Page 72 of 98 FirstFirst ... 226268697071727374757682 ... LastLast
Results 1,421 to 1,440 of 1949

Thread: Killzone 2

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Εγώ θεωρώ ότι ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα review του συγκεκριμένου παιχνιδιού θα το αδικούν... Θα το αδικούν μόνο και μόνο επειδή βρίσκεται μόνο στην κονσόλα της Sony και όπως μας έχει διδάξει αυτή η γενιά μέχρι τώρα αυτό είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ για τον τύπο. Σοβαρά reviews θα υπάρχουν... Αξιόλογα reviews θα υπάρχουν...

Που όμως θα απέχουν από την μαγεία της ατμόσφαιρας και της καινοτομίας που θα φέρει αυτό το παιχνίδι στο κοινό. Όποιος για μένα δεν αγοράσει αυτό το παιχνίδι αυτή τη στιγμή θα κάνει ένα από τα μεγαλύτερα λάθη του ως gamer... Kαι αυτό θα το αποδείξει στον εαυτό του όταν μετά από μερικά χρόνια θα γυρίσει για να παίξει αυτόν τον ιστορικό τίτλο...

Για να κλείσω λοιπόν: Μην ασχολείστε με τα reviews... Ειδικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι σίγουρο απ' όσα έχω δει απ' αυτό μέχρι τώρα και έχοντας παίξει σχεδόν όλα τα FPS αυτής της γενιάς σε ικανοποιητικό βαθμό (εκτός του Halo 3) ότι θα είναι απ τα καλύτερα παιχνίδια FPS που έχουν βγει μέχρι σήμερα... Πάρτε το με κλειστά τα μάτια...
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

PS3forums Fanatic klepidas's Avatar
    PSN ID
    klepidas7

εγώ τόσο καιρό περίμενα θα το πάρω με ορθάνοιχτα για την full hd τηλεόραση μου και το 7κάναλο ηχοσύστημα μου

Παιδιά διάβασα την επίσημη ανακοίνωση για το bundle.Στην Ελλάδα τι τιμή θα έχει;

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by klepidas View Post
    εγώ τόσο καιρό περίμενα θα το πάρω με ορθάνοιχτα για την full hd τηλεόραση μου και το 7κάναλο ηχοσύστημα μου
    ^^poser
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by deadlyeyes View Post
    Παιδιά διάβασα την επίσημη ανακοίνωση για το bundle.Στην Ελλάδα τι τιμή θα έχει;
    Να υπολογιζεις περιπου 430 ~ 450 ευρω. Καπου εκει...

KZ2 "Guerrilla Warfare Tournament" Announced! - Play against the developers

In order to kick of the hottest game of 2009, Consolegaming.eu has announced a very special Clan Tournament with a very special prize... the chance to play the makers of the game, Guerrilla Games, in a special clan match! Its your chance to meet the makers of the game, and test yourself against the guys who perfected it!
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

kati antistoixo ekane kai to Resistance 2 tin perasmenh paraskeyh

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

OPM Australia Killzone 2 Review 10/10 (scans)

Ενα ακομα 10αρι.
    Τα σκανς στο σποιλερ διοτι ειναι τεραστια.
    Spoiler!

Advanced Member freak's Avatar
    PSN ID
    tsikibaum

Πρεπει η Clan του PS3forums να διαπρεψει. Το group που ειχαμε στη beta λογικα θα εχει σβηστει ε?

PS4forums Fanatic SQP_GR's Avatar
    PSN ID
    SQP_GR

Watch this 41 minute Killzone 2 interview

Posted Jan 20th 2009 5:55PM by Andrew Yoon
    Filed under: Videos and Screenshots

How much do you want to know about Guerrilla Games, the team behind the upcoming Killzone 2? If you're a hardcore KZ nut, you may want to check out this Dutch interview on Gamekings. Don't worry! It has subtitles, so you'll be able to grab some popcorn and watch the developers of this anticipated FPS talk about their game.

