Page 62 of 91 FirstFirst ... 125258596061626364656672 ... LastLast
Results 1,221 to 1,240 of 1816

Thread: Final Fantasy XV

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Οπως το ειπες... japan...

Aλλα δεν θελω να δω τετοιες καγκουριες. Προτειμω το στυλ του FF7.

Επικουρα καργα!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by corsaopc3071r View Post
    Οπως το ειπες... japan...

Aλλα δεν θελω να δω τετοιες καγκουριες. Προτειμω το στυλ του FF7.

Επικουρα καργα!
    Ε ναι ρε τα summon στο ΧΙΙΙ ηταν καραγκιοζιλικι εντελως... αυτο που ειδαμε τωρα ειναι πιο κοντα στην επικιλα που σου εβγαζαν τα παλια καλα και κλασσικα FF. Over the top μεν, αλλα παραμενει επικο δε. Το να βλεπεις transformer αγωνιστικα να κανουν donuts πανω στους εχθρους και να κανουν ζημια... ε ειναι τραγικο απλα!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Δεν με ενοχλησε η overthetopιλα των summons FFXIII οσο το οτι για πρωτη φορα ηταν τοσο αδιαφορα και τοσο ...κανονικα. Ηταν τοσο μικρο το scale που τι τα ειχες τι δεν τα ειχες δεν σου εκανε μεγαλη διαφορα. Δεν ηταν big deal το να μπαινει το summon στη μαχη, κατι που δεν εχει καμια σχεση με τη σειρα.
    Εδω η εφαρμογη ειναι εκπληκτικη, η μουσικη, η ατμοσφαιρα, η κλιμακα, ο σχεδιασμος, ολα φοβερα και επικα.

Elite Aphelian's Avatar
    PSN ID
    Aphelian
    Name
    Γιώργος

Κεραυνος δεν ειναι παντα Ramuh, υπηρχε και ο Quezacotl και ο Ixion!
    Τα summons στο ff13, ειλικρινα δεν τα θυμαμαι καθολου αν και μου αρεσε πολυ.

Το παιχνιδι φαινεται φανταστικο, σίγουρα my most anticipated for PS4. Παμε για save 150 ώρες μου φαινεται

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Aphelian View Post
    Κεραυνος δεν ειναι παντα Ramuh, υπηρχε και ο Quezacotl και ο Ixion!
    Τα summons στο ff13, ειλικρινα δεν τα θυμαμαι καθολου αν και μου αρεσε πολυ.

Το παιχνιδι φαινεται φανταστικο, σίγουρα my most anticipated for PS4. Παμε για save 150 ώρες μου φαινεται
    O Ramuh ηταν εξαρχης στο FF το βασικο summon για κεραυνους. Ειναι οπως ειναι ο Ifrit για την φωτια , η Shiva για παγο κλπ ανηκει δηλαδη στην original και βασικη παρεα των elemental summons. Αυτο δεν αποκλειει αλλα summon να εμφανιζονται ως guest stars για καποιο element. Ixion και Quezacotl δεν εμφανιστηκαν παρα μοναχα μια φορα σε Final Fantasy αν δεν κανω λαθος. Ο Ramuh ειναι κλασσικη παραδοση.

Ο δε Odin εχει περισσοτερο σχεση με σπαθια και σαμουραι φαση παρα κεραυνους.

6. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

muku (17-03-2015),spartan (17-03-2015)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Για μενα νομιζω τα ποιο επικα τα ειχε το 8, μολις ειδα για πρωτη φορα τον Leviathan ειχα μεινει μαλακας.

αλλα βεβαια εκει που πραγματικα το τερματισαν ηταν με την Eden.

Elite Aphelian's Avatar
    PSN ID
    Aphelian
    Name
    Γιώργος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    O Ramuh ηταν εξαρχης στο FF το βασικο summon για κεραυνους. Ειναι οπως ειναι ο Ifrit για την φωτια , η Shiva για παγο κλπ ανηκει δηλαδη στην original και βασικη παρεα των elemental summons. Αυτο δεν αποκλειει αλλα summon να εμφανιζονται ως guest stars για καποιο element. Ixion και Quezacotl δεν εμφανιστηκαν παρα μοναχα μια φορα σε Final Fantasy αν δεν κανω λαθος. Ο Ramuh ειναι κλασσικη παραδοση.

