Πρεπει να εχει θεματα με το storytelling γενικα το παιχνιδι.
Πρεπει να εχει θεματα με το storytelling γενικα το παιχνιδι.
Βασικα δεν ξερω, ισως δεν εκφραστηκα καλα. Ο περισσοτερος κοσμος δειχνει να το ευχαριστιεται. Απλα αυτο που λενε ειναι οτι το rewriting που εγινε απο τοτε που το παιχνιδι ηταν Versus XIII, στην τωρινη του μορφη, ειναι εμφανες. Τωρα ποσο ενοχλητικο ειναι αυτο δεν ξερω. Κραταω μικρο καλαθι. Στα αλλα ομως φαινεται οτι το παιχνιδι και η σειρα γενικα, πανε προς την σωστη κατευθυνση.
Οπως θα εχεις καταλαβει και απο τα αλλα που ειχαμε πει θελω πολυ να με "πεισει" να το αγορασω. Δυστυχως ειμαι πολυ καχυποπτος και επιφυλακτικος ενω τα FF καποτε ηταν πολυ ψηλα στα αγαπημενα μου παιχνιδια. Βλεπω τα βιντεο , ναι φαινεται ομορφο , οι χαρακτηρες τουλαχιστον για αρχη δεν ειναι αντιπαθητικοι αλλα παλι κατι με χαλαει , ισως ο κοσμος, δεν δειχνει τοσο παραμυθενιος αλλα πιο "συγχρονος" .
Θα περιμενω εντυπωσεις απο οσους το παρετε day 1 και θα παω για αγορα τα χριστουγεννα .
Ποσο σου βγηκε το μαλλι για την steelbook?
spartan (27-11-2016)
Και απο που την πήρες;
Παιδιά μην με παρεξηγησετε αλλά επειδή δεν έχει τύχει ποτέ να παιξω το συγκεκριμένο παιχνίδι λόγο του τρόπου μάχης που είχε στα πιο παλιά δεν με τραβουσε. Όμως τώρα βλέπω οτι πάει προς action 3ου προσώπου και γενικά φαίνεται πολύ όμορφο. Πιστεύετε ότι θα μπορέσω να το παιξω γενικά σαν game η θα χαθώ εντελώς. Γνωρίζει επίσης κάνεις αν παίζει μετάφραση στους υπότιτλους στα Ελληνικά?
Edit : Επισης Το Final Fantasy VR αφορά mode του συγκεκριμένου παιχνιδιου?
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Last edited by cocous; 26-11-2016 at 18:24.
cocous (26-11-2016)
cocous (26-11-2016)
Στην ουσία μιλάμε για το ίδιο patch με κάποιες μικρές αλλαγές, δεν είναι τπτ σπουδαίο.
http://www.siliconera.com/2016/11/23...-crown-update/
Θα το αγορασω σιγουρα μεχρι τα χριστουγεννα. Περιμενα χρονια γι'αυτο, ελπιζω μη με απογοητευσει. Αν και τα πολλα dlcs το καναν λιγο.
Bookmarks