PS4forums Fanatic pictorino's Avatar
    PSN ID
    pictorino13pao

ωραία!!ψήνω το home cinema και θα εγκαινιαστεί με τον καλύτερο τρόπο!!ποια reniews??ποιες βαθμολογίες?? KILLZONE 2

Παιδια το game θα υποστηριζει mouse με πληκτρολογιο μαζι? Γιατι τα first person παιζονται καλυτερα με ποντικι και keyboard γιατι ειναι λιγο δυσκολο να σημαδεψεις

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by kyve View Post
    Παιδια το game θα υποστηριζει mouse με πληκτρολογιο μαζι? Γιατι τα first person παιζονται καλυτερα με ποντικι και keyboard γιατι ειναι λιγο δυσκολο να σημαδεψεις
    Practice my friend.. Practice

Και ενα αλλο νεο..

Killzone 2 Gets A Tin Case Edition

If you live in Australia and you pre-ordered Killzone 2 at EBGames then you will receive a Killzone 2 Tin Case Edition at launch of the game. Could this be the only collectors edition available and is there anything else extra in the Tin Case? Only time will tell.
    Pre-Order Link: http://ebgames.com.au/PS3/product.cfm?ID=10873

LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Δεν ξερω αν το εχει καποιος postarei αλλα anyway:

http://www.videogamer.com/features/a...-2009-626.html

Παρτε μια μικρη γευση απο τα οπλα που θα συναντησουμε στο killzone 2(σημειωση πως υπαρχουν και αλλα τα οποια η guerilla δεν επιθυμει να εμφανιστουν στα video....).
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Name
    Δημήτρης

Πφφφ σιγα τα ωα.

Το Maxim λεει οτι το παιχνιδι του 50cent ειναι καλυτερο!

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

valkyre ...respect

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Killzone 2 out in UK Feb 27 (for sure)

Thursday 22-Jan-2009 9:02 AM Sony reconfirms Killzone 2 Euro release
    9 Comments

Sony has just clarified, with all certainty this time (we hope), that Killzone 2 will be out in UK on February 27 - the same day as the US.

Update: Sony has just confirmed that Killzone 2 has gone gold. "We cannot wait to get this thing into your hands," said an "ecstatic" Mike Graham, associate producer at SCEA's Santa Monica studio. Update Ends

Yes, that's two days later than the Feb 25 release date previously announced, but it's a Friday so it makes more sense.

US Qore subs will be looking forward to getting their hands on a demo of the game on February 3.

The same demo is also planned for a open-to-all release in UK, but Sony is yet to announce an ETA for that.
    http://www.computerandvideogames.com....php?id=206409

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

συμφωνω οτι τα FPS παιζονται καλυτερα με ποντικι-πληκτρολογιο αλλα παιζοντας το πρωτο μου FPS με μοχλο(ResistanceFoM) εμεινα παρα πολυ ικανοποιημενος...το φχαριστηθηκα!φερτε μας το Killzone τωωωωρρρρααααα

Spoiler!

Senior Member haramanai's Avatar
    PSN ID
    haramanai

Πολύ κόλλημα αυτό με το mouse. Εγώ προσωπικά είχα ξενερώσει όταν έπρεπε να παίξω το quake 2 και το Half Life με το mouse. Είχα φάει τρελό κόλλημα με το Doom και το Quake τα όπια έπαιζα με τα κουμπιά. Στη συνέχεια λατρευσα το mouse. Τώρα λατρεύω το Dual Shock. Μου αρέσει που είναι πιο δύσκολο να στοχεύσω κάτι και που χρειάζεται πιο πολύ τεχνική και συνήθεια με κάνει να μην νοιώθω πως είμαι ο Ραμπο. Εξάλλου η στοχεύσει με το joypad έχει βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, καθώς έχουν προσθέσει παραμέτρους όπως επιτάχυνση και καλύτερη αναλογία. Επίσης λατρεύω τη δυνατότητα να μπορώ να κινούμε αναλογικά. Δηλαδή δεν υπάρχουν μόνο δυο κινήσεις τρέξιμο και τζοκινκ αλλά και περπάτημα και πολύ αργό περπάτημα. Αυτή η δυνατότητα στη κίνηση με ευχαριστεί πολύ περισσότερο από την πιο ακριβή στοχεύσει.

