δεν το γνωρίζω, αλλά δεν νομίζω να είχαμε blockbuster τίτλους όπως grand theft auto και metal geal σαν cross gen μεταξύ PS2-PS3
(δεν μιλάμε για τα remakes φαντάζομαι)
Καταρχήν τα online services δεν είναι μόνο τα social networks. Και το versus θέλει δε θέλει θα χρησιμοποιήσει services του PS4 όπως το upload gameplay video και κατόπιν share μέσω social networks. Δηλαδή ένα απο τα extra bullets που θα διαφημιστούν στη PS4 έκδοση θα είναι αυτό ακριβώς.Εμμμ... τι λες; Απο που να το πιασω βασικα. Που ειδες οτι θα δωσουν εμφαση στο social networking και θα παραμελησουν τα γραφικα; Ποιος ειπε οτι θα γινει κατι τετοιο συγκεκριμενα στο versus XIII; Ο Nomura σιχαινεται τα social media.
Αχ σας πετάξαν ένα tech demo(ok gameplay) με ένα fly by και σας τρέχουν τα σάλια, εγώ δεν βλέπω κανένα μα κανένα τεχνολογικό leap στο killzone. Τo leap που θέλω εγώ είναι fully destructible environments, rag doll physics με πλήθος ρεαλιστικών injurιes που απεικονίζοντε στα μοντέλα των χαρακτήρων, θέλω άπειρους χαρακτήρες στην οθόνη που ο καθένας να έχει δικό του τρόπο σκέψης και δικά του χαρακτηρηστικά (όχι κλώνοι δηλαδή), με άλλα λόγια θέλω το δυνατότερο πιθανό ρεαλισμό στα παιχνίδια μου και όχι ένα πλαστικό κόσμο τίγκα στο εφφέ που με φορτώνουν σε ένα τρενάκι αλα roller coaster και μου λένε πυροβόλησε ότι βλέπεις. Σε καμία περίπτωση δε λέω να τα πιάσουμε αυτά στο PS4 αλλά εκεί πρέπει να στοχεύουν για εμένα τα next gen consoles για να πω ΝΑΙ έχουμε πάει στο επόμενο level. Εμένα τουλάχιστον το μόνο που μου έμεινε απο την παρουσίαση ήταν online services, cross gen τίτλοι για τα πρώτα χρόνια τουλάχιστον και ένας σωρός απο tech demo του στυλ χρησιμοποιώ 100%(?) επεξεργαστική ισχύ για να κάνω animate τη φάτσα ενος ριτιδιασμένου γέρου σε μαύρο background ..εε λοιπόν εγώ θέλω 100 ρυτιδιασμένους γέρους fully animated με δικό τους ΑΙ o καθένας και σε open world environment για να αναφωνήσω, "αυτό είναι next gen"...για να μη μιλήσω για τα χοροπηδιχτά μπαλάκια.Για τα γραφικα, εμενα μια χαρα wow μου φανηκε το Killzone. Σιγουρα θα βελτιωθουν κατα πολυ, αλλα δεν το περναγες με τιποτα για παιχνιδι τωρινης γενιας.
Anyway πάντως, εδώ θα ήμαστε όταν του χρόνου θα κυκλοφορούν παιχνίδια και στα 2 συστήματα και τα συγκριτικά θα δείχνουν απλά high res textures στο PS4 και ίσως μεγαλύτερο depth of field. Τουλάχιστον για κάνα χρόνο ή μέχρι να βγεί κάνας τίτλος exclusively για PS4. Κατα τη γνώμη μου η αγορά PS4 στο launch θα είναι πολύ άκυρη. Βέβαια όποιος έχει λεφτά για ξόδεμα και όρεξη να αντιμετοπίσει τις "παιδικές ασθένειες" εννοείται πως το αγοράζει day1. Το versus βέβαια μπορεί να μην είναι κάν launch game έτσι όπως πάει.

; Απο που να το πιασω βασικα. Που ειδες οτι θα δωσουν εμφαση στο social networking και θα παραμελησουν τα γραφικα; Ποιος ειπε οτι θα γινει κατι τετοιο συγκεκριμενα στο versus XIII; Ο Nomura σιχαινεται τα social media.

Reply With Quote
Bookmarks