Page 95 of 98 FirstFirst ... 45859192939495969798 LastLast
Results 1,881 to 1,900 of 1949

Thread: Killzone 2

Advanced Member STI_GR's Avatar
    PSN ID
    STI_GR

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    average gamer , πιστευω πιο πολυ θα θελησει να ασχοληθει με το ΚΖ2 παρα με το COD4.

ετσι ετσι καλα τα λες, γιατι το COD4 ειναι ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΙΚΟ
    R.I.P. MARCO #58

Η ΔΙΟΠΤΡΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ....

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by STI_GR View Post
    ρε παλικαρια χαλαρωστε λιγο λες και ειστε μετοχοι της Guerilla και θα πεσουν οι μετοχες σας!
    το θεμα ειναι αυτο που παιζεις να το γουσταρεις, οχι επειδη παιρνει κριτικες και βαθμολογειται απο διαφορους να συμφωνουμε σε ολα! ημαρτον ! ο καθενας εχει την κριση του
    οποιος θελει να κοιταζει τα βουνα και λαγκαδια δικαιωμα του και καλα κανει. αλλα οταν εχει ενα ελατωμμα που σε κανει να το κρινεις (ή κατακρινεις) κι'αυτο δικαιωμα ειναι
    και επειδη βλεπω πως το θεμα γυρναει σε killzone2 vs cod οταν θα παιζετε το killzone2 1 χρονο μετα, ελατε να μου πειτε,οχι πιο ειναι καλυτερο αλλα πιο ευχαριστηθηκατε περισσοτερο
    παντα φιλικα και χαμηλα τους τονους Στελιος
    Eλπιζω να μην με περνει και εμενα η μπαλα οσον αφορα τις μετοχες κλπ.
    Αλλωστε ημουν σαφεστατως οτι ειναι πρωτα απο ολα και πανω απο ολα θεμα γουστου.
    Νομιζω ειναι στην πρωτη προταση του ποστ μου.

Επισης η boldαρισμενη προταση σου ειναι και παλι υποκειμενικη.Εαν εγω -για παραδειγμα- ευχαριστιομουν τοσο πολυ το COD4 στο online δεν θα το παραταγα στο level 50 κατι που ειμαι , αλλα θα συνεχιζα μεχρι και σημερα.Για εσενα φυσικα μπορει να ειναι το αγιο δισκοποτηρο του gaming και ειναι απολυτως φυσικο και δεκτο.

Απλα λεω οτι και 10 χρονια να περασουν καποιος μπορει να λεει οτι προτιμαει και ευχαριστηθηκε περισσοτερο το ενα απο το αλλο.

Eπισης την συκριση KZ2 vs COD4 την εχουν ξεκινησει οι CODακηδες , ακνεις αλλος.

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

μετα το ντεμο οι εντυπωσεις μου ειναι καλες, φοβερα γραφικα καλη κινηση ΑΛΛΑ τα σκοπευτικα του, για το ολο μεγεθος και τον ντορο που εγινε γιαυτο το παιχνιδι, δεν ειναι τοσο καλα με αποτελεσμα να μην ευχαριστιεμαι το παιχνιδι!
    οποτε δεν υπαρχει κανενας λογος μονο και μονο για τα καλα γραφικα να το παρω, αφου στο τελος αυτο που σου μενει ειναι το καλο gameplay και οχι τα ωραια βουνα και τα πρασινα αλογα
    απο μενα το παιχνιδι ειναι ακυρο(καλα λεγαν οι παλιοι οπου ακους πολλα κερασια.........)
    Άσε και μας που το χουμε δει λίγο το παραπάνω το gameplay να έχουμε διαφορετική άποψη... Από ένα demo 10 λεπτών έκρινες εσύ.... Μπράβο!!
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

Name
    Δημήτρης

ετσι ετσι καλα τα λες, γιατι το COD4 ειναι ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΙΚΟ
    Δηλαδη οι υπολοιποι που θα προτιμαμε το ΚΖ2 (αν το προτιμαμε τελικα) δεν ειμαστε ΑΝΤΡΕΣ?

BTW εχεις δοκιμασει το multi και των 2 παιχνιδιων?

