Eλπιζω να μην με περνει και εμενα η μπαλα οσον αφορα τις μετοχες κλπ.
Αλλωστε ημουν σαφεστατως οτι ειναι πρωτα απο ολα και πανω απο ολα θεμα γουστου.
Νομιζω ειναι στην πρωτη προταση του ποστ μου.
Επισης η boldαρισμενη προταση σου ειναι και παλι υποκειμενικη.Εαν εγω -για παραδειγμα- ευχαριστιομουν τοσο πολυ το COD4 στο online δεν θα το παραταγα στο level 50 κατι που ειμαι , αλλα θα συνεχιζα μεχρι και σημερα.Για εσενα φυσικα μπορει να ειναι το αγιο δισκοποτηρο του gaming και ειναι απολυτως φυσικο και δεκτο.
Απλα λεω οτι και 10 χρονια να περασουν καποιος μπορει να λεει οτι προτιμαει και ευχαριστηθηκε περισσοτερο το ενα απο το αλλο.
Eπισης την συκριση KZ2 vs COD4 την εχουν ξεκινησει οι CODακηδες , ακνεις αλλος.![]()
οχι μη φοβασαι δεν σε παιρνει καμια μπαλα, αλλωστε γιαυτο ειμαστε ανθρωποι γιατι συζηταμε
αν ημασταν......σκυλια θα σε δαγκωνα το ποδαρι![]()
R.I.P. MARCO #58
Η ΔΙΟΠΤΡΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ....
δημητρη μαλλον δεν εχεις ασχοληθει πολυ με το cod 4(το 5 δεν υπαρχει ) τα ειπαμε και στο psn hardcore search and destroy (counter strike για τους παλιους ) = απολαυση τακτικης
συμφωνω οτι ειναι 2 διαφορετικα παιχνιδια στον τροπο που προσεγγιζουν το ειδος και αλλα προσφερει το ενα και αλλα το αλλο (εγω προσδοκω οτι θα περασω καλυτερα με το killzone 2)
αλλα αν θελεις να πουμε για ρεαλισμο το killzone υστερει
1 δεν εχει ερπην
2 δεν πυροβολεις οταν πηδας (μη μου πειτε οτι δεν μπορεις να πυροβολησεις οταν πηδας στην πραγματικοτητα ,να μην εχεις καλη στοχευση οταν πηδας το καταλαβαινω )
και ναι ακομα και με 20-30 κιλα εξαρτηση μπορεις να γυρισεις 360 μοιρες πολυ γρηγορα και το κεφαλι σου ακομα πιο γρηγορα
και κατι αλλο το killzone θα εχει deticated servers που σημαινει τερμα οι παπαριες του cod με το p2p συστημα αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι η υπαρξη respawn στο search and destroy σε ranked server ελπιζω με μελλοντικο update να υπαρξει search and destroy χωρις respawn γιατι πολλοι δεν γουσταρουν το respawn
Στων FPS την ποδια σφαζονται παλικαρια:fryingpan:Μακαρι και εμεις οι rpgαδες να ειχαμε τετοιο
αριθμο, ποικιλια και διαφορετικοτητα στην προσεγγιση καθε παιχνιδιου![]()
exis pirovolisi me karabina i g3 otan pidas?! lol petiximeno
pedia, afiste ta akira. to teliosa sxedon to game. to pexnidi dini megali emfasi sto realismo opos borite na dite sto review, online ke offline. ta ala shooter brosta tu ine arcade. ine san na pezis doom brosta ty. trexo ke varao. den nomizo oti to arcade gameplay se kani "antra"
Last edited by georgios; 09-02-2009 at 15:02.
"EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"
from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51
Γιατι κανατε το thread χαλια?!?
Gepe απαντω, λοιπον εχω παιξει και τα 2 παιχνιδια , εχεις παιξει μονο το ντεμο του ενος και πολυ το αλλο.
Δεν σου λεω τι πρεπει να σου αρεσει , ομως το ΚΖ2 , σορρυ αλλα ειναι ΑΠΕΙΡΩΣ πιο ρεαλιστικο σε ολα , σαν κινηση σαν αισθηση.Το μονο στοιχειο που μπορω να σου δωσω σαν σωστο απο αυτα που ανεφερες ειναι το ερπην.
Τωρα για πυροβολισμο απο αλμα , σορρυ βρε φιλε μου , αλλα δειξε μου καποιον ο οποιος πυροβολαει στον αερα με καραμπινα , με τουφεκι , με rocket launcher , με sniper.
