Εγω δεν μπορω να αγορασω τους χαρτες δυστηχως.
Οποτε οι πιστες θα ειναι οι πρωτες πιστες που ειχε το παιχνιδι.
Αν βρω τροπο (που δεν το βλεπω) τοτε θα μπαινουν και οι αλλοι χαρτες κανονικα.
Ξερει κανεις αν νοικιασω ενα ελληνικο warhawk απο κανα βιντεοκλαμπ αν θα χασω τους ποντους που ηδη εχω; Αν δεν τους χασω τους ποντους τοτε ειναι ευκολο να παρω ενα και να κατεβασω τους χαρτες.
Έχω καιρό να μπω warhawk και γενικά να ανοίξω το ps3 αφού τόσες μέρες ασχολιόμουν με το νέο μου pc. Από σήμερα λέω να αρχίσω να μπαίνω ξανά. Ελπίζω να έχουμε τώρα όλοι τα packs!
PS4/OST9, δεν καταλαβαίνω τι σε εμποδίζει να αγοράσεις τους χάρτες (εκτός βέβαια το οικονομικό)
Βασικά για να ρωτάς "αν γίνεται να το νοικιάσεις το ελληνικό απο κανά VC" υποθέτω ότι το έχεις πάρει Αμερικάνικο.
Κανένα πρόβλημα, αρκεί να έχεις account στο US Store, μπες και αγόρασε απο εκεί τους χάρτες, θα σου έρθουν και πιο φθηνά λόγω ευρώ-δολλάριο.
Ένας φίλος έχει το αμερικάνικο αγοράσει και επίσης και τα πακέτα απο τo US Store. Όλα του παίζουν μια χαρά.
Κάτι μου λέει ότι θα τα γνωρίζεις ήδη όλα τα παραπάνω.
Λευτέρης
Ολα τα γνωριζω ελα ομως που δεν μπορω να αγορασω με τιποτα απο το αμερικανικο. Ναι εχω το αμερικανικο warhawk.
Παλια μπορουσα τωρα ομως το εκλεισαν αυτο το κολπο και δεν δεχεται τις ελληνικες καρτες αφου αναγνωριζει οτι αυτο το νουμερο δεν αντιστοιχει στην αμερικανικη διευθηνση που βαζω.
Οποτε δεν γινεται με τιποτα να τους αγορασω. Δυστηχως. Οποτε σε σερβερ που εχω φτιαξει εγω αποκλειεται να δειτε καινουργιους χαρτες. Ουτε φυσικα να μπω να παιξω αφου δεν θα μπορω να μπω στα δικα σας.
Τι έκανε λέει; Κλέιδωσαν την πληρωμή με ελληνικές κάρτες; Φτου ρε γμτ.
Κάτσε όμως: πότε το διαπίστωσες αυτό; Το λέω γιατί το Ratchet 'n' clank: Quest for Booty το αγόρασα κανονικά απο το US Store όπως πάντα με ελληνιική κάρτα (probank). Κανονική Visa. Ούτε προπληρωμένη, ούτε τίποτα σύνθετο, είναι μια απλή κανονική Visa απο την τράπεζα Probank (ούτε διαφήμιση να έκανα).
Οπότε μάλλον θα κλειδώθηκε η δυνατότητα αυτή μετά την έλευση του RnC, προ 20 ημερών περίπου.
(πακέτο)
Λευτέρης
ΥΓ: Γιατί δεν δοκιμάζεις το wirecard.com που το δέχεται το US Store μια χαρά; Έτσι μια φορά, ίσα-ίσα για να αγοράσεις τους χάρτες. Πραγματικά το wirecard είναι άψογοι στην εξυπηρέτηση και την ασφάλεια. Γερμανικής προελεύσεως, κυριολεκτικά άρρωστοι με την ασφάλεια. Μια φορά έκανα λάθος τον κωδικό μου 3 φορές στο login της σελίδας και μου κλείδωσε τον λογαριασμό και χρειάστηκαν τουλάχιστον 5 mail με φουλ επισημότητα απο μεριάς τους και απο μεριάς μου για να τους αποδείξω ότι όντως έχω ξεχάσει τον κωδικό μου και ότι είμαι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του λογαριασμού. ¶ψογη δουλειά κάνουν οι τύποι.
Παιδια η καρτα ειναι μια προπληρωμενη της αττικα τραπεζας.
Την εχω μπροστα μου αυτην την στιγμη που γραφω. Visa electron λεει πανω.
Oταν παω να αγορασω μου λεει οτι το νουμερο της καρτας δεν ταιριαζει με τη διευθηνση που εχω βαλει. Λογικο αφου δεν μενω αμερικη αν και ειναι υπαρκτη 100%, την εχω βρει στο νετ.
Πως γινεται και αγοραζετε εσεις; Πειτε μου σας παρακαλω γιατι θα φρικαρω λεμε.....
Edit: Στo site wirecard δυστηχως δεν μπορω να κανω login γιατι ειναι στα γερμανικα.
Last edited by ps4; 16-09-2008 at 17:23.
εγω να σου πω τι εβαλα...στο street adress1 εβαλα την οδο κατοικιας μου και το νουμερο address 2 &3 δεν εβαλατιποτα...city εβαλατην πολυ που διαλεξα(bena)
state minnesota και ΤΧ αυτον που εβαλα..και ειμαι μια χαρα
NBA 2K LIKE A BOSS!
Φιλε μου η Visa Electron δεν δουλεύει στο US Store. Μονο Visa, Mastercard δέχεται. Θα πρέπει να βγάλεις μια Prepaid της Eurobank. Αυτήν κράτησε την για online αγορές από Αγλλία.
Εγώ έχω μία προπληρωμένη της eurobank η οποία ΔΕΝ απαιτεί διεύθυνση.
Όπως μπορείς να δεις σε αυτό το thread: http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=883 οι electron δεν λειτουργούν. Αυτές που αποδεδειγμένα λειτουργούν είναι οι απλές Visa (και, παρόλο που δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, σίγουρα της eurobank)!
Mε αυτην την καρτα που εχω ειχα αγορασει καποτε απο αμερικη.
Περιεργο οντως.
Θα βγαλω μια eurobank οπως λεει και ο φιλος x-nec.
Aυριο κιολας.
file mou ego me duo tropous agorazo, exo enan logariasmo sthn peiraos kai h karta me thn opoia kano analipsi apo to mixanima tuxainei kai einai VISA electron.Auto seimainei oti mono otan exeis ta lefta pou apaitei h sunalagh mporeis na agoraseis apo opoudipote ston planiti arkei na dexonte VISA eite einai xreostikh eite einai pistotikh.Auto otan exo lefta mesa giati otan den exo ta perno methn pistotikh.tha bo filaki!
Aλλο η Visa Electron και άλλο η Visa. Το Store δεν δέχεται τη Electron...
Ρε παιδια τι λετε??
Και εγω προπληρωμενη απο την ΑΤΤΙΚΑ εχω και ολα μια χαρα στο αμερικανικο.
Spoiler!
Έχει πολύ μεγάλους μ@λ@κες μέσα στο WArhawk, παίζαμε CTF και πίστα για 8 άτομα και είχα σκίσει την άλλη ομάδα με με πολλά CTF και είχα 320 points και προτεινόμενος για awards και για να πάρω καινούργιο βαθμό, και 30sec πριν τελειώσει το game ο host (ήταν με την άλλη ομάδα) με έκανε kick. Και έχασα τα παντα, βαθμούς, awards και medals :S
Bookmarks