Results 1 to 5 of 5

Thread: Smackdown ! VS Raw 2009

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Junior Member VampishPizza's Avatar
    PSN ID
    TurniplerGR

Smile Smackdown ! VS Raw 2009

μιας και πλησιαζει ο καιρος για την παιχνιδαρα οπιος εχει κανα νεο (rosters, matches , etc ) για το παιχνιδι να ποσταρει εδω. τα μονα νεα που ξερω για το παιχνιδι ειναι οτι τα fighting styles θα εχουν αφερεθει, θα υπαρχει καινουργιο συστημα στα tag team matches ( ιδιο momentum bar, η καθε ομαδα θα εχει τα δικα της finisher, hot tags), ενα καινουριο mode create a finisher, το career οπου το ονομα ηταν wwe 24/7 θα γινει the road to wrestlemania οπου θα μπορει να γινει και co-op ( local ή online) ετσι ωστε να μην δινουν βαρος μονο στους μεγαλους τιτλους αλλα και στους μικροτερους, και φυσικα το inferno match.

Elite overclocker's Avatar
    PSN ID
    johnnie_gr

Μόλις παρέλαβα το παιχνίδι από blahdvd.com στην τιμή των 42,5 euro. Πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές. Έχοντας παίξει ελάχιστα το προηγούμενο βλέπω κάποιες βελτιώσεις όσον αφορά τον τεχνικό τομέα και έχει γίνει προσπάθεια ώστε να εμπλουτιστεί και το gameplay με νέες κινήσεις και modes παιχνιδιού. Πάντως το λίγο διάστημα που ασχολήθηκα μου φάνηκε διασκεδαστικό. Περισσότερες λεπτομέριες όταν ασχοληθώ λίγο παραπάνω με τον τίτλο.
    HATED BY MANY...
    LOVED BY FEW...
    RESPECTED BY EVERYONE...

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by overclocker View Post
    Μόλις παρέλαβα το παιχνίδι από blahdvd.com στην τιμή των 42,5 euro. Πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές. Έχοντας παίξει ελάχιστα το προηγούμενο βλέπω κάποιες βελτιώσεις όσον αφορά τον τεχνικό τομέα και έχει γίνει προσπάθεια ώστε να εμπλουτιστεί και το gameplay με νέες κινήσεις και modes παιχνιδιού. Πάντως το λίγο διάστημα που ασχολήθηκα μου φάνηκε διασκεδαστικό. Περισσότερες λεπτομέριες όταν ασχοληθώ λίγο παραπάνω με τον τίτλο.
    Σήμερα λογικά θα ποστάρω ένα αναλυτικό review που έχω κάνει για τον τίτλο. Το πολύ αύριο. Είναι όντως αρκετά διασκεδαστικό, ειδικά για offline multiplayer με 4 άτομα σε καναπέ φάση ότι πρέπει, τρελό γέλιο!

PS4forums Fanatic Giannis7's Avatar
    PSN ID
    Soldius7
    Name
    Γιάννης

και μένα καλό μου φάνηκε απο το demo, αλλά πλεόν το έχω ξεπεράσει το smackdown. Πιστεύω πως οι fan του πάντως θα το λατρέψουν.
    "Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."

Bill Shankly

Member 0pr0phet's Avatar

an kapoios to poulaei h 3erei kapoio fthno tropo na to apokthsw 8a htan polu e3yphretikos.. ^^
    At the Drive in - One armed Scissor
    Yes this is a campaign,slithered entrails in the cargo bay
    Neutered is the vastness Hallow vacuum check the oxygen tanks.
    They hibernate but have they kissed the ground
    pucker up and kiss the asphalt now Tease this amputation
    splintered larynx it has access now...

Bookmarks

Bookmarks