Και ενταξει , πες οτι γινεται , δεν νομιζω να υπαρχει καμμια σχολη που να εκπαιδευει τους στρατιωτες να πυροβολανε ενω κανουν αλμα...δεν ειναι ρεαλιστικο να το κανεις την ωρα της μαχης ειναι παντελως βλακωδες.
Συμφωνοι μιλαμε για παιχνιδι εδω , ομως εφοσον κρινουμε το ποιο ειναι πιο ρεαλιστικο , ε συγνωμη , αλλα το ΚΖ2 ειναι πιο ρεαλιστικο αντικειμενικα.
Τωρα εσενα σε εκφραζει το αλλο.Πολυ καλα κανεις , αλλα τουλαχιστον μην εισαι τοσο προκατηλλειμενος , διοτι ετσι , το μονο fPS που θα ευχαριστηθεις ποτε ειναι το CΟD 6 το οποιο ακομα και μαπα να ειναι (που δεν θα ειναι) θα του δωσετε πολλα ελαφρυντικα.
Εγω επαιξα και τα 2.Αν το COD4 ηταν για εμενα τοσο ενδιαφερον και διασκεδαστικο οσο ειναι για εσενα , τοτε θα το ειχα λιωσει και εγω και ακομα θα επαιζα.Ομως δυστυχως , παρολο που ειναι πολυ καλο παιχνιδι , εμενα δεν μου εκανε ιδιαιτερο κλικ να το συνεχισω.Μονιμως το ιδιο σκηνικο επαναλαμβανοταν.
Το ΚΖ2 το βρηκα πιο ενδιαφερον διοτι τα διαφορετικα classes κανουν πολυ πιο ενδιαφερον και διαφορετικ καθε φορα το παιχνιδι , καθως εχεις αλλο ρολο καθε φορα.Και οι ειδικες ικανοτητες του καθε class κανουν ακομα πιο ενδιαφερον το gameplay.
Απλα ειναι γουστο παιδια.Εγω το μονο που βγηκα και υποστηριξα ειναι οτι δεν ειναι σωστο να γυρνανε και να υποστηριζουν καποιοι οτι το ΚΖ2 πρεπει να παιζει σαν COD4.Γιατι πολυ απλα ειναι διαφορετικο στυλ.
Δεν νομιζω να ηθελε κανεις ενα Gran Turismo με χειρισμο Burnout , οποτε γιατι αρκετοι επιθυμουν κατι τετοιο απο το ΚΖ2?
Δοξα το Θεο υπαρχει και το COD και το ΚΖ2.![]()
Last edited by Valkyre; 09-02-2009 at 15:45.
VALKIRE AIMA EXEI STO ON LINE GIATI TO COD4 DEN EIXE ,KOVONTE KEFALIA GIATI T COD4 DEN EIXE MEXRI POSA ATOMA PAIZUN GIATI TO COD4 MEXRI 12 SEATZ DISTROI STO ON LINE SPANE OI TIXI OI GONIES DIAFORA ANTIKIMENA GIATI STO COD 4 DEN GINOTA DISTIXO ,EPIDI ITAN TOSO REALISTIKO OXI TIPOTE ALO OI EKRIXIS ITAN TO IDIO KAI OI FOTISMI GIATI STO COD4 ITAN XALIA UTE SPITHA DEN EVLEPES NA PEYTI KATO
Σωστος ο moderator ομως αμα αρχιζουμε κ στα FPS να εχουμε arcade και sims...μαυρο φιδι που μας εφαγε...παλι ταπι θα μεινουμε..
http://www.edge-online.com/magazine/...ict?page=0%2C2
7/10 από το EDGE.
συζηταμε τα αρνητικα και τα θετικα ενος παιχνιδιου και εφοσον υπαρχει ανταγωνισμος στο ειδος η συγκριση με αλλους τιτλους ειναι αναποφευκτη.
