και godgizo-αραχνες που ριχνουν φωτια,μιλαμε για πραγματικα monster hunter αισθηση.
    3ον.Ο κοσμος ειναι σκοτεινος αλλα ομορφος.Μπορει να μην ειναι τα γραφικα killzone αλλα το παιχνιδι εχει στιγμες που ειναι πραγματικα ομορφο.
    4ον.Παντελης ελλειψη soundtrack περα απο τα boss battles.Ειναι παραξενο αλλα δεν υπαρχει μουσικη στο παιχνιδι εκτος απο τις μαχες με τα boss battles που η μουσικη ειναι αρκετα καλη και ταιριαζει με το feeling του game.
    5ον.Παντελης ελλειψη shadows...Ειναι παραξενο αλλα πραγματικα δεν υπαρχουν shadows στους χαρακτηρες!Ισως εχει να κανει με την ιστορια του παιχνιδιου ή με τον κοσμο του(το οποιο πιθανως δικαιολογει γιατι λαμπει συνεχως ο χαρακτηρας).

Παντως φαινεται πως αξιζει.Εχει κατι που σε τραβαει.Δεν προτινεται παρολα αυτα σε ατομα που νευριαζουν ευκολα .
    Last edited by nikolaszax; 05-02-2009 at 11:11.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Person... αν το παρεις απο αυτον που λες απο το ebay βαρα και κανενα link εδω περα να το εχουμε υπόψιν...
    Thanks!
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Quote Originally Posted by nikolaszax View Post
    .Δεν προτινεται παρολα αυτα σε ατομα που νευριαζουν ευκολα .
    Αρα δεν ειναι για μενα:blush:

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

From Software's exclusive PS3 role-playing-game Demon's Souls isn't exactly getting stellar reviews. It doesn't matter. The game is flying off selected Japanese store shelves. According to these photos, the game has sold out at both Yodobashi Cameras in Shinjuku, Bic Camera in Shinjuku, a Sofmap (dunno where!) and a TSUTAYA (ditto!).
    The game went on sale February 5th, and some retailers don't think they'll be getting in another shipment until today or tomorrow. The brisk sales might be the result of low initial shipments not anticipating this type of demand.
    Click through the gallery below for the sold out signs. Be aware that Japanese retailers keep empty plastic cases on store shelves with the actual stock behind the counter.
    ---

Αυτα νομιζω ειναι καλα νέα για την κονσολα ΧΡ
    Spoiler!

Advanced Member atomsk's Avatar
    PSN ID
    atomsk2k

Φαίνεται σαν άλλο ένα eye candy με πολύ ρηχό gameplay. Θα προτιμήσω το Dragon Age.

τελικα το τερματισα το demon souls και μου αρεσε, αν και γενικα ειναι πολυ ανισορροπο και χαζο παιχνιδι μια και ευνοει το ranged παρα πολυ, οι περισσοτεροι αρχηγοι βγαινουν προσπαθωντας να βρεις καποια αδυναμια στην ΑΙ και απο μακρυα...απο την αλλη ειχε πολλες καλες και φρεσκες ιδεες και μακαρι να δωσει ωθηση να κοιταξουν και αλλες εταιριες να βγαλουν παιχνιδια αυτου του στυλ για κονσολες...

με λιγες περισσοτερες melee κινησεις, λιγο πιο ισορροπημενο gameplay και εξισου ομορφο σχεδιασμο dungeons οσο ειχε το demon souls, θα μιλαμε για ενα σουπερ παιχνιδι...

Quote Originally Posted by AgentPrinny007 View Post
    Αρα δεν ειναι για μενα:blush:
    τελικα μια χαρα ηταν για μενα :giggle:

Junior Member acidroth's Avatar
    PSN ID
    acidroth

Παιδιά χτες πήγα και το αγόρασα δεν έχω κανένα παράπονο από το παιχνίδι αντίθετα είναι ότι ακριβώς έψαχνα αυτή τη εποχή ένα δύσκολο αλλά ποιοτικό RPG αυτό που μου έκανε όμως περιέργεια και δεν είχα προσέξει είναι ότι η κοπιά μου είναι region 1 δλδ Αμερικής είναι το πρώτο παιχνίδι για ps3 που πήρα και δεν είναι ευρωπαϊκό αν και το αγόρασα από μεγάλη αλυσίδα βίντεο κλαμπ και μου έκανε περιέργεια γιατί δεν νομίζω η συγκεκριμένη αλυσίδα να φέρνει import από usa games an και από τι φαίνετε το παιχνίδι είναι region free γιατί δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα στο τρέξιμο του. Προς το παρόν είμαι στα πρώτα lvl ακόμα και προβλέπω τρελό κάψιμο να πέφτει το σαββατοκύριακο .

