Results 1 to 20 of 1816

Thread: Final Fantasy XV

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Το jump δεν με χαλαει, ποιο FF ειχε jump?

Αυτο που με χαλαει ειναι το πως ακουγεται οτι θα ειναι το battle system. Βεβαια απο το "ακουγεται" μεχρι την πραξη υπαρχει τεραστια αποσταση, γιατι ασχημο μου ακουγοταν και το battle system του ΧΙΙΙ απο τις περιγραφες αλλα τελικα το αποτελεσμα ηταν πολυ καλο.

Αυτο που θελω να μαθω ειναι εαν το παιχνιδι δουλευεται ΣΩΣΤΑ. Και οταν λεω σωστα εννοω χωρις να κοιτανε το τι κανει το COD (αημνηστη ατακα του Wada... θα μεινει χαραγμενη για παντα στην μνημη μου), αν το exploration ειναι αυτο το οποιο διατυμπανιζε ο Νομουρα, εαν θα υπαρχει side υλικο και εαν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η SE βλεπει με μια στοιχειωδη σοβαροτητα τον τιτλο.

Διοτι βγαινοντας και λεγοντας οτι η ουσιαστικη δουλεια εγινε τα τελευταια 2 χρονια, ειναι σαν να παραδεχονται -επισης επιτελους- αυτο που ελεγα στα ποστ μου πιο πανω. Οτι απο το 2007 εως το 2012 η SE τον επαιζε και το ειχε εντελως χεσμενο το παιχνιδι.
    Το ότι η ανάπτυξη του τίτλου ξεκίνησε 2011 - 2012 το ξέραμε απλά νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που το λένε επίσημα.

Γενικά αυτά που έλεγε ο Nomura νομίζω ότι πρέπει να τα πετάμε από το παράθυρο από εδώ και στο εξής... Όταν βγαίνει ο Tabata και το πρώτο πράγμα που λέει ότι κράτησε είναι οι χαρακτήρες και το αυτοκίνητο, καταλαβαίνεις ότι πολλά έχουν πάει περίπατο.

I wanted to make sure that characters, like Noctis, that are so important to Nomura, are maintained in the best possible way." Other elements that have appeared in the game, such as the car, also are in Final Fantasy XV

Last edited by Leon_DiZ; 22-09-2014 at 14:28.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Bookmarks

Bookmarks