Page 19 of 25 FirstFirst ... 9151617181920212223 ... LastLast
Results 361 to 380 of 498

Thread: Warhawk Tournament

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Quote Originally Posted by jorgedept View Post
    Έχει πολύ μεγάλους μ@λ@κες μέσα στο WArhawk, παίζαμε CTF και πίστα για 8 άτομα και είχα σκίσει την άλλη ομάδα με με πολλά CTF και είχα 320 points και προτεινόμενος για awards και για να πάρω καινούργιο βαθμό, και 30sec πριν τελειώσει το game ο host (ήταν με την άλλη ομάδα) με έκανε kick. Και έχασα τα παντα, βαθμούς, awards και medals :S
    Αυτό ισχύει σε όλα τα online games δυστυχώς!

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

PS4forums Addict jorgedept's Avatar
    PSN ID
    JorgeDept

Είμαι μέσα και έχω κάνει game με jetpacks μπείτε!!!!!!!!!!!

Advanced Member j0e's Avatar
    PSN ID
    joe21r

Quote Originally Posted by jorgedept View Post
    Έχει πολύ μεγάλους μ@λ@κες μέσα στο WArhawk, παίζαμε CTF και πίστα για 8 άτομα και είχα σκίσει την άλλη ομάδα με με πολλά CTF και είχα 320 points και προτεινόμενος για awards και για να πάρω καινούργιο βαθμό, και 30sec πριν τελειώσει το game ο host (ήταν με την άλλη ομάδα) με έκανε kick. Και έχασα τα παντα, βαθμούς, awards και medals :S
    toulaxiston tou erikses kamia pan******* se message meta na ksespaseis?
    Pro kai ksero psomi re..........!

PSN ID
    JorgeDept

Μπα, τα έχω κόψει αυτά.

PSN ID
    JorgeDept

Πελάτη Σταύρο

PS4forums Fanatic ps4's Avatar
    PSN ID
    OST9

Χτες εγινε μαχη επικων διαστασεων παλι.

Χτες ευχαριστηθηκα και το pre-game mode. Αλλα επειδη αργουσε να βρει 8 παιχτες σε εβαζε προς το τελος στο κανονικο παιχνιδι με αποτελεσμα να βαριεμαι την πιστα. 2 φορες τα ιδια;;;;

Εγινε χαμος ομως. Ειδικα στο deathmatch που μοιραστηκα δευτερη θεση με jorgedept και πρωτη ο sinaig. Σε ολο το παιχνιδι να γινεται ΤΟ μπαχαλο.

Πολυ καλο ναστε καλα παιδια για τις πολυ ευχαριστες ωρες. Σε περιπτωση δεν που μιλουσε καποιος δεν ακουγα τιποτα. Χτες η επικοινωνια ηταν μηδεν.

PSN ID
    OST9

Oχι και πελατη. Χτες στο ctf ειδες τι επαθες. Σε χλωρο κλαρι δεν σε αφησα να κατσεις......:bgrin2::bgrin2:

εγω ειμαι ο μαγαζατορας. :tiphat:

PSN ID
    JorgeDept

Χαχαχαχαχ τελικά βρήκα το κόλπο για να περνάμε καλά, μικρές πίστες, αρκεί να μπαίνουν άτομα από την clan.

PSN ID
    JorgeDept

Πήρα βαθμό!!! γιούχου!

Advanced Member zeus gr's Avatar
    PSN ID
    zeus_gr_7
    Name
    Αντωνης

χθες ηταν ωραια μεχρι το κ@λ@ιντερνετ με πεταξε εξω
    θα κοιταξω να επανελθω σημερα

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Καλημέρα και απο εμένα.

Εχτές μπήκα για λίγο στο server του OST9.
    Είδα μόνο 6 άτομα μέσα και φυσικά για να ξεκινήσει το game θέλει 8 άτομα, οπότε για τα 15 λεπτά περίπου που ήμουν στον server OST9, παίζαμε pre-game.
    Η ερώτησή μου είναι η εξής: βλέπω που γράφετε για "επικές" μάχες. Μα καλά με 6 άτομα (άντε πες 8 το πολύ, γιατί το 1 Mbps upload μέχρι τόσους αντέχει) ευχαριστιέστε παιχνίδι;

Προσωπικά αν δεν έχει ένας σερβερ απο 23-25 άτομα και πάνω δεν μπαίνω καν. Φαίνεται πολύ άδειο ρε γμτ. Και βέβαια με 6-8 άτομα, φυσικά τα αεροπλάνα κάνουν πάρτυ. Κανονικό όμως! ...και κανονικά βλέπετε έναν Λευτέρη να εκσφενδονίζει το dualshock 3...