Advanced Member STI_GR's Avatar
    PSN ID
    STI_GR

οχι μη φοβασαι δεν σε παιρνει καμια μπαλα, αλλωστε γιαυτο ειμαστε ανθρωποι γιατι συζηταμε
    αν ημασταν......σκυλια θα σε δαγκωνα το ποδαρι
    R.I.P. MARCO #58

Η ΔΙΟΠΤΡΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ....

Elite gepe13's Avatar
    PSN ID
    apoksenosi

Εχεις δικιο για το quote.

να πω , πως δεν τιθεται θεμα δικιου αδικου.Τιθεται θεμα γουστου.Αυτοι που λατρευουν τα γρηγορα FPS που βασιζονται κυριως στην ταχυτητα και τα γρηγορα αντανακλαστικα εννοειται πως δεν θα ξετρελαθουν με το ΚΖ2.Διοτι το ΚΖ2 δεν ειναι τετοιο FPS.Δεν βασιζεται τοσο στα αντανακλαστικα , οσο στην μεθοδικοτητα , στην τακτικη και την χρησιμοποιηση των ικανοτητων σου ως class.

Πολλοι αυτα τα βαριουνται και ειναι λογικο.

Και οχι PDS σιγουρα δεν θα ξεπερασει σε κινηση το online του COD4 , αυτο εννοειται συμφωνω.Αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι ο average gamer , πιστευω πιο πολυ θα θελησει να ασχοληθει με το ΚΖ2 παρα με το COD4.

Απλα οπως ειπα , οπως υπαρχει το Gran Turismo και το Burnout Paradise , ετσι υπαρχει και το Killzone 2 και το COD4.

Καποιοι που παραπονιουνται τωρα με το ΚΖ2 , ειναι σαν να βγω εγω και να πω οτι κακως η Polyphony Digital εχει simulation χειρισμο στα αυτοκινητα και οτι θα επρεπε να εχει τον χειρισμο του Burnout Paradise.

E αυτο για εμενα ειναι ενα εκκωφαντικο λαθος.To καθε παιχνιδι εχει τον χαρακτηρα του και το στυλ του.Καποιοι αγαπανε το COD και ερχεται το 6ο για να τους λυτρωσει!
    Καποιοι αλλοι μπορουν να ταυτιστουν με ενα FPS που τα κανει λιγο διαφορετικα , οπως ειναι το ΚΖ2.

Το θεμα ειναι οτι ολοι μενουν ευχαριστημενοι.
    δημητρη μαλλον δεν εχεις ασχοληθει πολυ με το cod 4(το 5 δεν υπαρχει ) τα ειπαμε και στο psn hardcore search and destroy (counter strike για τους παλιους ) = απολαυση τακτικης
    συμφωνω οτι ειναι 2 διαφορετικα παιχνιδια στον τροπο που προσεγγιζουν το ειδος και αλλα προσφερει το ενα και αλλα το αλλο (εγω προσδοκω οτι θα περασω καλυτερα με το killzone 2)

αλλα αν θελεις να πουμε για ρεαλισμο το killzone υστερει
    1 δεν εχει ερπην
    2 δεν πυροβολεις οταν πηδας (μη μου πειτε οτι δεν μπορεις να πυροβολησεις οταν πηδας στην πραγματικοτητα ,να μην εχεις καλη στοχευση οταν πηδας το καταλαβαινω )

και ναι ακομα και με 20-30 κιλα εξαρτηση μπορεις να γυρισεις 360 μοιρες πολυ γρηγορα και το κεφαλι σου ακομα πιο γρηγορα

και κατι αλλο το killzone θα εχει deticated servers που σημαινει τερμα οι παπαριες του cod με το p2p συστημα αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι η υπαρξη respawn στο search and destroy σε ranked server ελπιζω με μελλοντικο update να υπαρξει search and destroy χωρις respawn γιατι πολλοι δεν γουσταρουν το respawn
    Last edited by gepe13; 09-02-2009 at 15:01.

