Είμαι μέσα και έχω κάνει game με jetpacks μπείτε!!!!!!!!!!!
Χτες εγινε μαχη επικων διαστασεων παλι.
Χτες ευχαριστηθηκα και το pre-game mode. Αλλα επειδη αργουσε να βρει 8 παιχτες σε εβαζε προς το τελος στο κανονικο παιχνιδι με αποτελεσμα να βαριεμαι την πιστα. 2 φορες τα ιδια;;;;
Εγινε χαμος ομως. Ειδικα στο deathmatch που μοιραστηκα δευτερη θεση με jorgedept και πρωτη ο sinaig. Σε ολο το παιχνιδι να γινεται ΤΟ μπαχαλο.
Πολυ καλο ναστε καλα παιδια για τις πολυ ευχαριστες ωρες. Σε περιπτωση δεν που μιλουσε καποιος δεν ακουγα τιποτα. Χτες η επικοινωνια ηταν μηδεν.
Oχι και πελατη. Χτες στο ctf ειδες τι επαθες. Σε χλωρο κλαρι δεν σε αφησα να κατσεις......:bgrin2::bgrin2:
εγω ειμαι ο μαγαζατορας. :tiphat:
Χαχαχαχαχ τελικά βρήκα το κόλπο για να περνάμε καλά, μικρές πίστες, αρκεί να μπαίνουν άτομα από την clan.
Καλημέρα και απο εμένα.
Εχτές μπήκα για λίγο στο server του OST9.
Είδα μόνο 6 άτομα μέσα και φυσικά για να ξεκινήσει το game θέλει 8 άτομα, οπότε για τα 15 λεπτά περίπου που ήμουν στον server OST9, παίζαμε pre-game.
Η ερώτησή μου είναι η εξής: βλέπω που γράφετε για "επικές" μάχες. Μα καλά με 6 άτομα (άντε πες 8 το πολύ, γιατί το 1 Mbps upload μέχρι τόσους αντέχει) ευχαριστιέστε παιχνίδι;
Προσωπικά αν δεν έχει ένας σερβερ απο 23-25 άτομα και πάνω δεν μπαίνω καν. Φαίνεται πολύ άδειο ρε γμτ. Και βέβαια με 6-8 άτομα, φυσικά τα αεροπλάνα κάνουν πάρτυ. Κανονικό όμως! ...και κανονικά βλέπετε έναν Λευτέρη να εκσφενδονίζει το dualshock 3...
Δεν ξέρω ρε γμτ...αλλά τα νεύρα στο ταβάνι...(αυτό λέγεται διασκέδαση; )
Δηλ. τι; Είναι ωραίο να κάνεις σουρωτήρι ένα ΤΦ (τυφεκιοφόρο / Τρέχε Φαντάρε χαχαχαχα όπως λέγαμε στο στρατό) ΜΟΝΙΜΩΣ με ένα αεροπλάνο; Τι μλκ είναι αυτή;
Τουλάχιστον όταν είναι 25-30 άτομα, δεν κάνουν και πολλές μαγκιές τα αεροπλάνα...ιδιαίτερα με τα jetpack, δεν μου κουνιώνται...τα περιποιούμαι όπως τους αξίζει! (σε ένα game είχα πάνω απο 10 kill μόνο αεροπλάνα, δεν ξέρω για εμένα είναι επίτευγμα, για άλλους που λιώνουν με το παιχνίδι ίσως όχι)
Σόρρυ για το μεγάλο πόστ.
Λευτέρης
Last edited by Lefteris_X; 19-09-2008 at 11:09.
Την Τετάρτη που ήμασταν μονίμως 7-8 (και φλερτάραμε ανάμεσα σε pre-game και κανονικό) για ρώτα τους υπόλοιπους τι τρελά πράγματα έγιναν. Περάσαμε τέλεια! Απλώς είχαμε βάλει μικρές πίστες. Έχουμε παίξει και με περισσότερα άτομα σε μεγάλους χάρτες και είχαμε περάσει τέλεια αλλά και με 8 μια χαρά είμαστε!
Λευτερη χτες δεν ηταν καθολου καλο το παιχνιδι. Συνηθως ειμαστε μεσα 12 ατομα (τοσα σηκωνει το 1mb upload) και παιζουμε, οι περισσοτεροι Ελληνες. Τουλαχιστον 7-8 ατομα δηλαδη. Οι υπολοιποι ειναι ξενοι αλλα τι να κανεις αφου τοσοι μπαινουν δικοι μας.
Oταν φτιαχνω σερβερ εγω ή ο jorgedept βαζουμε μικρες πιστες για λιγα ατομα οποτε ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα. Προχτες ας πουμε σε deathmatch-mode σε πολυ μικρη πιστα, δεν επαιρνε κανεις ανασα. Γινοταν τετοιος χαμος που ουτε οπλο δεν προλαβαινες να παρεις. 12 ατομα και εκει.
Το μονο που μπορουμε να κανουμε για να γεμισει ειναι να συννενοηθουμε μια μερα, ταδε μερα ταδε ωρα να μπουμε σε εναν σερβερ επισημο (μπλε) αδειο. Που σηκωνει 32 ατομα αλλα να μην ειναι κανεις μεσα. Και να μπουμε ολοι εκει και απλα να περιμενουμε. Λογικα θα γεμισει καποια στιγμη.
Το χτεσινο παιχνιδι ηταν καταστροφη απο αποψη συμμετοχων. Δεν μαζευτηκαμε.
Ελπιζω σημερα να μαζευτουμε. :wave:
Εμ τώρα τα λες σωστά! Λέω κι εγω, τρελός είμαι; Δεν είναι δυνατόν να ήταν μόνο δική μου εντύπωση πως το χτεσινό ματς ήταν αίσχος!
Πάντως συμφωνώ και επαυξάνω να πάμε όλοι σε ενα επίσημο-μπλέ σερβερ και να περιμένουμε να μαζευτούμε...που στανταρντ θα μαζευτούμε δεν υπάρχει περίπτωση...
Επίσης, OST9 πήρες βρε τους χάρτες; Εχτές πάντως ο σερβερ σου είχε τους μαμίσιους.
Άντε σήμερα έχω πολύ όρεξη για να γίνει χαμός...Έχω άχτι κάτι Γερμανούς, Γάλλους και Ισπανούς...Παραδόξως με αμερικανάκια παίζω πιο καλά. (λέτε να έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι περισσότεροι είναι ηλίθιοι; :rofl: )
Λευτέρης
Εγώ πάντως όταν είναι να μαζευόμαστε και κάνω server θα κάνω τους μικρούς με τα 8 άτομα, γιατί απλά είναι επικές οι μάχες!!
Χθες το βράδυ είχαμε κάνει σέρβερ για 8 άτομα, χαμός elladara τον είχαμε πει... πολύ αίμα.
Σημερα επεσε στα χερια μου το παιχνιδι.Γραψτε με και μενα στα τουρνουα σας και θα το τιμησω το αθλημα μεσα στο weekend!
kai εγω ενα invite παρακαλω
Bookmarks