φανταστικές εικόνες,αν συνδυαστεί με εθιστικό gameplay το παιχνίδι θα γράψει ιστορία
++Μπραβο για τις εικονες φιλε PDS13 , σε ευχαριστουμε!Δειχνουν ολα και πιο καλα τα πραγματα.Βεβαια να εχουμε στο νου μας οτι αυτες οι εικονες ειναι λιγακι επεξεργασμενες.
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
και το Haze στις εικόνες και τα video καλά φαινόταν ε![]()
Nαι αλλα στα βιντεο φαινοταν χαλια.Ενω το Killzone 2 εχουμε HD βιντεο απο ατομα που το επαιζαν απευθειας απο το PS3.Το Haze ηταν ψιλομετρια-καμμια σχεση με ΚΖ2- οταν εβλεπες τα διαφορα βιντεο που κυκλοφορησαν πριν βγει το παιχνιδι και γι αυτο αλλωστε πολλοι δεν ειχαν εντυπωσιαστει.![]()
Παιχνιδαραα!! Αντε αλλο λιιιιγο εμεινε και μετα λιωσιμο![]()
στα αρνητικά λέει:γκρίζο, γκρίζο, γκρίζο.Συνηθίσαμε με το resistance και πάθαμε ανοσία!!πλάκα πλάκα ελπίζω να μην είναι έτσι όλο το παιχνίδι,ας υπάρχει και λίγο χρώμα!!
πραγματικα και εγω εχω ξενερωσει με το γκριζο χρωμα στους πολεμους.
Χαθηκε ο κοσμος βρε παιδακι μου να γινεται πολεμος σε ενα λιβαδι με πεταλουδιτσες και ουρανια τοξα , και ζωακια να χοροπηδανε απο εδω και απο εκει?
Τελικα τα παιχνιδια νεας γενιας ειναι τελειως μονοτονα...
ρε αφήστε το grey. Eκεί που λέει ότι είναι unimaginative δεν σας κάνει καθόλου εντύπωση; Εμένα όχι πάντως γιατί απο την αρχή έλεγα ότι δεν θα είναι κάτι ιδιαίτερο πέρα απο τα γραφικά του που και αυτά μένει να τα δούμε πως θα είναι στην τελική έκδοση.
Pictorino , εχουμε δει μολις 2 διαφορετικα επιπεδα.Και εχουμε ολοι βγαλει το συμπερασμα οτι το παιχνιδι ειναι γκρι παει και τελειωσε.Ε δεν ειναι ετσι νομιζω.Εχουν ηδη πει οι κατασκευαστες οτι υπαρχει μεγαλη ποικιλια επιπεδων και περιβαλλοντων.
Τωρα γιατι μια βιομηχανικη περιοχη σε περιοδο πολεμου εχει γκριζη χρωματικη παλεττα , νομιζω ειναι πασιφανες το γιατι.
apla thimithite to prwto killzone...mi viazeste...perimente...to game einai polu kalo mexri edw...
Bookmarks