Ρε παιδια παιζω με μαγικα μονο και νιωθω σαν να χρησιμοποιω cheat....
Ρε παιδια παιζω με μαγικα μονο και νιωθω σαν να χρησιμοποιω cheat....
kai γω φιλε γιωργο!
Αυτο το soyl arrow με εχει ξελασπωσει απειρες φορες!
Πηγα ομως τωρα στο 4-2 και τα βρηκα σκουρα...Αστα!εκει που βγαινει αυτος και πεταει το φως απτο προσωπο να δω πως θα το περασω.τρελο παλουκι...!
Πρεπει να εχουμε και καλο damage με οπλο δεν γινεται αλλιως...
θα κανω και λιγο farming μπας και δω ασπρη μερα!!!
παντως ειμαι περιφανος γιατι μου την επεσε ενας black phantom και τον νικησα.Επεσε στον γκρεμο βεβαια γιατι τον ειχα φτασει χαμηλα αλλα κατι ηταν κιαυτο!α να ρωτησω κατι?αμα με νικησει ενας phantom μου παιρνει ολα τα αντικικειμενα ετσι???
θα σε κανω και add στο psn μπας και βοηθηθουμε καμια φορα!!!
Last edited by chronohill; 24-10-2011 at 14:36.
Spoiler!
Ok αν και δεν εχω ΑΚΟΜΑ καταλαβει πως στο καλο λειτουργει το online...
^ Δεν υπαρχεις σωστη/λαθος επιλογη. Αν και σιγουρα υπαρχουν καποιοι ''πιο ευκολοι'' κοσμοι. Δλδ οταν τελιωσες την 1-1, δεν αξιζε να πας στην π.χ. 2-1, αλλα στην 1-2. Κατα τ' αλλα περνεις τους κοσμους με οποιαδηποτε σειρα θελεις εσυ.![]()
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
OK...φανταζομαι οτι τα δυσκολα δεν εχουν αρχισει ακομα(ειμαι στο 5-1)...
Moon winged spear ήταν η επιλογή που με έβγαλε από αρκετές δύσκολες καταστάσεις. Δυναμώνει ανάλογα με το magic του χαρακτήρα και μιας και παίζεις royalty σίγουρα θα ανεβάζεις και magic. Επίσης σαν spear χτυπάει από πιο μακριά.
Ήταν παίκτης το phantom που σε κυνήγησε; Ρωτάω γιατί υπάρχουν και black phantoms μέσα στο παιχνίδι. Αν σε σκοτώσει πάντως μόνο ψυχές χάνεις, για αυτό μην έχεις και πολλές πάνω σου αν παίζεις Online.
thanx kane θα το φιαξω σημερα κιολας να το εχω μαζι!ναι εχω ανεβασει αρκετα το magic.απο μαγειες και miracles τι προτεινεις?γιατι βλεπω μερικα και δεν μ γεμιζουν το ματι,και δεν θελω να χαλασω ψυχες...kai ακομα χειροτερα demon's souls...εχω τωρα soul ray -fire spray και εβαλα και το evacuation στα miracles(αν και τα δεν εχω ανεβασει και πολυ)...
καλα η γιουρια πως ηταν κρυμενη τοσο πολυ?επαθα πλακα.για να την ξετρυπωσω εψαχνα 100 ωρες...τωρα παω να τελεωσω το 1 to boletarian palace..
οχι ηταν παιχτης γιατι μ ειπε οτι εισεβαλε στον κοσμο μου.αλλα τον εδιωξα τον φουστη!!!![]()
Spoiler!
kaneis me thn asiatikh version p na 8elei na pai3oume?
Δεν νομίζω να το τελειώσεις το Boletarian palace....
Aν δεν αναβαθμίσεις κανένα όπλο με demon soul, κάτι που δε θα στο πρότεινα, τα πράγματα απλουστεύουν. Homing Soul Arrow, Firestorm, Second chance, Death cloud, Warding, Antimagic field με βοήθησαν αρκετά. Το evacuate που πήρες είναι μόνο για να επιστρέφεις στο nexus από οπουδήποτε είσαι, το οποίο το κάνει super spell για farming αλλά μέχρι εκεί. Επίσης εξαρτάται και που είσαι. Τo Andidote είναι απαραίτητο στο 5-2 αλλά εκτός αυτού σπάνια να το χρειαστείς. Πες μου ποιους κόσμους έχεις βγάλει έτσι να έχω μια ιδέα.