Δεν ξέρω ρε γμτ...αλλά τα νεύρα στο ταβάνι...(αυτό λέγεται διασκέδαση; )

Δηλ. τι; Είναι ωραίο να κάνεις σουρωτήρι ένα ΤΦ (τυφεκιοφόρο / Τρέχε Φαντάρε χαχαχαχα όπως λέγαμε στο στρατό) ΜΟΝΙΜΩΣ με ένα αεροπλάνο; Τι μλκ είναι αυτή;

Τουλάχιστον όταν είναι 25-30 άτομα, δεν κάνουν και πολλές μαγκιές τα αεροπλάνα...ιδιαίτερα με τα jetpack, δεν μου κουνιώνται...τα περιποιούμαι όπως τους αξίζει! (σε ένα game είχα πάνω απο 10 kill μόνο αεροπλάνα, δεν ξέρω για εμένα είναι επίτευγμα, για άλλους που λιώνουν με το παιχνίδι ίσως όχι)

Σόρρυ για το μεγάλο πόστ.

Λευτέρης
    Last edited by Lefteris_X; 19-09-2008 at 11:09.

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Καλημέρα και απο εμένα.

Εχτές μπήκα για λίγο στο server του OST9.
    Είδα μόνο 6 άτομα μέσα και φυσικά για να ξεκινήσει το game θέλει 8 άτομα, οπότε για τα 15 λεπτά περίπου που ήμουν στον server OST9, παίζαμε pre-game.
    Η ερώτησή μου είναι η εξής: βλέπω που γράφετε για "επικές" μάχες. Μα καλά με 6 άτομα (άντε πες 8 το πολύ, γιατί το 1 Mbps upload μέχρι τόσους αντέχει) ευχαριστιέστε παιχνίδι;

Προσωπικά αν δεν έχει ένας σερβερ απο 23-25 άτομα και πάνω δεν μπαίνω καν. Φαίνεται πολύ άδειο ρε γμτ. Και βέβαια με 6-8 άτομα, φυσικά τα αεροπλάνα κάνουν πάρτυ. Κανονικό όμως! ...και κανονικά βλέπετε έναν Λευτέρη να εκσφενδονίζει το dualshock 3...

Δεν ξέρω ρε γμτ...αλλά τα νεύρα στο ταβάνι...(αυτό λέγεται διασκέδαση; )

Δηλ. τι; Είναι ωραίο να κάνεις σουρωτήρι ένα ΤΦ (τυφεκιοφόρο / Τρέχε Φαντάρε χαχαχαχα όπως λέγαμε στο στρατό) ΜΟΝΙΜΩΣ με ένα αεροπλάνο; Τι μλκ είναι αυτή;

Τουλάχιστον όταν είναι 25-30 άτομα, δεν κάνουν και πολλές μαγκιές τα αεροπλάνα...ιδιαίτερα με τα jetpack, δεν μου κουνιώνται...τα περιποιούμαι όπως τους αξίζει! (σε ένα game είχα πάνω απο 10 kill μόνο αεροπλάνα, δεν ξέρω για εμένα είναι επίτευγμα, για άλλους που λιώνουν με το παιχνίδι ίσως όχι)

Σόρρυ για το μεγάλο πόστ.

Λευτέρης
    Την Τετάρτη που ήμασταν μονίμως 7-8 (και φλερτάραμε ανάμεσα σε pre-game και κανονικό) για ρώτα τους υπόλοιπους τι τρελά πράγματα έγιναν. Περάσαμε τέλεια! Απλώς είχαμε βάλει μικρές πίστες. Έχουμε παίξει και με περισσότερα άτομα σε μεγάλους χάρτες και είχαμε περάσει τέλεια αλλά και με 8 μια χαρά είμαστε!