Ο δε Odin εχει περισσοτερο σχεση με σπαθια και σαμουραι φαση παρα κεραυνους.
    Τονισα με bold το παντα, δεν χρειαζεται να το εξηγησω περαιτέρω νομίζω.

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Για μενα νομιζω τα ποιο επικα τα ειχε το 8, μολις ειδα για πρωτη φορα τον Leviathan ειχα μεινει μαλακας.

αλλα βεβαια εκει που πραγματικα το τερματισαν ηταν με την Eden.

Εγω νομιζω μεγαλυτερη πλακα ειχα παθει με τον Odin στο FF8, ειδικα οταν εγινε replaced απο τον Gilgamesh.

Παντα μου αρεσε το Randomness στα fights που εμπαινες και ξαφνικα εσκαγε Odin και τα solαρε!
    Eden δεν μου αρεσε καθολου, θυμαμαι ειχα φαει ξενερα full περίμενα κατι σε Knights παλι και δεν μου ειχε κανει καλη εντυπωση!

- - - Updated - - -

Εξαλλου παντα τα δυο καλυτερα Summons ειναι ο Tonberry και ο Cactuar.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Aν παρατηρησετε το video ο Ixion ειναι το σκηπτρο του Ramuh.

Quote Originally Posted by spartan View Post
    Φανταστειτε ποσο επικα θα φαινονται ακομα παρομοια summon, οπως ειναι οι bahamut και odin οταν με το καλο βγει το παιχνιδι.
    Aν εχω καταλαβει καλα το story και το lore του XV η καθε περιοχη/φατρια εχει και ενα summon οποτε λογικα καποια summons θα εχει ο noctis και καποια θα εχουν οι αντιπαλοι/εκπροσωποι αλλων realms.
    Last edited by hakoo; 17-03-2015 at 12:50.

10. The Following 3 Users Say Thank You to hakoo For This Useful Post:

Aphelian (17-03-2015),spartan (17-03-2015)

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Νομιζω οτι τον Odin ειδαμε, αλλα οπως και να εχει, αυτο ηταν που χρειαζομουν για να γινω λιγακι hyped για το παιχνιδι πλεον και εγω. Επιτελους ξανα, επικα summons.
    Αυτος ειναι ο odin που αναφερομουν στο προηγουμενο μου ποστ slay

Edit.Με προλαβε ο Valkyre

Name
    Δημήτρης

Εντυπωσιακο ability

13. The Following 4 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Aphelian (18-03-2015),hakoo (18-03-2015),muku (18-03-2015),PDS (18-03-2015)

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Δεν ξέρω πως θα είναι να παίζεις, δηλαδή αν θα είναι manual και κάτα πόσο θα ελέγχεις τον χαρακτήρα όταν κάνει αυτά τα abilities αλλά αυτό που βλέπω είναι μακράν ό,τι εντυπωσιακότερο έχω δει σε παιχνίδι μέχρι στιγμής. Ο συνδυασμός γραφικών, εφέ, animation και χορογραφίας. Δεν έχω δει βέβαια πολύ Infamous που ίσως να κάνει παρόμοια πράγματα για να συγκρίνω.

Name
    Δημήτρης

Ρε συ συμφωνοι σε ολα τα αλλα, αλλα εαν κατι ειναι απογοητευτικο στο ντεμο ειναι τα γραφικα... ναι ειναι ακομα νωρις και απεχει πολυ απο την κυκλοφορια , αλλα αυτο το οποιο βλεπουμε εμενα μου κανει πολυ μετριο. Πρωτα απο ολα ειναι τοσο μα τοσο τιγκα στα jaggies που το blur effect κυριολεκτικα κατακλιζει την οθονη. 10 μετρα μπροστα απο τους χαρακτηρες ειναι ολα θολα, προσπαθωντας να σβησουν τα σκαλοπατια. Μετα η αναλυση και η ποιοτητα της εικονας ειναι απογοητευτικη ακομα και αν ειναι 900ρ. Λενε φυσικα οτι θα το πανε στα 1080ρ στην τελικη εκδοση.

Τελος το ντεμο εχει ψιλοτραγικο framerate απο οτι λενε στο GAF και το ποπ ιν δινει και παιρνει.

