Page 29 of 57 FirstFirst ... 1925262728293031323339 ... LastLast
Results 561 to 580 of 1137

Thread: Demon's Souls

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Ρε παιδια παιζω με μαγικα μονο και νιωθω σαν να χρησιμοποιω cheat....

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by tnf50 View Post
    kai γω φιλε γιωργο!
    Αυτο το soyl arrow με εχει ξελασπωσει απειρες φορες!
    Πηγα ομως τωρα στο 4-2 και τα βρηκα σκουρα...Αστα!εκει που βγαινει αυτος και πεταει το φως απτο προσωπο να δω πως θα το περασω.τρελο παλουκι...!
    Πρεπει να εχουμε και καλο damage με οπλο δεν γινεται αλλιως...
    θα κανω και λιγο farming μπας και δω ασπρη μερα!!!
    παντως ειμαι περιφανος γιατι μου την επεσε ενας black phantom και τον νικησα.Επεσε στον γκρεμο βεβαια γιατι τον ειχα φτασει χαμηλα αλλα κατι ηταν κιαυτο!α να ρωτησω κατι?αμα με νικησει ενας phantom μου παιρνει ολα τα αντικικειμενα ετσι???
    θα σε κανω και add στο psn μπας και βοηθηθουμε καμια φορα!!!
    Last edited by chronohill; 24-10-2011 at 14:36.
    Spoiler!

PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Ok αν και δεν εχω ΑΚΟΜΑ καταλαβει πως στο καλο λειτουργει το online...

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Quote Originally Posted by tnf50 View Post
    Εχεις πολυ δικιο, αλλα ΕΥΤΗΧΩΣ στο Dark Souls(τουλαχιστον απο γνωμες που διαβασα) δεν ισχυει αυτο.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Quote Originally Posted by messi10 View Post
    Εχεις πολυ δικιο, αλλα ΕΥΤΗΧΩΣ στο Dark Souls(τουλαχιστον απο γνωμες που διαβασα) δεν ισχυει αυτο.
    Nα σου πω την αληθεια το σκεφτομαι για το dark souls...θελω πρωτα να τελειωσω το demons souls και αν δω οτι θελω κι αλλο ισως να το αγρασω...

Ασχετο, μετα απο καθε αρχηγο που νικαω πηγαινω στον επομενο κοσμο παρ'ολο που μου ανοιγει νεα περιοχη. Δεν ειναι λαθος,ε?

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

^ Δεν υπαρχεις σωστη/λαθος επιλογη. Αν και σιγουρα υπαρχουν καποιοι ''πιο ευκολοι'' κοσμοι. Δλδ οταν τελιωσες την 1-1, δεν αξιζε να πας στην π.χ. 2-1, αλλα στην 1-2. Κατα τ' αλλα περνεις τους κοσμους με οποιαδηποτε σειρα θελεις εσυ.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

OK...φανταζομαι οτι τα δυσκολα δεν εχουν αρχισει ακομα(ειμαι στο 5-1)...

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    kai γω φιλε γιωργο!
    Αυτο το soyl arrow με εχει ξελασπωσει απειρες φορες!
    Πηγα ομως τωρα στο 4-2 και τα βρηκα σκουρα...Αστα!εκει που βγαινει αυτος και πεταει το φως απτο προσωπο να δω πως θα το περασω.τρελο παλουκι...!
    Πρεπει να εχουμε και καλο damage με οπλο δεν γινεται αλλιως...
    θα κανω και λιγο farming μπας και δω ασπρη μερα!!!
    παντως ειμαι περιφανος γιατι μου την επεσε ενας black phantom και τον νικησα.Επεσε στον γκρεμο βεβαια γιατι τον ειχα φτασει χαμηλα αλλα κατι ηταν κιαυτο!α να ρωτησω κατι?αμα με νικησει ενας phantom μου παιρνει ολα τα αντικικειμενα ετσι???
    θα σε κανω και add στο psn μπας και βοηθηθουμε καμια φορα!!!
    Moon winged spear ήταν η επιλογή που με έβγαλε από αρκετές δύσκολες καταστάσεις. Δυναμώνει ανάλογα με το magic του χαρακτήρα και μιας και παίζεις royalty σίγουρα θα ανεβάζεις και magic. Επίσης σαν spear χτυπάει από πιο μακριά.
    Ήταν παίκτης το phantom που σε κυνήγησε; Ρωτάω γιατί υπάρχουν και black phantoms μέσα στο παιχνίδι. Αν σε σκοτώσει πάντως μόνο ψυχές χάνεις, για αυτό μην έχεις και πολλές πάνω σου αν παίζεις Online.

PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by Kane View Post
    Moon winged spear ήταν η επιλογή που με έβγαλε από αρκετές δύσκολες καταστάσεις. Δυναμώνει ανάλογα με το magic του χαρακτήρα και μιας και παίζεις royalty σίγουρα θα ανεβάζεις και magic. Επίσης σαν spear χτυπάει από πιο μακριά.
    Ήταν παίκτης το phantom που σε κυνήγησε; Ρωτάω γιατί υπάρχουν και black phantoms μέσα στο παιχνίδι. Αν σε σκοτώσει πάντως μόνο ψυχές χάνεις, για αυτό μην έχεις και πολλές πάνω σου αν παίζεις Online.
    thanx kane θα το φιαξω σημερα κιολας να το εχω μαζι!ναι εχω ανεβασει αρκετα το magic.απο μαγειες και miracles τι προτεινεις?γιατι βλεπω μερικα και δεν μ γεμιζουν το ματι,και δεν θελω να χαλασω ψυχες...kai ακομα χειροτερα demon's souls...εχω τωρα soul ray -fire spray και εβαλα και το evacuation στα miracles(αν και τα δεν εχω ανεβασει και πολυ)...
    καλα η γιουρια πως ηταν κρυμενη τοσο πολυ?επαθα πλακα.για να την ξετρυπωσω εψαχνα 100 ωρες...τωρα παω να τελεωσω το 1 to boletarian palace..
    οχι ηταν παιχτης γιατι μ ειπε οτι εισεβαλε στον κοσμο μου.αλλα τον εδιωξα τον φουστη!!!
    Spoiler!

Advanced Member FunkyCobra's Avatar
    PSN ID
    MegalodonGR
    Name
    Nikos

kaneis me thn asiatikh version p na 8elei na pai3oume?

PSN ID
    Spyroni

Δεν νομίζω να το τελειώσεις το Boletarian palace....
    Aν δεν αναβαθμίσεις κανένα όπλο με demon soul, κάτι που δε θα στο πρότεινα, τα πράγματα απλουστεύουν. Homing Soul Arrow, Firestorm, Second chance, Death cloud, Warding, Antimagic field με βοήθησαν αρκετά. Το evacuate που πήρες είναι μόνο για να επιστρέφεις στο nexus από οπουδήποτε είσαι, το οποίο το κάνει super spell για farming αλλά μέχρι εκεί. Επίσης εξαρτάται και που είσαι. Τo Andidote είναι απαραίτητο στο 5-2 αλλά εκτός αυτού σπάνια να το χρειαστείς. Πες μου ποιους κόσμους έχεις βγάλει έτσι να έχω μια ιδέα.

@tnf50 Ο 5-2 είναι μακράν ο πιο εκνευριστικός.

PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Great...εχει καλη ατμοσφαιρα τουλαχιστον?

PSN ID
    Spyroni

έχει...αν θέλεις να πιαστεί η καρδιά σου. Είναι συνέχεια του 5-1 στο σχεδιασμό αλλά πιο σκοτεινό ακόμα

PSN ID
    MegalodonGR
    Name
    Nikos

3ekinhsa pali meta apo posous mhnes..mia fora den to exw termathsei...den 8a to ma8w POTE omws to game.tespa phga me ton toumpaniarh m(@@)den 8umamai posa lvl lol kai phga na perasw thn 5-2...e den ginetai re.den mporw monos m me tpt.thn mia me efaga enas black phantom,thn allh olo psofousa apo tous gigantes.1 fora vrhka ena blue phantom kai ekei p lew wraia twra 8a thn perasw kati egine kai ekei p hmastan kapou pshla epesa katw kai pe8ana.kai den vriskw kai alla phantoms na parw mazi m!otan hmoun phantom omws egw kai afhsa katw thn mple petra gia na me kalesoun me kalese enas typos sta mpam kai eixe mazi tou ki allon enan!mono egw den vriskw atoma! @#$%
    mou fenetai 8a arxhsw pali me ton mago mou gt ontws ta magia einai poly OP.alla den 3erw an eixa valei swsta ta stats m giati htan o 1os mou character

