Page 46 of 91 FirstFirst ... 3642434445464748495056 ... LastLast
Results 901 to 920 of 1816

Thread: Final Fantasy XV

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Εγω παλι θεωρω οτι το FFXV παιζει να ειναι και το magnum opus του Nomura (αν πανε ολα τελεια εννοειται και εχουμε και καλο story κτλ). Θεωρω οτι μπορει ειναι καλυτερο απ' ολα τα FF και οτι θα εχει τεραστιες επιπτωσεις στην σειρα.

Βεβαια το μονο FF που εχω παιξει ειναι το 13 οποτε μπορειτε να πεταξετε την αποψη μου απευθειας στα σκουπιδια

Και ναι, ειμαι οσο hyped παει!

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Βεβαια το μονο FF που εχω παιξει ειναι το 13 οποτε μπορειτε να πεταξετε την αποψη μου απευθειας στα σκουπιδια
    There there ,σε καταλαβαινω, αλλωστε το 13 ειναι το πρωτο σου FF, δεν μπορουμε να σου κρατησουμε κακια, εεε??? Βλεπεις επεσες κατευθειαν στα σκληρα

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by God-Ectis View Post

αλλα τέλος πάντων νομίζω ότι αν κάποιος προσέξει τις προηγούμενες δημιουργίες του nomura ανετα θα πει με μεγαλι πιθανοτητα οτι το game θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ μακράν καλύτερο και από το FF10 τολμάω να πω ( ελπίζω να μην με πάρετε με κακό μάτι xD )
    O Nomura δεν ειχε καποια σχεση με το FFX περα απο character design που κανει γενικα σε ολα τα FF.
    Λεωνιδα λογικο ειναι να πιστευεις οτι το Versus θα ειναι το καλυτερο ever αν το δειγμα σου ειναι το FFXIII, δεν θελει και πολυ προσπαθεια αλλωστε για να ξεπερασει κανεις το συγκεκριμενο
    Δυστυχως οσο ελπιδοφορο κι αν φαινεται το παιχνιδι ειναι ετσι η κατασταση εκει μεσα που δεν μπορεις να αισιοδοξεις και πολυ οποτε αναμονη.

4. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

Απαραδεκτος (29-06-2013)

Senior Member God-Ectis's Avatar
    PSN ID
    God-Ectis
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    O Nomura δεν ειχε καποια σχεση με το FFX περα απο character design που κανει γενικα σε ολα τα FF.
    Λεωνιδα λογικο ειναι να πιστευεις οτι το Versus θα ειναι το καλυτερο ever αν το δειγμα σου ειναι το FFXIII, δεν θελει και πολυ προσπαθεια αλλωστε για να ξεπερασει κανεις το συγκεκριμενο
    Δυστυχως οσο ελπιδοφορο κι αν φαινεται το παιχνιδι ειναι ετσι η κατασταση εκει μεσα που δεν μπορεις να αισιοδοξεις και πολυ οποτε αναμονη.
    Pardon ? χαχααχχααχχαχαχχαχαχαχαα για αλονα με περασες φιλε χααχαχχαχαχααχχαχαχα.

εγώ γενικά το σύγκρινα όχι σαν ένα έργο του nomura και εγώ προσωπικά έχω παίξει όλα τα FF του Playstation εκτος του 8 περιμένω να βγει σε HD έκδοση
    Last edited by God-Ectis; 28-06-2013 at 23:49.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Α sorry!
    [Παντως ξαναδιαβασα το post σου και παλι το ιδιο καταλαβα, οτι συγκαταλεγεις το Χ στις δημιουργιες του Nomura
    Last edited by hakoo; 29-06-2013 at 00:41.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by AgentPrinny007 View Post
    There there ,σε καταλαβαινω, αλλωστε το 13 ειναι το πρωτο σου FF, δεν μπορουμε να σου κρατησουμε κακια, εεε??? Βλεπεις επεσες κατευθειαν στα σκληρα
    Κοιτα δεν το λεω μονο απο το XIII. Και πριν το παιξω το XIII το πιστευα. Γενικα απ'ο,τι εχω καταλαβει τα FF ειναι γνωστα για την ιστορια και τα γραφικα τους. Δεν εχω ακουσει κανεναν να λεει οτι "ποσο γαματο gameplay ειχε το .....". Το gameplay τους για μενα ειναι εντελως παρωχημενο και απιστευτα βαρετο. Το μονο Final Fantasy που εχω ακουμπησει περα απο το 13 ειναι το demo του X-2 και αυτο αφου ειχα παιξει το KH. Μιλαμε για την ξενερα της ζωης μου οταν ειδα οτι επρεπε να "μπεις" στην μαχη και να δινεις εντολες. Το οτι θα βγει ενα που θα συνδιαζει την ιστορια, γραφικα και το gameplay που ηδη γνωριζω απο το KH ειναι win-win για μενα. Συν ΟΟΟΟΛΑ αυτα που ακουμε και διαβαζουμε τοσα χρονια.