Name
    Δημήτρης

Και εγω θεωρω οτι πλεον ο κοσμος εχει γινει υπερβολικος λιγο με την υποθεση mouse-πληκτρολογιο.Οκ ναι η στοχευση ειναι πολυ καλυτερη , αλλα πως θα παιξω εγω με πληκτρολογιο και mouse στον καναπε μου?Μηπως να μεταφερω ενα ολοκληρο γραφειο μπροστα απο τον καναπε ή ενα τραπεζι για να παιζω κατ'αυτον τον τροπο?

Εν τω μεταξυ -γελαστε οσο θελετε με αυτο που θα πω τωρα- ο χειρισμος με πληκτρολογιο και mouse , παροτι καλυτερος ξαναλεω , ειναι εντελως ψευτικος σαν κινηση και απο θεμα ρεαλισμου.Ιδιως σε ενα παιχνιδι σαν το ΚΖ2 , που ειτε το πιστευετε ειτε οχι η κινηση του σωματος του χαρακτηρα ειναι φοβερα ρεαλιστικη παρολο που δεν τον βλεπετε καθολου.Πιστεψτε με , οταν το παιξετε θα καταλαβετε τι εννοω.Νιωθετε το βαρος του σωματος σε καθε βημα που κανετε , οταν κανετε αλμα θα με θυμηθειτε.Ε τωρα , να γυρνας το Mouse και ο χαρακτηρας να κανει στροφη 360 μοιρων x2 φορες σε 1 κλασμα του δευτερολεπτου , δεν ξερω μου μοιαζει γελοιο.Ξαναλεω , αυτο ισχυει ειδικα για το ΚΖ2 που εχουν δωσει τοση προσοχη σε animation σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο FPS.Στο Resistance ας πουμε δεν θα χαλαγε.

Οπως και να εχει εγω εχω συνηθισει και δεν με χαλαει το dualshock.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by haramanai View Post
    Τώρα λατρεύω το Dual Shock. Μου αρέσει που είναι πιο δύσκολο να στοχεύσω κάτι και που χρειάζεται πιο πολύ τεχνική και συνήθεια με κάνει να μην νοιώθω πως είμαι ο Ραμπο.
    Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Εν τω μεταξυ -γελαστε οσο θελετε με αυτο που θα πω τωρα- ο χειρισμος με πληκτρολογιο και mouse , παροτι καλυτερος ξαναλεω , ειναι εντελως ψευτικος σαν κινηση και απο θεμα ρεαλισμου.Ιδιως σε ενα παιχνιδι σαν το ΚΖ2 , που ειτε το πιστευετε ειτε οχι η κινηση του σωματος του χαρακτηρα ειναι φοβερα ρεαλιστικη παρολο που δεν τον βλεπετε καθολου.Πιστεψτε με , οταν το παιξετε θα καταλαβετε τι εννοω.Νιωθετε το βαρος του σωματος σε καθε βημα που κανετε , οταν κανετε αλμα θα με θυμηθειτε.Ε τωρα , να γυρνας το Mouse και ο χαρακτηρας να κανει στροφη 360 μοιρων x2 φορες σε 1 κλασμα του δευτερολεπτου , δεν ξερω μου μοιαζει γελοιο.Ξαναλεω , αυτο ισχυει ειδικα για το ΚΖ2 που εχουν δωσει τοση προσοχη σε animation σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο FPS.Στο Resistance ας πουμε δεν θα χαλαγε.
    Συμφωνω απολυτα.

Ειχα ξαναπει και παλιοτερα οτι σε μερικα fps ειναι καλυτερα να παιζεις με χειριστηριο.Tα πιο ''sim'' fps σαν το COD4(και απ'οτι φαινεται και το K2) δεν ειναι ρεαλιστικο να τα παιζεις με mouse.Η ευκολια που σου δινει το ποντικι να σημαδεψεις και να στριψεις τον χαρακτηρα σου,δεν ταιριαζει με το παιχνιδι.
    Αντιθετα σε παιχνιδια οπως το Crysis,το Unreal και ισως το Resistance ταιριαζει καλυτερα το ποντικι.
    .

Bookmarks

Bookmarks