Φυσικα και επειδη ειναι Αλφα καταλαβαινουμε ολοι οτι το τελικο προιον θα βελτιωθει σιγουρα. Αλλα αυτο που βλεπουμε τωρα εμενα μου μοιαζει ψιλοαπογοητευτικο οπτικα οσον αφορα στα περιβαλλοντα textures κλπ.

Σε ολα τα αλλα παντως φαινεται αρκετα promising και αυτο λογικα ειναι το πιο ευχαριστο και σημαντικο απο ολα.

16. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

hakoo (18-03-2015)

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Θα το ξαναδώ full screen σπίτι γιατί στο γραφείο πάει πολύ να το παίξω full screen. Αλλά δεν μίλησα τόσο για το clarity της εικόνας παρά για το συνδυασμό όλου αυτού που βλέπουμε στο σύστημα μάχης του παιχνιδιού. Μου φαίνεται πολύ εντυπωσιακό. Σίγουρα θα το βελτιώσουν αλλά να δούμε σε τι βαθμό. Τεχνικά πάντως θα προτιμούσα να παραμείνει 900p, να βελτιώσουν εμφανή προβλήματα και να μην κόψουν από την ποιότητα των γραφικών

18. The Following User Says Thank You to muku For This Useful Post:

hakoo (18-03-2015)

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by muku View Post
    Θα το ξαναδώ full screen σπίτι γιατί στο γραφείο πάει πολύ να το παίξω full screen. Αλλά δεν μίλησα τόσο για το clarity της εικόνας παρά για το συνδυασμό όλου αυτού που βλέπουμε στο σύστημα μάχης του παιχνιδιού. Μου φαίνεται πολύ εντυπωσιακό. Σίγουρα θα το βελτιώσουν αλλά να δούμε σε τι βαθμό. Τεχνικά πάντως θα προτιμούσα να παραμείνει 900p, να βελτιώσουν εμφανή προβλήματα και να μην κόψουν από την ποιότητα των γραφικών
    To engine ειναι ακομα σε πρωιμη εκδοση (1.5 αντι για 2.0 που ειναι λενε η εκδοση που θα γινει release). Σιγουρα φαινεται εντυπωσιακο σαν χορογραφια και τα summons ειναι επικα απο οτι φαινεται. Παραπονα στο GAF εχουν να κανουν με την καμερα κυριως.

Γενικα ειναι καλο που βγηκε το ντεμο καθως το feedback του κοσμου θα βοηθησει στην βελτιωση του παιχνιδιου.

Αυτο στο οποιο στοχευουν οπτικα ειναι το παρακατω (δεν ειναι ιδια ακριβως τοποθεσια αλλα ειναι εμφανες που υστερει η τωρινη εκδοση) :

Ντεμο:

1080 30fps target (που ειχαν δειξει και πει οτι στοχευουν σε αυτο το τελικο αποτελεσμα)

20. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

hakoo (18-03-2015),muku (18-03-2015)

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Μακάρι να τα καταφέρουν. Μπορείς να πεις ότι είναι μέρα με τη νύχτα. Η δεύτερη εικόνα είναι πεντακάθαρη. Στο ντέμο φαίνεται ότι ρίχνουν πολύ το LOD στα μακρινά αντικείμενα και θολώνουν επίτηδες την εικόνα για να μην φαίνεται κακάσχημο οπτικά. Λογικά θα φάει αρκετό optimization μέχρι να βγει οπότε θα δούμε κάποια βελτίωση.

Σχετικά με την κάμερα τι λένε? Μάλλον θα χάνεσαι λίγο όταν ο χαρακτήρας εξαφανίζεται από την μια άκρη στην άλλη στις μάχες. Γι αυτό είπα δεν ξέρω πως θα παίζει το παιχνίδι. Γιατί όντως φαίνεται πάρα πολύ εντυπωσιακό όμως η υλοποίηση θα πρέπει να είναι αρκετά πολύπλοκη για τον χρήστη ή να μην του δίνει και τόση ελευθερία και να περιορίζεται σε ένα button mashing.

22. The Following User Says Thank You to muku For This Useful Post:

hakoo (18-03-2015)

Name
    Δημήτρης

Μακάρι να τα καταφέρουν. Μπορείς να πεις ότι είναι μέρα με τη νύχτα. Η δεύτερη εικόνα είναι πεντακάθαρη. Στο ντέμο φαίνεται ότι ρίχνουν πολύ το LOD στα μακρινά αντικείμενα και θολώνουν επίτηδες την εικόνα για να μην φαίνεται κακάσχημο οπτικά. Λογικά θα φάει αρκετό optimization μέχρι να βγει οπότε θα δούμε κάποια βελτίωση.