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

Quote Originally Posted by acidroth View Post
    Παιδιά χτες πήγα και το αγόρασα δεν έχω κανένα παράπονο από το παιχνίδι αντίθετα είναι ότι ακριβώς έψαχνα αυτή τη εποχή ένα δύσκολο αλλά ποιοτικό RPG αυτό που μου έκανε όμως περιέργεια και δεν είχα προσέξει είναι ότι η κοπιά μου είναι region 1 δλδ Αμερικής είναι το πρώτο παιχνίδι για ps3 που πήρα και δεν είναι ευρωπαϊκό αν και το αγόρασα από μεγάλη αλυσίδα βίντεο κλαμπ και μου έκανε περιέργεια γιατί δεν νομίζω η συγκεκριμένη αλυσίδα να φέρνει import από usa games an και από τι φαίνετε το παιχνίδι είναι region free γιατί δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα στο τρέξιμο του. Προς το παρόν είμαι στα πρώτα lvl ακόμα και προβλέπω τρελό κάψιμο να πέφτει το σαββατοκύριακο .
    δεν έχεις κανένα πρόβλημα μην ανησυχείς !

αν και είχανε γραφτεί πολλές σελίδες για αυτή την παιχνιδάρα , χαθήκανε , βλέπεις πήγαμε 1 χρόνο πίσω σε όλα ...:banghead: και στα reviews κτλ.

λοιπόν , δεν υπάρχει ευρωπαική έκδοση και πριν λίγο καιρό δεν υπήρχε καν σε Ελλάδα , ενώ τώρα το έχουν φέρει πολλά γνωστά κατ/ματα και σε σχετικά νορμάλ τιμές οπότε μπορεί κάποιος άνετα να το πάρει από εδώ και να γλυτώσει και την αναμονή!

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Good news guys!Τελικα αξιζε η αναμονη!Ε Ε Ερχεται!!!!!
    http://translate.google.es/translate...n&hl=&ie=UTF-8
    Spoiler!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Αφου υπαρχει εδω και τοσους μηνες στην Αμερικη, γιατι ακριβως να περιμενεις να το παρεις απο Ευρωπη?

PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Αφου υπαρχει εδω και τοσους μηνες στην Αμερικη, γιατι ακριβως να περιμενεις να το παρεις απο Ευρωπη?
    Δεν εχω παραγγειλει απο αμερικα και επειδη δεν "καιγομαι" αμεσα για το παιχνιδι περιμενα απλα την ευρωπακη...Δεν εχω κανενα καλο site απο αμερικη εκτος απο αμαζον που το απεχθανομαι...
    Spoiler!

Elite overclocker's Avatar
    PSN ID
    johnnie_gr

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    Δεν εχω παραγγειλει απο αμερικα και επειδη δεν "καιγομαι" αμεσα για το παιχνιδι περιμενα απλα την ευρωπακη...Δεν εχω κανενα καλο site απο αμερικη εκτος απο αμαζον που το απεχθανομαι...
    Video Games Plus από Καναδά. Απλά εγγύηση !!!
    http://www.videogamesplus.ca/product...ducts_id=15657

HATED BY MANY...
    LOVED BY FEW...
    RESPECTED BY EVERYONE...

PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by overclocker View Post
    Video Games Plus από Καναδά. Απλά εγγύηση !!!
    http://www.videogamesplus.ca/product...ducts_id=15657
    Α ναι το ξερω το site αυτο.αλλα τι τιμες ειναι αυτες?!Δεν το χουν ριξει καθολου! και γενικα ειναι ψηλα οι τιμες αποτι βλεπω ετσι?
    ευχαριστω για την προταση να σαι καλα!
    Spoiler!

PS4forums Addict plakas's Avatar
    PSN ID
    sitos1979
    Name
    Mαριούλης

ρε Πανο τετοιες παιχνιδαρες δεν εχουν τιμες αξιζει οσο και να εχουν!!!!!

PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by plakas View Post
    ρε Πανο τετοιες παιχνιδαρες δεν εχουν τιμες αξιζει οσο και να εχουν!!!!!
    Το ξερω μαριε αλλα ποναει η τσεπη μου μετα το 69ρι ευρωπουλα για να παρω απο ελλαδα το god of war!
    θα πειρμενω τωρα που βγαινει ευρωπη μωρε!
    Spoiler!

Elite jimbour's Avatar
    PSN ID
    jimbour13
    Name
    Nick

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    Α ναι το ξερω το site αυτο.αλλα τι τιμες ειναι αυτες?!Δεν το χουν ριξει καθολου! και γενικα ειναι ψηλα οι τιμες αποτι βλεπω ετσι?
    ευχαριστω για την προταση να σαι καλα!
    ειναι σε canadian dollars...αυτο που λεει..50 ευρω δεν ειναι και τοσο πολλα οπως λεει και ο μαριος για εναν τετοιο τιτλο

Page 4 of 57 FirstFirst 123456781454 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks