Page 18 of 21 FirstFirst ... 81415161718192021 LastLast
Results 341 to 360 of 417

Thread: Wipeout HD

Advanced Member henry's Avatar

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Υπαρχουν πολλα που δεν ξερω μαλλον.lol
    To absorb γινεται με το Ο ετσι;
    Και οταν λες ενεργεια εννοεις την καταστροφη του οχηματος;Δλδ κανοντας absorb ουσιαστικα επισκευαζεις το οχημα;
    (δεν ξερω,ισως λεω και βλακιες):tongue:
    To absorb γινεται με το Ο ετσι; Ναι

Δλδ κανοντας absorb ουσιαστικα επισκευαζεις το οχημα; Ναι
    Παιχνίδια: 1. Motorstorm 2.Uncharted 3.Resistance:FoM 4.Oblivion 5.Assasin's Creed 6.Burnout Paradise 7.GTAIV 8.Bioshock

PSN:1.Wipeout HD 2.High Velocity Bowling 3.Age of Booty 4.Pixeljunk Monsters 5.Super Street Fighter II Turbo HD Remix

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by henry View Post
    To absorb γινεται με το Ο ετσι; Ναι

Δλδ κανοντας absorb ουσιαστικα επισκευαζεις το οχημα; Ναι
    Ωραιος thanks.

Σου εστειλα μυν χθες στο psn να μπεις.Εγιναν καλα ματσακια το βραδυ.
    .

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Υπαρχουν πολλα που δεν ξερω μαλλον.lol
    To absorb γινεται με το Ο ετσι;
    Και οταν λες ενεργεια εννοεις την καταστροφη του οχηματος;Δλδ κανοντας absorb ουσιαστικα επισκευαζεις το οχημα;
    (δεν ξερω,ισως λεω και βλακιες):tongue:
    Αναλογα με το οπλο που εχεις στην κατοχη σου , αντι να το χρησιμοποιησεις με το τετραγωνο , χρησιμοποιεις το "O" για να το κανεις absorb και να αναπληρωσεις / επισκευασεις την ενεργεια σου.Το καθε οπλο δινει διαφορετικη ποσοτητα ενεργειας/επισκευης.Κατι ταπεινα mines δηλαδη θα δωσουν λιγο ποσοστο επισκευης.

Αν ομως εχεις ενα πλασμα , ή καποιο αλλο πολυ δυνατο οπλο σου δινει πολυ ενεργεια πισω.

Αρα ακομα και στο absorbing θα πρεπει να υπαρχει συννεση στο ποτε το χρησιμοποιουμε και ποτε οχι.

Πολλοι στο online βλεπω οτι γινονται eliminated , πραγμα που σημαινει οτι δεν κανουν absorb τα οπλα.Επισης , πολλες φορες βλεπω ατομα να εκτοξευουν οπλα χωρις στοχο , απλα για να ελπιζουν σε καποιο αλλο οπλο στην πορεια του παιχνιδιου.Ε αυτα καντε τα absorb.

Μην ξεχνατε , το νουμερο 1 σημαντικο στο wipeout ειναι η επιβιωση πρωτα και μετα η νικη.Γι αυτο σας ελεγα πιο πανω , μην προσπαθειτε να στουκαρετε τον αντιπαλο για να τον πεταξετε εκτος πιστας.Χανετε χρονο διοτι και εκτος γραμμης βγαινετε και φρεναρετε ταυτοχρονα αλλα και πολυτιμη ενεργεια χανετε απο τις επαφες.Θα εχετε πολλες ευκαιριες να προσπερασετε εκ νεου τον αντιπαλο.Συγκεντρωθειτε στην επιβιωση σας και στο να αποκτατε ολα τα boost pads τρεχοντας σωστα την πιστα και θα δειτε οτι συντομα θα ξαναβρεθειτε μπροστα.

Αυτα απο εμενα ελπιζω να βοηθησα!
    Last edited by Valkyre; 30-09-2008 at 10:56.

Cool Member seaman13's Avatar
    PSN ID
    seaman13

poio theorite to kalitero skafos?

Name
    Δημήτρης

seaman δεν υπαρχει clear winner.Καθε πιστα βολευει για αλλο σκαφος.Ας πουμε στην Vineta K η οποια δεν εχει ακι πολλες κλειστες στροφες , το Icaras που ειναι το πιο γρηγορο ειναι ιδανικο.

Ομως σε μια πιστα οπως το Βουνο με τα χιονια (δεν θυμαμαι πως λεγεται λολ) που εχει παρα πολλες κλειστες στροφες μεχρι και 180 μοιρων (ναι σωστα διαβασατε) προτιμας ενα σκαφος που στριβει πιο αμεσα και γρηγορα οπως το Ag-Systems ή το Assegai.

Θεωρητικα το Assegai συμφερει στις περισσοτερες περιπτωσεις , αλλα και παλι εξαρταται απο το speed class που παιζεις.

Απο την αλλη ενα σημαντικοτατο (ισως το σημαντικοτερο) στοιχειο στο online ειναι η ασπιδα / energy που εχεις.Και το Assegai ας πουμε εχει χαλια ενεργειακα αποθεματα.Σε μια πιστα λοιπον που βολευει για πολλα barrel rolls (σου δινουν δωρεαν τουρμπο με ανταλλαγμα λιγη ενεργεια) οπως ειναι η Chengekou Project |(καπως ετσι) , το Assegai γινεται ολιγον τι απαγορευτικο εαν θες να κανεις barrell rolls (μπορεις να κανεις μεχρι και 3 σε καθε γυρο στην συγκεκριμενη πιστα).
    Last edited by Valkyre; 30-09-2008 at 10:52.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Αυτα απο εμενα ελπιζω να βοηθησα!
    Σιγουρα βοηθησες

Aπο οτι καταλαβαινω Val(και το διαπιστωνω οσο περισσοτερο παιζω) το wipeout εχει βαθος και κακως δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα στο παρελθον με την σειρα.

Online γινονται πολυ καλοι αγωνες.Αντε να σε πετυχω και σενα μεσα να σε...με σκισεις
    .

Name
    Δημήτρης

Σιγουρα βοηθησες

Aπο οτι καταλαβαινω Val(και το διαπιστωνω οσο περισσοτερο παιζω) το wipeout εχει βαθος και κακως δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα στο παρελθον με την σειρα.

Online γινονται πολυ καλοι αγωνες.Αντε να σε πετυχω και σενα μεσα να σε...με σκισεις
    Οσο απλο ειναι σαν ιδεα το gameplay του Wipeout ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ βαθυ σαν τροπος σκεψης και επιλογων την ωρα του αγωνα.Και το κορυφαιο ειναι οτι τα συνδυαζει ολα αυτα με φρενηρης ρυθμους ταχυτητας , κανοντας σε να νιωθεις ονταως σαν πραγματικος πιλοτος , αφου οι επιλογες που πρεπει να κανεις πρεπει να γινουν μεσα σε κλασματα δευτερολεπτων.

Advanced Member henry's Avatar

Ωραιος thanks.

Σου εστειλα μυν χθες στο psn να μπεις.Εγιναν καλα ματσακια το βραδυ.
    Ναι, το είδα μετά. Μπήκα για καμιά ώρα χθες στο room του Lefteris_X με slackie, criter, alekos-brahami κλπ, διασύρθηκα και αποχώρησα. Αύριο το βραδάκι κανονίζουμε ξανά :blush:
    Παιχνίδια: 1. Motorstorm 2.Uncharted 3.Resistance:FoM 4.Oblivion 5.Assasin's Creed 6.Burnout Paradise 7.GTAIV 8.Bioshock

PSN:1.Wipeout HD 2.High Velocity Bowling 3.Age of Booty 4.Pixeljunk Monsters 5.Super Street Fighter II Turbo HD Remix

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Οσο απλο ειναι σαν ιδεα το gameplay του Wipeout ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ βαθυ σαν τροπος σκεψης και επιλογων την ωρα του αγωνα.Και το κορυφαιο ειναι οτι τα συνδυαζει ολα αυτα με φρενηρης ρυθμους ταχυτητας , κανοντας σε να νιωθεις ονταως σαν πραγματικος πιλοτος , αφου οι επιλογες που πρεπει να κανεις πρεπει να γινουν μεσα σε κλασματα δευτερολεπτων.
    Aυτο που λες οντως δινει μια τρομερη αισθηση στο παιχνιδι.Διοτι οι λεπτομεριες κανουν την διαφορα ενω παραλληλα πετας με μεγαλες ταχυτητες.
    .

PSN ID
    seaman13

seaman δεν υπαρχει clear winner.Καθε πιστα βολευει για αλλο σκαφος.Ας πουμε στην Vineta K η οποια δεν εχει ακι πολλες κλειστες στροφες , το Icaras που ειναι το πιο γρηγορο ειναι ιδανικο.

Ομως σε μια πιστα οπως το Βουνο με τα χιονια (δεν θυμαμαι πως λεγεται λολ) που εχει παρα πολλες κλειστες στροφες μεχρι και 180 μοιρων (ναι σωστα διαβασατε) προτιμας ενα σκαφος που στριβει πιο αμεσα και γρηγορα οπως το Ag-Systems ή το Assegai.

Θεωρητικα το Assegai συμφερει στις περισσοτερες περιπτωσεις , αλλα και παλι εξαρταται απο το speed class που παιζεις.

Απο την αλλη ενα σημαντικοτατο (ισως το σημαντικοτερο) στοιχειο στο online ειναι η ασπιδα / energy που εχεις.Και το Assegai ας πουμε εχει χαλια ενεργειακα αποθεματα.Σε μια πιστα λοιπον που βολευει για πολλα barrel rolls (σου δινουν δωρεαν τουρμπο με ανταλλαγμα λιγη ενεργεια) οπως ειναι η Chengekou Project |(καπως ετσι) , το Assegai γινεται ολιγον τι απαγορευτικο εαν θες να κανεις barrell rolls (μπορεις να κανεις μεχρι και 3 σε καθε γυρο στην συγκεκριμενη πιστα).
    ean thes kane me add oste na do kai tis epiloges pou kaneis ana piste singrinodas tes me tis dikes mou...pou tha paei tha xeskourgiaso...13 xronia pane apo tote...

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by seaman13 View Post
    ean thes kane me add oste na do kai tis epiloges pou kaneis ana piste singrinodas tes me tis dikes mou...pou tha paei tha xeskourgiaso...13 xronia pane apo tote...
    Οκ θα σε κανω add , αλλα εγω τωρα ψιλοπερνω οτι ναναι γιατι θελω να αποκτησω ολα τα skins για τα σκαφη και να παρω το trophy.Και για τα αγαπημενα μου σκαφη τα εχω παρει ηδη ολα!

Παντως οτι και να παρεις μπορεις να κερδισεις εαν γνωριζεις καλα την πιστα και εχεις συνηθισει τον χειρισμο και τα τερτιπια του σκαφους σου.

PSN ID
    seaman13

Οκ θα σε κανω add , αλλα εγω τωρα ψιλοπερνω οτι ναναι γιατι θελω να αποκτησω ολα τα skins για τα σκαφη και να παρω το trophy.Και για τα αγαπημενα μου σκαφη τα εχω παρει ηδη ολα!

Παντως οτι και να παρεις μπορεις να κερδισεις εαν γνωριζεις καλα την πιστα και εχεις συνηθισει τον χειρισμο και τα τερτιπια του σκαφους σου.
    perissotero sto mirage..kleino...

alekos-brahami's Avatar
    PSN ID
    alekos-brahami

Καλησπερα παιδια,εγω προς το παρον AG Systems,νομιζω εχει καλη αναλογια χειρισμου-ωθησης...Οτι πρεπει για rookies σαν εμενα (εχει και το φοβερο γαλανολευκο skin-το πρωτο που ξεκλειδωσα)..Παντως το παιχνιδι μετραει πολυ αν και μολις στα μισα του 4ου πρωταθληματος η δυσκολια ανεβαινει με...γεωμετρικη προοδο...Αναμενω και αλλα online ματσακια..

PSN ID
    seaman13

xerei kaneis tipota sxetiko gia dlc tou paixnidiou?exei graftei kati se kapoio site?

PS4forums Fanatic TopGunZ's Avatar
    PSN ID
    ModusAm

Τι να πω παιδιά...έχω απογοητευτεί...ωραία γραφικά, καλή κίνηση...αλλά σε καμία περίπτωση το gameplay που περίμενα...άκουγα wipeout, ταχύτητα, όπλα και φανταζόμουνα ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ... Αντ' αυτού έχουμε το κλασικό πρόσεχε μην κλάσεις λίγο αριστερόστροφα και χάσεις κανά εκατοστό του δευτερολέπτου. Ποτέ δεν τρελαινόμουνα για τα παιχνίδια με sim προσανατολισμό, αλλά τα ψιλοκατάφερνα. Αυτό δεν παλεύεται. Δεν ξέρω, μπορεί απλά να είμαι άχρηστος, αλλά ποτέ δεν μου άρεσε αυτού του είδους η πρόκληση. ΟΚ έβγαλα το uncharted, έχω σχεδόν όλα τα time challenge στο Bionic commando rearmed, αλλά αυτήν την προσήλωση μην χάσεις κανά παντ ή μην ακουμπήσεις λίγο τον τοίχο την θεωρώ βασανιστήριο, όχι διασκέδαση.

θα ψαχτώ λίγο με το sensitivity, θα δω λίγο και το άλλο χειριστήριο μου μήπως έχει χαλάσει αυτό από τα πολλά χτυπήματα με το uncharted, θα συνεχίσω που και που να το παλεύω, αλλά πραγματικά για ούτε 10 τρόπαια δεν άξιζε για μένα η αγορά.

Disclaimer: για να μην πέσετε να με φάτε, δεν θάβω το παιχνίδι, έχει απίστευτη ποιότητα και παρουσίαση, απλά δεν ταιριάζει στα γούστα μου το gameplay του. Για να καταλάβετε περίμενα κάτι σε φουτουριστικό nfs με όπλα.

Οι υπόλοιποι enjoy, όλο και θα μπω καμιά φορά για κανά online αγώνα...

ΕΔΙΤ: καλά...παίζει τελικά όντως να έχει πρόβλημα το χειριστήριο μου... έχανα 100χλμ/ώρα ταχύτητα επειδή δεν πατούσα τέρμα το Χ!!!
    Last edited by TopGunZ; 01-10-2008 at 01:50.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Τα οπλα εκτος απο το να τα χρησιμοποιεις , μπορεις να τα κανεις και absorb ωστε να ανανεωσεις την ενεργεια σου.Αντι δηλαδη να εκτοξευσεις ενα οπλο , το κανεις absorb!

Καλα βρε δεν το ξερατε αυτο?Το λεει και στα tips οταν κανει loading!Ειναι το πιο σημαντικο πραγμα στο online!Απο εποχη PS2 και μετα υπηρχε σε ολα τα wipeout.
    Val ναι εχεις δικιο. Το ειχα ξεχασει τελειος αυτο και το καταλαβα εχτες. Σημερα ξεσκιστηκα στα barrel rolls και τους εσκισα ολους LoL

Παντος γενικα εχω λιωσει... εως τωρα εχω βγαλει τα 4 πρωτα chapters με χρυσο

Αν ομως εχεις ενα πλασμα , ή καποιο αλλο πολυ δυνατο οπλο σου δινει πολυ ενεργεια πισω.
    Καλα, αν παρεις το πλασμα ειναι και καπως δυσκολο να πετυχεις τον αντιπαλο. Αλλα αν τη "φαει" βγαινει εκτος με τη μια. Σημερα κατα τυχη πετυχα εναν και τον εκανα μπιλιες LoL
    Last edited by WolfRathmA; 01-10-2008 at 01:55.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PSN ID
    seaman13

i epilogi pilot assist protinete na einai apenergopioimeni?isxiei ayto pou diavasa oti xoris aytin kai poio gligora pas alla kai oti mporeis na kaneis eykolotera barrel rolls???
    makari na einai ayti i lisi giati pleon meta to 4 epipedo arxizo kai diskoleyome me aytin tin epilogi...

Quote Originally Posted by seaman13 View Post
    i epilogi pilot assist protinete na einai apenergopioimeni?isxiei ayto pou diavasa oti xoris aytin kai poio gligora pas alla kai oti mporeis na kaneis eykolotera barrel rolls???
    makari na einai ayti i lisi giati pleon meta to 4 epipedo arxizo kai diskoleyome me aytin tin epilogi...
    Σε όλα τα παιχνίδια αν επιλέξεις να έχεις βοήθεια θα θυσιάσεις κάτι άλλο.

PS4forums Fanatic ps4's Avatar
    PSN ID
    OST9

Τελικα εχουν δικιο τα παιδια. Αν εχεις πανω απο 50 φιλους κολλαει. Μπηκα χτες στον αμερικανικο λογαριασμο και επαιξα λιγο.

Το παιχνιδι καλα κανει και σε προειδοποιει για επιληπτικες κρισεις. Χτες ειχα βαλει να παιζει απο πισω chillout μουσικη που ειμαι μεγας φαν και στο παιχνιδι γινοταν χαμος. Σχιζοειδης δισπροσαρμοστικοτητα με τασεις καταστροφης sixaxis.

Πολυ καλο απιστευτα ομαλη κινηση τρομερα χρωματα (πρεπει να αλλαξω τηλεοραση) και ωραιο gameplay.

Χτες πηρα κατι τροπαια με τον αμερικανικο λογαριασμο αλλα οταν πηγα να τα δω δεν υπηρχαν πουθενα. Λες να μεταφερθηκαν στον κυριο λογαριασμο μου; Αν οχι θα τα ξαναπαρω δεν τρεχει τιποτα.

Elite KosmixGR's Avatar
    PSN ID
    KosmixGR
    Name
    Κώστας

Εγω δεν μπορω να παιξω με το account μου. Μολις παταω online ή campain μου κολλαει το πσ3
    Αμα παιζω ομως με αλλα accounts μου δουλευει μια χαρα.
    Mαλλον θα φταιει αυτο που λετε με τους 50 φιλους. Ομως ελεος θα πρεπει να διαγραψω 40 φιλους για να παιξω το παιχνιδι. Αμαν πια sony:witsend::witsend::witsend:

Bookmarks

Bookmarks