^^ review code
^^ review code
Έπαιξα και εγώ το demo. Ta γραφικα είναι απίστευτα, εμένα μου φαίνονται καλύτερα και σπό του crysis και σιγοθρα η λεπτομέρεια στις εκρήξεις και τους πυροβολισμούς είναι μεγαλύτερη. Έχω δει τα βεντεάκια στο internet kai μου φαίνεται ότι τα cutscenes έχουν χειρότερα γραφικά από το παιχνίδι το ίδιο, ειδικά τα πρόσωπα των ανθρώπων. Από χειρισμό δεν ξέρω γιατι δεν έχω ξαναπαίξει fps se κονσόλα. Στον γάμο του καραγκιόζη πυροβολούσα. Το normal επίπεδο που υπάρχει στο demo μάλλον παραείναι εύκολο για να το βγάζω με τέτοιο σημάδι.
Επίσης το έπαιξα πριν πάρω την high definition οθόνη και μετά και όταν την πήρα. Το να παίζεις ps3 σε sdtv πρέπει να γίνει το 8ο θανάσιμο αμάρτημα.
Το demo ήταν πολύ μικρό κατα την άποψη μου και κάτι που με εντυπωσίασε πάρα πολύ ήταν οι φωτισμοί στο νερό ήταν απλά απίστευτο το θέαμα έκατσα και το χάζευα κανα μισάωρω
Ante paidia ntaks mi to mamisoume teleios, apto crysis kalytera grafika den exei, terma.
http://img299.imageshack.us/img299/3672/00012hm8.jpg
Οχι δεν εχει καλυτερα γραφικα απο το crysis ιδιως σε τεχνικο επιπεδο , ομως η ατμοσφαιρα του για εμενα προσωπικα ειναι απειρως μα ΑΠΕΙΡΩΣ καλυτερη.
Οπως παντα μιλαω προσωπικα.Ο σχεδιασμος , το υφος και ο φωτισμος του ΚΖ2 , γενικα το setting οπου διαδραματιζεται το ΚΖ2 ειναι για εμενα πολυ πιο κοντα στα γουστα μου.
να πω την αληθεια δεν τρελαθηκα, ισως διοτι ειμαι προκατειλημμένος με τα fps, ειναι και το πρωτο που παιζω!!! θα το αγορασω διοτι θα ειμαι ο μονος που δε θα το εχει,και για να ευχαριστησω την εταιρια παραγωγης που με σεβεται σαν καταναλωτη gamer, δεν ειναι λιγα τα μυρια που ξοδεψε, και καπως πρεπει να την ανταμείψω και εγω.. μακαρι να δωσουν το παραδειγμα και σε αλλες εταιριες. Ισως να βρειτε τρελη την λογικη μου, αλλα κανεις δεν με εχει πει και λογικο...λολ.
¶λλος μασάει, κι άλλος σωπαίνει
Κι ο σκυφτός λαός να περιμένει
Για τα δεσμά μας, δεν φταίει πάντα η σκλαβιά
Μα η υποταγμένη μας καρδιά
ΜΆ ένα φανάρι ξαναγυρνάς τις νυχτιές
Ψάχνεις γιΆ ανυπόταχτες ματιές.
Poia atmosfaira? Gia emena einai APEIROS kalyteri i atmosfaira tou crysis.
To kz2 exei mono apoxroseis tou gri! Afto kai mono kanei tin oli atmosfaira apopniktiki.
An einai dynaton, na paizoume games gia na psyxoplakonomaste! emo 8a katantisoume :rofl:
nai na to kanus san to gears 2 tsirko diladi ,mono to ena itan kai tha einai brutal kai an to veltionan tha taspage akoma ,einai san na zitas stin pista tu cod4 sto afkanistan na exei prasino kai mble den ginonte ayta file tha einai tsirko telios
Πολύ μουντά χρώματα θα έλεγα ότι είχε,αν είχε τα χρώματα του cgi 2005.Έτσι όπως είναι τώρα πιστεύω ότι τα χρώματα είναι πολύ καλά και σωστά για την απεικόνισει ενός πολέμου.
Πιστεύω ότι πρέπει να στείλεις την εικόνα στην guerrilla.Θα προσπαθήσουν κατευθείαν να διορθώσουν τα χρώματα,αν όχι μέχρι να βγει το παιχνίδι,σίγουρα με κάποιο update!![]()
paidia to game einai tragika oti kalitero exei kikloforis mexri twra ,giati ta kani ola ipervolika kala ,idika to online tha tsakisi kai tha kapsi poli kosmo kai adinato na do pws kai pios tha to antagonisti giati kai ta leyta einai pola (kapu 60 miria dolaria kai ta xronia paragogis 4 pali pola )moni to n3 an kai otan vgi se kamia 3 etia pali,ante to cod6 me 2 xronia anaptixis kai min perimenete pali pola ,tha exei apsika antikimena kai tha kolas sto patoma kai thane olothampa ta grafika opws t 4 kai t 5 ,den perniete ayto to pragma etsi apla ,kai meriki to singrinun me to gears tin kani to gears ekei re paidia to game exei tromero ixo tromero on line 32 paixtes me klasis kai srafika apo alo planiti kai t pio kirio einai fps kai oxi kako tritu prosopuopu ,argo kai distropo opu terxis kai kolas stis kalipsis .kai maresi pu krinume oloi apo to demo ,exw di kapise sinenteyxis ti eterias kai piso so bacraunt eixe kati leves pu pathenes plaka idika ekei pu fisai mesa se amolofus kategides den xero k go ti .apla to mono pu mporei na xalasi kapioys einai oti einai kapos tu melontos kai ekei tha pao paso
Εμενα μια χαρα μου αρεσει η ατμοσφαιρα του. Δεν με ενοχλει το γκρι, ετσι ηταν και στο 1ο Killzone περιπου, αν θυμαμαι καλα
καλα ρε παιδια ειμαστε σοβαροι? αμφισβητουμε την ατμοσφαιρα του παιχνιδιου που ειναι και το δυνατο του σημειο? υμαρτο ρε (α λα γεωργιου)...το παιχνιδι στον τομεα αυτο ειναι το κορυφαιο και δεν συγκρινεται με τπτ...ουτε crysis (που οσο το επαιξα δεν τρελαθηκα) ουτε με τπτ...
Όχι.Στο 1ο τα χρώματα ήταν αρκετά πιο μουντά,όπως στο trailer του 2005.Φαίνεται πως κατάλαβαν ότι είναι αρκετά γκρι κι έτσι εμπλούτισαν κάπως τα χρώματα.
καλα δε μιλαω για συγκεκριμενα ατομα αλλα και μονο που γινεται συζητηση για το αν τα χρωματα του killzone ειναι μουντα η οχι παραπαει...
Bookmarks