Σχετικά με την κάμερα τι λένε? Μάλλον θα χάνεσαι λίγο όταν ο χαρακτήρας εξαφανίζεται από την μια άκρη στην άλλη στις μάχες. Γι αυτό είπα δεν ξέρω πως θα παίζει το παιχνίδι. Γιατί όντως φαίνεται πάρα πολύ εντυπωσιακό όμως η υλοποίηση θα πρέπει να είναι αρκετά πολύπλοκη για τον χρήστη ή να μην του δίνει και τόση ελευθερία και να περιορίζεται σε ένα button mashing.
    Η καμερα δεν βοηθαει στο targeting και γενικα ο τροπος που ακολουθει την δραση ειναι ενα κλικ πισω απο την ιδια την δραση. Οποτε καταλαβαινεις, ειναι σαν να μενει πισω η καμερα. Τιποτα που δεν μπορει να διορθωθει ομως. Γενικα καλα σχολια γραφονται για το gameplay αν και ειναι κουτσουρεμενο μιας και του λειπουν πολλα στοιχεια. Επισης οπως λεγαμε και εμεις ο χαρτης ναι μεν εχει πραγματα να κανεις αλλα ειναι αρκετα ερημικος και δειχνει λιγο στειρος, αδειος απο "ζωη".

Το καλυτερο ειναι οτι το feedback θα κανει πολυ καλο στο παιχνιδι.

24. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

hakoo (18-03-2015)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Παιδια συμφωνω σε ολα οσα λετε και κυριως με το οτι το demo θα βοηθησει να γινει το προιον καλυτερο με ολο το feedback.
    Για τα γραφικα, σιγουρα φαινεται οτι τεχνικα εχει καποια θεματα αλλα πρεπει λιγο να εχουμε τις προσδοκιες μας in check. Προσωπικα δεν περιμενω να δω ενα παιχνιδι με τοσο ομορφα assets, φωτισμους, particles σε εναν τεραστιο κοσμο να τρεχει τελεια και στα 1080p. Ας ειμαστε λιγο ρεαλιστες, και συμφωνω με τον Muku οτι τι αν ειναι να χασει απο την ποιοτητα των assets ας μην παει ποτε στα 1080p, ας μεινει πιο χαμηλα η αναλυση. Περα απο τα πολυγωνα και τα pixels, σε κινηση θεωρω οτι το παιχνιδι ανεβαινει πολλα σκαλια παραπανω λογω του εκπληκτικου animation που μπορει να ειναι καπως υπερβολικο καποιες φορες, ομως δεν ειναι αυτο το ρομποτικο πραγμα που εχουμε συνηθισει απο τα open world παιχνιδια. Η μαχη δειχνει ηδη πολυ ενδιαφερουσα και με βασικα κομματια του gameplay να λειπουν, οπως η μαγεια για παραδειγμα.

Δεν έχω δει βέβαια πολύ Infamous που ίσως να κάνει παρόμοια πράγματα για να συγκρίνω.
    Σε αυτο που μοιαζουν πολυ τα 2 παιχνιδια ειναι η χρηση των particle effects, πολλοι λενε οτι ειναι η υπερβολικη και αχρειαστη, εγω παλι διαφωνω εντελως. Gotta love dem particles.
    Last edited by hakoo; 18-03-2015 at 16:26.

26. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

muku (18-03-2015)

Name
    Δημήτρης

^^ Το ειπαμε οτι εφοσον ειναι alpha τα expectations ειναι φυσικα περιορισμενα και με πολλες πισινες. Εννοειται αυτο.

