^Διαφονω, εν μερει καθως γενικα ο κοσμος σου επηρεαζοταν απο ΟΛΟΥΣ τους παικτες οταν επεζες online και ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΚΟ ηταν οτι αν σε πεταγε, εκαναν respawn οι εχθροι σου - τουλαχιστον ετσι ειχε συμβει σε μενα.
^Διαφονω, εν μερει καθως γενικα ο κοσμος σου επηρεαζοταν απο ΟΛΟΥΣ τους παικτες οταν επεζες online και ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΚΟ ηταν οτι αν σε πεταγε, εκαναν respawn οι εχθροι σου - τουλαχιστον ετσι ειχε συμβει σε μενα.
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Ναι οντως το εκανε αυτο, ξανα απ´την αρχη αν σε πεταγε η συνδεση. Μου το ειχε κανει και μενα, σπανια ομως.
Ειναι καλυτερα ομως οταν εισαι online γιατι βλεπεις και τα bloodstrains ωστε να ξερεις πως πεθανε καποιος εκει, σαν προειδοποιειση για κατι που μπορει να μην ξερεις, αλλα και τα messages αλλων παιχτων που τις περισσοτερες φορες σου εδειχναν κατι που επρεπε να ξερεις σαν βοηθεια, αλλα οχι παντα, μερικες φορες σε παραπλανουσαν κιολας.
^Πολυ σωστος φιλε εισαι, απλα αν δεν εχεις καλη συνδεση(οπως εγω)σε πεταγε σχετικα συχνα.
Στο Dark Souls ξερεις αν ισχυει το ιδιο;
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Να τον κρατήσεις τον royal. Είναι το καλύτερο class για αρχάριο παίκτη. Επίσης σκέψου την πιθανότητα να φτιάξεις γυναικείο χαρακτήρα λόγω ενός αντικειμένου που της επιτρέπει να ανέβει level γρηγορότερα. Επίσης θα σου πρότεινα να πας στον red eye knight μόνο όμως αν έχεις πάρει το thief ring. Με ανταρτοπόλεμο (soul arrow και υποχώρηση) μπορείς να τον φας. Θα σου πάρει λίγη ώρα αλλά δίνει 2,5k ψυχές περίπου και στο level που είσαι κάνουν τη διαφορά.
Σχετικά με τα tendencies να συμπληρώσω ότι με white (character ή/και world) έχεις περισσότερα HP σε soul form από ότι με black. To πως τις αλλάζεις είναι επίσης σημαντικό. Αν πεθάνεις σε body form και γυρίσεις στο Nexus το world tendency πάει προς το μαύρο. Αν σκοτώσεις demon και γυρίσεις στο Nexus το world tendency πάει προς το άσπρο. Υπάρχουν διάφορα world events τα οποία εξαρτώνται αν o κόσμος που είσαι είναι pure white ή pure black. Το character tendency αλλάζει πολύ πιο δύσκολα. Για να αποφύγεις αθέλητες αλλαγές παίζε σε soul form και όχι online. Πάντως επειδή είσαι στην αρχή δεν νομίζω (επαναλαμβάνω νομίζω) ότι θα έχεις invasion από άλλους παίκτες. Προσωπικά έχω γράψει 140 ώρες offline και 10' online. Είναι που είναι παλούκι το παιχνίδι δε θέλω να σκέφτομαι και τον κάθε αιμοδιψή χλιμίντζουρα που θα έρθει να μου το χαλάσει.
Αυτότο site έχει ότι χρειάζεσαι για το παιχνίδι και πολλά παραπάνω. Καλή τύχη![]()
διαβάζω εδώ και καιρό αυτό το νήμα, χωρίς να έχω το παιχνιδι, και χωρίς να μου αρέσουν ιδιαίτερα τα rpg, αλλά από αυτά που γράφετε, έχω αρχίσει να το ζαχαρώνω!
κάποια στιγμή ίσως πιάσω τον εαυτό μου να το παίζει, ίσως αν το βρώ σε καλή τιμή μεταχειρησμένο και έχω χρόνο.
Πάντως μπράβο σας για τις βοήθειες που δίνετε και ασχολείστε με όποιον έχει απορία!
