απλα ετσι οπως το εθεσες αρχικα φανηκε σαν να πας να προστατεψεις τον τιτλο απο καποια πραγματα που θεωρεις οτι οι περισσοτεροι θα διαπιστοσουν και θα κραζουν για την ολη δοξα που πηρε προ ντεμο!
^^ ελεος βρε garret156 αυτη η συνομωσιολογια πλεον δεν μας αφηνει να πουμε κουβεντα χωρις παρεξηγηση...
Οταν σημερα , αυριο ερθουν και συγκρινουν με το COD4 μην πεις οτι δεν το ειπα.Και εγω το ιδιο λαθος εκανα στην αρχη.Διαβασε το preview μου και θα καταλαβεις...
Τεσπα καντε οτι νομιζετε.![]()
To παραγγειλε κανεις; Εγω εκανα την προ-πα απο gamezone με 55 ευρω.
Εκεινη την μερα λεω να κατασκηνωσω αποξω απο το μαγαζι......![]()
Άμα βγει το demo πείτε το, παιδιά - αν και είμαι βέβαιος πως δεν χρειαζόσαστε κανενός την προτροπή για κάτι τέτοιο...
Εγω κλασσικα , Νικητας !![]()
bika sto playstation store kai den to vrika exoume kana neo?
Playing Uncharted Drake's Fortune:yay:
GamesSpoiler!
Αλλες 20 μερες ....
Πω πω τι εξάρτηση είναι αυτή με το Killzone. Είπαμε 100 φορές πότε γίνεται το update και εξακολουθείτε να μπαινοβγαίνετε στο store από το πρωί κάθε 5'. Υπομονή....Ρίξτε έναν απογευματινό υπνάκο και όταν ξυπνήσετε θα είναι εκεί.
Στα ξένα forum κάνουν Ευρωπαϊκά account γιατί θα ανέβει πιο γρήγορα.
Χαχαχα ναι αυτο με τα μαζικα; UK accounts ειναι θεικο και κατα καποιο τροπο αισθανομαι μια μικρη ικανοποιηση , που οι βλαχοαμερικανοι χρειαστηκε για μια φορα να.. "μπουν στον κοπο" για να παρουν κατι απο εμας.Εμεις βεβαια ειμαστε συνιθισμενοι , αλλα γουσταρω που η Guerilla τους "επαιξε" λιγακι![]()
http://www.n4g.com/ps3/News-272108.aspx
5 μμ το demo
Last edited by Et3rn1tyGR; 05-02-2009 at 15:43.
Από το play.com άμα το παραγγείλω πότε θα είναι εδώ; Θα κυκλοφορήσει και θα κάνει καμιά βδομάδα να έρθει;
Οπότε αγορά από Ελλάδα. Άμα δεν το έχω το πρώτο σαββατοκύριακο που θα έχει βγει, σίγουρα θα βγω έξω να πνίξω τον πόνο μου στο αλκοόλ. Και σίγουρα θα ξοδέψω 20 με 30 ευρώ. Οπότε έρχομαι και πάλι στα πάγια μου… δηλαδή 60 με 70 ευρώ και αποξένωση το σαββατοκύριακο.
Bookmarks