Page 75 of 98 FirstFirst ... 256571727374757677787985 ... LastLast
Results 1,481 to 1,500 of 1949

Thread: Killzone 2

Advanced Member freak's Avatar
    PSN ID
    tsikibaum

Και το feeling και η βαρυτητα των οπλων και του σωματος, ΟΛΑ ειναι αψογα. Απλα περιμεντε 30 μερες ακομα. Και ΟΧΙ ΦΙΛΕ μην ακυρωσεις την παραγγελια, δεν προκειται να πεσει η τιμη του με την καμια.

Το LBP ειχε αλλους λογους για να πεσει η τιμη του. Ειδες μηπως το Metal Gear solid 4 να γινεται πιο φτηνο? Χαλαρωσε και οταν ερθει η στιγμη θα απολαυσεις ενα αριστουργημα

paidia mia erwtisi

akusa pos to s&d tha exei respawn alitheuei?

Advanced Member MilitaryRaiden's Avatar
    PSN ID
    MilitaryRaiden
    Name
    Κωνσταντίνος

Kοίταξε, καλέ μου , όλα πέφτουν - στον πολιτισμένο κόσμο τουλάχιστον διότι στο Eλλαδιστάν επιμένουμε να πληρώνουμε το τσάι ή τον καφέ και το φραπόγαλο ακριβότερα απ' ό,τι στη Zυρίχη, το Mιλάνο, το Άμστερνταμ ή το Tόκυο. Eν προκειμένω το MGS4 το βρίσκω στα 32-35 ευρώ και μεσούσης της χειρότερης οικονομικής κρίσεως στη νεότερη ιστορία είμαι πεπεισμένος πως στην Aγγλία τουλάχιστον θα το βρω σε σύντομο χρονικό διάστημα σε καλύτερη τιμή.
    Aπ' την άλλη είδα πως προπωλείται Limited steel case collector's edition. Έχετε ιδέα περί του περιεχομένου? Θα έχει κάτι το ιδιαίτερο ή θα είναι απλώς το κουτί μεταλικό και τέρμα?

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Quote Originally Posted by MilitaryRaiden View Post
    Kοίταξε, καλέ μου , όλα πέφτουν - στον πολιτισμένο κόσμο τουλάχιστον διότι στο Eλλαδιστάν επιμένουμε να πληρώνουμε το τσάι ή τον καφέ και το φραπόγαλο ακριβότερα απ' ό,τι στη Zυρίχη, το Mιλάνο, το Άμστερνταμ ή το Tόκυο. Eν προκειμένω το MGS4 το βρίσκω στα 32-35 ευρώ και μεσούσης της χειρότερης οικονομικής κρίσεως στη νεότερη ιστορία είμαι πεπεισμένος πως στην Aγγλία τουλάχιστον θα το βρω σε σύντομο χρονικό διάστημα σε καλύτερη τιμή.
    Aπ' την άλλη είδα πως προπωλείται Limited steel case collector's edition. Έχετε ιδέα περί του περιεχομένου? Θα έχει κάτι το ιδιαίτερο ή θα είναι απλώς το κουτί μεταλικό και τέρμα?
    Έχω την εντύπωση πως η διαφορά θα είναι το μεταλλικό κουτί. Τουλάχιστον κανένα site που την πουλάει δεν γράφει κάτι διαφορετικό μέχρι τώρα.

Τώρα στο ερώτημα "περιμένω ή όχι" είναι καθαρά δικό σου θέμα. Αν δεν σε καίει και τόσο το παιχνίδι περίμενε αλλά και πάλι δεν μπορείς να ξέρεις πότε και πόσο ακριβώς θα πέσει η τιμή του. Ότι θα πέσει θα πέσει αλλά πότε μετά από 2, 5 μήνες? Μπορείς να περιμένεις τόσο?

Αν απλά χρειάζεσαι μια επιβεβαίωση για την ποιότητα του πριν το αγοράσεις, νομίζω πως τα περισσότερα reviews θα βγουν πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού έτσι κι αλλιώς.

Eνδεικτικά οι τιμές σε μερικά γνωστά online shops:

[ame="http://www.amazon.co.uk/Sony-Killzone-2-PS3/dp/B000E69YHK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1233136875&sr= 8-1"]Killzone 2 (PS3): Amazon.co.uk: PC & Video Games[/ame]

http://www.blahdvd.com/Games/Killzone-2-Limited-Steel-Tin-Edition-PS3/KILLZONEPS3/product.htm
    http://www.shopto.net/page.php?page=...codart=PS3KI00
    http://www.shopto.net/page.php?page=...2&platform=PS3
    Last edited by DarkUSS; 28-01-2009 at 18:10.