Στων FPS την ποδια σφαζονται παλικαρια:fryingpan:Μακαρι και εμεις οι rpgαδες να ειχαμε τετοιο
    αριθμο, ποικιλια και διαφορετικοτητα στην προσεγγιση καθε παιχνιδιου

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by gepe13 View Post
    2 δεν πυροβολεις οταν πηδας (μη μου πειτε οτι δεν μπορεις να πυροβολησεις οταν πηδας στην πραγματικοτητα ,να μην εχεις καλη στοχευση οταν πηδας το καταλαβαινω )
    exis pirovolisi me karabina i g3 otan pidas?! lol petiximeno

pedia, afiste ta akira. to teliosa sxedon to game. to pexnidi dini megali emfasi sto realismo opos borite na dite sto review, online ke offline. ta ala shooter brosta tu ine arcade. ine san na pezis doom brosta ty. trexo ke varao. den nomizo oti to arcade gameplay se kani "antra"
    Last edited by georgios; 09-02-2009 at 15:02.
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Elite gepe13's Avatar
    PSN ID
    apoksenosi

Quote Originally Posted by georgios View Post
    exis pirovolisi me karabina i g3 otan pidas?! lol petiximeno

pedia, afiste ta akira. to teliosa sxedon to game. to pexnidi dini megali emfasi sto realismo opos borite na dite sto review, online ke offline. ta ala shooter brosta tu ine arcade. ine san na pezis doom brosta ty. trexo ke varao. den nomizo oti to arcade gameplay se kani "antra"

αν διαβαζες ολη την προταση ....

Name
    Δημήτρης

Γιατι κανατε το thread χαλια?!?

Gepe απαντω, λοιπον εχω παιξει και τα 2 παιχνιδια , εχεις παιξει μονο το ντεμο του ενος και πολυ το αλλο.

Δεν σου λεω τι πρεπει να σου αρεσει , ομως το ΚΖ2 , σορρυ αλλα ειναι ΑΠΕΙΡΩΣ πιο ρεαλιστικο σε ολα , σαν κινηση σαν αισθηση.Το μονο στοιχειο που μπορω να σου δωσω σαν σωστο απο αυτα που ανεφερες ειναι το ερπην.

Τωρα για πυροβολισμο απο αλμα , σορρυ βρε φιλε μου , αλλα δειξε μου καποιον ο οποιος πυροβολαει στον αερα με καραμπινα , με τουφεκι , με rocket launcher , με sniper.

Και ενταξει , πες οτι γινεται , δεν νομιζω να υπαρχει καμμια σχολη που να εκπαιδευει τους στρατιωτες να πυροβολανε ενω κανουν αλμα...δεν ειναι ρεαλιστικο να το κανεις την ωρα της μαχης ειναι παντελως βλακωδες.

Συμφωνοι μιλαμε για παιχνιδι εδω , ομως εφοσον κρινουμε το ποιο ειναι πιο ρεαλιστικο , ε συγνωμη , αλλα το ΚΖ2 ειναι πιο ρεαλιστικο αντικειμενικα.

Τωρα εσενα σε εκφραζει το αλλο.Πολυ καλα κανεις , αλλα τουλαχιστον μην εισαι τοσο προκατηλλειμενος , διοτι ετσι , το μονο fPS που θα ευχαριστηθεις ποτε ειναι το CΟD 6 το οποιο ακομα και μαπα να ειναι (που δεν θα ειναι) θα του δωσετε πολλα ελαφρυντικα.

Εγω επαιξα και τα 2.Αν το COD4 ηταν για εμενα τοσο ενδιαφερον και διασκεδαστικο οσο ειναι για εσενα , τοτε θα το ειχα λιωσει και εγω και ακομα θα επαιζα.Ομως δυστυχως , παρολο που ειναι πολυ καλο παιχνιδι , εμενα δεν μου εκανε ιδιαιτερο κλικ να το συνεχισω.Μονιμως το ιδιο σκηνικο επαναλαμβανοταν.

Το ΚΖ2 το βρηκα πιο ενδιαφερον διοτι τα διαφορετικα classes κανουν πολυ πιο ενδιαφερον και διαφορετικ καθε φορα το παιχνιδι , καθως εχεις αλλο ρολο καθε φορα.Και οι ειδικες ικανοτητες του καθε class κανουν ακομα πιο ενδιαφερον το gameplay.

Απλα ειναι γουστο παιδια. Εγω το μονο που βγηκα και υποστηριξα ειναι οτι δεν ειναι σωστο να γυρνανε και να υποστηριζουν καποιοι οτι το ΚΖ2 πρεπει να παιζει σαν COD4.Γιατι πολυ απλα ειναι διαφορετικο στυλ.