@tnf50 Ο 5-2 είναι μακράν ο πιο εκνευριστικός.
Great...εχει καλη ατμοσφαιρα τουλαχιστον?
έχει...αν θέλεις να πιαστεί η καρδιά σου. Είναι συνέχεια του 5-1 στο σχεδιασμό αλλά πιο σκοτεινό ακόμα
3ekinhsa pali meta apo posous mhnes..mia fora den to exw termathsei...den 8a to ma8w POTE omws to game.tespa phga me ton toumpaniarh m(@@)den 8umamai posa lvl lol kai phga na perasw thn 5-2...e den ginetai re.den mporw monos m me tpt.thn mia me efaga enas black phantom,thn allh olo psofousa apo tous gigantes.1 fora vrhka ena blue phantom kai ekei p lew wraia twra 8a thn perasw kati egine kai ekei p hmastan kapou pshla epesa katw kai pe8ana.kai den vriskw kai alla phantoms na parw mazi m!otan hmoun phantom omws egw kai afhsa katw thn mple petra gia na me kalesoun me kalese enas typos sta mpam kai eixe mazi tou ki allon enan!mono egw den vriskw atoma! @#$%
mou fenetai 8a arxhsw pali me ton mago mou gt ontws ta magia einai poly OP.alla den 3erw an eixa valei swsta ta stats m giati htan o 1os mou character![]()
FunkyCobra δεν γινεται να το πιασεις μετα απο καιρο και να τα περασεις ετσι απλα. Θα πρεπει να το θυμηθεις και να το παλεψεις. Θυμασε που προσπαθουσαμε να παιξουμε μαζι ποσες φορες και δεν μας εβαζε; Την ασιατικη εχω και εγω, αλλα τωρα παιζω το Dark Souls και δεν μπορω να ερθω. Τι level εισαι καταρχην, γιατι θα πρεπει να υπαρχει διαφορα level +- 10 για να μπορεσουμε να βρεθουμε. Θα μπορουσα να σε βοηθουσα καποια στιγμη αν θες, αν το κανονισουμε. Να κανω και μια συγκριση με το Dark Souls που θελω. Εχω δυο χαρακτηρες, Μια royal level 204 και εναν Soldier level 70. Αν εχεις και εσυ χαρακτηρα με level καπου εκει κοντα, να δοκιμασουμε, αχτι το εχω να παιξω με φιλο.
Εdit.
Ακυρο
Η royal class μου ειναι σε NG+ οποτε δεν θα μπορουμε να βρεθουμε, εφοσον δεν το εχεις τερματισει μια φορα εστω. Οποτε μονο με τον Soldier level 70 θα μπορουσα να σε βοηθησω.
vasika 1h fora pou asxolh8hka me to ti paizei me ta weaps ki auta k eipa na ton kanw toumpaniarh alla den me volevei me tiiipota.thn kalh thn heavy p dinei se knight nomizw exw,flame shield +3 CGS +1 kai den skaei k dmg akoma to @#$% alla den exw kai to cursed weapon pws legetai akoma...asta na pane fail.alla na fantasteis autos einai o 'kaluteros' mou.78 lvl einai autos.exw kai ton 1o m ton mago p einai 64 lvl k skeftomai na ton 3anapiasw alla prepei na paw na tou farmarw weaps klp klp...asta ta xw kanei skata.den einai KA8OLOY newbie-friendly to paixnidi.ama den exeis internet na psxteis me ta builds klp thn pathses.
nai,8umamai p to palevame k telika htan ta lvl to provlhma.egw mesa eimai gia co-op panta.apla eimai noob opws katalaves :/
ok.pes m otan vreis xrono
μαλιστα!εχω αγχωθει λιγο με την ολη φαση!γιατι οπλα κτλ δεν εχω φιαξει καθολου!εχω μαζεψει αρκετες πετρες βεβαια...
λοιπον εχω φτασει (αποτι θυμαμαι):1-4 , 2-4 ,3-2 ,4-2 ,5-2.ειμαι 55 level αν θυμαμαι καλα...
Κανενα αλλο μαγικο η δαχτυλιδι να κανει mana regeneration δεν υπαρχει?η πρεπει να τιγκαρουμε στα spicy?
Spoiler!
Bookmarks