PS4forums Fanatic SQP_GR's Avatar
    PSN ID
    SQP_GR

42 TO EXEI TO PLAY POSO TO THES NA PESI 30 META APO ENAMISI MINA ,TWRA PU EINAI I KAPSA PREPI NA PEXTI TO GAMES

PSN ID
    SQP_GR

Δημοσιεύθηκε: 27-01-2009, 18:10 #550

Σήμερα ήρθε στα χέρια μου η τελική έκδοση (review code) του Killzone 2. Έχω παίξει μόλις το πρώτο chapter και ακολουθούν οι εντυπώσεις μου.

Ξεκινάει ένα FMV βίντεο, πολύ εντυπωσιακό με κορυφαία μουσική και πολύ συναίσθημα (δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες, για να μην σας το χαλάσω). Έπειτα συνεχίζει και συνεχίζει, μέχρι που φτάνει η στιγμή να πάρω εγώ τον έλεγχο του παιχνιδιού. Εκεί παθαίνω το πρώτο σοκ. Διαπιστώνω ότι το βίντεο που έβλεπα πριν λίγο δεν ήταν FMV (Full Motion Video) αλλά τα ingame γραφικά του Killzone 2! Προσπαθώ να το χωνέψω πως αυτά είναι τα αληθινά γραφικά και συνεχίζω. Η αίσθηση του βάρους και η απίστευτη κίνηση στην κάμερα όταν κινείται ο χαρακτήρας, κάνουν το Killzone 2 ίσως ότι πιο ρεαλιστικό έχω δει σε first person shooter. Πιάνω για πρώτη φορά όπλο στα χέρια μου και αρχίζω να πυροβολώ (ενώ δεχόμουν δισεκατομμύρια σφαίρες το δευτερόλεπτο). Εκεί παθαίνω το δεύτερο μεγάλο σοκ. Η αίσθηση των όπλων όταν πυροβολείς είναι πραγματικά κορυφαία. Ο ήχος και το "κλότσημα" τους δεν έχει ξαναεμφανιστεί σε παιχνίδι (ίσως το Black να πλησιάζει το Killzone 2 σε αυτόν τον τομέα). Βλέποντας την σάρκα και το αίμα τον Helghasts να πετάγεται την ώρα που το R1 είναι πατημένο, είναι μία αίσθηση που δύσκολα θα την ξεχάσεις και πολύ πιο δύσκολα την αποχωρίζεσαι. Το A.I. των εχθρών αλλά και των συμμάχων (το παίζω στο Normal) είναι και αυτό σε πολύ υψηλά επίπεδα Μιλάμε για ένα gameplay που πραγματικά σαπίζει κόκκαλα. Βέβαια, εδώ θα κάνω το παραπονάκι μου και θα πω πως ο μοχλός του PS3 συνεχίζει να είναι απαράδεχτος και "άδειος" για τα first person shooters τουλάχιστον. Το controller του Χ360 στην περίπτωση του Killzone 2 θα έδινε ρεσιτάλ...

Αφήνουμε το εξαιρετικό gameplay και πηγαίνουμε στον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ τεχνικό τομέα. Από που να αρχίσω; Από τις ανεπανάληπτες εκρήξεις; Από το απίστευτο animation των χαρακτήρων; Από τα τριγύρω περιβάλλοντα που δύσκολα διαπιστώνεις ότι πρόκειται για κάτι μη αληθινό; Από τα απίστευτα particle effects; Ότι και να πω για τα γραφικά του Killzone 2, είναι λίγο. Αν δεν τα δείτε με τα ίδια σας τα μάτια δεν πάει καν το μυαλό σας περί τίνος πρόκειται. Με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά τα καλύτερα γραφικά του PlayStation 3 και πιθανότατα τα καλύτερα γραφικά σε κονσόλα (μόνο το Gears of War 2 να μπορεί να κοιτάξει στα μάτια το Killzone 2, ίσως και το Far Cry 2). Το frame rate ομαλότατο και δεν έπεσε σε καμία στιγμή, όταν μάλιστα γινόταν της… τρελής στην οθόνη. Το μόνο αρνητικό που παρατήρησα είναι τα μικρής ανάλυσης textures σε κάποια σημεία των levels (πχ, στους τοίχους και στα πατώματα κάποιον κρηρίων). Θα έλεγα ότι και τα physics κάποιων αντικειμένων (όπως καρέκλες, τραπέζια, βαρέλια κλπ) δεν είναι ότι καλύτερο έχω δει.

