εσύ μπορεί να γουστάρεις και αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς. μπορεί και να γίνεις πραγματικός νυχτερίδας με τη μία γροθιά να διαδέχεται την άλλη
εσύ μπορεί να γουστάρεις και αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς. μπορεί και να γίνεις πραγματικός νυχτερίδας με τη μία γροθιά να διαδέχεται την άλλη
lol Αρίστο σαν προειδοποίηση για σένα μου φαίνεται, για πρόσεξε πόσο θα παίζεις
Επαιξε κανενας το 3D να μας πει εντυπωσεις?
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
καλα μιλαμε ειναι παιχνιδαρα.....παρα πολυ καλο.....
αλλα εχω ενα θεμα με το autosave....2 φορες το εχω κλεισει και με βγαζει πιο πισω απο εκει που το εκλεισα..καθε ποτε κανει autosave?
και στην αρχη λεει οτι οταν κανει autosave βγαζει ενα εικονιδιο..που ακριβως το βγαζει αυτο γιατι εγω δεν το εχω δει...!!!!
αλλα ειναι παιχνιδαρα!!!!!
εμενα παλι με ξενερωσε το παιχνιδακι γιατι πρεπει να κανεις πολλες βολτες σε ιδια σημεια!!!Και αυτο το σκοτεινο δεν μ αρεσε καθολου γιατι μονο horor δεν ειναι![]()
Το μυστικό για να κρατήσεις τα combo και να κάνεις πολλά είναι να πατάς το Χ δύο φορές για να κάνει άλμα πάνω από το κάθε εχθρό και μόλις έχεις ξεκαθαρίσει το τοπίο αρχίζεις πάλι τις μπουνιές.
Επίσης σημαντικές είναι οι κινήσεις με το Χ+τετράγωνο και με το Ο+Δ.
Επίσης καλό θα ήταν να κάνεις πολλές κινήσεις, όπως να πετάς το batarang κτλ για να πολλαπλασιάζει το combo.
My Trophies:
Spoiler!
Αυτή είναι η μαγκιά του παιχνιδιού!
Πρέπει να αυτοσχεδιάζεις με όλα τα όπλα και το περιβάλλον.
Δεν θυμάμαι πως τους έφαγα, αλλά χρησιμοποίησε και το batarang για να τους κάνεις stun όταν δεν είναι όλοι μαζί, να τους τρως και μετά να πηγαίνεις πάλι στην οροφή του κτηρίου που είναι στο κέντρο.
My Trophies:
Spoiler!
Bookmarks