Τα παραπανω βεβαια με την προυποθεση να μην μας βγει μαπα το καρπουζι στην εκτελεση.

Τεσπα, προφανως ειναι εντελως biased και ημιτελης ( ; ) η αποψη μου οπως ειπα.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Senior Member God-Ectis's Avatar
    PSN ID
    God-Ectis
    Name
    Γιωργος

ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΙΡΕΜΙΣΕ XD

0_0 το ανέφερα σαν ένα μεμονωμένο game όχι σαν έργο του nomura και καλά επειδή το 10 είναι από τα πιο κορυφαία FF το καλύτερο κατά γνώμη μου.
    Α sorry!
    [Παντως ξαναδιαβασα το post σου και παλι το ιδιο καταλαβα, οτι συγκαταλεγεις το Χ στις δημιουργιες του Nomura

Member Απαραδεκτος's Avatar
    PSN ID
    sakis88
    Name
    Σακης

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Κοιτα δεν το λεω μονο απο το XIII. Και πριν το παιξω το XIII το πιστευα. Γενικα απ'ο,τι εχω καταλαβει τα FF ειναι γνωστα για την ιστορια και τα γραφικα τους. Δεν εχω ακουσει κανεναν να λεει οτι "ποσο γαματο gameplay ειχε το .....". Το gameplay τους για μενα ειναι εντελως παρωχημενο και απιστευτα βαρετο. Το μονο Final Fantasy που εχω ακουμπησει περα απο το 13 ειναι το demo του X-2 και αυτο αφου ειχα παιξει το KH. Μιλαμε για την ξενερα της ζωης μου οταν ειδα οτι επρεπε να "μπεις" στην μαχη και να δινεις εντολες. Το οτι θα βγει ενα που θα συνδιαζει την ιστορια, γραφικα και το gameplay που ηδη γνωριζω απο το KH ειναι win-win για μενα. Συν ΟΟΟΟΛΑ αυτα που ακουμε και διαβαζουμε τοσα χρονια.

Τα παραπανω βεβαια με την προυποθεση να μην μας βγει μαπα το καρπουζι στην εκτελεση.

Τεσπα, προφανως ειναι εντελως biased και ημιτελης ( ; ) η αποψη μου οπως ειπα.
    Λεωνίδα τα παλιά ff ήταν μαγια...Εκτος από τα στοιχεια που ανέφερες είχαν κάτι το μοναδικό.. σε ταξίδευαν με την μουσική τους τα περιβάλλοντα κτλ... όσο και να επηρεάζει η νοσταλγια είμαι σίγουρος ότι άμα τα διέγραφα απο την μνήμη μου και τα ξαναέπαιζα το ίδιο ακριβώς θα έγραφα... ίσως είναι και όλο το feeling επειδή δεν υπήρχε τεχνολογία τότε με static cameras κτλ να βγάζουν ένα τέτοιο αποτέλεσμα... τώρα πλέον είναι μονόδρομος η κινηματογραφικότητα που χαλάει όλο αυτό το παραμυθένιο feeling που είχαν κάποτε... δηλαδή φαντάσου είναι μια διαφορα από βιβλίο σε ταινία...
    αλλιώς ταξιδεύεις με το βιβλίο και αλλιώς με την ταινία...
    Εγώ θα σε συμβούλευα να τα παίξεις πάντως...τουλάχιστον από το 7 μέχρι το 10..

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Ακριβως αυτο.. FFVII FFVIII FFIX FFX ακομα και το FFXII με ταξιδεψαν απιστευτα... το FFXIII και αυτο με ταξιδεψε εν μερει μεν, αλλα πραγματικα το "ΕΓΔΥΣΑΝ" εντελως απο τοσα μα τοσα πολλα στοιχεια που εκαναν τα παλια παιχνιδια μοναδικα...

ειδικα το FFVII δεν θα το ξεχασω ποτε...

Kριμα που η τοτε SQUARE δεν εχει ουδεμμια σχεση με αυτο που εχει καταληξει πλεον να ειναι η SQUAREENIX...

Παντως δεν θεωρω οτι τωρα φταιει η κινηματογραφικοτητα, δεν ειναι αυτο το προβλημα, οσο το γεγονος οτι η SE απλα εχει ξεχασει γιατι αγαπησαμε τα παιχνιδια, και αφαιρεσε σχεδον ολα εκεινα τα στοιχεια που τα εκαναν instant classic... οταν σου λενε οτι αφαιρουμε τις πολεις, ή οτι ακολουθουμε το μοτιβο του COD οταν φτιαχνουμε το FF, ε εκει καταλαβαινεις οτι καποιο περιεργο χορτο εχουν αρχισει να καπνιζουν εκει κατω στα γραφεια τους...
    Last edited by Valkyre; 29-06-2013 at 03:41.