Αφήνω το καλύτερο για το τέλος. Ο ήχος του είναι ΈΠΟΣ! Πολύ καλύτερος σε αναλογία με τα γραφικά. Τα ηχητικά εφέ των εκρήξεων, των όπλων και γενικά του "χάους" που επικρατεί στο Killzone 2 είναι πραγματικά ότι καλύτερο έχω ακούσει.

Από σενάριο κλπ, είναι πολύ νωρίς να εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη, αν και δείχνουν αρκετά καλά και αυτά.

Περισσότερα μόλις το τελειώσω.

ΥΓ: Το παίζω σε 24" computer monitor ανάλυσης 1920x1080.

Κλείνω με ένα σχόλιο:

Η Guerilla τα κατάφερε...

Cool Member seaman13's Avatar
    PSN ID
    seaman13

συνέχισε να μας γραφεις τις εντυπώσεις σου ενώ παίζεις κάτι σαν online review χωρίς φυσικά να αναφέρεσαι σε συγκεκριμένα σημεία τις υπόθεσις...
    περιμένω εγώ όπως και άλλοι με αγωνια το επόμενο σχόλιο σου...
    a!και μην αργείς ανανεώνουμε την σελίδα περιμένοντας...
    Αποχαιρετα την Αλεξανδρεια,σαν ετοιμος απο καιρο...

PSN ID
    SQP_GR

den to exw egw ena paidi to postare sena forum kai axize na to diavasete

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Το Eurogamer θα δώσει το δικό του review αύριο. Τελικά, από αυτά που διάβασα σε άλλο forum η απαγόρευση για τα online reviews θα λήξει αύριο. Εγώ είμαι πολύ περίεργος για το συγκεκριμένο review επειδή προβλέπω να έχει το χαμηλότερο score ανάμεσα στα "μεγάλα" site.

Killzone 2 has been the subject of intense hype, speculation and discussion ever since it was shown off - or rather, ever since Sony tried to give us an impression of how it would look - at E3 2005.
    In the intervening period we've had teasers, trailers, hands-off and finally hands-on previews and a closed multiplayer beta - a rare thing in these days of betas-as-demos marketing - but the ultimate question still lingers: is it any good?
    Well, tomorrow you'll be able to find out, as Eurogamer's review of Killzone 2 will finally go live at 5pm GMT on Thursday, 29th January.
    We've been playing the game for some time now, both online and off, and we're looking forward to sharing our thoughts. In the meantime, be sure to stop by our Killzone 2 gamepage to gauge our most recent impressions and catch up on things like video of the multiplayer and the latest news and screenshots.
    Killzone 2 is due out for PlayStation 3 on 27th February.

http://www.eurogamer.net/articles/eu...row-blog-entry
    Last edited by marzel19; 29-01-2009 at 00:55.

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

Απ' ότι διάβασα το shooting θα το έχει στο R1.Πιστεύετε στο R2 να βολεύει καλύτερα (στο x360 το shooting είναι στο αντίστοιχο R2 του ps3);Γενικά στα shooters ποιο χρησιμοποιείτε;

Advanced Member freak's Avatar
    PSN ID
    tsikibaum

Οχι, το R1 βολευει καλυτερα. Αλλο το controller του 360 και αλλο το Sixaxis

PSN ID
    MilitaryRaiden
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by SQP_GR View Post
    42 TO EXEI TO PLAY POSO TO THES NA PESI 30 META APO ENAMISI MINA ,TWRA PU EINAI I KAPSA PREPI NA PEXTI TO GAMES
    Με συγχωρείς αλλά εάν σου φαίνεται αμελητέο το να χάσει ένα προϊόν σε λίγο καιρό το 25% της αξίας του τότε τι να πω...?
    Μας αξίζει αυτή ακριβώς η κατάντια στην οποία ζούμε: να διαβιούμε όπως-όπως στην ακριβότερη χώρα του δυτικού κόσμου με το πιο καταγέλαστο επίπεδο υπηρεσιών και - το καλύτερο: με ένα αξιοδάκρυτο μέσο όρο μηνιαίων απολαβών.
    Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα παιχνίδια στην Ελλάδα πωλούνται 70 ευρώ ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη ξεκινάνε από 40-50 ευρώ και κάτω?
    Ακριβώς επειδή δεν κατοικούν σ' αυτές τις χώρες Έλληνες...