Δεν νομιζω να ηθελε κανεις ενα Gran Turismo με χειρισμο Burnout , οποτε γιατι αρκετοι επιθυμουν κατι τετοιο απο το ΚΖ2?

Δοξα το Θεο υπαρχει και το COD και το ΚΖ2.
    Last edited by Valkyre; 09-02-2009 at 15:45.

PS4forums Fanatic SQP_GR's Avatar
    PSN ID
    SQP_GR

VALKIRE AIMA EXEI STO ON LINE GIATI TO COD4 DEN EIXE ,KOVONTE KEFALIA GIATI T COD4 DEN EIXE MEXRI POSA ATOMA PAIZUN GIATI TO COD4 MEXRI 12 SEATZ DISTROI STO ON LINE SPANE OI TIXI OI GONIES DIAFORA ANTIKIMENA GIATI STO COD 4 DEN GINOTA DISTIXO ,EPIDI ITAN TOSO REALISTIKO OXI TIPOTE ALO OI EKRIXIS ITAN TO IDIO KAI OI FOTISMI GIATI STO COD4 ITAN XALIA UTE SPITHA DEN EVLEPES NA PEYTI KATO

Advanced Member Noobios's Avatar

Σωστος ο moderator ομως αμα αρχιζουμε κ στα FPS να εχουμε arcade και sims...μαυρο φιδι που μας εφαγε...παλι ταπι θα μεινουμε..

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Elite gepe13's Avatar
    PSN ID
    apoksenosi

Γιατι κανατε το thread χαλια?!?

Gepe απαντω, λοιπον εχω παιξει και τα 2 παιχνιδια , εχεις παιξει μονο το ντεμο του ενος και πολυ το αλλο.

Δεν σου λεω τι πρεπει να σου αρεσει , ομως το ΚΖ2 , σορρυ αλλα ειναι ΑΠΕΙΡΩΣ πιο ρεαλιστικο σε ολα , σαν κινηση σαν αισθηση.Το μονο στοιχειο που μπορω να σου δωσω σαν σωστο απο αυτα που ανεφερες ειναι το ερπην.

Τωρα για πυροβολισμο απο αλμα , σορρυ βρε φιλε μου , αλλα δειξε μου καποιον ο οποιος πυροβολαει στον αερα με καραμπινα , με τουφεκι , με rocket launcher , με sniper.

Και ενταξει , πες οτι γινεται , δεν νομιζω να υπαρχει καμμια σχολη που να εκπαιδευει τους στρατιωτες να πυροβολανε ενω κανουν αλμα...δεν ειναι ρεαλιστικο να το κανεις την ωρα της μαχης ειναι παντελως βλακωδες.

Συμφωνοι μιλαμε για παιχνιδι εδω , ομως εφοσον κρινουμε το ποιο ειναι πιο ρεαλιστικο , ε συγνωμη , αλλα το ΚΖ2 ειναι πιο ρεαλιστικο αντικειμενικα.

Τωρα εσενα σε εκφραζει το αλλο.Πολυ καλα κανεις , αλλα τουλαχιστον μην εισαι τοσο προκατηλλειμενος , διοτι ετσι , το μονο fPS που θα ευχαριστηθεις ποτε ειναι το CΟD 6 το οποιο ακομα και μαπα να ειναι (που δεν θα ειναι) θα του δωσετε πολλα ελαφρυντικα.

Εγω επαιξα και τα 2.Αν το COD4 ηταν για εμενα τοσο ενδιαφερον και διασκεδαστικο οσο ειναι για εσενα , τοτε θα το ειχα λιωσει και εγω και ακομα θα επαιζα.Ομως δυστυχως , παρολο που ειναι πολυ καλο παιχνιδι , εμενα δεν μου εκανε ιδιαιτερο κλικ να το συνεχισω.Μονιμως το ιδιο σκηνικο επαναλαμβανοταν.

Το ΚΖ2 το βρηκα πιο ενδιαφερον διοτι τα διαφορετικα classes κανουν πολυ πιο ενδιαφερον και διαφορετικ καθε φορα το παιχνιδι , καθως εχεις αλλο ρολο καθε φορα.Και οι ειδικες ικανοτητες του καθε class κανουν ακομα πιο ενδιαφερον το gameplay.