Member Απαραδεκτος's Avatar
    PSN ID
    sakis88
    Name
    Σακης

Το 12 είχε σίγουρα τις στιγμές του... πολλοί καλές τοποθεσίες και όντως σε ταξίδευε αρκετές φορες... στο 12 με χάλασαν πολύ τα inside places επειδή δεν είχε fixed camera πιστεύω πως θυσίασαν με αυτόν το τρόπο τα ωραία κλειστά τοπια που δεν ήταν τίποτα άλλο από 4 τοίχους και επαναλαμβανόμενο μοτίβο..Γενικά όταν οι devs σε βάζουν σε μια static camera προσέχουν αυτό που θα βλέπεις να είναι όμορφο και πετυχαίνει... σε free camera χέστηκαν... επίσης δεν μου άρεσε η υπόθεση στο 12 και τα summons..που πας ρε ff χωρίς love story??(και εννοείτε ότι δεν είμαι twinlight fan) grrr τα SUMMONS jesus... διακοσμητικά εντελώς.. παλιά σκεφτόσουν summon και έλεγες έχω έναν άσο στο μανίκι μου...Στο 12 για να κάνουν limit break έπρεπε να κερδίσεις στο joker και αν τυχόν και γινόταν αυτό πάλι ήταν άχρηστο το limit break γιατί μέχρι να το κανεις μπορούσες να κανεις παπάδες με τα 3 άτομα στο party όλο αυτό το διάστημα χωρίς να μπεις στην διαδικασία να κανεις το summon...
    Το ίδιο ισχύει και για το 13 και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το έχουν διορθώσει ακόμα έλεος...
    Πάντως το 12 val πιστεύω επηρεάστηκε πολύ από τα ΜMΟ που ήταν στην μόδα εκείνο το διάστημα γιατί είχε λίγο ΜMΟ feeling...
    το gambit system μου άρεσε btw... οι τύποι έκαναν μαθήματα AI όχι βλακείες... η SE το μονο που κατάφερε γενικά είναι να πάει ένα σκαλοπάτι πιο πάνω το gameplay αντικειμενικά(εγώ ακόμα προτιμώ το παλιό κλασικό turn based) και ισοπέδωσε όλα τα αλλα...
    όσο για το το 13...δεν θα πω ότι δεν με ταξίδεψε μετρημένες στα δάχτυλα φορες αλλα δεν είναι αυτό το ταξίδι το memorable..

EDIT:Πραγματικά τα παλιά ff οι τύποι τα έβλεπαν στα όνειρα και τα έφτιαχναν... πλέον μαζεύονται σε ένα γραφείο κάνουν ένα chat και πιάνουν δουλειά...
    Last edited by Απαραδεκτος; 29-06-2013 at 04:29.

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ Ακριβως αυτο.. FFVII FFVIII FFIX FFX ακομα και το FFXII με ταξιδεψαν απιστευτα...
    Για μένα το ΙΧ ήταν πάντα το παιχνίδι που δεν του ταίριαζε το όνομα Final Fantasy. Ήταν πολύ καλό και πολύ polished rpg αλλά δεν είχε τίποτα που να δικαιολογούσε το όνομα FF. Δεν είχε την επική δραματική αίσθηση των προηγουμένων, ήταν ένα παραμύθι που ποτέ δεν μπόρεσα να πάρω στα σοβαρά. Το artwork ειδικά το θεωρώ απλά κακό, γεμάτο κακόγουστα chibi μοντέλα. To Bravely Default έχει chibi χαρακτήρες αλλά όπως θα έπρεπε να είναι.

Ακόμα θυμάμαι να διαβάζω στο Gamepro (περιοδικό, ήταν κάτι σαν blog σε χαρτί που το αγόραζες) preview του ΙΧ και να μην μπορώ να πιστέψω πως μετά από τους πιο γαμάτους χαρακτήρες που είδα ποτέ σε παιχνίδι, τον Cloud και τον Squall, ο επόμενος πρωταγωνιστής ήταν ένα ανθρωπόμορφο πλασματάκι με ουρά !

Το να κάνεις ένα απλά και μόνο ένα καλό rpg δεν είναι το παν για να κάνεις ένα Final Fantasy παιχνίδι.

Spoiler!
    Last edited by DigitalDevilSummoner; 29-06-2013 at 13:01.

Name
    Δημήτρης

^^ μαλλον δεν θυμασαι τι σημαινει FF για να λες οτι το ΙΧ δεν ηταν επειδη ειχε ανθρωπομορφα πλασματακια για χαρακτηρες...