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

FunkyCobra δεν γινεται να το πιασεις μετα απο καιρο και να τα περασεις ετσι απλα. Θα πρεπει να το θυμηθεις και να το παλεψεις. Θυμασε που προσπαθουσαμε να παιξουμε μαζι ποσες φορες και δεν μας εβαζε; Την ασιατικη εχω και εγω, αλλα τωρα παιζω το Dark Souls και δεν μπορω να ερθω. Τι level εισαι καταρχην, γιατι θα πρεπει να υπαρχει διαφορα level +- 10 για να μπορεσουμε να βρεθουμε. Θα μπορουσα να σε βοηθουσα καποια στιγμη αν θες, αν το κανονισουμε. Να κανω και μια συγκριση με το Dark Souls που θελω. Εχω δυο χαρακτηρες, Μια royal level 204 και εναν Soldier level 70. Αν εχεις και εσυ χαρακτηρα με level καπου εκει κοντα, να δοκιμασουμε, αχτι το εχω να παιξω με φιλο.

Εdit.
    Ακυρο
    Η royal class μου ειναι σε NG+ οποτε δεν θα μπορουμε να βρεθουμε, εφοσον δεν το εχεις τερματισει μια φορα εστω. Οποτε μονο με τον Soldier level 70 θα μπορουσα να σε βοηθησω.
    Last edited by criter; 25-10-2011 at 18:09.

PSN ID
    MegalodonGR
    Name
    Nikos

vasika 1h fora pou asxolh8hka me to ti paizei me ta weaps ki auta k eipa na ton kanw toumpaniarh alla den me volevei me tiiipota.thn kalh thn heavy p dinei se knight nomizw exw,flame shield +3 CGS +1 kai den skaei k dmg akoma to @#$% alla den exw kai to cursed weapon pws legetai akoma...asta na pane fail.alla na fantasteis autos einai o 'kaluteros' mou.78 lvl einai autos.exw kai ton 1o m ton mago p einai 64 lvl k skeftomai na ton 3anapiasw alla prepei na paw na tou farmarw weaps klp klp...asta ta xw kanei skata.den einai KA8OLOY newbie-friendly to paixnidi.ama den exeis internet na psxteis me ta builds klp thn pathses.
    nai,8umamai p to palevame k telika htan ta lvl to provlhma.egw mesa eimai gia co-op panta.apla eimai noob opws katalaves :/

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Ειμαστε κοντινο level και εχεις και ασιατικη. Που ησουν τοσο καιρο!! Τωρα αρχισα και το αλλο και δεν μπορω να το αφησω, καταλαβες; Να κανονισουμε ομως να βρω χρονο μηπως καταφερουμε τελικα να παιξουμε, σε κανω παλι add

PSN ID
    MegalodonGR
    Name
    Nikos

ok.pes m otan vreis xrono

PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by Kane View Post
    Δεν νομίζω να το τελειώσεις το Boletarian palace....
    Aν δεν αναβαθμίσεις κανένα όπλο με demon soul, κάτι που δε θα στο πρότεινα, τα πράγματα απλουστεύουν. Homing Soul Arrow, Firestorm, Second chance, Death cloud, Warding, Antimagic field με βοήθησαν αρκετά. Το evacuate που πήρες είναι μόνο για να επιστρέφεις στο nexus από οπουδήποτε είσαι, το οποίο το κάνει super spell για farming αλλά μέχρι εκεί. Επίσης εξαρτάται και που είσαι. Τo Andidote είναι απαραίτητο στο 5-2 αλλά εκτός αυτού σπάνια να το χρειαστείς. Πες μου ποιους κόσμους έχεις βγάλει έτσι να έχω μια ιδέα.

@tnf50 Ο 5-2 είναι μακράν ο πιο εκνευριστικός.
    μαλιστα!εχω αγχωθει λιγο με την ολη φαση!γιατι οπλα κτλ δεν εχω φιαξει καθολου!εχω μαζεψει αρκετες πετρες βεβαια...
    λοιπον εχω φτασει (αποτι θυμαμαι):1-4 , 2-4 ,3-2 ,4-2 ,5-2.ειμαι 55 level αν θυμαμαι καλα...
    Κανενα αλλο μαγικο η δαχτυλιδι να κανει mana regeneration δεν υπαρχει?η πρεπει να τιγκαρουμε στα spicy?
    Spoiler!

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Είμαι σίγουρος οτι υπάρχει δαχτυλίδι για mana regen. Δεν θυμάμαι τώρα πως το λένε όμως...
    Αν δεν κάνω λάθος επίσης, ΟΛΟΙ οι κόσμοι εκτός του 1ου φτάνουν μέχρι Χ-3. Δεν υπάρχει δηλαδή 2-4

Bookmarks

Bookmarks