Εικονικό +ρεπ σε όλους σας!
εγω απλα εχω να πω για το παιχνιδι οτι ειναι απιστευτα εθιστικο και καλοφιαγμενο.Εχει εναν υπεροχο κοσμο που δεν θελεις να βγεις απο κει..Εγω εχω παιξει ελαχιστα rpgs οπως FFs και diablo και καποια πιο παλια.τον τελευταιο χρονο δεν με κραταγε κανενα παιχνιδι.πχ περιμενα πως και πως το Dead space 2 και δεν το φχαριστηθηκα δεν με κρατησε οπως το 1.Εβαλα το dead rising 2 που κιαυτο ειναι δυσκολο και μολις ειδα οτι δεν εχει checkpoints και οτι γινεται ο κακος χαμος το παρατησα και εκλαψα τα 15 ευρωπουλα που εδωσα.
Θελω να καταληξω οτι το demon's souls ημουν 100% σιγουρος οτι μονο και μονο απτα επιπεδα δυσκολιας και το ειδος δεν θα με κρατουσε και κατα καιρους αναρωτιομουν γιατι το πηρα(οχι απλα το πηρα ,εχω και την black phantom edition).χθες μολις νικησα τον δευτερο demon.Και εδω να σταματησω το παιχνιδι εχω εξτασιαστει και εχω πορωθει οσο με λιγα παιχνιδια ως τωρα στο ps3.αυτο το αισθημα ολοκληρωσης και της απογνωσης δεν το εχω συναντησει τοσο σε αλλον τιτλο.Και οταν χανεις δεν ξενερωνεις.λες θα ξαναπροσπαθησω και δεν θα κανω τις μαλακιες που εκανα και θα ειμαι προσεκτικος.Ολα ειναι στο χερι σου.Δεν σε κοροιδευει το συστημα.Εχει κοροιδευεις τον εαυτο σου που δνε παιζεις σωστα...ενας φιλος μου ελεγε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να το παιξω και οτι αν δεν παιξω με αλλον μαζι αποκλειεται να το τερματισω.Ε το χω βαλει στοχο να του το τριψω στην μουρη!!!!
αυτα ηθελα να πω ελπιζω να μην σας κουρασα.
και οντως πολλα ευχαριστω στα παιδια που μας βοηθανε ανιδιωτελως σε οτι π@π@ρια τους ρωτησουμε.Να στε καλα παιδες...κλεινω τωρα παω να μπω στα tunnels να παρω τον πουλο!!!!!![]()
Spoiler!
^Εννοειτε πως μπορεις, αλλα δεν θα ευχαριστηθεις το παιχνιδι. Το πως λειτουργει το online δεν το ξερω ακριβως, ξερω οτι οταν εισαι σε human form μπορεις να αφησεις κατω ενα ''σημειωμα'' με το οποιο καλεις αλλους παικτες στο κοσμο σου. Επισης να σημειωσω οτι αν σκοτωσεις το boss μαζι με αλλον, δεν σου δινει το trophy.
Ωραιος chronohill, εχεις απολυτο δικιο.
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Kαι κατι αλλο...τα souls που παιρνω απο τα bosses εξυπηρετουν καποιον ιδιαιτερο σκοπο?
Μπορεις να τις χρησημοποιησεις για lvl up αλλα καλυτερα κρατα τες για να μαθεις αργοτερα ισχυρα μαγικα. Εκτος αν δεν ασχολησαι καθολου με miracles/spells.
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
ρε παιδια αυτο το παιχνιδι εχει βγαλει τα λεφτα του 100 φορες μεγαλειο απλα
Σημερα προχωρησα λιγο το
Spoiler!
Ναι, το ιδιο ακριβως γινεται και στο Dark Souls. Αν σε πεταξει, end of game.
Ναι μπορεις. Οταν παιζεις online ειναι ακριβως το ιδιο σαν να παιζεις offline. Παλι κανονικα το ιδιο story παιζεις, απλα εισαι συνδεδεμενος στο PSN. Δεν εχει καποια επιλογη για online ή κατι τετοιο. Κανεις sign in στο psn απλα και ξεκινας ή συνεχιζεις το ιδιο story.