μαλλον δεν εχεις παιξει τα FF εποχης νιντεντο, μαλλον δεν εχεις παιξει το FFVII, το FFX ολα ειχαν ανθρωπομορφα πλασματακια χαρακτηρες....

^^ μαλλον δεν θυμασαι τι σημαινει FF για να λες οτι το ΙΧ δεν ηταν επειδη ειχε ανθρωπομορφα πλασματακια για χαρακτηρες...

μαλλον δεν εχεις παιξει τα FF εποχης νιντεντο, μαλλον δεν εχεις παιξει το FFVII, το FFX ολα ειχαν ανθρωπομορφα πλασματακια χαρακτηρες....
    Κάτσε βρε αγόρι τα μπέρδεψες. Άλλο χαρακτήρες γενικά και άλλο πρωταγωνιστής. Και νομίζω πως ήμουν σαφής για το τι δεν ταίριαζε στο IX σαν FF τίτλος, δεν μίλησα μόνο για τον Zidane.

To FF 9 μια χαρα δραματικη/επικη αισθηση ειχε. Δεν εχει να ζηλεψει τιποτα και απο κανενα FF.

Last edited by AgentPrinny007; 29-06-2013 at 12:41.

Ένα Bahamut δεν φέρνει την άνοιξη, όταν ο Amano δεν μπορεί να σώσει το artwork έχουμε πρόβλημα.

Name
    Δημήτρης

^^ το προβλημα ειναι οτι εκφραζεις την προσωπικη σου αποψη λες και αποτελει καμμια παγκοσμια αληθεια...

στην τοιαυτη περιπτωση ομως, η παγκοσμια αληθεια ειναι οτι το FFIX ηταν μια χαρα FF με τα ολα του και κριτικοι και κοινο το αγαπησαν.

οσο για το artwok οτι δεν ηταν καλο, δεν ξερω πως το εχεις αντιληφθει, αλλα και παλι μαλλον κοιταζεις το δεντρο και χανεις το δασος... το FFIX συγκεκριμενα ειχε εξωφρενικα καλο artwork με απιστευτρες λεπτομερειες σε ολες τις περιοχες και πολεις που επισκεπτοσουν σε αντιθεση με το -εσκεμμενα- καταθληπτικο FFVIII. Επισης ειχε με διαφορα τα καλυτερα summons ever και η φωτο που σου παρεθεσαν ποιο πανω δεν εχει ενα bahamut, εχει και ενα Alexander και μια Alexandria οποτε οχι ανοιξη, καλοκαιρι φθινοπωρο και χειμωνα μαζι σου φερνει.

Οπως και να εχει αποτελεις την συντριπτικη μειοψηφια, και μαλλον εχεις θεμα με τις ουρες.
    Last edited by Valkyre; 29-06-2013 at 13:31.

Quote Originally Posted by DigitalDevilSummoner View Post
    Ένα Bahamut δεν φέρνει την άνοιξη, όταν ο Amano δεν μπορεί να σώσει το artwork έχουμε πρόβλημα.
    Δεν νομιζω οτι θα μπορουσε να αποδοθει καλυτερα ο χαρακτηρας της Brahne. To ειπες και εσυ, το παιχνιδι εμοιαζε με παραμυθι, δεν θα ταιριαζε ενα ρεαλιστικο artwork. Εξαιρετικη δουλεια.

το FFIX ηταν μια χαρα FF με τα ολα του και κριτικοι και κοινο το αγαπησαν.
    Θα σε στεναχωρήσω αλλά το παιχνίδι δεν είχε πολύ θερμή αντιμετώπιση τότε.

Quote Originally Posted by AgentPrinny007 View Post
    Δεν νομιζω οτι θα μπορουσε να αποδοθει καλυτερα ο χαρακτηρας της Brahne. To ειπες και εσυ, το παιχνιδι εμοιαζε με παραμυθι, δεν θα ταιριαζε ενα ρεαλιστικο artwork. Εξαιρετικη δουλεια.
    Το ίδιο πράγμα λέμε. Ήταν καλή δουλειά στο πλαίσιο αυτού του παραμυθιού αλλά δεν ταίριαζε ανάμεσα στα VII, VIII & X. Ξεχνάς πως το παιχνίδι είναι ξεκινήσει σαν spin off.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Deja vu.
    Last edited by Leon_DiZ; 29-06-2013 at 14:42.

Name
    Δημήτρης

Δεν βαζεις και κανα λινκ, ετσι λεμε τωρα, να δικαιολογει αυτο που λες? Γιατι ετσι μπορουμε να λεμε οτι θελουμε και να το παρουσιαζουμε σαν γεγονος.

Bookmarks

Bookmarks