Αφού ρε klepida οι ίδιοι δεν έχουν πει πως δεν υπάρχει co-op mode? Αν δεν υπάρχει εξ' αρχής δεν νομίζω πως είναι κάτι που μπορούν να προσθέσουν εύκολα με ένα update ας πούμε.
Αφού ρε klepida οι ίδιοι δεν έχουν πει πως δεν υπάρχει co-op mode? Αν δεν υπάρχει εξ' αρχής δεν νομίζω πως είναι κάτι που μπορούν να προσθέσουν εύκολα με ένα update ας πούμε.
Παιδια εγω οταν το ειχαν βγαλει βρωμα οτι θα βαλουν και καλα co-op με patch , σας ειχα πει οτι μου ακουγεται πολυ "κουλο" κατι τετοιο...
Το ΚΖ2 σχεδιαστηκε εξαρχης (στο campiagn) για να ειναι για εναν παικτη και το ολο στορυ πως φαινεται μεσα απο τα ματια του.Οποτε μου φαινοταν (και τελικα αποδειχθηκε) πολυ δυσκολο να ενεργοποιησουν "μαγικα" co-op mode με ενα patch.
Το ξερω οτι θα ηταν πολυ καλο αν γινοταν κατι τετοιο , αλλα με βαση τα οσα ειχαμε ακουσει και δει , δεν γινοταν.Δεν νομιζω οτι αυτο βεβαια ειναι ιδιαιτερης σημασιας.Το multiplayer ειναι top notch και πραγματικα υπεραρκετο με τοσες επιλογες , προσθηκες και πρωτοτυπιες , τις οποιες περιλαμβανει.![]()
Official Xbox 360 Blog Previews Killzone 2
LOLIts a bit strange, an official Xbox 360 Blog previews Killzone 2. Yes, the blog is part from 360magazine.co.uk![]()
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
CES 09: Weapons Interview
[gt]44355[/gt]
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Καλυτερα χωρις co-op. Προσωπικα θελω ολη την οθονη για παρτη μου. Ουτε split screen ουτε τιποτα.
Τι επαθε ο κοσμος που επαιζε και εβλεπε το ΚΖ2 στην CES09?
Οριστε η απαντηση
![]()
OMG :eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Playing Uncharted Drake's Fortune:yay:
GamesSpoiler!
Αλλες 20 μερες ....
Mαλλον εχει ξαναμπει αλλα δεν βαριεσαι......
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=0B6Tx1bRlbc&feature=related"]YouTube - Killzone 2: Boot Up Cinematic[/ame]
Το κρίμα είναι ότι το OPM UK του έβαλε 9/10 αλλά είχε ώς τίτλο
Sony's Flagship Shooter Pwns All....Killzone2
Αχαχαχαχα.
Φάγανε τρομερή ήττα τα παιδιά μου φαίνεται (κάπως έτσι θα είμαστε και εμείς μου φαίνεται σε λίγο καιρό και χαίρομαι ιδιαιτέρως)
My ps3 games:Kάμποσα άλλα μετά το crash του forum βαριέμαι να τα γράψω...
psn id:griparoring
xbox360 id:griparoring
[youtube]ZIo6SszIiFg&eurl[/youtube]
ti na pis .... pleon .apla molis vgi kapioi tha prepi na parun nea konslsola xaxaxax anagastika alios halo gemista tu xronu..
Απο που λετε ειναι καλυτερα για pre-order για το Killzone 2 ωστε να ειναι οσο πιο γρηγορα στην εξωπορτα αλλα και πιο φτηνα? Θα το επαιρνα απο VGC αλλα δε ξερω πως ειναι οι χρονοι του στα pre-orders αλλα και δε ξερω τι γινεται και με τους servers......
Καπου διαβασα χτες, οτι τελικα δεν θα υπαρφει Limited εκδοση του game.... εχουμε καμια ενημερωση?
nai ontos to 70 pai xalali,kai mia parenthesi to cod4 xero atoma pu den paixan to single katholu kai mpikan sto on line katetian ,edw prwta tha telioso to single (den xanete)kai meta arxizw on line
Bookmarks