Απλα διαφωνω στο οτι τα assets ειναι κατι ανηκουστο οπως το περιγραφεις. Προσωπικα εχω αρκετα open world παιχνιδια κατα νου που εχουν ιδια και καλυτερα assets απο το εν λογω ντεμο. Στην τελικη βρε παιδια ποια assests λεμε? Χορταρια βραχια και δεντρα ειναι το 90% του παιχνιδιου και μαλιστα σε περιορισμενο βαθμο ολα. Δεν ειναι κανα τρελα πολυπλοκο περιβαλλον. Τουλαχιστον αυτο που εχω δει. Στο μεγαλυτερο μερος του το περιβαλλον ειναι αδειο. Θυμιζει αρκετα ωρες ωρες την Pulse του ΧΙΙΙ.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by Valkyre View Post

Απλα διαφωνω στο οτι τα assets ειναι κατι ανηκουστο οπως το περιγραφεις. Προσωπικα εχω αρκετα open world παιχνιδια κατα νου που εχουν ιδια και καλυτερα assets απο το εν λογω ντεμο. Στην τελικη βρε παιδια ποια assests λεμε? Χορταρια βραχια και δεντρα ειναι το 90% του παιχνιδιου και μαλιστα σε περιορισμενο βαθμο ολα. Δεν ειναι κανα τρελα πολυπλοκο περιβαλλον. Τουλαχιστον αυτο που εχω δει. Στο μεγαλυτερο μερος του το περιβαλλον ειναι αδειο. Θυμιζει αρκετα ωρες ωρες την Pulse του ΧΙΙΙ.

Ομορφα ειπα ρε συ, δεν ειπα πουθενα οτι ειναι ανηκουστα.

29. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

Valkyre (19-03-2015)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Βγηκε και η αναλυση του DF.

Εχει και παρα πολλα θετικα, βαζω τα προβληματα για να δουμε που χωλαινει προς το παρον

However, prior to the launch of the demo, the director of the game cautioned that the build was still in its early stages and does not represent the final level of performance or visual quality planned for the final release. Of course, unlike most demos released in this day and age, Final Fantasy 15 really does have a significant amount of time left in development, making Episode Duscae more of a sneak peak than a typical demo. Keeping that in mind, and always eager to get our hands on a brand new engine, we jumped in to see if the director's warning holds weight.

As expected, it's immediately apparent that we're looking at a sub-1080p presentation here. We peg the PlayStation 4 version at 1600x900 while the Xbox One version turns in an even lower 1408x792. Both versions show plenty of aliasing in select conditions but, on the whole, the game's more natural environments appear surprisingly clean with a strong depth of field effect helping to keep shimmering at bay. Edge-smoothing is rather inconsistent, however, with certain elements lacking any sort of anti-aliasing coverage at all. There's no doubt that the game will benefit greatly from a bump up to full 1080p.
    More detrimental to image quality, however, is the rather poor texture filtering used throughout. We came across a number of textures, such as the floors surrounding the garage and Chocobo Ranch, that are completely ruined by poor trilinear texture filtering. These same textures are generally of excellent quality when viewed head-on but the poor filtering reduces them to a blurry, soupy mess. Curiously, certain surfaces, such as road pavement, actually do employ some degree of anisotropic filtering and look relatively sharp at normal gameplay angles, so there is hope for the full game. Of course, it's clear that they didn't have cycles to spare at this point in time so eliminating AF may very well have been a choice they had to make.

The real question is whether or not the development team will be able to get a handle on the game's performance problems by release. With so much time until then we're certainly hopeful that they can reach the 1080p30 target, but based on this showing in this demo, we still have concerns. On PlayStation 4 it certainly seems achievable, but the Xbox One version runs at a low enough resolution and frame-rate that the optimisation effort is frankly immense. We have no doubt that the final game will look and run better on both platforms, but can they really ramp it up to a full 1080p 30fps when the current level of performance is so lacklustre? We're cautiously optimistic.
    http://www.eurogamer.net/articles/di...-tech-analysis

Ιn a nutshell, 30fps (με dips στις μαχες) @ 900p αυτη τη στιγμη στο ps4, 25-30fps με πολλα περισσοτερα dips @ 792p στο Xbone, με μπολικο aliasing και 2 εκδοσεις οπως ειναι προφανες ακομα και στα videos. Πιο αργη η εκδοση του one, με χειροτερη ποιοτητα εικονας και minor tearing.
    Απο τη στιγμη που μας ενδιαφερει κυριως η ps4 εκδοση, με αρκετο χρονο ακομα μπροστα τους και με την μηχανη unoptimized μπορει και να τα καταφερουν να λυσουν τα περισσοτερα θεματα, θα δειξει.
    Last edited by hakoo; 21-03-2015 at 13:10.

Bookmarks

Bookmarks