στον τεχνικο τομεα το killzone ειναι 2 επιπεδα πανω αποτιδηποτε κυκλοφορει
στο χειρισμο και στην αισθηση (για μενα ) ειναι ακομα πιο πανω αποτιδηποτε κυκλοφορει)
χωρις να εχω παιξει online πιστευω οτι θα περασω ακομα καλυτερα απ'οτι με το cod 4
το μονο που με χαλαει ειναι η απουσια καποιων modes και η απουσια ερπην (μακαρι να μην χρειαζεται το prone)
ρεαλισμος δεν υπαρχει σε κανενα απο τα 2 παιχνιδια (εκτος αν παραποιουμε την λεξη ρεαλισμος ) τωρα αν ειναι η αντιστοιχια gran turismo = killzone και cod 4=burnout
εδω ειναι η ενσταση μου οτι ειναι λιγο ακυρο το παραδειγμα
καποιοι δεν διαβαζουν τι γραφουμε και πετανε ασυναρτησιες συζητηση κανουμε για τον κορυφαιο τιτλο του ps3 εως τωρα .....καποιοι εγιναν ειδικοι για ολα ....προτεινω ηρεμια και διαβασμα
Ανέβασαν και το άρθρο επιτέλους γιατί μόνο βαθμολογία ξέραμε. Από ότι κατάλαβα κατακεραύνωσαν το single player λόγω παντελούς έλλειψης πρωτοτυπίας (ανέφεραν ότι τα chapters μοιάζουν περισσότερο με multiplayer maps γεμάτα με random bots) και ουσιαστικά αναφέρουν ότι το σώζει το multi. Τι να πω. Edge είναι αυτό και πρέπει να πάει αντίθετα από το ρεύμα.
Υ.Γ. Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν αλλά το thread το έχετε κάνει shoutbox. Οι μισοί κατακρίνουν το παιχνίδι από ένα demo το οποίο απλώς δεν παρουσιάζει στοιχεία άλλων παιχνιδιών που θα ήθελαν ή νομίζουν ότι θα ήθελαν να έχει (για χιλιοστή φορά COD4) και οι υπόλοιποι υποστηρίζουν το παιχνίδι με περίσσιο σθένος. Άμα μέχρι τις 27 το τραβήξουμε έτσι με αλλεπάλληλα επαναλαμβανόμενα posts φοβερού περιεχομένου (αυτό με την αντρίλα τελείως άστοχο)
Έχετε Γ@Μ#^(ΕΙ το thread με σχόλια άκυρα και άκαιρα σχετικά με το παιχνίδι... Πραγματικά δεν αντέχεται αυτό το πράγμα! Όσοι θέλουν να παίξουν COD 4 ας πάνε να παίξουνε... Όσοι θέλουν κάτι άλλο ας πάνε να παίξουν κάτι άλλο... Eδώ μιλάμε για το KZ2 και όχι για το πως στοχεύεις στο COD4 και πως πηδάς στο COD4...
Ντάξει συγκρίσεις αναμφίβολα θα υπάρχουν αλλά όχι να χουμε 10 σελίδες μέσα σε αυτό το thread για το αν το COD είναι πιο αντρικό από το KZ2.... ELEOS
Ñǿñßöŗň™ is back on business ...
mn to 8ewrisete spam,alla k edw upoklinome.....:rofl::rofl::rofl::rofl:Originally Posted by NonBorn;[SIZE=2
non milises polu swsta......
NBA 2K LIKE A BOSS!
Είναι το πιο hyped παιχνίδι του PS3 αυτή την στιγμή, επόμενο είναι ο καθένας που παίζει το demo να έχει και μια άποψη να καταθέσει στο forum.
Eπαναλαμβανόμενα posts υπάρχουν επειδή οι περισσότεροι δεν έχουμε μάθει να σεβόμαστε τις διαφορετικές απόψεις των άλλων εδώ μέσα. Ναι, ακόμα και το super duper Killzone 2 μπορεί να μην αρέσει σε όλους αλλά όπως είπε κι ο Valkyre υπάρχει και το CoD και ένα σωρό άλλα FPS για να παίξει ο καθένας ότι τον ευχαριστεί.
Κατά την γνώμη μου όσοι προσπαθούν να υποστηρίξουν το παιχνίδι με περίσσιο ζήλο, του κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Ένας από τους κυριότερους λόγους που κάποιος μπορεί να μην ξετρελάθηκε με το demo είναι οι υπερβολικά υψηλές απαιτήσεις που είχε σχηματίσει γι' αυτό εξαιτίας κάποιων posts σε αυτό εδώ το thread.
Last edited by DarkUSS; 09-02-2009 at 17:46.
όποιος αγοράσει το killzone 2 την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας θα του μεγαλώσει 2cm και θα βγάλει έξτρα τρίχα στο στήθος :rofl:
πάντως τι ρεαλισμούς μου λέτε και τι γραφικά ...κάνα mouse/keyboard να παίξουμε σαν άνθρωποι παίζει ; :frog:
Bookmarks