Απλα ειναι γουστο παιδια. Εγω το μονο που βγηκα και υποστηριξα ειναι οτι δεν ειναι σωστο να γυρνανε και να υποστηριζουν καποιοι οτι το ΚΖ2 πρεπει να παιζει σαν COD4.Γιατι πολυ απλα ειναι διαφορετικο στυλ.

Δεν νομιζω να ηθελε κανεις ενα Gran Turismo με χειρισμο Burnout , οποτε γιατι αρκετοι επιθυμουν κατι τετοιο απο το ΚΖ2?

Δοξα το Θεο υπαρχει και το COD και το ΚΖ2.

συζηταμε τα αρνητικα και τα θετικα ενος παιχνιδιου και εφοσον υπαρχει ανταγωνισμος στο ειδος η συγκριση με αλλους τιτλους ειναι αναποφευκτη.
    στον τεχνικο τομεα το killzone ειναι 2 επιπεδα πανω αποτιδηποτε κυκλοφορει
    στο χειρισμο και στην αισθηση (για μενα ) ειναι ακομα πιο πανω αποτιδηποτε κυκλοφορει)
    χωρις να εχω παιξει online πιστευω οτι θα περασω ακομα καλυτερα απ'οτι με το cod 4
    το μονο που με χαλαει ειναι η απουσια καποιων modes και η απουσια ερπην (μακαρι να μην χρειαζεται το prone)

ρεαλισμος δεν υπαρχει σε κανενα απο τα 2 παιχνιδια (εκτος αν παραποιουμε την λεξη ρεαλισμος ) τωρα αν ειναι η αντιστοιχια gran turismo = killzone και cod 4=burnout
    εδω ειναι η ενσταση μου οτι ειναι λιγο ακυρο το παραδειγμα

καποιοι δεν διαβαζουν τι γραφουμε και πετανε ασυναρτησιες συζητηση κανουμε για τον κορυφαιο τιτλο του ps3 εως τωρα .....καποιοι εγιναν ειδικοι για ολα ....προτεινω ηρεμια και διαβασμα

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Quote Originally Posted by DarkUSS View Post
    Ανέβασαν και το άρθρο επιτέλους γιατί μόνο βαθμολογία ξέραμε. Από ότι κατάλαβα κατακεραύνωσαν το single player λόγω παντελούς έλλειψης πρωτοτυπίας (ανέφεραν ότι τα chapters μοιάζουν περισσότερο με multiplayer maps γεμάτα με random bots) και ουσιαστικά αναφέρουν ότι το σώζει το multi. Τι να πω. Edge είναι αυτό και πρέπει να πάει αντίθετα από το ρεύμα.

Υ.Γ. Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν αλλά το thread το έχετε κάνει shoutbox. Οι μισοί κατακρίνουν το παιχνίδι από ένα demo το οποίο απλώς δεν παρουσιάζει στοιχεία άλλων παιχνιδιών που θα ήθελαν ή νομίζουν ότι θα ήθελαν να έχει (για χιλιοστή φορά COD4) και οι υπόλοιποι υποστηρίζουν το παιχνίδι με περίσσιο σθένος. Άμα μέχρι τις 27 το τραβήξουμε έτσι με αλλεπάλληλα επαναλαμβανόμενα posts φοβερού περιεχομένου (αυτό με την αντρίλα τελείως άστοχο)
    Last edited by marzel19; 09-02-2009 at 17:07.

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Den ksanadiavazo afto to thread, zalizomai mono pou vlepo tis ek8eseis sas :rofl: , irema, gia videogames milame...
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Έχετε Γ@Μ#^(ΕΙ το thread με σχόλια άκυρα και άκαιρα σχετικά με το παιχνίδι... Πραγματικά δεν αντέχεται αυτό το πράγμα! Όσοι θέλουν να παίξουν COD 4 ας πάνε να παίξουνε... Όσοι θέλουν κάτι άλλο ας πάνε να παίξουν κάτι άλλο... Eδώ μιλάμε για το KZ2 και όχι για το πως στοχεύεις στο COD4 και πως πηδάς στο COD4...

