χθες προσπαθουσα και εγω να μπω στο ost9 και μου εβγαζε συνεχως unable to join
ηθελα πολυ να μπω στη πιστα και τελικα με προδωσε η συνδεση που εχω
χθες προσπαθουσα και εγω να μπω στο ost9 και μου εβγαζε συνεχως unable to join
ηθελα πολυ να μπω στη πιστα και τελικα με προδωσε η συνδεση που εχω
Καλημερα και απο μενα.
Χτες δεν μπηκα ουτε προχτες. Απλα ειχα αφησει το σερβερ ανοιχτο.
Και οι 2 θα εχετε invιte το απογευματακι.
ευχαριστω
περιμενω με αγωνια
Aντρεα και εσυ το απογευμα θα εχεις invite. Νομιζω δεν σου εχω στειλει. Τωρα το ζητας βεβαια οποτε λογικο να μην σου εχω στειλει.
Μαζευομαστε παντως και αυτο ειναι καλο. Αντε να δουμε την μερα που θα παιζουμε 6-6 Ελληνες.![]()
Θα μπει κανένας σήμερα ή μόνο εγώ;
Μετα το update για τα trophies το warhawk ειναι σκατα
Προσπαθουσα να μπω να παιξω μαζι σας....... Βλεπω τον marzel19 να παιζει....λεω ωραια....παταω να μπω αλλα o marzel19 πουθενα... Σκεφτομαι τι στο καλο μολις μπηκα βγηκε. Αυτο εγινε πολλες φορες
. Καθε μερα αυτο το φαινομενο....παταω να μπω στο game σας αλλα δεν σας βλεπω πουθενα
Άκυρο, πάω για μπύρα.![]()
Last edited by jorgedept; 22-09-2008 at 21:56.
Eιμαι ακομα δουλεια δυστηχως.
Παλι με πακς εβαλες;;; Για να μην μπαινω εγω ε;;;;;;;;;:bgrin2::bgrin2:
Aκομα περιμενω να δω invite![]()
Σήμερα δεν μπήκα για πολύ, αλλά τον μόνο που είδα ήταν ο Criter. Ψόφια τα πράγματα τις τελευταίες μέρες.
Φιλε μου καλημερα. Το απογευμα θα εχεις. Απλα το ξεχασα. Γυρναω βλεπεις 10 και 11 απο την δουλεια και βαζω να παιξω λιγο και δεν μπαινω καθολου σε admin και λοιπα..... Σημερα θα εχεις.
Περασαμε τον πρωτο ερωτα και τωρα βρισκομαστε στις αγαπες παιδια. Οσοι πλεον ''αγαπανε'' το warhawk μπαινουν και παιζουν. Σημερα θα μπω και εγω και ο jorge (ΣΣΣΣΤ θα μπεις...:bgrin2::bgrin2ελπιζω και sinaig (που βρεθηκαμε χτες σε ενα παιχνιδι αλλα μετα δεν τον ειδα μεσα, μαλλον τον πεταξε) και marzel και ολοι οι αλλοι παιχτες.
Υ.Γ.1 Πλεον ή ειμαι γκαντεμης ή απλα με το τελευταιο update το αλλαξανε. Παλια οταν επαιρνες warhawk και ησουν αορατος δεν σε λοκαρε κανεις. Τωρα σε λοκαρουν τα παντα. Εδω να υπενθυμησω, δεν ειμαι πρωταρης...:bgrin2:
Υ.Γ.2 Πολλοι παιχτες εχουν μαθει πλεον να παιζουν με το sixaxis. Οποτε για μενα ειναι πολυ δυσκολο να μεινω στον αερα. Οσοι ξεκινανε τωρα ας το μαθουν ετσι. Εγω ειμαι γερικο γαιδουρι στο warhawk και δεν παιζει. TIP. :tiphat:
Tα λεμε το βραδυ. :wave:
Εγώ ξέρετε πως υποστηρίζω το παιχνίδι και μπαίνω όποτε μαζευόμαστε. Απλώς, τελείωσα εξεταστική και κατέβηκα για 4 μέρες Αθήνα οπότε θα μπω από την Κυριακή. Sorry!!!!
Υ.Γ. Έχω την αίσθηση ότι ακόμα δεν μπορούν να σε lockάρουν όταν είσαι αόρατος οπότε μάλλον ps4 είσαι λίγο άτυχος!:bgrin2:
poli isixia exi pesi.prepi na organothoume.
vasika mia idea ine na protinoume 2 meres mes stin evdomada
pou na ine stadar k na mazevomaste oli.
opia ali mera theli o kathenas pezi alla sinithos imaste 5 n 6 atoma.
n clan exi pano apo 20 atoma k ine k alla pedia pou theloun invite
alla ine poli diskolo na vrethoume oli mazi.
opios exi kamia ali idea pedia tin protini.
elpizo to vradi na gini kamia maxi,ta leme pedia!
to id mou gia to warhawk ine sinaig
Σημερα το βραδυ θα μπουμε παντως. Επισης θα μπει και poll σε λιγο για να δουμε ποιες μερες προτιμουμε. Αν ειναι να το κανουμε ετσι.
Bookmarks