Πέραν τούτου - υποθέτω πως θα δω τα reviews και ίσως κανένα βιντεάκι στο youtube όταν θα αρχίσουν να τ' ανεβάζουν και θα δούμε.
    Το πιθανότερο πάντως είναι πως μάλλον θα περιμένω - μην πέσετε να με φάτε όμως!
    Last edited by WolfRathmA; 29-01-2009 at 01:51.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by MilitaryRaiden View Post
    Με συγχωρείς αλλά εάν σου φαίνεται αμελητέο το να χάσει ένα προϊόν σε λίγο καιρό το 25% της αξίας του τότε τι να πω...?
    Μας αξίζει αυτή ακριβώς η κατάντια στην οποία ζούμε: να διαβιούμε όπως-όπως στην ακριβότερη χώρα του δυτικού κόσμου με το πιο καταγέλαστο επίπεδο υπηρεσιών και - το καλύτερο: με ένα αξιοδάκρυτο μέσο όρο μηνιαίων απολαβών.
    Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα παιχνίδια στην Ελλάδα πωλούνται 70 ευρώ ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη ξεκινάνε από 40-50 ευρώ και κάτω?
    Ακριβώς επειδή δεν κατοικούν σ' αυτές τις χώρες Έλληνες...
    Ναι αλλα με αυτην την λογικη θα επρεπε να ακυρωνεις οποιαδηποτε προπαραγγελλια οποιουδηποτε καινουργιου παιχνιδιου και οχι απλα του ΚΖ2...

Δηλαδη ποτε να μην παιρνεις ενα παιχνιδι οταν κυκλοφορει , αλλα μοναχα αφοτου πεσει η τιμη του.

PSN ID
    MilitaryRaiden
    Name
    Κωνσταντίνος

Κι αυτό ακριβώς κάνω - εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, αγαπητέ Valkyre.

Name
    Δημήτρης

Ε , ενταξει τοτε προκειται απλα για δικο σου gaming lifestyle , το οποιο ειναι σεβαστο.Απλα ετσι οπως το παρουσιασες εμοιαζε να αφορα μοναχα το ΚΖ2 και οχι γενικα τις ανεβασμενες τιμες στην Ελλαδα.

PSN ID
    MilitaryRaiden
    Name
    Κωνσταντίνος

Όχι, όχι, προς θεού - δεν αφορά το ΚΖ2. Γενικώς έτσι συμπεριφέρομαι ως καταναλωτής πέραν του gaming. Αυτό δεν σημαίνει πως αποκλείεται να υποκύψω και να το πάρω με το που βγει βεβαίως - μη το παίζω κι άντρακλας κιόλας....

Name
    Δημήτρης

Καλα κανεις τοτε!Ιδιως αφου αντχεις να περιμενεις καλα κανεις.Εγω παλι με συγκεκριμενα παιχνιδια δεν μπορω να περιμενω.Το ΚΖ2 ειναι ενα απο αυτα , οπως ηταν και το MGS4.

PSN ID
    MilitaryRaiden
    Name
    Κωνσταντίνος

Εκεί - στο MGS4 εννοώ - συμφωνούμε: το πήρα σχεδόν με το που κυκλοφόρησε και φυσικά δεν το μετάνιωσα. Αν και το MGO με το βλακώδες σύστημα της Konami με σαγήνευσε όσο ένα πιάτο σούπα με σκατά...Ευελπιστώ πως θα βάλουν κάποτε trophies γιατί είναι αμαρτία αλλά πού...
    Πραγματικά για να 'μαι ειλικρινής υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να το πάρω προπαραγγελία - αλλά μπορεί και όχι.
    Θα δούμε. Μακάρι τα προβλήματα στη ζωή να είναι μόνον αυτά, ναι?

PS3forums Addict gavrosdr's Avatar
    PSN ID
    gavrosdr

και γω ειμαι ενας απο αυτους που περιμενουν ενα παιχνιδι και δεν το παιρνουν με το που βγαινει (ω ναι ακομη και για το mgs το εκανα αυτο) αλλα για το killzone δεν μπορω με τπτ...μετραω τις μερες αντιστροφα να τελειωσει αυτη η κωλοεξεταστικη και να αρχισει το καψιμο...

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Καλα κανεις τοτε!Ιδιως αφου αντχεις να περιμενεις καλα κανεις.Εγω παλι με συγκεκριμενα παιχνιδια δεν μπορω να περιμενω.Το ΚΖ2 ειναι ενα απο αυτα , οπως ηταν και το MGS4.
    +1...

Και μη σου πω κιολας οτι εχω κανει ηδη προ-παραγγελια την Limited Tin Edition απο εξω και απο εδω θα παρω το κανονικο γιατι δεν αντεχω να ειμαι στην αναμονη μεχρι να ερθει! Σε περιπτωση ομως που με ενημερωσει το καταστημα οτι θα φερει και την Tin Edition θα κανω ακυρωση την αλλη που εχω προ-παραγγηλει
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Bookmarks

Bookmarks