Ντάξει συγκρίσεις αναμφίβολα θα υπάρχουν αλλά όχι να χουμε 10 σελίδες μέσα σε αυτό το thread για το αν το COD είναι πιο αντρικό από το KZ2.... ELEOS
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

Quote Originally Posted by NonBorn;[SIZE=2
    158750]Έχετε Γ@Μ#^(ΕΙ το thread με σχόλια άκυρα και άκαιρα σχετικά με το παιχνίδι... Πραγματικά δεν αντέχεται αυτό το πράγμα! Όσοι θέλουν να παίξουν COD 4 ας πάνε να παίξουνε... Όσοι θέλουν κάτι άλλο ας πάνε να παίξουν κάτι άλλο... Eδώ μιλάμε για το KZ2 και όχι για το πως στοχεύεις στο COD4 και πως πηδάς στο COD4...

Ντάξει συγκρίσεις αναμφίβολα θα υπάρχουν αλλά όχι να χουμε 10 σελίδες μέσα σε αυτό το thread για το αν το COD είναι πιο αντρικό από το KZ2
    [/size] .... ELEOS
    mn to 8ewrisete spam,alla k edw upoklinome.....:rofl::rofl::rofl::rofl:

non milises polu swsta......
    NBA 2K LIKE A BOSS!

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Quote Originally Posted by marzel19 View Post
    Ανέβασαν και το άρθρο επιτέλους γιατί μόνο βαθμολογία ξέραμε. Από ότι κατάλαβα κατακεραύνωσαν το single player λόγω παντελούς έλλειψης πρωτοτυπίας (ανέφεραν ότι τα chapters μοιάζουν περισσότερο με multiplayer maps γεμάτα με random bots) και ουσιαστικά αναφέρουν ότι το σώζει το multi. Τι να πω. Edge είναι αυτό και πρέπει να πάει αντίθετα από το ρεύμα.

Υ.Γ. Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν αλλά το thread το έχετε κάνει shoutbox. Οι μισοί κατακρίνουν το παιχνίδι από ένα demo το οποίο απλώς δεν παρουσιάζει στοιχεία άλλων παιχνιδιών που θα ήθελαν ή νομίζουν ότι θα ήθελαν να έχει (για χιλιοστή φορά COD4) και οι υπόλοιποι υποστηρίζουν το παιχνίδι με περίσσιο σθένος. Άμα μέχρι τις 27 το τραβήξουμε έτσι με αλλεπάλληλα επαναλαμβανόμενα posts φοβερού περιεχομένου (αυτό με την αντρίλα τελείως άστοχο)
    Είναι το πιο hyped παιχνίδι του PS3 αυτή την στιγμή, επόμενο είναι ο καθένας που παίζει το demo να έχει και μια άποψη να καταθέσει στο forum.

Eπαναλαμβανόμενα posts υπάρχουν επειδή οι περισσότεροι δεν έχουμε μάθει να σεβόμαστε τις διαφορετικές απόψεις των άλλων εδώ μέσα. Ναι, ακόμα και το super duper Killzone 2 μπορεί να μην αρέσει σε όλους αλλά όπως είπε κι ο Valkyre υπάρχει και το CoD και ένα σωρό άλλα FPS για να παίξει ο καθένας ότι τον ευχαριστεί.

Κατά την γνώμη μου όσοι προσπαθούν να υποστηρίξουν το παιχνίδι με περίσσιο ζήλο, του κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Ένας από τους κυριότερους λόγους που κάποιος μπορεί να μην ξετρελάθηκε με το demo είναι οι υπερβολικά υψηλές απαιτήσεις που είχε σχηματίσει γι' αυτό εξαιτίας κάποιων posts σε αυτό εδώ το thread.
    Last edited by DarkUSS; 09-02-2009 at 17:46.

Advanced Member atomsk's Avatar
    PSN ID
    atomsk2k

όποιος αγοράσει το killzone 2 την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας θα του μεγαλώσει 2cm και θα βγάλει έξτρα τρίχα στο στήθος :rofl:

πάντως τι ρεαλισμούς μου λέτε και τι γραφικά ...κάνα mouse/keyboard να παίξουμε σαν άνθρωποι παίζει ; :frog:

Bookmarks

Bookmarks