παιδια καποιες ερωτησουλες εχω παλι!!!!
Spoiler!
αυτα για σημερα οποιος χριστιανοςεχει την διαθεση ας με διαφωτισει!!!!
Spoiler!
Τις ψυχές από τους δαίμονες θα τις κρατάς για τις αναβαθμίσεις, τα spells και τα miracles. Δεν θα τις χρησιμοποιείς. Για τις αναβαθμίσεις δίνεις τη ψυχή του Flamelurker και όχι του Dragon God και ναι να τη δώσεις οπωσδήποτε. Το θέμα είναι ότι η ψυχή του κάθε δαίμονα υπάρχει μία φορά ανά playthrough ενώ αρκετές έχουν περισσότερες από μια χρήσεις. Οπότε πρέπει να αποφασίσεις πως θα τις χρησιμοποιήσεις. Στο link που έχω δώσει σε προηγούμενο μπορείς να βρεις τις χρήσεις και να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη.
Το kriss blade ανεβάζει magic damage και κατεβάζει damage defence όταν είναι equipped. Οπότε για να κάνεις δουλειά στο ένα χέρι το kriss blade στο άλλο χέρι το catalyst, δλδ όχι ασπίδα. Προτείνω catalyst στο και kriss blade στο αριστερό.
Ο κόσμος x-2 είναι δυσκολότερος από τον x-1. Οπότε είναι καλύτερα να παίξεις τα x-1 και μετά τα x-2 κλπ. Επίσης μπορεί κάπου να βρεις κάποιο όπλο/αντικείμενο το οποίο να σε βοηθήσει στη μάχη με εχθρούς σε άλλους κόσμους όπως πχ το blessed mace +1 του 5-1 βοηθάει πολύ στους εχθρούς κόσμου 4. Το guide στο κομμάτι perfect playthrough σου δίνει ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και με ποια σειρά το οποίο θα σε γλυτώσει από πολλές ώρες, αν θέλεις βέβαια να κάνεις τα πάντα το συντομότερο δυνατό. Ειδικά με τα world/character tendencies, μιλώντας από προσωπική πείρα, είναι πολύ εύκολο να χάσεις τη μπάλα.
Ωραια αυτο ηθελα να μαθω!ευχαριστω πολυ!!!!
ναι εχεις δικιο δεν το σκεφτηκα οτι μπορω να χω το kris στο ενα χερι και το catalyst στο αλλο σωστο!!!!
καλα αστο με τα WT εχω χιλιομπερδευτει!Δεν βγαζω ακρη!!!!
αυριο θα παιξω στανταρ οποτε θα επανελθω με καμια αποροια!
Τα σπαει ρε γμτ το παιχνιδι,μπραβο!!!!μετα σειρα εχει το dark souls!!!
Spoiler!
λοιπον μου φαινεται εκανα λαλακια....
Ενω φορουσα τα δερματινακια μου και ημουν ευελικτος σαν το γατι βρηκα μια armor που μ εδινε παραπανω στατιστικα...Ελα μου που δεν ειχα χωρο και πεταξα την leather κατω και τωρα δνε την βρισκω...και τωρα παω σαν την μαουνα και οταν κανω κολοτουμπα πεφτω σαν το τσουβαλι.ΟΟΟΟΟΟΟΧΙ!!!τι θα κανω???
Παιζω πολυ με spells δεν ξερω γιατι δεν το σκεφτηκα λογικα και ωραια οτι δεν πρεπει να φορεσω την αρτα και τα γιαννενα πανω μου...πειτε μου οτι ξαναβρισκω αντιστοιχη αρμορ...
Επισης η εχω γινει καλος η δεν ξερω τι.Περασα 1 δαιμονα χωρις να χασω καθολου και τον αλλον εχασα γιατι ο κολλητος εκανε μαλακια τρελη..
..απλα θελει προσοχη το παιχνιδι απλα...και σκεψη...οχι βιασυνες...
Τωρα μπορω να μαθω και καλυτερα spells αφου ελευθερωσα τον κυριουλη...τελεια!
Spoiler!
Eγω νικησα το
Spoiler!
Bookmarks