Quote Originally Posted by Valkyre View Post
Μιχαλη υπαρχει μεγαλη διαφορα απο την Προεδρια καποιων απο καποιους αλλους. Φυσικα και δεν θα σταματησει να υπαρχει βια σε ενα κρατος 300 εκατομμυριων φυσικα και παντα θα υπαρχουν ακραια φαινομενα ρατσισμου. Και φυσικα θα υπαρχουν και ολα τα υπολοιπα που λες. Παρολαυτα ομως θεωρω οτι ο Ομπαμα ηταν 1000 φορες καλυτερος απο τον Μπους για παραδειγμα. Και το προγραμμα υγειας που εκανε ηταν τεραστιας σημασιας καθως πληθος ανθρωπων απεκτησε περιθαλψη σε βαριες ασθενειες που δεν μπορουσαν να καλυψουν οικονομικα. Ειναι για εμενα ενας Προεδρος πυ μακαρι να μπορουσε να κανει αλλα 8 χρονια.

Αυτο δεν σημαινει οτι ολα ειναι ροδινα αλλα σιγουρα ανησυχω περισσοτερο αν στην Προεδρια ειναι καποιος που ειναι εντελως απροβλεπτος και επικινδυνος.

Συμφωνουμε οτι ο Προεδρος δεν εχει απολυτη εξουσια, δεν ειπα ποτε κι εγω κατι τετοιο.
Συμφωνώ σε όλα αυτά που λες. Εννοείται ότι ο Ομπάμα ήταν πολύ καλύτερος και αν δεν είχε όριο τις 2 θητείες πιθανόν να είχε αφήσει τα κόκκαλα του στο Λευκό Οίκο.
Για το Obamacare να πω την αλήθεια ξέρω πολύ λίγα πράγματα αλλά ναι είναι πολύ καλό προγραμμα από όσο ξέρω.
Εγώ απλά πιστεύω ότι οι 2 υποψήφιοι (Χιλαρι - Τραμπ) ήταν μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα... Για αυτό σχολίασα τις πορείες που γίνονται.

Sent from my iPad using Tapatalk