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

PSN ID
    OST9

Λευτερη χτες δεν ηταν καθολου καλο το παιχνιδι. Συνηθως ειμαστε μεσα 12 ατομα (τοσα σηκωνει το 1mb upload) και παιζουμε, οι περισσοτεροι Ελληνες. Τουλαχιστον 7-8 ατομα δηλαδη. Οι υπολοιποι ειναι ξενοι αλλα τι να κανεις αφου τοσοι μπαινουν δικοι μας.

Oταν φτιαχνω σερβερ εγω ή ο jorgedept βαζουμε μικρες πιστες για λιγα ατομα οποτε ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα. Προχτες ας πουμε σε deathmatch-mode σε πολυ μικρη πιστα, δεν επαιρνε κανεις ανασα. Γινοταν τετοιος χαμος που ουτε οπλο δεν προλαβαινες να παρεις. 12 ατομα και εκει.

Το μονο που μπορουμε να κανουμε για να γεμισει ειναι να συννενοηθουμε μια μερα, ταδε μερα ταδε ωρα να μπουμε σε εναν σερβερ επισημο (μπλε) αδειο. Που σηκωνει 32 ατομα αλλα να μην ειναι κανεις μεσα. Και να μπουμε ολοι εκει και απλα να περιμενουμε. Λογικα θα γεμισει καποια στιγμη.

Το χτεσινο παιχνιδι ηταν καταστροφη απο αποψη συμμετοχων. Δεν μαζευτηκαμε.

Ελπιζω σημερα να μαζευτουμε. :wave:

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Εμ τώρα τα λες σωστά! Λέω κι εγω, τρελός είμαι; Δεν είναι δυνατόν να ήταν μόνο δική μου εντύπωση πως το χτεσινό ματς ήταν αίσχος!

Πάντως συμφωνώ και επαυξάνω να πάμε όλοι σε ενα επίσημο-μπλέ σερβερ και να περιμένουμε να μαζευτούμε...που στανταρντ θα μαζευτούμε δεν υπάρχει περίπτωση...

Επίσης, OST9 πήρες βρε τους χάρτες; Εχτές πάντως ο σερβερ σου είχε τους μαμίσιους.

Άντε σήμερα έχω πολύ όρεξη για να γίνει χαμός...Έχω άχτι κάτι Γερμανούς, Γάλλους και Ισπανούς...Παραδόξως με αμερικανάκια παίζω πιο καλά. (λέτε να έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι περισσότεροι είναι ηλίθιοι; :rofl: )

Λευτέρης

PSN ID
    OST9

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Παραδόξως με αμερικανάκια παίζω πιο καλά. (λέτε να έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι περισσότεροι είναι ηλίθιοι; :rofl: )

Λευτέρης
    Παιζει......:bgrin2::bgrin2:

Δυστηχως χαρτες δεν εχω παρει ακομα. Θα τους παρω ομως. Ελπιζω συντομα.:bgrin2:
    Last edited by ps4; 19-09-2008 at 11:45.

PSN ID
    JorgeDept

Εγώ πάντως όταν είναι να μαζευόμαστε και κάνω server θα κάνω τους μικρούς με τα 8 άτομα, γιατί απλά είναι επικές οι μάχες!!

PS4forums Fanatic TopGunZ's Avatar
    PSN ID
    ModusAm

Καλά εγώ χθες ξεχάστηκα, λέω ωραία ίσα ίσα να τρέξω λίγο τις μηχανές στο Βουρνάουτ και μετά Πολεμογέρακο....και βρέθηκα να τρέχω πέρα δώθε με το Νακαμούρι να κυνηγάω τον Κονσταντινος μέχρι τις 1... Θα δω για σήμερα...

Elite bouzk77's Avatar
    PSN ID
    mortimer_

Χθες το βράδυ είχαμε κάνει σέρβερ για 8 άτομα, χαμός elladara τον είχαμε πει... πολύ αίμα.

Advanced Member Omega's Avatar
    PSN ID
    Omegakious
    Name
    Αλέξανδρος

Σημερα επεσε στα χερια μου το παιχνιδι.Γραψτε με και μενα στα τουρνουα σας και θα το τιμησω το αθλημα μεσα στο weekend!

Cool Member golden321's Avatar
    PSN ID
    golden321

kai εγω ενα invite παρακαλω

Bookmarks

Bookmarks